12 Sæsonbetonede Job Ledige Nu

Feriesæsonen nærmer sig med hastige skridt, men med USA, der stadig navigerer efter virkningen af ​​COVID-19, vil vi sandsynligvis ikke se den samme mængde af indkøb i butikker, som vi har set tidligere. Denne adfærdsændring afspejles direkte i faldet i udstationeringer for sæsonbetonede job. En nylig Bonjoures-rapport, der analyserer sæsonbestemte jobopslag, viste, at den 22. september var dette års opslag 11 % under 2019-tendensen og 21 % under 2018-tendensen.

I denne artikel vil vi dele nogle af de ændringer, sæsonarbejdere kan forvente at se i år. Vi deler også forskellige sæsonbetonede job, der ansættes lige nu, for at hjælpe dig med at indsnævre din jobsøgning og finde job hurtigere.

Ændringer i sæsonbeskæftigelse 2020

Her er et par af de ændringer i sæsonbeskæftigelse, du kan forvente at se:

Stigning i roller, der understøtter online shopping. På grund af de fortsatte mandater til social distancering, kan du forvente at se en stigning i online-shopping, herunder afhentning ved siden af ​​og levering fra butik. På grund af dette vil der sandsynligvis være større efterspørgsel efter roller som shoppere i butikken, leveringschauffører, lagermedarbejdere og online kundesupport. Data i den samme Hiring Lab-rapport viser, at andelen af ​​sæsonbestemte opslag relateret til lastning og lager er mere end tredoblet sammenlignet med tidligere år på grund af stigningen i online shopping.

Færre vikarjob. Da virksomheder stadig er ved at komme sig efter ansættelsesnedgangen om sommeren, er der større sandsynlighed for, at du ser flere faste roller, da arbejdsgiverne forsøger at øge antallet af medarbejdere. Dette kan være en bedre situation, hvis du leder efter fuldtidsbeskæftigelse, men hvis du virkelig leder efter sæsonarbejde, skal du sørge for at læse jobbeskrivelsen grundigt.

Forholdsregler til social afstand. Arbejdsgivere følger stadig CDC's anbefalinger for at begrænse den potentielle eksponering af COVID-19 ved at reducere antallet af ansatte og kunder i bygningen eller driftsområdet. Du kan også forvente at se den fortsatte brug af sikre arbejdsafstande og skillevægge for at adskille kunder fra kasserere ved udtjekningssteder.

Sundhedstjek. Både sæsonarbejdere og kunder skal bære ansigtsbeklædning eller masker og kan blive bedt om at underkaste sig et temperaturtjek, før de går ind i bygningen. Du skal muligvis også indsende et sundhedstjek-spørgeskema og blive screenet for symptomer som feber, hoste og nysen. Du kan blive bedt om at rense alle berørte overflader og områder med høj berøring som bordplader, salgssteder og dørhåndtag efter hver brug.

Sæsonbetonede job ledige nu

Metode: Vi har identificeret de sæsonbestemte jobtitler, der er blevet offentliggjort oftest af arbejdsgivere på Bonjoures fra august 2020 til 20. oktober 2020.

For at finde alle ledige sæsonjob nu, start din søgning på Bonjoures.com for at finde ledige stillinger efter jobtitel, virksomhed og lokation. Du kan også filtrere efter jobtype, løn, erfaringsniveau og fjernbetjening eller arbejde hjemmefra. Du kan også uploade dit CV til Bonjoures og sætte det til "offentligt", så arbejdsgivere kan søge og finde din profil og nå ud med relevante muligheder.

Her er nogle af de let tilgængelige sæsonjob, du kan søge i dag:

1. Kasserer

National gennemsnitsløn: $11,73/time
Primære opgaver: Kasserere er kundeservicemedarbejdere, hvis hovedansvar omfatter drift af kasseapparater, produktscannere og salgssteder for at lette kundernes køb. Kasserere arbejder tæt sammen med kunderne, så arbejdsgivere kan søge kundeserviceerfaring, kommunikationsevner og salgserfaring til denne rolle. Mange dagligvarebutikker, dagligvarebutikker og andre forhandlere er interesserede i at ansætte kassemedarbejdere, der kan arbejde effektivt i et tempofyldt miljø og samtidig tilbyde en positiv oplevelse til kunderne.

Læs mere: Lær om at være kasserer

2. Stocker/modtager

National gennemsnitsløn: $12,53/time
Primære opgaver: Som lagerholder/modtager vil du sandsynligvis have mindre direkte interaktion med kunder, men din effektivitet i rollen påvirker direkte kundeoplevelsen. Lagerfører/modtagere hjælper med at levere og levere de rigtige produkter til kunderne ved sikkert at losse varer fra indgående fragt, flytte det til salgsgulvet og lagerafdelingerne. Dette kan være et fysisk krævende job, og erfaring med at betjene en gaffeltruck og afhente ordrer er at foretrække. Lignende roller omfatter lager- og genopfyldningsmedarbejdere.

3. Gæsteserviceagent

National gennemsnitsløn: $12,59/time
Primære opgaver: Gæsteserviceagenter gør det første indtryk for hoteller, lufthavne og andre virksomheder inden for gæstfrihedsbranchen. Som gæsteserviceagent vil du byde velkommen, forblive vidende om virksomheden eller servicen og løse kundeproblemer. Dette er en fantastisk mulighed, hvis du udviser høj grad af empati, har et kundeservice mindset og nyder problemløsning.

