12 Sundhedsledelsesopgaver At Overveje

12 Sundhedsledelsesopgaver At Overveje

Sundhedsindustrien er hjemsted for tusindvis af jobs og omfatter adskillige ledelsesmuligheder. Sundhedsledelse giver en karrierevej på forretningssiden af ​​sundhedssektoren, uden for typiske kliniske opgaver. Hvis du ønsker at blive sundhedschef, kan det kræve specifik træning og uddannelse, men der er flere typer muligheder. I denne artikel viser vi dig, hvad sundhedsledelse er, og 12 sundhedsledelsesjob, du skal overveje.

Hvad er et sundhedsledelsesjob?

Et sundhedsledelsesjob er en lederstilling i sundhedssektoren. Sundhedsledelsesjob inkluderer typisk stillinger, der overvåger sundhedsprocesser eller -faciliteter. Disse stillinger omfatter kliniske institutioner såsom hospitaler og områderne sygesikring og sundhedsforskning.

12 sundhedslederstillinger

Her er 12 sundhedsledelsesstillinger, du skal overveje til din karrierevej:

1. Klinisk administrator

National gennemsnitsløn: $44.282 om året

Primære opgaver: En klinisk administrator arbejder i ledende rolle i kliniske omgivelser. Kliniske administratorer arbejder typisk i medicinske kontorer eller små praksisser og fører tilsyn med den daglige drift af anlægget. Dette kan omfatte opgaver som at føre tilsyn med personalet, planlægge arbejdskraft, føre tilsyn med budgetter og finansielle oplysninger, håndhæve sundhedslove og -etik og interagere med patienter.

2. Socialdirektør

National gennemsnitsløn: $48.635 om året

Primære opgaver: En socialservicedirektør fører tilsyn med sociale tjenesters programmer. De kan planlægge budgetter, sikre, at programmet lever op til regeringens standarder og overholder regulativer og etiske koder, administrere personale, spore beboere og identificere adfærdstendenser, interagere med familier og justere programmer for bedre at imødekomme beboernes behov.

3. Bistandsdirektør

National gennemsnitsløn: $53.945 om året

Primære opgaver: En plejehjemsdirektør fører tilsyn med plejehjemsfaciliteter og guider personalet mod bedre plejepraksis. Ansvaret omfatter også planlægning af budgetter og madplaner, interaktion med beboere og familier, godkendelse af beboeroverførsler og sundhedsplaner og accept af nye beboere. Arbejder tæt sammen med klinisk personale for at lære mere om hver enkelt beboers behov, og hvordan anlægget kan imødekomme dem.

4. Sundhedsinformationschef

National gennemsnitsløn: $54.063 om året

Primære opgaver: En sundhedsinformationschef sikrer, at patientoplysningerne er opdaterede, sikre og fuldstændige. Sundhedsinformationsansvarlige arbejder typisk med proprietær software til sundhedsjournaler og følger strenge etiske retningslinjer. De kan også levere sundhedsoplysninger mellem udbydere og hjælpe med at innovere sundhedsinformationsstyring med nye systemer eller metoder.

5. Journalistansvarlig

National gennemsnitsløn: $59.877 om året

Primære opgaver: En journalansvarlig arbejder tæt sammen med journaler og digital opbevaring for at sikre nøjagtighed og overholdelse. Journalføreren fører typisk tilsyn med sundhedspersonalet i anlægget for at sikre, at alle følger korrekte retningslinjer for opbevaring og etiske love om sundhedsoplysninger.

6. Sygeplejefaglig administrativ vejleder

National gennemsnitsløn: $60.720 om året

Primære opgaver: En sygeplejefaglig administrativ vejleder leder plejepersonalet. Dette inkluderer planlægning af arbejdskraft og adressering af afkald eller betalt fri, disciplinære foranstaltninger og avancement. Den administrative vejleder arbejder også tæt sammen med personaleafdelingen for at imødekomme personalebehov og sikre, at plejepersonalet følger etiske og præstationsmæssige retningslinjer.

7. Hospitalsleder

National gennemsnitsløn: $63.882 om året

Primære opgaver: Et hospitalsledere arbejder med administrativt og klinisk personale for at føre tilsyn med medicinske tjenester på hospitaler. Dette kan omfatte planlægning af budgetter, allokering af ressourcer, opsøgende lokalsamfund og adressering af personaleproblemer eller behov. Hospitalslederen arbejder også med at forbedre hospitalsprocesser og reducere omkostninger, anskaffe medicinsk udstyr og forbedre hospitalets overordnede præstation.

