12 Kodningskarrierer At Udforske

12 Kodningskarrierer At Udforske

Kodning er en proces, der bruger et programmeringssprog til at skabe ny computersoftware, hjemmesider og apps. Hvis du er interesseret i avanceret computerteknologi, designe websider eller skabe ny software til virksomheder, kan du overveje en karriere inden for kodning. Inden for feltet er der adskillige job at udforske afhængigt af dine interesser og færdigheder. I denne artikel diskuterer vi 12 kodekarrierer, den nationale gennemsnitlige løn for hver og de primære opgaver for hver stilling.

Relateret: Q & A: Hvad er kodning?

12 kodekarrierer at udforske

Hvis du er interesseret i en karriere inden for kodning, er her 12 job, du kan overveje:

1. Computersystemingeniør

National gennemsnitsløn: $53.283 om året

Primære opgaver: Computersystemingeniører designer løsninger relateret til systemadministration, netværk og komplekse applikationer. De fuldfører også systemintegration og forskning, softwareudvikling og test af softwarepatches. Disse ingeniører samarbejder ofte med andre softwareudviklere for at sikre, at systemkomponenterne fungerer korrekt.

2. Computerprogrammør

National gennemsnitsløn: $55.120 om året

Primære opgaver: Computerprogrammører skriver og tester koden, der tillader softwareapplikationer at fungere. De reagerer også på brugeranmodninger om at rette fejlkode og omskrive og gendanne koden, så den fungerer korrekt for brugerne. Derudover tester de funktionaliteten af ​​software og samarbejder med andre programmører, når behovet opstår.

Relateret: Lær om at være computerprogrammør

3. Netværkssystemadministrator

National gennemsnitsløn : $69.762 om året

Primære opgaver: En netværksadministrator overvåger driften og vedligeholdelsen af ​​en virksomheds desktop-, mobil- og serverudstyr. Efter omhyggeligt at have identificeret behovene for organisationens netværk og computersystemer, installerer og downloader de al passende software og hardware. De kontrollerer også, at programmer som e-mail- og datasoftware fungerer korrekt, og at virussoftware er aktuelt og effektivt. Netværkssystemadministratorer kan også træne organisationens medarbejdere i at bruge computersoftwaren korrekt.

4. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $74.826 om året

Primære opgaver: Webudviklere bruger både tekniske computerfærdigheder og grafiske designfærdigheder til at skabe hjemmesider. De kan tage deres kunders ideer og bygge hjemmesider fra begyndelsen koncepter til fuld, funktionel færdiggørelse. De opretter og tester også webstedsapplikationer, samarbejder med grafiske designere, holder sig opdateret om teknologi såsom HTML, JavaScript, CSS og andre relevante kodesprog, overvåger webstedstrafik og fejlfinder eventuelle udfordringer, der opstår på deres websteder.

Relateret: Lær om at være webudvikler

5. Computersystemanalytiker

National gennemsnitsløn: $74.986 om året

Primære opgaver: Computersystemanalytikere studerer nuværende computersystemer i en virksomhed og skaber løsninger til at få deres teknologi til at køre mere effektivt ved at inkorporere ny teknologi i nuværende systemer. Derudover analyserer de ofte omkostningerne og fordelene ved at integrere nye programmer, der vil forbedre deres nuværende systemer, overvåge softwareinstallationer, rådføre sig med kunder for at diskutere forbedringer, som de kan levere til systemer, der allerede er på plads, og anbefale systemer, der matcher virksomhedens behov.

6. App-udvikler

National gennemsnitsløn: $86.417 om året

Primære opgaver: En app-udvikler designer og koder fuldt funktionelle softwareapplikationer. Denne stilling kræver samarbejde med kunder for at opnå en fuld forståelse af softwareanmodningen. App-udviklere samarbejder også med kundens it-afdeling for at hjælpe med at sætte præcise specifikationer for de nødvendige applikationer. Andre ansvarsområder omfatter design af kreative prototyper, færdiggørelse af applikationer inden for specificerede deadlines, evaluering af eksisterende programmer for nye funktioner og fejlfinding af applikationer, der ikke fungerer korrekt.

