12 Sjove Job Du Kan Klare Uden En Universitetsuddannelse

12 Sjove Job Du Kan Klare Uden En Universitetsuddannelse

En universitetsuddannelse kan åbne op for mange muligheder for nyuddannede, men ikke alle sjove job kræver dette uddannelsesniveau. Arbejdsmarkedet byder på sjove job uden en uddannelse på indgangs- og seniorstillinger, der er både udfordrende og givende. Det kan være nemmere at søge job, når du har en liste over muligheder at vælge imellem. I denne artikel deler vi 12 sjove job, du kan få uden en universitetsgrad.

12 sjove jobs, du kan klare uden en uddannelse

På dagens arbejdsmarked behøver det ikke at være et tilbageslag at have en universitetsgrad. Der er masser af muligheder for sjove jobs, du kan få uden en uddannelse. Her er en liste over 12 jobmuligheder, der ikke kræver en grad:

1. Freelance fotograf

National gennemsnitsløn: $21.291 om året

Primære opgaver: Freelancefotografer tilbyder fotografering og fotoredigering som freelancer. De fotograferer ofte vigtige begivenheder såsom dimissioner eller bryllupper og tager billeder til minde om graviditet eller andre festligheder og livsbegivenheder. Freelancefotografer kan oprette deres egne kundelister og arbejde efter en fleksibel tidsplan.

2. Sikkerhedsvagt

National gennemsnitsløn: $31.086 om året

Primære opgaver: Sikkerhedsvagter går patruljeruter, inspicerer hegn og sikkerhedsudstyr og holder indtrængere ude af personlig eller forretningsmæssig ejendom. Sikkerhedsvagter kan bære et våben, afhængigt af stillingens specifikke krav. Mange sikkerhedsvagter arbejder fuld tid og har mulighed for at arbejde nattevagt.

Læs mere: Lær om at være sikkerhedsvagt

3. Stewardesse

National gennemsnitsløn: $34.243 om året

Primære opgaver: Stewardesser giver forfriskninger og information til passagerer på kommercielle eller private jetfly. Stewardesser kommunikerer også eventuelle problemer med piloten og andenpiloten og overholder industriens etiske krav og lovgivning. De fleste stewardesser arbejder fuld tid og har den ekstra fordel ved at rejse på tværs af landet eller verden.

Læs mere: Lær om at være stewardesse

4. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $36.265 om året

Primære opgaver: Personlige trænere hjælper folk med at skabe træningsrutiner og styre vægten og give følelsesmæssig støtte og opmuntring under processen. Personlige trænere opretholder også deres egne strenge fitness-regimer og arbejder tæt sammen med andre trænere for at skabe tilpassede fitnessplaner. Mange trænere arbejder fuld tid i fitnesscentre eller fitnesscentre eller på freelancebasis.

Læs mere: Lær om at være personlig træner

5. Bartender

National gennemsnitsløn: $37.426 om året

Primære opgaver: Bartendere tilbereder blandede drinks og andre alkoholholdige drikkevarer og opretholder en ren og professionel arbejdsplads. Bartendere betjener kundernes behov, tager imod mad- og drikkebestillinger og følger alkohollove og -procedurer. Bartendere kan arbejde fuld eller deltid i private virksomheder eller ved offentlige arrangementer.

Læs mere: Lær om at være bartender

6. Line cook

National gennemsnitsløn: $40.284 om året

Primære opgaver: Line kokke tilbereder råvarer og laver mad til kunder. Kokke overholder love og regler om sikkerhed og fødevarehygiejne og sikrer smag, kvalitet og konsistens af mad fra madlavningslinjen. Linjekokke arbejder fuld eller deltid, og nogle linjekokkestillinger er på begynderniveau.

Læs mere: Lær om at være linjekok

7. Havemand

National gennemsnitsløn: $42.144 om året

Primære opgaver: Haveejere vedligeholder privat og offentlig ejendom ved at slå græs, trimme planter, plante blomster og buske, vedligeholde hegn eller andre strukturer og holde grunden fri for affald eller affald. Groundkeepers kan arbejde fuld tid i den private eller offentlige sektor og kræver ikke formel uddannelse.

