12 Karrierer Du Kan Forfølge I Banksektoren

12 Karrierer Du Kan Forfølge I Banksektoren

Karrierer i banksektoren kan tilbyde konkurrencedygtige lønninger og en mulighed for at arbejde i finansbranchen. Der er mange forskellige karriereveje inden for bank, hvilket betyder, at der normalt er flere jobtitler at vælge imellem. Dette kan hjælpe dig med at afgøre, hvilket bankområde der kan være ideelt for dig at arbejde i, især hvis du er interesseret i at forfølge en karriere inden for bank. I denne artikel udforsker vi en liste over 12 jobs, som du kan finde i bank.

Relateret: 150 banktitler for hvert karriereniveau

Hvad er en karriere i bankvæsen?

En karriere i banksektoren refererer typisk til et job, der involverer at administrere penge og hjælpe kunder med deres økonomi. Mange job i banksektoren fungerer også som kundeserviceroller, da nogle job i bankvirksomhed kræver hyppig kommunikation med kunder og besvarelse af spørgsmål eller bekymringer, som de har om bank eller økonomi. Karrierer inden for bank giver typisk høje lønninger og tilbyder stabil beskæftigelse, og mange byder på spændende muligheder for at lære mere om avancerede begreber inden for finans, såsom investering og budgetopbygning.

De fleste bankjob kræver, at kandidater har viden om økonomi, grundlæggende matematiske færdigheder og fremragende interpersonelle og kommunikationsevner, der kan hjælpe dem med at betjene kunderne effektivt.

12 karrierer du kan finde i bank

Her er 12 job, du kan ansøge om for at begynde en karriere inden for bankvæsen:

1. Bankfunktionær

National gennemsnitsløn: $24.084 om året

Primære opgaver: En bankfunktionær er en kundeservicemedarbejder, der vedligeholder økonomiske data for kunder i deres bank. Dette kan involvere opdatering af kundeprofiler og økonomiske data i computerdatabaser, tilføjelse af oplysninger til kundeindkomstregistreringer og fjernelse af kunder fra bankregistrering, efter at de lukker en bankkonto. Bankfunktionærer kan også hjælpe kunder ved at besvare deres spørgsmål og henvise dem til andre medarbejdere i deres filial for at sikre, at de får den hjælp, de har brug for.

2. Tæller

National gennemsnitsløn: $31.670 om året

Primære opgaver: En tæller er en finansprofessionel, der hjælper besøgende i en bank med at administrere deres bankkonti. Tellere kan behandle transaktioner som betalinger, hævninger og overførsler, veksle penge til udenlandsk valuta og balancere pengeskufferne på deres banksted. Banktællere engagerer sig også typisk i kundeservice ved at hilse på kunder, der besøger deres bank, og kommunikere med kunder for at sikre, at de hjælper dem effektivt.

Relateret: Lær om at være banktæller

3. Bankmand

National gennemsnitsløn: $41.586 om året

Primære opgaver: En bankmand er en finansprofessionel, der hjælper kunder med deres bankaktiviteter. Bankfolk hjælper ofte kunder med at åbne nye check- og opsparingskonti, ansøge om realkreditlån eller autolån og købe bankprodukter, såsom indskudsbeviser eller checks. En bankmand kan også guide deres kunder gennem planlægning af pensionering eller til college ved at udvikle finansielle planer for investeringer og opsparing.

4. Bankforbindelse

National gennemsnitsløn: $61.289 om året

Primære opgaver: En bankmedarbejder er en finansprofessionel, der sælger bankprodukter til kunder. Bankforbindelser kan mødes med kunder og evaluere deres økonomiske behov for at afgøre, hvilke produkter de kan anbefale og informere deres kunder om nye eller eksisterende produkter i deres bank, som de kan drage fordel af. En bankforbindelse kan også gennemgå kundernes økonomiske rapporter for at identificere, om de er positive kandidater til at modtage kreditlinjer eller lån.

5. Finansanalytiker

National gennemsnitsløn: $69.425 om året

Primære opgaver: En finansanalytiker er en finansprofessionel, der hjælper kunder med forretningsbeslutninger, der kan hjælpe dem med at øge deres fortjenstmargener. Finansanalytikere kan anbefale investeringer til deres kunder, gennemgå deres kunders finansielle data for at bestemme, hvilke skridt de skal tage for at vokse deres forretning og undersøge økonomiske tendenser for at informere om den rådgivning, de tilbyder. Finansanalytikere kan også mødes med virksomhedsledere for at lære om deres økonomiske adfærd og for at evaluere effektiviteten af ​​ledelsen i en organisation.