Relateret: Gæstfrihedsfærdigheder: Definitioner og eksempler

4. Lagerarbejder

National gennemsnitsløn: $13,10/time
Primære opgaver: Lagermedarbejdere hjælper med at trække leveringsordrer, organisere forsendelser, læsse lastbiler og sikre, at forsyningerne kommer, hvor de skal hen. Hvis du trives med et job, hvor du styrer logistikken og samtidig holder dig aktiv, kan et job på et lager eller et distributionscenter være et godt valg for dig.

Relateret: Top lagerfærdigheder, du har brug for, og hvordan du kan forbedre dem

5. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,73 pr. time
Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter hjælper kunder ved at løse deres bekymringer, fejlfinde problemer og løse andre problemer. Afhængigt af virksomheden kan disse opgaver udføres over telefonen, online ansigt til ansigt eller en kombination af hver. Klare og effektive verbale og skriftlige kommunikationsevner er afgørende for at give en positiv kundeserviceoplevelse.

Læs mere: Lær om at være kundeservicerepræsentant

6. Pakker

National gennemsnitsløn: $13,89/time
Primære opgaver: Pakkere arbejder typisk på et lager eller et leveringscenter og er ansvarlige for at sikre, at de produkter, der fremstilles, opfylder kundens krav og specifikationer. Dette vil kræve pakning, mærkning, kvalitetskontrol og færdiggørelse i forbindelse med kundeordrer. I feriesæsonen kan dette også omfatte gaveindpakning.

7. Sæsonmedarbejder

National gennemsnitsløn: $14,70/time
Primære opgaver: Sæsonbestemte medarbejdere er midlertidige eller kortsigtede fagfolk, der hjælper kunder med køb, returnering, spørgsmål om produkter og mere. Også kaldet en sæsonbestemt detailsalgsmedarbejder, kan denne rolle kræve erfaring med kundeservice, fejlfinding, merchandising, detailsalg, lagerbeholdning og salgssted. I år kan sæsonbetonede medarbejdere også forvente at følge virksomhedens retningslinjer for rengøring og desinficering for at sikre et sikkert indkøbsmiljø for kunderne.

Læs mere: Lær om at være salgsmedarbejder

8. Chaufførassistent

National gennemsnitsløn: $15,37/time
Primære opgaver: Chaufførassistenter eller hjælpere er en fantastisk rolle på begynderniveau, hvis du er interesseret i at blive chauffør for leveringsfirmaer som UPS. Som chaufførassistent ville du ikke køre leveringskøretøjet, men hjælpe med at levere pakker. Denne rolle er tempofyldt, fysisk og giver dig mulighed for at arbejde udendørs. Kundeservicefærdigheder er nødvendige, da du lejlighedsvis kan interagere med pakkemodtagere.

9. Opfyldelse associeret

National gennemsnitsløn: $15,39/time
Primære opgaver: Fulfillment-medarbejdere spiller en nøglerolle i at udføre overlegen kundeservice ved at fusionere online- og butikskøbsoplevelsen. Dine ansvarsområder omfatter lokalisering og plukning af varer i butikken, pakning af varer og klargøring af kundeordrer til forsendelse, alt sammen rettidigt. Evnen til at arbejde i et tempofyldt tempo og samtidig bevare høj opmærksomhed på detaljer og nøjagtighed er færdigheder, der er meget efterspurgte til denne rolle.

10. Postbud

National gennemsnitsløn: $21,37/time
Primære opgaver: Med skiftet fra butik til online shopping i denne feriesæson, er det nemt at se, hvorfor postbude er efterspurgte. Postselskaber indsamler og leverer et udvalg af breve, pakker, beskeder, dokumenter og produkter til private boliger og virksomheder. De rejser dagligt til byer, byer og forstæder for at levere og afhente post. De kan levere post til fods i byer, eller de kører en postbil fra det ene afleveringssted til det næste i forstæder eller landdistrikter. Denne rolle kan kræve en eksamen.

Læs mere: Sådan bliver du postbud (med ofte stillede spørgsmål)

11. Butikschef

National gennemsnitsløn: $43.844
Primære opgaver: En butikschef er ansvarlig for den daglige drift af en detailbutik, herunder styring af lagerbeholdning, ansættelse og træning af medarbejdere, overvågning af kundeafkast og implementering af butikskampagner. De kan også fungere som en ressource for kunder og personale vedrørende butikspolitikker og anden butiksinformation. Tidligere erfaring med at supervisere og motivere kundeservice-orienterede teams kan gøre dig til en stærk kandidat til denne rolle.

Læs mere: Lær om at være leder

12. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $64.156
**Primære pligter: Hvis du er meget motiveret, organiseret og har stærke interpersonelle færdigheder, kan du være interesseret i et salgsrepræsentantjob. Salgsrepræsentanter kan arbejde eksternt eller onsite, men vil typisk have mål for at skaffe og vedligeholde kunder. Professionalisme, forhandlingsevner og evnen til at løse konflikter er alle væsentlige egenskaber for, at nogen kan få succes i denne rolle. Denne rolle tilbyder ofte yderligere indtjeningsmuligheder for at overskride præstationsmålinger.

Relateret: 35 Salgsrepræsentant Interview spørgsmål og svar

Margrethe Thorup
Margrethe Thorup Feriesæsonen nærmer sig med hastige skridt, men med USA, der stadig navigerer efter virkningen af COVID-19, vil vi sandsynligvis ikke se den samme mængde af indkøb i butikker, som vi har set tidligere. Denne adfærdsændring afspejles direkte i faldet i udstationeringer for sæsonbetonede job. En nylig Indeed-rapport, der analyserer sæsonbestemte jobopslag, viste, at den 22. september var dette års opslag 11 % under 2019-tendensen og 21 % under 2018-tendensen.