12 Måder At Finde Lokale Job På

Uanset dine kvalifikationer vil det have en indflydelse på din jobsøgningssucces at vide, hvor du skal søge job. Dette gælder især, hvis du ønsker at finde ledige stillinger inden for et bestemt geografisk område. At finde de rigtige lokale jobressourcer er et værdifuldt skridt, men det kræver ordentlig forskning. I denne artikel lister vi 12 måder at finde lokale job på og diskuterer ressourcer til at hjælpe dig med din søgning.

Hvorfor er det vigtigt at vide, hvordan man finder lokale job?

Uanset om du ønsker at finde en ledig stilling inden for dit nuværende geografiske område, eller du ønsker at flytte til et nyt område, er det en vigtig færdighed at vide, hvor du skal søge efter lokale job.

Indsnævring af din jobsøgning til et specifikt geografisk område kan forbedre dine chancer for at finde en passende stilling og blive udvalgt til rollen efter en samtale. Der er et stort antal ledige stillinger på arbejdsmarkedet, og i stedet for at søge gennem alle mulige muligheder, kan du spare tid ved at være effektiv med din placeringsfiltrering. Korrekt research vil også hjælpe dig til bedre at forstå det lokale arbejdsmarked og de virksomheder, du søger til, hvilket kan hjælpe dig under samtaleforløbet.

Relateret: Effektive jobsøgningsværktøjer til at få dig et job

12 måder at finde lokale job på

Overvej disse metoder, når du leder efter lokale job:

Brug online jobsøgemaskiner

Moderne jobsøgemaskiner giver brugerne mulighed for fuldt ud at tilpasse deres søgning, herunder filtrering af job baseret på by, stat og postnummer. Hvis du er åben for pendling, kan du også søge job inden for en foruddefineret radius fra det specifikke område, du er interesseret i. En anden nyttig funktion er job-alert, som sender dig en besked, når virksomheder lægger jobs op på hjemmesiden, der passer til din præstation. -udvalgte kriterier.

Undersøg rubrikannoncerne

Lokalavisernes rubrikannoncesektioner er også gode steder at finde lokale jobopslag. Mange små og mellemstore lokale virksomheder foretrækker at annoncere lokalt, hvilket betyder, at du kan finde bestemte job i disse annoncer, som ikke annonceres andre steder. De fleste lokale aviser har også online-versioner, så du behøver ikke at købe fysiske kopier. Denne metode til at finde lokale job fungerer bedst, hvis du søger hver dag over en længere periode, fordi virksomheder slår nye åbninger op hver dag.

Relateret: 9 jobsøgningsstrategier, der hjælper dig med at finde dit drømmejob

Brug lokale beskæftigelsesressourcer

Mange jobs annonceres lokalt gennem forskellige ressourcer, såsom det lokale handelskammer. Hvis den virksomhed, der annoncerer jobannoncen, er medlem af et lokalt kammer, vil de sandsynligvis lægge muligheden op på kammerets hjemmeside, før de tilføjer det andre steder. Lokale hjemmesider som denne er et godt værktøj til at finde job inden for et specifikt område.

Undersøg lokale virksomheder

Du kan bruge lokale firmakataloger til at opdage potentielt attraktive organisationer og derefter forespørge om ledige stillinger. Dette vil hjælpe dig med bedre at forstå det lokale arbejdsmarked og give dig billedet af en proaktiv jobsøger.

Følg lokale nyheder

Hvis du konstant er opdateret med de seneste begivenheder omkring det lokale erhvervsliv, er der større sandsynlighed for, at du opdager jobåbninger. Ved at følge virksomhedsnyheder vil du vide om alle nye organisationer, der flytter ind i dit område, såvel som eventuelle udvidelser og nedskæringer. Enhver af disse organisatoriske ændringer kan føre til nye jobåbninger. At følge lokale nyheder vil også hjælpe dig med at identificere de vigtigste virksomheder i området, som ofte har flest ansatte.