6. Mægler

National gennemsnitsløn: $76.637 om året

Primære opgaver: En bankmægler er en professionel, der letter investeringer mellem investorer og værdipapirbørser. Mæglere kan udføre kundeordrer for at foretage eller indkassere investeringer, foretage research for investorer om potentielle investeringer og udvikle investeringsplaner for deres kunder. Mange mæglere annoncerer og sælger også finansielle tjenester, der tilbydes af deres mæglervirksomhed, såsom private banking.

7. Privat bankmand

National gennemsnitsløn: $76.874 om året

Primære opgaver: En privat bankmand er en bankmedarbejder, der primært betjener kunder med høj nettoværdi, ofte på millioner af dollars. Private bankfolk kan udføre de samme arbejdsopgaver som en typisk bankkasse, såsom at behandle kontanttransaktioner, men de kan også hjælpe deres kunder med at administrere investeringer og holde styr på kredit. Mange private bankers udvikler tætte relationer til deres kunder, da de giver dem finansiel rådgivning og typisk opretholder hyppig kommunikation.

8. Budgetanalytiker

National gennemsnitsløn: $81.023 om året

Primære opgaver: En budgetanalytiker er en finansprofessionel, der hjælper kunder med at planlægge deres økonomi ved at udarbejde budgetrapporter. Budgetanalytikere kan udvikle nye budgetplaner for organisationer, gennemgå budgetforslag for at afgøre, hvilke der kan gavne en organisation mest og overvåge en organisations udgifter for at holde dem inden for det planlagte budget. En budgetanalytiker kan arbejde med organisationer som virksomheder, regeringer, universiteter og velgørende organisationer.

9. Investeringsbankmand

National gennemsnitsløn: $82.660 om året

Primære opgaver: En investeringsbankmand hjælper virksomheder, regeringer og andre organisationer med at rejse midler og lade deres virksomheder vokse. Det gør de typisk ved at låne penge og udstede aktier og obligationer, som forbrugerne kan købe for at blive aktionærer i en organisation. Investeringsbankfolk kan også fungere som finansielle rådgivere ved at tilbyde rådgivning til virksomheder om investeringer, fusioner eller opkøb, og hvordan de kan påvirke virksomhedens økonomiske status.

10. Revisor

National gennemsnitsløn: $89.354 om året

Primære opgaver: En revisor er en finansprofessionel, der forbereder og gennemgår finansielle poster for nøjagtighed. Revisorer kan evaluere regnskaber for at bestemme, hvor mange penge en klient skylder i skat, undersøge en klients regnskabsbøger for at sikre, at deres økonomiske status er nøjagtigt rapporteret og finde eventuelle fejl, der muligvis skal korrigeres i en klients finansielle rapporter. En revisor kan også hjælpe deres kunder ved at anbefale måder, hvorpå de kan reducere deres udgifter og forbedre deres regnskabsprocedurer.

Relateret: Lær om at være revisor

11. Økonomichef

National gennemsnitsløn: $97.462 om året

Primære opgaver: En økonomichef hjælper med at opretholde en organisations økonomiske status. De gør dette ved at overvåge oprettelsen og delingen af ​​finansielle dokumenter, gennemgå finansielle rapporter for at finde steder, hvor en organisation kan reducere deres omkostninger og holde sig orienteret om ny finansiel software og trends på markedet. Økonomichefer kan også være opmærksomme på en organisations økonomiske adfærd for at sikre, at de overholder alle love eller regler, der gælder for deres økonomiske aktivitet.

Relateret: Lær om at være økonomichef

12. Lånefunktionær

National gennemsnitsløn: $174.995 om året

Primære opgaver: En låneansvarlig er en finansprofessionel, der hjælper enkeltpersoner og organisationer med at få finansiering gennem lån. Låneansvarlige kan mødes med kunder for at anbefale låneprodukter, bekræfte eller afvise potentielle kunder for lån og evaluere en virksomheds eller enkeltpersons aktive lån for at afgøre, om noget andet skal afsluttes. En låneansvarlig kan arbejde på at sikre finansiering til boliger, universitetsundervisning, nystartede virksomheder og mere.

Anton Bundgaard
Anton Bundgaard Karrierer i banksektoren kan tilbyde konkurrencedygtige lønninger og en mulighed for at arbejde i finansbranchen. Der er mange forskellige karriereveje inden for bank, hvilket betyder, at der normalt er flere jobtitler at vælge imellem. Dette kan hjælpe dig med at afgøre, hvilket bankområde der kan være ideelt for dig at arbejde i, især hvis du er interesseret i at forfølge en karriere inden for bank. I denne artikel udforsker vi en liste over 12 jobs, som du kan finde i bank.