12 Offentlige Job, Du Kan Få Med En Datalogigrad

12 Offentlige Job, Du Kan Få Med En Datalogigrad

For dem med grader inden for et område som datalogi er der en række karrieremuligheder tilgængelige i regeringen. Offentlige datalogijob varierer fra f.eks. it-sikkerhed, teknisk support, softwareudvikling og datastyring. Ved at gennemgå de typer it-roller, du kan forfølge i regeringen, kan du bestemme, hvilke job du skal forfølge på lokalt, statsligt eller føderalt niveau. I denne artikel definerer vi offentlige job og gennemgår 12 typer offentlige job, du kan forfølge med en grad i datalogi.

Relateret: FAQ: Hvad er føderale job?

Hvad er offentlige job?

Offentlige job omfatter alle roller inden for den lokale, statslige eller føderale regering og omfatter arbejde for specifikke statslige agenturer eller offentlige entreprenører, der spænder fra militærgrene, private entreprenørfirmaer, byregeringskontorer og andre områder. Afhængigt af niveauet af information, som enkeltpersoner har adgang til i deres offentlige job, kan de også have behov for at opnå sikkerhedsgodkendelser og sikre, at de opretholder privatlivets fred for det regeringskontor eller -agentur, de arbejder for.

Relateret: Sådan søger du statsjob

12 offentlige job, du kan opnå med en datalogigrad

Gennemgå disse typer it-roller i regeringen, som du kan forfølge med en datamatikeruddannelse, herunder lønforventninger, jobopgaver og oplysninger om gradsniveau:

1. Computerspecialist

National gennemsnitsløn: $28.177 om året

Primære pligter: I regeringen sørger computerspecialister for, at afdelinger og offentlige myndigheder har den rigtige computerhardware og -software til at fungere effektivt. De kan arbejde som medlemmer af en it-afdeling og yde personlig teknisk assistance til offentligt personale. Computerspecialister gennemfører også hyppige software- og hardwareopdateringer for at beskytte sikkerheden, datalagringen og effektiviteten af ​​en statslig myndigheds computerhardware og -softwaresystemer.

2. Computerprogrammør

National gennemsnitsløn: $47.931 om året

Primære opgaver: Computerprogrammører, der arbejder for regeringen, bruger deres viden om kodningssprog til at kode, forny eller fejlfinde softwareprogrammer og andre applikationer som regeringsdatabaser, digitale arkivsystemer og websteder. De kan også arbejde tæt sammen med computeringeniører, softwareudviklere og webudviklere for at fuldføre kodningsprojekter.

Relateret: Lær om at være computerprogrammør

3. Databaseansvarlig

National gennemsnitsløn: $61.737 om året

Primære opgaver: En databaseadministrator ansat af regeringen fører tilsyn med en eller flere databaser, der bruges af statsansatte inden for en bestemt filial eller et agentur. De installerer systemer til datahentning, opdaterer datalagringsindstillinger, opretter loginoplysninger til kvalificerede fagfolk for at få adgang til databaser og installerer malware-enheder for at opdage og forhindre cybersikkerhedsbrud.

Relateret: Lær om at være dataadministrator

4. Netværksadministrator

National gennemsnitsløn: $70.002 om året

Primære opgaver: Netværksadministratorer arbejder tæt sammen med netværksingeniører hos offentlige myndigheder for at overvåge computernetværk som WAN (wide area networks) og lokale netværk (LAN). De integrerer ny software med nuværende netværksfunktioner og leder efter måder at opretholde kvaliteten, sikkerheden og effektiviteten af ​​computernetværk. Netværksadministratorer fejlfinder også netværksproblemer og laver reparationer på netværk rettidigt for at sikre, at statsansatte kan bruge dem korrekt.

Relateret: Lær om at være netværksadministrator

5. IT-tekniker

National gennemsnitsløn: $74.384 om året

Primære opgaver: IT-teknikere arbejder i IT-afdelingen på offentlige styrelser eller kontorer. De bruger deres forståelse af computerhardware og softwareenheder til at hjælpe statsansatte på daglig basis. Dette omfatter modtagelse af vedligeholdelsesanmodningsbilletter, fejlfinding af computerhardware eller -software for medarbejdere, installation eller udskiftning af computerhardware eller -software og sikring af, at it-afdelingen har tilstrækkelige forsyninger til at understøtte it-vedligeholdelsesaktiviteter.

