12 Onlinejob Hjemmefra Til Mødre

12 Onlinejob Hjemmefra Til Mødre

Som mor er det nyttigt at have et job, der giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, mens du holder øje med dine børn. Heldigvis kan du finde online job i en række forskellige brancher. At kende mulighederne for arbejde hjemmefra kan hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning om din fremtidige karriere. I denne artikel tilbyder vi tips til at hjælpe dig med at arbejde hjemmefra som mor mere effektivt og lister 12 bedste onlinejobs for mødre at overveje.

Relateret: 15 deltidsjob for mødre, der ønsker at arbejde hjemmefra

Hvad er nogle tips til at have et onlinejob som mor?

Mens arbejde hjemmefra har flere fordele, kræver det også lidt tilpasning. Som mor er det vigtigt at have en plan på plads for at hjælpe dig med at arbejde hjemmefra mere effektivt. Hvis du har børn derhjemme i løbet af dagen, er det særligt vigtigt at få mest muligt ud af din tid i løbet af dagen for at sikre, at du forbliver produktiv og gør dit arbejde efter bedste evne. Brug disse tips til at hjælpe dig med at arbejde hjemmefra som mor mere effektivt:

  • Bede om hjælp. Bed en betroet nabo, en ven eller familiemedlemmer om at hjælpe med dine børn på dage, hvor du virkelig har brug for at få arbejdet gjort eller overholde en deadline. Selvom de kun holder øje med dine børn i en time, holder det dine børn beskæftiget, mens du får noget tiltrængt tid til at fokusere på dit job.
  • Vær fleksibel. Når du har et arbejde hjemmefra, er det naturligt, at hverdagen kommer i vejen for dit job. Hvis du har børn med dig hjemme i løbet af din arbejdsdag, så vær så fleksibel som muligt. I stedet for at stresse, omarranger din tidsplan efter behov for at imødekomme uventede situationer. For at kompensere for tabt tid i løbet af din arbejdsdag skal du planlægge at arbejde sent om aftenen eller stå tidligt op, før din normale vagt starter.
  • Sæt forventninger. Når du har børn derhjemme, så hjælp dem med at forstå, at du har arbejde at gøre i løbet af dagen. Tilskynd dem til at spørge babysitteren eller deres far, når de har brug for noget, forudsat at de er hjemme. At lade dine børn vide, at du har et job, der hjælper med at betale for mad og andre udgifter, hjælper dem med at få en større påskønnelse af dig og hårdt arbejde generelt.

Relateret: En forældrevejledning til at arbejde hjemmefra med børn

Online job hjemmefra for mødre

Når du søger efter online job, er det vigtigt at finde en stilling, der passer bedst til dine interesser, erfaringsniveau og tidsplan. At finde et job, som du ikke kun er kvalificeret til, men også et, som du nyder at arbejde, kan øge din arbejdsglæde. Her er de 12 bedste onlinejob hjemmefra for mødre, der betaler over $25.000 om året:

1. Call center repræsentant

National gennemsnitsløn: $25.728 om året

Primære opgaver: Call center-repræsentanter besvarer opkald fra kunder og hjælper med at løse eventuelle problemer, de har. De besvarer deres spørgsmål, lytter til deres bekymringer og hjælper dem med eventuelle produkt- eller serviceproblemer. Call center-repræsentanter hilser kunderne med en venlig attitude og hjælper kunderne med at få interesse for virksomheden og dens udvalg af produkter og tjenester.

Relateret: Lær om at være Call Center-repræsentant

2. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $26.880 om året

Primære opgaver: Dataindtastningsassistenter indtaster oplysninger i en computerdatabase. De sikrer nøjagtigheden af ​​de data, de indtaster, og opdaterer oplysninger i databasen efter behov. Dataindtastningsassistenter forbereder og kompilerer også kildedata før indtastning.

Relateret: Lær om at være en dataindtastningsassistent

3. Blogger

National gennemsnitsløn: $27.976 om året

Primære pligter: Bloggere skaber ideer til blogindlæg og skriver kopi baseret på deres meninger og forskning. De læser deres indhold før publicering og retter eventuelle stave-, grammatik- og tegnsætningsfejl. Når de først offentliggør deres indhold online, promoverer de det på sociale medier. Typisk skriver bloggere om et produkt, en tjeneste, et problem eller deres særlige interesser.

4. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $30.701 om året

Primære pligter: Transcriptionists lytter til optagelser og oversætter det til langt fra tekst. De udvider deres stenografiske noter og gennemgår deres transskriptioner for at sikre deres nøjagtighed. Transkriptionister sikrer også, at deres kunder finder tilfredshed med de endelige transskriptioner.

5. Babysitter

National gennemsnitsløn: $36.400 om året

Primære pligter: Babysittere tager sig af børn, når deres forældre er væk. De leger med dem, forbereder deres mad, fodrer dem, sørger for at de kommer i seng til tiden og skifter babybleer. I nogle tilfælde kan babysittere hjælpe med huslige pligter.

Relateret: Lær om at være babysitter

6. Bogholder

National gennemsnitsløn: $37.918 om året

Primære opgaver: Bogholdere fører en fortegnelse over en virksomheds eller organisations økonomiske transaktioner. De afstemmer posteringer i et regnskabssystem, holder styr på virksomhedens debiteringer og krediteringer og opdaterer hovedbogen efter behov.

Relateret: Lær om at være bogholder

7. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $38.834 om året

Primære opgaver: Virtuelle assistenter hjælper deres kunder med forskellige administrative opgaver. De planlægger deres møder, administrerer deres kalender og planlægger og laver rejsearrangementer. Virtuelle assistenter bruger e-mail, telefon og anden teknologi og teknologiske værktøjer til at holde kontakten med deres kunder.

8. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $41.592 om året

Primære opgaver: Grafiske designere skaber visuelle koncepter som logoer og brandemballage til forskellige former for medier og platforme. De mødes med deres kunder for at bestemme deres behov og for at forstå deres brandidentitet. Grafiske designere skitserer derefter et design og bruger designsoftware til at gøre deres design digitalt.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

9. Rejsebureau

National gennemsnitsløn: $47.292 om året

Primære opgaver: Rejsebureauer laver rejseplaner for deres forskellige kunder. De koordinerer deres hotelophold, transport og sikrer, at de har aktiviteter at lave, når de ankommer til deres placering. Mange rejsebureauer giver anbefalinger til, hvor de skal bo under deres rejser, og hvad de skal se og gøre under deres ophold. De giver dem også nyttige oplysninger om kulturen, vejret og miljøet for en bestemt destination.

Relateret: Lær om at være rejsebureau

10. Underviser

National gennemsnitsløn: $51.002 om året

Primære pligter: Undervisere hjælper elever med deres skolearbejde. De hjælper dem med at forstå deres lektier og hjælper dem med at forberede sig til prøver og eksamener inden for forskellige fagområder. Undervisere opmuntrer og motiverer eleverne til at udmærke sig i skolen. Denne støtte hjælper eleverne med at føle sig mere sikre på deres akademiske evner.

Relateret: Lær om at være underviser

11. Forfatter

National gennemsnitsløn: $51.388 om året

Primære pligter: Forfattere skaber indhold til online- eller trykte publikationer. De redigerer deres arbejde, før de sender det til en redaktør eller et indholdsstyringssystem. Dine præcise pligter og det indhold, du producerer som forfatter, afhænger ofte af, hvilken type forfatter du er. For eksempel skriver forfattere historier, der bliver til bøger, mens journalister skriver nyheder til nyhedspublikationer.

12. Redaktør

National gennemsnitsløn: $57.085 om året

Primære pligter: Redaktører gennemgår skriftligt indhold og retter eventuelle grammatik- eller stavefejl. De sikrer også, at indholdet følger virksomhedens stilguide. Redaktører arbejder sammen med forfattere for at forbedre deres skrivefærdigheder og sikre, at den publikation, de arbejder for, udgiver kvalitetsindhold til sine læsere.

Anker Lange
Anker Lange Som mor er det nyttigt at have et job, der giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, mens du holder øje med dine børn. Heldigvis kan du finde online job i en række forskellige brancher. At kende mulighederne for arbejde hjemmefra kan hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning om din fremtidige karriere. I denne artikel tilbyder vi tips til at hjælpe dig med at arbejde hjemmefra som mor mere effektivt og lister 12 bedste onlinejobs for mødre at overveje.