7. Business intelligence-analytiker

National gennemsnitsløn: $94.274 om året

Primære opgaver: En business intelligence-analytiker indsamler, analyserer og deler data med en virksomhed, der hjælper ledere med at træffe strategiske beslutninger. Med de data, de indsamler, kan Business Intelligence-analytikere hjælpe afdelinger med at foretage ændringer for at forbedre deres forretningsmodeller. De gennemgår også data, efterhånden som de indsamler dem, overvåger analytiske og metriske resultater, identificerer udviklingsbehov og etablerer muligheder for at forbedre nuværende processer.

8. Databaseadministrator

National gennemsnitsløn: $94.817 om året

Primære opgaver: Databaseadministratorer designer og producerer databaser til en virksomhed afhængigt af virksomhedens krav, og de sikrer, at disse databaser fungerer effektivt. De ændrer og opdaterer også virksomhedens databaser og implementerer sikkerhedsforanstaltninger. Nogle af deres ansvarsområder består i at samarbejde med klienter for at få en fuld forståelse af deres databasebehov, vedligeholde databasestandarder, diagnosticere og fejlfinde fejl, anbefale nye og nye teknologier, skabe automatisering til gentagne databaseopgaver og være tilgængelig for support efter behov.

Relateret: Lær om at være databaseadministrator

9. Software kvalitetssikringsingeniør

National gennemsnitsløn: $96.761 om året

Primære opgaver: En software kvalitetssikringsingeniør overvåger alle faser af en softwares udviklingsproces, så den nøje overholder virksomhedens standarder. For at holde sig inden for en virksomheds budget overholder en software-QA-ingeniør strenge deadlines ved at opdele udviklingsprocessen i mindre opnåelige mål. Derudover udfører de også softwarerisikoanalyse, dokumenterer resultater og identificerer eventuelle potentielle problemer, som en bruger kan stå over for, mens de søger efter løsninger på disse udfordringer. Nogle gange forsker de i nye værktøjer og udfører manuel og computeriseret test af software.

10. Softwareudvikler

National gennemsnitsløn: $105.893 om året

Primære opgaver: Softwareudviklere skaber software, der giver brugerne mulighed for at udføre opgaver såsom at spille et spil, bygge et regneark eller se en film gennem forskellige teknologier. Ansvaret omfatter test og evaluering af nye programmer, vedligeholdelse og opgradering af systemer, uddannelse af brugere, test og evaluering af ny software, at finde forbedringsområder i eksisterende software, udvikling af de nødvendige modifikationer og dokumentation af alt arbejde til fremtidig reference.

Læs mere: Lær om at være softwareudvikler

11. Frontend udvikler

National gennemsnitsløn: $106.761 om året

Primære opgaver: Frontend-udviklere skriver kode for den del af et websted, som en bruger ser, hvilket er kendt som frontend på et websted. De bruger kode til at skabe visuelle aspekter af en hjemmeside, såsom animerede ikoner og tekstformatering, for at gøre hjemmesiderne mere brugervenlige. Frontend-udviklere, som er dygtige til flere typer kodning, bestemmer også strukturen og designet af websider og er i stand til at skabe funktionelle og kreative designs til deres indhold.

12. Fuld stack udvikler

National gennemsnitsløn: $108.098 om året

Primære opgaver: Full stack-udviklere har færdigheder og viden fra både front- og backend-udviklere, og de bruger denne information til at skabe fuldt fungerende websteder. De bruger frontend-kode såsom HTML og JavaScript til at skabe frontend på et websted, og de er også fortrolige med backend-kode som PHP og Python. Full stack-udviklere samarbejder ofte med andre ingeniører og udviklere om de forskellige komponenter i hjemmesideproduktion.

Bemærk venligst, at produkterne nævnt i denne artikel ikke er tilknyttet Bonjoures.

Carl Gade
Carl Gade Kodning er en proces, der bruger et programmeringssprog til at skabe ny computersoftware, hjemmesider og apps. Hvis du er interesseret i avanceret computerteknologi, designe websider eller skabe ny software til virksomheder, kan du overveje en karriere inden for kodning. Inden for feltet er der adskillige job at udforske afhængigt af dine interesser og færdigheder. I denne artikel diskuterer vi 12 kodekarrierer, den nationale gennemsnitlige løn for hver og de primære opgaver for hver stilling.