12 Job Til IT-uddannelser

12 Job Til IT-uddannelser

Informationsteknologiområdet omfatter flere discipliner og dækker datalogi, netværk, cybersikkerhed og udvikling. At blive IT-professionel kræver en IT-uddannelse, og branchen tilbyder mange muligheder, når du har modtaget din grad. I denne artikel dækker vi, hvad jobs for professionelle med IT-uddannelser er og ser på løn, tilgængelighed og jobbeskrivelser for 12 IT-jobs.

Hvad er job for professionelle med IT-uddannelser?

Jobs for it-professionelle er karrierer, som fagfolk med it-grader kan forfølge. Informationsteknologi er undersøgelsen og brugen af ​​teknologisystemer til at sende, modtage, gemme og beskytte information på tværs af web- eller computerbaserede systemer. Eksempler på IT-grader omfatter:

 • Computer videnskab
 • Informationsvidenskab
 • Cybersikkerhed
 • Software engineering eller udvikling
 • Computerteknik
 • Administration af netværkssystemer
 • Datavidenskab
 • Informationsteknologistyring
 • Skyen
 • Systemteknik
 • Kommunikationsledelse
 • IT projektledelse
 • Cybersikkerhedsanalyse

12 IT-job til IT-uddannelser

IT-job er rigelige og forskellige for studerende, der har en IT-uddannelse. Her er 12 it-jobs, du bør overveje:

1. Computerprogrammør

National gennemsnitsløn: $47.351 om året

Primære opgaver: Computerprogrammører arbejder sammen med it-chefer og softwareudviklere for at hjælpe med at skrive koden, der driver computerapplikationer. Programmører bruger kodesprog til at udvikle, fejlfinde og implementere computerprogrammer, software og mobilapplikationer. Programmører arbejder typisk på fuld tid som en del af et større udviklingsteam og har en bachelorgrad i computerprogrammering eller datalogi.

Læs mere: Lær om at være computerprogrammør

2. Cybersikkerhedsleder

National gennemsnitsløn: $61.793 om året

Primære opgaver: Cybersikkerhed leder arbejdet som lederskab for cybersikkerhedsbehov. Leads uddelegerer opgaver til cybersikkerhedsteamet, undersøger trusler, hjælper med at udvikle bedre sikkerhedssystemer og kommunikerer med supervisorer og kunder for at bestemme den bedste fremgangsmåde i tilfælde af en cybersikkerhedshændelse. Leads arbejder typisk på fuld tid i et teamorienteret miljø.

3. Computer retsmediciner analytiker

National gennemsnitsløn: $63.096 om året

Primære opgaver: Computerkriminaltekniske analytikere analyserer computer- og cybersikkerhedssystemer for at identificere tidligere trusler og udvikle mere effektive svar. Retsmedicinske analytikere analyserer også kriminelle trusler og samarbejder med retshåndhævelse om at løse cyberkriminalitet. Analytikere arbejder typisk på fuld tid i et teammiljø i offentlige eller private virksomheder.

4. Netværksadministrator

National gennemsnitsløn: $69.744 om året

Primære opgaver: Netværksadministratorer analyserer og vedligeholder lokale netværk, wide area netværk og andre netværksforbindelser og segmenter. Administratorer arbejder tæt sammen med teknikere og klienter for at sikre forbindelse og sammenhæng i netværksforbindelser. Administratorer arbejder typisk på fuld tid og har minimum en bachelorgrad.

Læs mere: Lær om at være netværksadministrator

5. IT-tekniker

National gennemsnitsløn: $74.416 om året

Primære opgaver: IT-teknikere fungerer som kontaktpunkt for teknologiske udfordringer i en organisation. IT-teknikeren diagnosticerer, fejlfinder og reparerer tekniske problemer og giver rapporter om deres resultater. IT-teknikere kan arbejde fuld- eller deltid og have en associeret eller bachelorgrad i datalogi eller et lignende område.

Læs mere: Lær om at være IT-tekniker

6. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $74.845 om året

Primære opgaver: Webudviklere er it-professionelle, der skriver og vedligeholder den kode, der driver hjemmesider. Udviklere arbejder tæt sammen med kunder for at opfylde deres krav til at skabe sikre, funktionelle hjemmesider. Udviklere kan arbejde fuld tid for private virksomheder eller som freelancer.

