12 Sygeplejerske Desk Job At Overveje

12 Sygeplejerske Desk Job At Overveje

En karriere i sundhedsvæsenet kan være en vidunderlig mulighed for personer, der er interesserede i at tage sig af andre, tjene deres samfund og udvikle deres naturvidenskabelige og matematikbaserede færdigheder. Der er mange tilfredsstillende erhverv i sundhedsvæsenet, der ikke involverer direkte patientbehandling. At forstå de ikke-kliniske job, der er tilgængelige som aspirerende sygeplejerske, kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke af disse karriereveje der passer til dig. I denne artikel definerer vi sygeplejerskebordjob, diskuterer fordelene ved sygeplejerskebordjob og tilbyder en liste over 12 sygeplejerskebordjob, som du kan overveje.

Relateret: 17 typer hospitalsjob at udforske

Hvad er et sygeplejerske skrivebordsjob?

Et sygeplejerskebordjob er en stilling i sundhedsvæsenet, der ikke kræver direkte patientbehandling. Nogle sygeplejersker, der har arbejdet i sundhedsvæsenet i mange år, skifter til skrivebordsjob senere i deres karriere. Sygeplejerske skrivebordsjob kan også være en god mulighed for personer, der er interesserede i sundhedspleje og sygepleje, med fokus på administration frem for klinisk sygepleje. Sygeplejerske skrivebordsjob kan være tilgængelige på hospitaler, langtidsplejefaciliteter, rehabiliteringscentre og hospiceklinikker.

For at kvalificere dig til et sygeplejerske-desk job, skal du muligvis have tidligere sygepleje- eller sundhedserfaring og en avanceret forståelse af sundhedssystemet.

Relateret: 8 ikke-sygeplejerske jobmuligheder for sygeplejersker

Fordele ved sygeplejerske skrivebord job

Der er flere fordele ved at arbejde i et sygeplejerske skrivebordsjob, herunder:

Tjener dit samfund

En karriere inden for sundhedsvæsenet er en fantastisk måde at yde omsorg til andre og tjene dit samfund på. Et erhverv, hvor du er i stand til at gøre en positiv indvirkning på dit samfund og dem omkring dig, kan give dig en følelse af følelsesmæssig tilfredsstillelse. At arbejde på et skrivebord som sygeplejerske kan give dig muligheder for at forbedre dine patienters livskvalitet, fungere som en fortaler for dem, der har behov for det og sikre den højeste standard for pleje.

Positivt jobsyn

En anden væsentlig fordel ved sygeplejerske skrivebordsjob er jobsikkerheden for sundhedsprofessionen. Ifølge US Bureau of Labor Statistics kan ansættelsen af ​​registrerede sygeplejersker vokse med 7 % mellem 2019 og 2029. Dette er meget hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv og kan skyldes, at den store babyboom-generation lever længere og kræver sundhedspleje senere i livet. De fleste sundhedserhverv viser lignende sandsynlighed for fortsat jobvækst.

Mulighed for vækst

Hvis du er en sundhedsprofessionel med erfaring med at yde direkte patientbehandling, kan et arbejde som sygeplejerske være en mulighed for karrierefremgang og professionel vækst. Mange sygeplejerske skrivebordsjob er leder- eller lederstillinger, og at forfølge dem kan give dig mulighed for at øge din professionelle rang. De færdigheder og viden, du har opnået som sygeplejerske eller sundhedsprofessionel, vil sandsynligvis bidrage til din succes i en ikke-klinisk rolle.

Udvikling af dine færdigheder

Et sygeplejerskebordsjob kan give dig mulighed for at udvikle dine færdigheder og viden inden for andre sundhedsområder. Denne karrierevej kan give dig mulighed for at lære mere om sundhedssystemet, sikre fremragende plejestandarder fra et administrativt perspektiv eller udvikle en dybere forståelse af folkesundhed. Et sygeplejerske skrivebordsjob kan også hjælpe dig med at dyrke dine kommunikations-, kritiske tænkning og lederevner.

