12 Top Petroleum Engineering Degree Programmer

12 Top Petroleum Engineering Degree Programmer

At lære om at få en petroleumsingeniøruddannelse kan øge dine chancer for at have en produktiv karriere inden for området. Uanset din baggrund kan det have en direkte indvirkning på din professionelle succes at få en olieingeniøruddannelse. At vælge den rigtige olieingeniøruddannelse er et vigtigt skridt, men det kræver forskning. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor det kan være en god beslutning at forfølge en petroleumsingeniørkarriere, lister de færdigheder, du har brug for til en karriere inden for petroleumsingeniør, og nævner de bedste tilgængelige olieingeniørprogrammer.

Hvorfor forfølge en petroleumsingeniøruddannelse?

Petroleumsteknik er ingeniørområdet, der beskæftiger sig med spørgsmål vedrørende efterforskning, udvinding og produktion af olie og naturgas. Petroleumsingeniører er ansvarlige for at analysere en bestemt olie- eller gasbrønd og bestemme den optimale måde at bore og udvinde den op af jorden på. Andre opgaver omfatter at finde måder at forbedre underpræsterende brønde, udvikle løsninger til at udvinde den resterende olie eller gas fra gamle brønde og udvikle nye boreteknologier og -teknikker.

Nogle af hovedårsagerne til at forfølge en petroleumsingeniøruddannelse er:

 • Højt indtjeningspotentiale: Petroleumsingeniører har typisk nogle af de højeste lønninger af alle ingeniører, og selv startlønnen er betydeligt højere end gennemsnittet
 • En chance for at udforske verden: De, der ikke er komfortable med konstant at arbejde det samme sted, kan forfølge olieingeniørkarrierer som en måde at diversificere deres tid brugt på jobbet. Rollen involverer typisk tid udendørs og hyppige rejser.
 • Mange jobmuligheder: Ifølge US Bureau of Labor Statistics vil stillinger inden for petroleumsingeniør sandsynligvis stige med 3 % i løbet af det næste årti, hvilket giver dem, der arbejder i feltet, masser af muligheder for at skifte arbejdsgiver og placering.

Relateret: Sådan bliver du en olieingeniør

Petroleumsingeniøropgaver

Petroleumsingeniører har generelt til opgave at finde de mest effektive måder at udvinde olie og naturgas fra jorden på. Deres nøjagtige rolle varierer afhængigt af deres specialisering, hvor de tilgængelige specialer er:

 • Produktionsingeniører: De studerer individuelle brøndes ydeevne og finder nye måder at adskille udvundet olie, vand og gas på
 • Reservoiringeniører: De arbejder ofte sammen med produktionsingeniører og udfører undersøgelser for at evaluere, hvordan et gas- eller oliereservoir skal udnyttes, med detaljer om brøndplacering, olieudvindingsmetoder, feltudvikling og andre.
 • Bore- og færdiggørelsesingeniører: De planlægger og udfører boreprocedurerne for alle typer brønde
 • Underjordiske ingeniører: De udvælger, overvåger og justerer det nødvendige udstyr til underjordiske miljøer, hvilket sikrer sikkerhed og effektivitet i produktionen.

Petroleumsingeniørfærdigheder

De vigtigste færdigheder, der kræves for en succesfuld petroleumsingeniør er:

 • Omfattende tekniske færdigheder
 • Evnen til at arbejde i et team
 • Problemløsningsevner
 • IT og matematiske færdigheder
 • Evnen til at præstere under pres
 • Stærk motivation og beslutsomhed
 • Optimale konditionsniveauer

Relateret: 10 typer ingeniørkarrierer

Petroleumsingeniørløn

Ifølge data hentet fra Bonjoures Salaries, hvor løntallene opdateres regelmæssigt, er den gennemsnitlige grundløn for en petroleumsingeniør $76.329 om året. De stater med de højeste gennemsnitlige lønninger er Texas, Alaska, Colorado og Californien. At tjene en olieingeniøruddannelse kan øge din løn med et gennemsnit på 42,31%.

