12 Karrierer I Fodboldindustrien

12 Karrierer I Fodboldindustrien

En fodboldkarriere kan være en givende mulighed for fans af sporten eller enhver, der leder efter et spændende og udfordrende job. Denne form for karriere kan give dig mulighed for at arbejde tæt sammen med atleter, tilbringe din arbejdsdag udenfor og fremme din karriere i atletikindustrien. Du kan vælge mellem flere typer job relateret til fodbold, hvoraf mange ikke inkluderer arbejde på banen. I denne artikel beskriver vi, hvilke typer job der er tilgængelige i fodboldbranchen og lister 12 jobs, du kan forfølge inden for dette felt.

Relateret: Sådan bliver du fodboldtræner: Trin og færdigheder

Hvilke typer job er der i fodboldbranchen?

Fodboldbranchen byder på flere muligheder, herunder stillinger inden for journalistik, coaching, direkte arbejde med atleter, event management og broadcasting. Denne variation giver folk med forskellige interesser mulighed for at udforske, hvad de kan lide og forfølge en karriere, der stemmer overens med deres værdier og mål.

Relateret: Top coachingkarrierer at forfølge

Kompetencer til at have til en karriere i fodboldbranchen

Hvis du overvejer at starte en karriere i fodboldbranchen, er der nogle grundlæggende færdigheder, du måske ønsker at udvikle. Disse omfatter:

  • Problemløsningsevner: Grundlæggende problemløsningsfærdigheder er en fordel for alle, der arbejder i en fodboldrelateret karriere, især for dem i ledelses- og begivenhedsplanlægningsroller.

  • Fysisk kondition: Mange fodboldkarrierer kræver, at du arbejder udenfor og står i lange perioder. God fysisk kondition kan hjælpe dig med at føle dig godt tilpas, mens du er mobil under dit skift.

  • Kritisk tænkning: Kritisk tænkning kan hjælpe dig med at navigere i komplekse problemer, skabe løsninger og revidere nuværende arbejdsmetoder med nye ideer.

  • Analytiske evner. Evnen til at se et problem, visualisere en løsning og implementere det er en værdifuld færdighed for enhver industri, især inden for fodbold, som kan være en industri med højt tempo.

12 karrierer i fodbold

Et job i fodboldindustrien giver en potentiel kandidat flere muligheder, lige fra at sende kampe live til at være dommer. Her er 12 karrierer i fodboldindustrien at overveje, sammen med deres gennemsnitlige lønninger og primære opgaver:

1. Sportsskribent

National gennemsnitsløn: $31.365 om året

Primære opgaver: En sportsskribent laver rapporter om fodbold og andre sportsgrene til aviser, magasiner, hjemmesider eller andre publikationer. Arbejdsgivere forventer, at sportsskribenter forpligter sig til deadlines, udfører research og rapporterer til en redaktør. Sportsskribenter opretholder også et højt niveau af nøjagtighed og professionel adfærd i deres skrivning.

2. Sportsanker

National gennemsnitsløn: $31.825 om året

Primære opgaver: Et sportsanker arbejder for medier og præsenterer information, herunder skuespil, spillermotiver og beslutninger, selve sportens tilstand, handler inden for sporten og mere, for et livepublikum. De giver ofte liveopdateringer om spil, men forbliver i et studie. Sportsankre kan arbejde for mindre medier eller store nationale tv-kanaler.

3. Fodbolddommer

National gennemsnitsløn: $36.673 om året

Primære pligter: En fodbolddommer er ansvarlig for at overvåge spil og sikre, at spillerne følger reglerne og opfører sig i overensstemmelse med spillets regler. En dommer opdaterer tilskuerne om spil, bestemmer hvornår et spil skal afsluttes og erklærer en vinder.

4. Sportsanalytiker

National gennemsnitsløn: $37.179 om året

Primære opgaver: Sportsanalytikere overvejer indsigt fra sociale medier og andre forretninger for at sikre nøjagtigheden af ​​information og undersøge specifikke sportsemner. Sportsorganisationer, medier og flere kan ansætte sportsanalytikere.