8. Brandmand

National gennemsnitsløn: $44.693 om året

Primære opgaver: Brandmænd træner i bekæmpelse af brande, forebyggelse af brande, undervisning i brandsikkerhed og akutmedicin. Mange brandmænd er også EMT-B'er eller paramedicinere. Brandfolk arbejder fuld tid i 24 til 48-timers vagter i de fleste tilfælde og i den offentlige sektor. Brandmænd undersøger også brande og fastslår årsagen til branden og indgiver efterforskningsrapporter til juridisk gennemgang.

Læs mere: Lær om at være brandmand

9. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $45.257 om året

Primære opgaver: Freelanceskribenter udarbejder forskellige typer indhold, herunder juridiske dokumenter, webkopier, produktbeskrivelser, ghostwriting-fiktion eller non-fiction, manualer og erklæringer. Freelanceskribenter kan arbejde fuld- eller deltid og opbygge ofte deres egen kundekreds. En freelanceskribent har fleksibiliteten til at oprette en tilpasset tidsplan og vælge, hvilke emner der skal skrives.

10. Elevatortekniker

National gennemsnitsløn: $59.582 om året

Primære opgaver: Elevatorteknikere vedligeholder, reparerer, inspicerer og installerer elevatorer og dele. Teknikere vil bestemme den strukturelle og mekaniske integritet af elevatorer, aksler og elektriske systemer før, under og efter installationsprocessen. Elevatorteknikere arbejder ofte for private virksomheder og arbejder på fuld tid.

11. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $60.864 om året

Primære opgaver: Leveringschauffører læsser produkter på leveringskøretøjer til transport og levering til enkeltpersoner og virksomheder. Leveringschauffører betjener køretøjer, der kan variere i størrelse fra en kompakt sedan til en stor varevogn. Budchauffører arbejder ofte i den private sektor, men samkørselstjenester har også gjort det muligt for budchauffører at arbejde som selvstændige entreprenører og levere mad og andre varer til private boliger.

Læs mere: Lær om at være leveringschauffør

12. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $75.131 om året

Primære opgaver: Webudviklere bruger kodesprog til at udvikle professionelle hjemmesider for enkeltpersoner, virksomheder og offentlige myndigheder. Udviklere designer og administrerer også websteder, hvilket sikrer, at sikkerhedsværktøjer er opdaterede, og at webstedet forbliver funktionelt. Udviklere arbejder ofte på fuld tid i både den private og offentlige sektor og har mulighed for at arbejde som freelancere.

Læs mere: Lær om at være webudvikler

Grundlæggende krav

Selv job, der ikke kræver en universitetsgrad, har grundlæggende krav til potentielle medarbejdere. Disse kan omfatte:

  • Computerfærdigheder: Mange moderne job kræver, at medarbejderne har noget computerkendskab til at arbejde med virksomhedens software og maskiner.

  • Kommunikationsevner: De fleste job vil kræve kommunikationsevner, så medarbejderne kan arbejde sammen med andre teammedlemmer og formulere behov og problemer hurtigt og effektivt.

  • Gymnasieeksamen eller GED: Et gymnasieeksamen eller GED er ofte minimumsuddannelseskravet for ethvert job, men nogle job har ikke dette krav.

  • Teamwork færdigheder: Evnen til at arbejde godt sammen med andre er vigtig for de fleste stillinger uden for freelance eller uafhængig kontrakt.

  • Læse- og skrivefærdigheder: De fleste job kræver grundlæggende læse- og skrivefærdigheder, så medarbejderne kan læse virksomhedens dokumenter og udfylde formularer.

  • Problemløsningsevner: Evnen til at vurdere et problem hurtigt og skabe levedygtige løsninger kan være et stort aktiv for en virksomhed.

Mogens Mogensen
Mogens Mogensen En universitetsuddannelse kan åbne op for mange muligheder for nyuddannede, men ikke alle sjove job kræver dette uddannelsesniveau. Arbejdsmarkedet byder på sjove job uden en uddannelse på indgangs- og seniorstillinger, der er både udfordrende og givende. Det kan være nemmere at søge job, når du har en liste over muligheder at vælge imellem. I denne artikel deler vi 12 sjove job, du kan få uden en universitetsgrad.