Relateret: 15 Sygeplejerskeadministrationsjob

12 sygeplejerskebordjobs

Forståelse af typerne af sygeplejerske skrivebordsjob og deres primære opgaver kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken af ​​disse karriereveje der er bedst for dig. Nedenfor er en liste over 12 sygeplejerskejobs, du bør overveje:

1. Patientadvokat

National gennemsnitsløn: $28.049 om året

Primære pligter: Patientfortalere arbejder med patienter for at kommunikere deres sundheds- og plejebehov med deres læger. De videregiver vigtig information om plejeplaner og behandlingsmuligheder til patienter og hjælper dem med at træffe informerede beslutninger om deres helbred og velvære. Patientfortalere yder ikke direkte pleje til patienter, i stedet studerer de sagsakter, evaluerer patientdiagrammer, vurderer patientens økonomiske situation og anbefaler behandlingsplaner, der passer bedst til deres behov.

Læs mere: Lær om at være patientadvokat

2. Medicinsk receptionist

National gennemsnitsløn: $34.236 om året

Primære opgaver: Medicinske receptionister hilser og registrerer patienter, når de ankommer til sundhedsfaciliteter, planlægger aftaler og fører journaler og konti. De kan også henvise patienter til de relevante enheder på hospitalet for at modtage behandling. De besvarer telefoner, henviser henvendelser og vedligeholder alle patientfakturerings- og forsikringsoplysninger i de rigtige computersystemer.

Læs mere: Lær om at være en medicinsk receptionist

3. Sagsbehandler

National gennemsnitsløn: $38.962 om året

Primære opgaver: Sagsbehandlere arbejder i sundhedsmiljøer for at evaluere og implementere sundhedsplaner for personer med en række forskellige sundhedsbehov. De arbejder ofte direkte med patienter for at forstå deres økonomiske og medicinske situation for at skabe planer og organisere behandlinger, der passer bedst til deres behov. Sagsbehandlere kan arbejde i offentlige myndigheder, hospitaler eller andre sundhedsfaciliteter.

Læs mere: Lær om at være sagsbehandler

4. Sundhedsenhedskoordinator

National gennemsnitsløn: $42.302 om året

Primære opgaver: En sundhedsenhedskoordinator fører tilsyn med de daglige funktioner i en enkelt sektion af et hospital eller en sundhedsfacilitet. De kan hjælpe på flere områder af sundhedsoperationer, herunder kundeservice, håndtering af lægeordrer og planlægning af aftaler. Sundhedsenhedskoordinatorer kan også arbejde tæt sammen med andre medlemmer af hospitalets administrative personale for at administrere enhedsbudgetter, inventar og protokoller.

5. Sygeplejerskepædagog

National gennemsnitsløn: $60.176 om året

Primære opgaver: Sygeplejerskepædagoger er ansvarlige for uddannelse og indsættelse af nye medlemmer af plejepersonalet. De opretter og implementerer ofte protokoller til at uddanne nye sygeplejersker i hospitalspolitikker og behandlingsplaner. De kan oprette og evaluere vurderinger, tilbyde individuel træning og gruppetræning og koordinere med andre medlemmer af hospitalsadministrationen for at sikre, at alle træningsprotokoller overholder organisationens og regeringsbestemmelser.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

6. Sygeplejerskekoordinator

National gennemsnitsløn: $63.917 om året

Primære opgaver: Sygeplejerskekoordinatorer yder assistance til patienter, når de skal navigere i sundhedsvæsenet. De fungerer som en ressource til information, støtte og rådgivning for personer, der gennemgår langvarige, komplekse eller dyre medicinske behandlinger. De arbejder ofte tæt sammen med patienterne for at sikre, at de forstår alle deres behandlingsmuligheder og vælger en plan, der passer bedst til deres medicinske behov.