Relateret: Lær om at være IT-tekniker

6. Computersystemanalytiker

National gennemsnitsløn: $77.634 om året

Primære opgaver: En computersystemanalytiker evaluerer eksisterende computersystemer eller netværk og bestemmer potentielle opgraderinger, reparationer eller installationer, der kan styrke et computersystem. Når de arbejder for regeringen, hjælper computersystemanalytikere med at identificere sikkerhedsbrudspunkter og de typer hardware eller software, der kan forhindre informationslækage. De bestemmer også, hvordan man reorganiserer eller designer computersystemer til mere effektiv brug af statsansatte.

Relateret: Lær om at være systemanalytiker

7. Cybersikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $80.806 om året

Primære opgaver: En cybersikkerhedsspecialist i regeringen hjælper offentlige myndigheder med at styrke deres computersystemer, netværksdatabaser og andre digitale platforme, der gemmer klassificerede data. For at bestemme, hvilke typer sikkerhedsløsninger et computersystem har brug for, udfører cybersikkerhedsspecialister falske hackingaktiviteter, undersøger potentielle cybersikkerhedsrisici og opdaterer software for at øge sikkerheden af ​​computersystemer eller netværk.

8. Applikationsudvikler

National gennemsnitsløn: $87.860 om året

Primære opgaver: En applikationsudvikler har specialiseret sig i at designe og kode mobil- og softwareapplikationer. I regeringen fokuserer applikationsudviklere på at skabe applikationer designet til at hjælpe statsansatte med at få adgang til vigtig information på mobile enheder. Dette kan også omfatte informationsdatabaser, HR-platforme, alarmsystemer til nødsituationer og offentlige e-mail-platforme.

9. Computeringeniør

National gennemsnitsløn: $98.534 om året

Primære opgaver: Computeringeniører koder, designer og opdaterer computerhardwareudstyr og -software. Når de er ansat i regeringen, kan computeringeniører have et ansvar for at skabe tilpasset computerhardware eller -software til at hjælpe med regeringsinitiativer og dataindsamling.

Relateret: Lær om at være computeringeniør

10. Datamatiker

National gennemsnitsløn: $106.426 om året

Primære opgaver: Dataloger bruger deres forståelse af computerhardwareenheder og kodning til at udvikle softwareprogrammer og installere hardware, der strømliner forretningsprocesser og forbedrer brugeroplevelsen. I regeringsroller kan dataloger specialisere sig i at programmere eller installere enheder for at beskytte mod cyberterrorisme og andre trusler mod informationssikkerheden.

11. Softwareintegrationsingeniør

National gennemsnitsløn: $107.788 om året

Primære opgaver: Fokus for en softwareintegrationsingeniør er at integrere ny computerhardware eller softwareenheder med dem, der i øjeblikket er i brug for at strømline computersystemer eller netværk. Offentligt ansatte softwareintegrationsingeniører kan fokusere på at konsolidere databaser eller digitale arkivsystemer og skabe kodeinstruktioner for at hjælpe softwareudviklere og computerprogrammører med at foretage justeringer i fremtiden.

12. Netværksarkitekt

National gennemsnitsløn: $122.737 om året

Primære opgaver: Netværksarkitekter, der arbejder for regeringen, skaber agenturets intranet, som medarbejderne kan få adgang til. De kan også kode WAN (Wide Area Networks) og lokale netværk (LAN) for at forbedre kommunikationen mellem afdelinger og andre offentlige myndigheder.

Tenna Axelsen
Tenna Axelsen For dem med grader inden for et område som datalogi er der en række karrieremuligheder tilgængelige i regeringen. Offentlige datalogijob varierer fra f.eks. it-sikkerhed, teknisk support, softwareudvikling og datastyring. Ved at gennemgå de typer it-roller, du kan forfølge i regeringen, kan du bestemme, hvilke job du skal forfølge på lokalt, statsligt eller føderalt niveau. I denne artikel definerer vi offentlige job og gennemgår 12 typer offentlige job, du kan forfølge med en grad i datalogi.