Top petroleumsingeniøruddannelser

Nedenfor er en liste over 12 af de mest populære gymnasier, der tilbyder petroleumsingeniøruddannelser. Bemærk, at ingen af ​​gymnasierne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

1. Colorado School of Mines Petroleum Engineering Department

Colorado School of Mines ligger i Golden, Colorado og har specialiseret sig i ingeniørvidenskab og anvendt videnskab. Den blev grundlagt i 1859 og voksede støt sit ry, og i dag er Colorado-skolen med de højeste adgangsstandarder. Dens Institut for Petroleumsteknik er også meget højt vurderet, med studerende, der modtager både teoretisk viden og chancen for at besøge olieforarbejdningssteder. Programmet har en 100% jobformidlingssucces, hvor de fleste kandidater bliver petroleumsingeniører og andre, der typisk forfølger karrierer inden for rådgivning, undervisning og miljøbeskyttelse.

2. University of Texas i Austin Department of Petroleum and Geosystems Engineering

University of Texas er et offentligt universitet, der lægger vægt på forskning. Grundlagt i 1883, har det over 170 grader tilgængelige fra 18 gymnasier. Dens Petroleum and Geosystems Engineering School er en af ​​de højest vurderede i landet, hovedsageligt på grund af dets ry for konstant at producere topuddannede olieingeniører og det faktum, at den udfører værdifuld forskning i petroleumsingeniørrelaterede emner, såsom fracking, off - boring på land og på land, lagring af geologisk kulstof og olieudvinding. Det er meget svært at komme ind på, med omkring 100 studerende optaget hvert år fra over 10 gange flere ansøgere.

3. New Mexico Institute of Mining and Technology Department of Petroleum Engineering and Natural Gas Engineering

Også et forskningsbaseret universitet, New Mexico Institute of Mining and Technology blev grundlagt i 1889 og udfører forskning sammen med mange offentlige institutioner og toporganisationer i branchen. Vægten på forskning og fokus på at arbejde med den nyeste teknologi inden for feltet giver eleverne mulighed for at sætte sig ind i de nyeste olie- og gasudforsknings-, forarbejdnings- og genvindingsteknikker, hvilket betyder, at de er velforberedte til ethvert job i branchen både nu og i fremtiden. Dens høje standarder betyder dog, at kun omkring halvdelen af ​​de optagne studerende også dimitterer.

4. Stanford University Department of Energy Resources Engineering

Stanford er en af ​​de mest respekterede og velkendte uddannelsesinstitutioner i hele verden, der har produceret 21 nobelpristagere, 17 astronauter, fire Pulitzer-prisvindere og mange flere bemærkelsesværdige personer gennem sin 136-årige historie. Dens Petroleum Engineering Department er i overensstemmelse med universitetets høje standarder og er meget vanskelig at deltage i, med en optagelsesrate typisk lavere end 10%. Kandidater kommer dog meget velforberedte og miljøbevidste ind i arbejdsstyrken.

5. University of Tulsa McDougall School of Petroleum Engineering

Etableret i 1894 er University of Tulsa et af de mest respekterede i landet med over 60 uddannelser og en høj vægt på forskning og udvikling. Selvom det er et privat universitet, har højtydende studerende adgang til et højere end gennemsnittet antal legater og stipendier, der belønner præstationer. McDougall School of Petroleum Engineering tilbyder master- og doktorgrader inden for boring, produktion og reservoirteknik. Hostet af en state-of-the-art facilitet, gør den studerende bekendt med den nyeste teknologi på området og giver dem endda chancen for at deltage i forskningsprogrammer, begyndende med deres første år.

6. University of Southern California Mork Family Department of Chemical Engineering & Materials Science

Grundlagt i 1880, er denne private institution beliggende i Los Angeles og er i øjeblikket vært for mere end 46.000 studerende. Med en adgangsrate på kun omkring én ud af 10 er det et af de mest eksklusive universiteter i landet, og det har produceret adskillige nobelpristagere, videnskabsmænd og intellektuelle gennem årene. Dens oliestudieafdeling tilbyder mastere og ph.d. programmer i petroleumsteknik og at have Californiens oliefelter i nærheden giver eleverne adskillige muligheder for praktisk læring.