Læs mere: Lær om at være webudvikler

7. Cybersikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $80.008 om året

Primære opgaver: Cybersikkerhedsanalytikere er it-professionelle, der arbejder med at identificere, analysere, forudsige og forebygge cybersikkerhedstrusler. De analyserer også cybersikkerhedsbrud for at bestemme kontaktpunktet, hvor cybersikkerhedsforanstaltningerne mislykkedes, og omfanget af skaden. Analytikere er en del af et større cybersikkerhedsteam og arbejder typisk på fuld tid for private virksomheder eller offentlige myndigheder.

8. Netværksingeniør

National gennemsnitsløn: $98.068 om året

Primære opgaver: Netværksingeniører er it-fagfolk, der designer, bygger og vedligeholder computernetværk for virksomheder og offentlige myndigheder. Ingeniører vedligeholder og opdaterer firewalls, installerer udstyr, udfører regelmæssig vedligeholdelse og kommunikerer systembehov til ledergruppen. Ingeniører arbejder tæt sammen med netværksledere og projektledere for at skalere netværk og systemer for at imødekomme voksende forretningsbehov. En netværksingeniør har typisk en bachelorgrad i netværksteknik eller netværkssystemadministration.

Læs mere: Lær om at være netværksingeniør

9. IT-projektleder

National gennemsnitsløn: $98.240 om året

Primære opgaver: IT-projektledere er fagfolk, der styrer IT-projekter og -systemer. Som ledelsesmedarbejdere udfører it-ledere forskning i omkostninger, omfang og arbejdsbehov for it-projekter, vedligeholder it-systemer, hjælper med fejlfinding og afstemmer it-projekter med forretningsmål og kundebehov. Ledere har typisk en bachelorgrad i informationsteknologi, datalogi eller IT-projektledelse og arbejder på fuld tid.

Læs mere: Lær om at være IT-projektleder

10. Softwareudvikler

National gennemsnitsløn: $105.831 om året

Primære opgaver: Softwareudviklere er it-professionelle, der udvikler og vedligeholder softwaresystemer til specifikke opgaver. De laver også kode til softwareopdateringer og arbejder tæt sammen med organisationens øverste ledelse for at oversætte softwareproblemer eller behov, planlægge projekter og lave driftsmanualer til software. Softwareudviklere arbejder som en del af et udviklingsteam og har typisk en bachelorgrad i softwareudvikling.

Læs mere: Lær om at være softwareudvikler

11. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $108.981 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører er it-professionelle, der udvikler softwaresystemer til specifikke forretningsbehov. Ingeniører arbejder sammen med udviklere og projektledere for at skabe og vedligeholde software, herunder opdatering af software og planlægning af budget- og kodningsbehov. Ingeniører har typisk en bachelorgrad i softwareingeniør og arbejder på fuld tid.

Læs mere: Lær om at være softwareingeniør

12. Cybersikkerhedschef

National gennemsnitsløn: $112.931 om året

Primære opgaver: Cybersikkerhedsledere er it-professionelle, der designer, implementerer og vedligeholder cybersikkerhedssystemer og administrerer cybersikkerhedsteams. Disse fagfolk hjælper med at vurdere en virksomheds cybersikkerhedsrisici, planlægge for potentielle brud og hjælper med at designe og vedligeholde cybersikkerhedssystemer. De hjælper også med at opskalere cybersikkerhedsværktøjer og hjælper virksomheder med at vurdere økonomiske behov for cybersikkerhed. Ledere har typisk en bachelor- eller kandidatgrad i cybersikkerhed, projektledelse eller informationsteknologi og arbejder på fuld tid.

Henning Mikkelsen
Henning Mikkelsen Informationsteknologiområdet omfatter flere discipliner og dækker datalogi, netværk, cybersikkerhed og udvikling. At blive IT-professionel kræver en IT-uddannelse, og branchen tilbyder mange muligheder, når du har modtaget din grad. I denne artikel dækker vi, hvad jobs for professionelle med IT-uddannelser er og ser på løn, tilgængelighed og jobbeskrivelser for 12 IT-jobs.