12 Måder At Tjene Ekstra Penge På Som Universitetsstuderende

12 Måder At Tjene Ekstra Penge På Som Universitetsstuderende

Mange universitetsstuderende leder efter sideløb for at generere indkomst, mens de tager undervisning. Der er mange jobmuligheder med fleksible tidsplaner og miljøer, der er ideelle til en studerendes travle tidsplan. Hvis du er studerende, der gerne vil tjene penge på en måde, der passer til dine kurser, så start med at gennemse nogle af de mest populære job for folk på college. I denne artikel deler vi adskillige almindelige sideløb, som du kan forfølge i din fritid uden for skolen.

12 sideløb for universitetsstuderende

Her er nogle af de bedste måder, studerende kan tjene penge på, mens de er på college:

1. Pædagogmedhjælper

National gennemsnitsløn: $26.340 om året

Primære opgaver: Undervisningsassistenter hjælper universitetsprofessorer med at administrere et klasseværelse. Deres opgaver omfatter oprettelse af klasseskemaer, skrivning af lektionsplaner, udarbejdelse af arbejdsark, uddeling af opgaver, karaktergivning af prøver og deltagelse. Undervisningsassistenter kan også holde forelæsninger, være vært for studiesessioner før eksamener, vejlede individuelle studerende i kursusindhold og samarbejde med professoren om at styre eleverne under undervisningen.

Relateret: Lær om at være undervisningsassistent

2. Beboerassistent

National gennemsnitsløn: $28.577 om året

Primære opgaver: Beboende assistenter bor på college-kollegier og overvåger studerende for at fremme et sundt, produktivt miljø for studerende på campus. De løser interpersonelle konflikter med studerende, justerer værelseskammeraters opgaver, koordinerer teambuilding-aktiviteter, afholder kollegiebegivenheder, håndterer støjklager, adresserer overtrædelser af politikker og forbinder studerende med universitetets ressourcer. Beboerassistenter hjælper også med vedligeholdelsesanmodninger og håndtering af kollegieudstyr.

Relateret: Lær om at være beboerassistent

3. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $32.912 om året

Primære opgaver: Dataindtastningsassistenter indtaster oplysninger i regneark og databaser. De kompilerer og organiserer omhyggeligt kildedokumenter og konverterer dem derefter til det ønskede format. En dataindtastningsassistent kan indtaste tegn i felter, tilføje kategorier og tags, udføre datasikkerhedskopiering og korrekturlæse afsluttede dataindtastningsprojekter. At være dataindtastningsassistent er en god idé for universitetsstuderende, fordi mange dataindtastningsjob har fleksible muligheder for at arbejde hjemmefra, hvor du kan udføre opgaver efter din egen tidsplan.

Relateret: Lær om at være en dataindtastningsassistent

4. Hundelufter

National gennemsnitsløn: $35.840 om året

Primære opgaver: Hundeluftere aftaler aftaler med klienter for at tage deres hunde med på en tur til motion. De ringer for at bekræfte aftaletidspunkter og indsamle relevante oplysninger om hunden, såsom adfærdsproblemer, diætbehov eller medicinske bekymringer. En hundelufter kan hente hunde fra flere klienter og gå med dem langs en rute, samle gødning op og sørge for vandpauser efter behov. Hundeluftere kan typisk planlægge deres egne aftaler, hvilket gør hundeluftning til en god sidejagt for travle elever.

5. Håndværker

National gennemsnitsløn: $35.867 om året

Primære opgaver: Håndværkere producerer håndlavet håndværk som keramik, smykker, dyner og lædervarer. De mødes med leverandører for at bestille materialer af høj kvalitet, planlægge håndværksdesignideer og producere dekorative eller funktionelle genstande. Håndværkere sælger ofte deres varer på håndværksmesser og festivaler, hvilket involverer at sidde ved en stand, hilse på kunder, udføre håndværksdemonstrationer og håndtere kontanter. Hvis du er en universitetsstuderende med en håndværkerfærdighed, kan du lave varer til at sælge i din fritid for at tjene ekstra penge.

6. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $38.789 om året

Primære opgaver: Transcriptionists lytter til lydfiler eller læser scannede dokumenter og konverterer oplysningerne til maskinskrevet tekst. De bruger transskriptionsstenografi til at indikere dialog, pauser og lydforvrængninger til videotekster eller dokumentarkiver. En transskriptionist korrekturlæser deres arbejde og uploader filer i bestemte formater. Universitetsstuderende kan søge efter transskriptionsjob derhjemme og arbejde på opgaver mellem klasser eller efter skole.