Tilmeld dig lokale online opslagstavler

Community message boards er en fantastisk måde at holde sig ajour med relevante begivenheder inden for et geografisk område. Små og mellemstore virksomheder kan også bruge disse opslagstavler til at bede samfundet om anbefalinger, efter at de har besluttet at ansætte nyt personale. At undersøge online opslagstavler på daglig basis vil sandsynligvis hjælpe dig med at finde lokale jobmuligheder.

Besøg lokale karrieremesser

De fleste områder har regelmæssige karrieremesser, og de er en fantastisk måde at hjælpe dig med at forstå karakteren af ​​det lokale arbejdsmarked. Disse messer repræsenterer en unik mulighed for at få en gruppe potentielle arbejdsgivere fra et område i samme bygning, så du direkte kan sammenligne, hvad de har at tilbyde og præsentere dig selv for ansættelsesledere.

Brug dit netværk

At diskutere din jobsøgning med dine forbindelser kan være en effektiv måde at finde lokale job på. Lav en liste over alle dine kontakter, der arbejder inden for det specifikke område, der interesserer dig, og forhør dig om eventuelle ledige stillinger hos de virksomheder, de arbejder for. Nogen ved måske, at deres virksomhed ansætter til en bestemt stilling, eller de har måske hørt om en stilling, der åbner op i den nærmeste fremtid.

Ansøg til alle virksomheder, der interesserer dig

Find lokale virksomheder, som du gerne vil arbejde for, og send deres HR-afdelinger en direkte e-mail. Selv virksomheder, der ikke har nogen opslåede ledige stillinger, kan være interesserede i dig, men du ved ikke, om de er det, før du henvender dig. Det kan for eksempel være, at de udvider sig og hele tiden leder efter nye talenter, eller de kan være ved at slå et relevant job op.

Hyr en lokal karriererådgiver

Karriererådgivere har en omfattende viden om det lokale arbejdsmarked, den slags roller, der er til rådighed i øjeblikket, og de lokale virksomheders forventninger. De kan hjælpe dig med at undersøge de rigtige stillinger og hjælpe dig, mens du arbejder på dine færdigheder. Deres mål er at hjælpe dig med at forbedre dine chancer for at blive udvalgt til relevante roller.

Relateret: Hvad er en jobcoach?

Følg lokale virksomheder og personer på sociale medier

At følge lokale arbejdsgivere på sociale medier er en effektiv jobsøgningsressource. Du kan også deltage i offentlige samtaler, der involverer virksomhedens arbejdsgivere og ledelse for at opdyrke en relation til virksomhederne og få en bedre forståelse af deres virksomhedskultur. Bare husk ikke at poste noget på sociale medier, der kunne ses som kontroversielt – selvom det ikke har at gøre med din jobsøgning – fordi det kan påvirke dine odds for at blive overvejet til ledige stillinger.

Besøg det lokale bibliotek

At besøge biblioteket eller få adgang til dets hjemmeside kan afsløre mange jobsøgningsværktøjer, såsom undervisningsmaterialer, klasser, programmer og mere. Biblioteker forsyner også computere med internetadgang, som er tilgængelige for besøgende. Du vil måske endda være i stand til at opdage jobsøgningsworkshops og jobklubber, der kan tilbyde dig råd og hjælpe dig med at finde lokale job, der passer til dine kompetencer.

Paul Fischer
Paul Fischer Uanset dine kvalifikationer vil det have en indflydelse på din jobsøgningssucces at vide, hvor du skal søge job. Dette gælder især, hvis du ønsker at finde ledige stillinger inden for et bestemt geografisk område. At finde de rigtige lokale jobressourcer er et værdifuldt skridt, men det kræver ordentlig forskning. I denne artikel lister vi 12 måder at finde lokale job på og diskuterer ressourcer til at hjælpe dig med din søgning.