5. Assisterende fodboldtræner

National gennemsnitsløn: $37.183 om året

Primære opgaver: En assistenttræner hjælper en cheftræner med at styre et hold, opmuntrer spillere, skaber skuespil og leder generelt et hold i deres opgaver på og udenfor banen. Hjælpetrænere hjælper også med at planlægge og tale på holdets vegne til medierne. En assistenttræner kan arbejde sammen med en eller flere andre assistenttrænere, afhængigt af hvilket spilleniveau de træner på.

6. Sportsredaktør

National gennemsnitsløn: $37.741 om året

Primære opgaver: En sportsredaktør korrekturlæser og redigerer sportsartikler til aviser, magasiner eller andre publikationer. En redaktør hjælper skribenter og andre redaktører med at nå deadlines og sikre nøjagtigheden af ​​skriftligt materiale. De er også typisk ansvarlige for at adressere artikler, der indeholdt fejl, der kræver afklaring eller nødvendige opdateringer til en historie.

7. Idrætsarrangementskoordinator

National gennemsnitsløn: $43.092 om året

Primære opgaver: En sportsbegivenhedskoordinator er ansvarlig for planlægning, ledelse og markedsføring af sportsrelaterede begivenheder såsom velgørenhedsdrev, familiedage og meget mere. Eventkoordinatorer arbejder tæt sammen med et team, trænere og et sted for at sikre, at alle eventbehov bliver opfyldt inden for visse parametre, såsom budgettet. Eventkoordinatorer arbejder ofte for sportsarenaer, parker eller endda uddannelsesfaciliteter.

8. Fodboldtræner

National gennemsnitsløn: $47.093 om året

Primære opgaver: En fodboldtræner er ansvarlig for at coache og vejlede fodboldspillere. Trænere guider spillere gennem øvelser, øvelser og spil og fungerer som talsmænd for et hold. De kan også hjælpe med at planlægge kampe og øvelser for et hold. Det vigtigste er, at trænere holder spillerne ansvarlige for præstationer på banen.

9. Fodboldchef

National gennemsnitsløn: $48.473 om året

Primære opgaver: En fodboldmanager arbejder tæt sammen med det sociale medie- og marketingteam for et hold eller en organisation for at tiltrække nye spillere, håndtere interviews og planlægge kampe og begivenheder. En leder bør også have en stærk forståelse af sporten og dens regler.

10. Sportsudsender

National gennemsnitsløn: $52.911 om året

Primære pligter: En sportsudsender er ansvarlig for at levere livekommentarer til en sport ved at opdatere deres publikum om resultater, regler og generelle kommentarer til hold, spillere og selve spillet. En sportsudsender arbejder generelt på et stadion og har udsigt til spillet på banen for at give kommentarer i realtid.

11. Atletisk spejder

National gennemsnitsløn: $61.890 om året

Primære opgaver: En atletisk spejder finder og rekrutterer nye spillere. En scout ser på en spillers historie, naturlige talent, tidligere skader og mere for at afgøre, om de er egnede til en position på et hold. Atletiske spejdere besøger ofte gymnasier for at se spillere og bestemme deres egnethed til professionel sport. Professionelle sportsorganisationer ansætter regelmæssigt atletiske spejdere til at finde talentfulde college-atleter.

12. Sportsdirektør

National gennemsnitsløn: $62.789 om året

Primære opgaver: En idrætsleder er ansvarlig for ledelsen af ​​pædagogiske idrætsprogrammer på gymnasie- eller universitetsniveau. En direktør leder et administrativt team, interagerer med spillere, hjælper med at planlægge budgetter og begivenheder og overvåger udvidelsen af ​​sportsprogrammer.

Birger Lange
Birger Lange En fodboldkarriere kan være en givende mulighed for fans af sporten eller enhver, der leder efter et spændende og udfordrende job. Denne form for karriere kan give dig mulighed for at arbejde tæt sammen med atleter, tilbringe din arbejdsdag udenfor og fremme din karriere i atletikindustrien. Du kan vælge mellem flere typer job relateret til fodbold, hvoraf mange ikke inkluderer arbejde på banen. I denne artikel beskriver vi, hvilke typer job der er tilgængelige i fodboldbranchen og lister 12 jobs, du kan forfølge inden for dette felt.