7. Catering

National gennemsnitsløn: $41.432 om året

Primære opgaver: Cateringfirmaer tilbereder og serverer massebestillinger af mad til kunder, ofte til arrangementer og møder. De planlægger menuer, fastsætter priser, annoncerer til kunder, bestiller ingredienser og tilbereder retter baseret på kundernes ønsker. Cateringvirksomheder kan pakke mad til enkelte serveringer eller bruge store retter til buffet-stil spisning. Hvis du kan lide at lave mad, så overvej at starte en hjemmecateringvirksomhed, hvor du laver og leverer måltider til lokalbefolkningen i nærheden af ​​dit college, eller søg efter et cateringjob, hvor du hjælper med arrangementer om aftenen og i weekenden.

Relateret: Lær om at være caterer

8. Babysitter

National gennemsnitsløn: $43.075 om året

Primære opgaver: Babysittere overvåger børn og passer på deres behov, når deres værger har travlt. En babysitter kan spille spil med børnene, skifte ble og tøj, tilberede snacks og måltider, lave lettere husarbejde, hjælpe med lektier og sørge for transport til skole og aktiviteter. De kommunikerer med barnets værge om deres adfærd og udvikling. Mange universitetsstuderende babysitter på deltid, når de ikke er i klassen, og kan muligvis arbejde med lektier, mens barnet sover eller sover.

Relateret: Lær om at være babysitter

9. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $45.499 om året

Primære opgaver: Freelance skribenter er uafhængige entreprenører, der producerer skriftligt indhold til kunder, såsom hjemmesidetekster, sociale medier, artikler og produktbeskrivelser. En freelance skribent poster opslag, der beskriver deres tjenester, forhandler priser med kunder, udfører uafhængig forskning, skriver tekst med en bestemt stil og tone, korrekturlæser for fejl og laver opdateringer baseret på kundefeedback. At være freelanceskribent hjælper universitetsstuderende med at tjene penge, mens de finpudser deres skrivefærdigheder, hvilket gør det til et særligt godt job for engelsk, kommunikation, marketing og business majors.

10. Chauffør

National gennemsnitsløn: $51.267 om året

Primære opgaver: Chauffører betjener biler for at transportere kunder fra et afhentningssted til deres ønskede destination. En chauffør accepterer forespørgsler fra kunder, fastsætter et afhentningstidspunkt, vurderer trafikken, planlægger køreruter og følger alle vejskilte og trafiksignaler. Chauffører vedligeholder også det indre af deres køretøj for at give et behageligt miljø for ryttere. Hvis du har din egen bil, kan du ansøge om at blive selvstændig chauffør gennem en samkørselsapp og chaufførkunder, når du ikke har travlt med skolen.

11. Underviser

National gennemsnitsløn: $54.776 om året

Primære opgaver: Undervisere yder personlig akademisk støtte til studerende i en række forskellige fag. De mødes med elever for at bestemme deres akademiske mål, gennemgå klasseværelsesmaterialer og lave en studieplan. Vejledere kan gennemgå lektier og prøver, guide en studerende gennem øvelsesopgaver, udføre øvelser og tildele selvstudieprojekter. De sporer elevens fremskridt og identificerer ændringer i deres akademiske mål. Universitetsstuderende kan overveje at vejlede andre universitetsstuderende på et vejledningscenter på campus eller tilbyde uafhængige tjenester til studerende i alle aldre.

Relateret: Lær om at være underviser

12. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $57.472 om året

Primære opgaver: Virtuelle assistenter udfører fjernadministrative opgaver for virksomheder og enkeltpersoner. De planlægger og bekræfter aftaler, administrerer e-mail-kommunikation, fører tilsyn med kundens kalender, booker overnatninger og forbereder dokumenter. Nogle virtuelle assistenter hjælper med hjemmesideopdateringer, opslag på sociale medier og søgemaskineannoncer. Fordi virtuel assistance er fjernarbejde og ofte giver dig mulighed for at vælge opgaver, er det et ideelt felt for organiserede studerende, der er interesseret i et deltidsjob.

Loke Johnsen
Loke Johnsen Mange universitetsstuderende leder efter sideløb for at generere indkomst, mens de tager undervisning. Der er mange jobmuligheder med fleksible tidsplaner og miljøer, der er ideelle til en studerendes travle tidsplan. Hvis du er studerende, der gerne vil tjene penge på en måde, der passer til dine kurser, så start med at gennemse nogle af de mest populære job for folk på college. I denne artikel deler vi adskillige almindelige sideløb, som du kan forfølge i din fritid uden for skolen.