8. Sundhedsprojektleder

National gennemsnitsløn: $65.872 om året

Primære opgaver: En sundhedsprojektleder fører tilsyn med specifikke sundhedsprojekter. De adresserer budgetbehov, personalebehov og andre detaljer i projektet og lokaliserer og distribuerer ressourcer for at hjælpe projektet med at bevæge sig mod sit mål. Disse projekter omfatter normalt ting som afdelingsudvidelse, patientsikkerhedsgennemgange og implementering af nye medicinske processer eller udstyr.

9. Farmaceutisk videnskabsleder

National gennemsnitsløn: $72.529 om året

Primære opgaver: En farmaceutisk videnskabsleder fører tilsyn med lægemiddeludvikling. De leder personale, udfører forskning, allokerer midler og ressourcer og deltager i testfasen af ​​nye lægemidler. Ledere arbejder også tæt sammen for at sikre, at teamet lever op til alle offentlige regler og standarder, og at det endelige produkt er levedygtigt og sikkert at bruge.

10. Sundhedskonsulent

National gennemsnitsløn: $83.515 om året

Primære opgaver: En sundhedskonsulent analyserer sundhedsinstitutionernes effektivitet og rentabilitet og giver feedback på, hvordan man kan reducere omkostningerne, øge overskuddet og minimere risikoen. Konsulenter arbejder med store sundhedsfaciliteter såsom hospitaler og mindre institutioner som plejehjem eller familiepraksis.

11. Plejehjemsadministrator

National gennemsnitsløn: $90.643 om året

Primære opgaver: Plejehjemsadministratorer er fagfolk, der fører tilsyn med den daglige drift af plejehjemsfaciliteter, herunder ledelse af personale, budgettering, tilsyn med nye projekter og interaktion med familie og beboere for at sikre komfort. Administratoren hjælper med at administrere både administrativt og klinisk personale og er et kontaktpunkt for eksterne organisationer og sygeforsikringsselskaber.

12. Lægedirektør

National gennemsnitsløn: $211.862 om året

Primære opgaver: En medicinsk direktør er en medicinsk vejleder, der koordinerer indsatsen mellem forskellige medicinske faciliteter. De arbejder tæt sammen med statens medicinske bestyrelse for at opdatere og håndhæve sundhedspolitikker og etik og forbedre den overordnede behandling af patienter. De kan også rekruttere forskellige læger og hjælpe med at administrere budgetter og reducere omkostningerne ved specifikke medicinske programmer.

Læs mere: Lær om at være lægedirektør

Kompetencer du medbringer til jobbet

Sundhedsledere bringer både kliniske og administrative færdigheder til sundhedsledelse. I tæt samarbejde med patienter, sundhedsudbydere og andre administratorer kan ledere forvente at bringe disse færdigheder til jobbet:

Kommunikationsegenskaber

Som sundhedschef administrerer du mennesker og ressourcer. Dette kræver evnen til at formulere dine behov og forstå andres behov. Ledere er afhængige af god kommunikation for at indsamle de oplysninger, de har brug for for at træffe informerede beslutninger om politik, arbejdskraft og forsyninger.

Læs mere: 21 tips til at hjælpe dig med at kommunikere bedre på arbejdspladsen

Ledelsesevner

Sundhedsledere bringer lederevner som empati, passion, kommunikation og disciplin til jobbet. Som sundhedschef sætter du et eksempel for dem under din ledelse og står sandsynligvis over for udfordringer.

Læs mere: Sådan forbedrer du dine lederevner: Trin og tips

Tålmodighed

Sundhedsindustrien er tempofyldt og nogle gange udfordrende. Sundhedsledere kan drage fordel af tålmodighed og disciplin for at opretholde en niveau holdning under stress. At øve tålmodighed kan hjælpe dig med at reagere positivt i tider med højere stress.

Læs mere: 5 måder at være mere tålmodig kan hjælpe din karriere på (med tips og teknikker)

Lidenskab for at hjælpe andre

Sundhedsindustrien hjælper mennesker med personlige sundhedsudfordringer. En sundhedschef bringer en passion for at hjælpe andre til jobbet for at inspirere andre og udmærke sig i deres position. Sundhedsledere opretholder en stærk etik på sundhedsområdet og hjælper med at håndhæve dem til en mere støttende og medfølende industri.

Relateret: En omfattende liste over medicinske felter

Sophus Nissen
Sophus Nissen Sundhedsindustrien er hjemsted for tusindvis af jobs og omfatter adskillige ledelsesmuligheder. Sundhedsledelse giver en karrierevej på forretningssiden af sundhedssektoren, uden for typiske kliniske opgaver. Hvis du ønsker at blive sundhedschef, kan det kræve specifik træning og uddannelse, men der er flere typer muligheder. I denne artikel viser vi dig, hvad sundhedsledelse er, og 12 sundhedsledelsesjob, du skal overveje.