Relateret: Hvad er en ingeniør?

7. University of Oklahoma Mewbourne School of Petroleum and Geological Engineering

Beliggende i Norman, Oklahoma, blev dette universitet grundlagt i 1890 og tilbyder i øjeblikket mere end 170 hovedfag inden for områder som forretning, teknik og præhealth. Dens petroleumsingeniørafdeling giver eleverne chancen for at lære af topprofessionelle på området og få adgang til de nyeste teknologiske fremskridt. Dens jobformidlingsrate er over 90%, og kandidater kan forvente højere lønninger end gennemsnittet gennem hele deres karriere.

8. Pennsylvania State University John og Willie Leone Family Department of Energy and Mineral Engineering

Penn State blev grundlagt i 1855 og voksede konstant i omdømme, som i dag anses for at være i top 1% af universiteter verden over. Dens petroleumsingeniørafdeling tilbyder bachelor-, master- og ph.d. grader, men giver også studerende, der ønsker at afslutte deres uddannelse hurtigere, en chance for at integrere deres bachelor- og kandidatuddannelser og afslutte dem på hurtigere tid end normalt. De får samme uddannelse som den almindelige uddannelse, men kurserne og forskningsarbejdet er mere intenst og fortættet. Kandidater har adskillige professionelle muligheder i alle aspekter af branchen.

9. University of Pittsburgh Department of Chemical and Petroleum Engineering

University of Pittsburgh er en af ​​de ældste uddannelsesfaciliteter i landet, da den blev grundlagt i 1787. Etableret i 1910, er petroleumsingeniørafdelingen den første afdeling, der udelukkende er dedikeret til at studere petroleumsteknik, der nogensinde er skabt overalt i verden. Det er også en af ​​de mest respekterede, med studerende, der har over 20 laboratorier og forskningsfaciliteter til rådighed for at specialisere sig i forskellige grene af industrien.

10. Texas A & M University Harold Vance Department of Petroleum Engineering

Med over 240 kandidatuddannelser er Texas A & M University et af de største i landet. Grundlagt i 1876, har det udviklet et stærkt ry både nationalt og internationalt. Dens petroleumsingeniørafdeling deler dette ry og er en af ​​de højest vurderede i landet. Studerende har adgang til seks forskningslaboratorier, hvor de bliver udsat for den seneste industriudvikling.

11. Louisiana State University Craft & Hawkins Department of Petroleum Engineering

Louisiana State blev grundlagt i 1869 og er en af ​​de mest populære og respekterede uddannelsesinstitutioner i landet. Dens petroleumsingeniørafdeling blev etableret i 1939 og har den unikke egenskab, at den giver eleverne adgang til en brøndkontrol, forsknings- og træningsfacilitet. Dette udsætter dem for både laboratorie- og brøndmiljøer, hvilket forbereder dem til stort set alle faser af olieudvinding.

12. Texas Tech Bob L. Herd Department of Petroleum Engineering

Grundlagt i 1923 som Texas Technological College, denne uddannelsesinstitution tilbyder en bred vifte af specialiseringer, da den blandt andet har en medicinsk skole, juraskole og undergradsuniversitet. Dens petroleumsingeniørafdeling har stor gavn af, at skolen ligger tæt på oliefelter, hvilket gør det nemmere at introducere eleverne til de praktiske aspekter af industrien.

Troels Birch
Troels Birch At lære om at få en petroleumsingeniøruddannelse kan øge dine chancer for at have en produktiv karriere inden for området. Uanset din baggrund kan det have en direkte indvirkning på din professionelle succes at få en olieingeniøruddannelse. At vælge den rigtige olieingeniøruddannelse er et vigtigt skridt, men det kræver forskning. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor det kan være en god beslutning at forfølge en petroleumsingeniørkarriere, lister de færdigheder, du har brug for til en karriere inden for petroleumsingeniør, og nævner de bedste tilgængelige olieingeniørprogrammer.