7. Sygehusadministrator

National gennemsnitsløn: $64.341 om året

Primære opgaver: Hospitalsadministratorer planlægger afdelingsaktiviteter inden for et sundhedsmiljø. De evaluerer ofte lægens og sygeplejerskens præstationer, implementerer patientserviceaktiviteter og deltager i fundraising og sundhedsplanlægning i lokalsamfundet. De opretter og vedligeholder også politikker, hjælper med at udvikle procedurer for medicinsk behandling og hjælper med kvalitetssikringsprotokoller.

8. Klinisk forskningskoordinator

National gennemsnitsløn: $68.565 om året

Primære opgaver: Kliniske forskningskoordinatorer hjælper med udvikling og udførelse af kliniske forsøg med receptpligtig medicin og behandlinger. De samler ofte frivillige patienter til at deltage i undersøgelser ved at rekruttere dem og screene dem i overensstemmelse med kravene i forsøget. De kan også vedligeholde og dokumentere vigtige patientjournaler og resultater fra kliniske forsøg.

9. Kvalitetssikringsleder

National gennemsnitsløn: $74.354 om året

Primære opgaver: Kvalitetssikringsledere sikrer, at medicinske behandlinger og pleje opfylder en sundhedsfacilitets standarder for ekspertise. De validerer også, at medicinske behandlinger og pleje opfylder overholdelse af organisationens og regeringsbestemmelser. Disse personer overvåger og opdaterer også hospitals- og sundhedsfaciliteters politikker, så de inkluderer lovgivningsmæssige ændringer.

Relateret: Lær om at være kvalitetschef

10. Sygeplejerskekonsulent

National gennemsnitsløn: $91.176 om året

Primære opgaver: Sygeplejekonsulenter arbejder som en tredjepart for at evaluere sundhedsydelsessystemerne på hospitaler og sundhedsfaciliteter. De kan vurdere behandlingsplaner for patientpleje, komme med afdelingsanbefalinger og arbejde med hospitaler for at forbedre deres nuværende praksis. De sikrer ofte, at hospitaler og sundhedsfaciliteter overholder alle regulatoriske standarder og leverer den højeste standard for patientbehandling.

11. Plejehjemsadministrator

National gennemsnitsløn: $93.000 om året

Primære opgaver: Plejehjemsadministratorer overvåger, overvåger, planlægger og udvikler aktiviteterne på et plejehjem eller en langtidsplejefacilitet. De sikrer, at deres faciliteter lever op til opdaterede standarder for pleje og overholder alle offentlige regler. De administrerer også de daglige aktiviteter på plejehjemsfaciliteter, udfører personaleevalueringer og organiserer afdelingsaktiviteter.

12. Risikomanager

National gennemsnitsløn** y:** $111.317 om året

Primære opgaver: Sundhedsrisikoansvarlige vurderer og minimerer løbende risici i sundhedsmiljøer. Dette kan omfatte risici for personale, patienter og besøgende. Risikoansvarlige kan vurdere de medicinske behandlinger, facilitetsprotokoller, administrative system og daglige drift af et hospital eller en sundhedsfacilitet for at bestemme risikoniveauet forbundet med aktiviteter og anbefale måder at minimere risikoen gennem opdaterede politikker.

Emil Hemmingsen
Emil Hemmingsen En karriere i sundhedsvæsenet kan være en vidunderlig mulighed for personer, der er interesserede i at tage sig af andre, tjene deres samfund og udvikle deres naturvidenskabelige og matematikbaserede færdigheder. Der er mange tilfredsstillende erhverv i sundhedsvæsenet, der ikke involverer direkte patientbehandling. At forstå de ikke-kliniske job, der er tilgængelige som aspirerende sygeplejerske, kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke af disse karriereveje der passer til dig. I denne artikel definerer vi sygeplejerskebordjob, diskuterer fordelene ved sygeplejerskebordjob og tilbyder en liste over 12 sygeplejerskebordjob, som du kan overveje.