12 Job Til En Uddannelsesuddannelse

12 Job Til En Uddannelsesuddannelse

At have en uddannelsesuddannelse begrænser dig ikke til at arbejde som K-12-lærer. Denne grad udstyrer dig med færdigheder og viden, der gælder for en række forskellige job inden for uddannelsesområdet. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at finde et job, der passer til dine interesser. I denne artikel diskuterer vi 12 forskellige job, du kan forfølge med en uddannelsesuddannelse.

12 job at overveje med en uddannelsesuddannelse

Her er en liste over 12 job udover K-12 undervisning for personer med en uddannelsesuddannelse:

1. Førskolelærer

National gennemsnitsløn: $26.458 om året

Primære opgaver: En førskolelærer underviser børn under fem år. De underviser i grundlæggende færdigheder, mens de spiller en afgørende rolle i børns udvikling. Førskolelærere introducerer børn til sprog, kunst, naturvidenskab og musik. De organiserer de fleste aktiviteter og balancerer legetid med fysisk aktivitet gennem hele skoledagen.

Relateret: Lær om at være førskolelærer

2. Community outreach koordinator

National gennemsnitsløn: $35.755 om året

Primære opgaver: En opsøgende koordinator i lokalsamfundet udvikler relationer i et samfund til uddannelses- og rekreative programmer, der understøtter det område, de tjener. De organiserer fundraising til begivenheder og forskellige formål, overvåger effektiviteten af ​​deres programmer og arbejder sammen med frivillige for at sikre, at deres samfund får gavn af deres arbejde. De kan også kontrollere social media outreach og andre marketinginitiativer, der fremmer en organisations aktiviteter.

3. Akademisk rådgiver

National gennemsnitsløn: $38.547 om året

Primære opgaver: En akademisk rådgiver vejleder studerende og hjælper dem med at vælge en akademisk hovedfag eller specialisering baseret på deres interesser, færdigheder og karrieremål. De yder støtte gennem regelmæssige møder med deres rådgivere. Akademiske rådgivere kan hjælpe eleverne med at vælge deres klasser hvert semester for at sikre, at de opfylder programkravene eller får den nødvendige viden til deres fremtidige karrierevej. De kan også vejlede studerende i at skabe eller designe deres eget hovedfag, hvis deres institution tillader de studerende at gøre dette.

4. Karriererådgiver

National gennemsnitsløn: $40.149 om året

Primære opgaver: En karriererådgiver identificerer faktorer, der påvirker karriereudviklingen og rådgiver folk om at nå deres karrieremål. De kan arbejde med studerende, nyuddannede og fagfolk, der har brug for hjælp til at forstå deres evner, værdier og interesser. Karriererådgivere hjælper med at finde passende karriereressourcer og udvikle strategier, der er unikke for hver person, de hjælper. De kan også hjælpe folk med at finde og få job ved at arbejde på jobsøgning, CV-skrivning og interviewteknikker.

5. Voksenuddannelsesinstruktør

National gennemsnitsløn: $43.472 om året

Primære opgaver: En voksenpædagogisk instruktør underviser unge og voksne i afhjælpende og forberedende klasser til testen for generel pædagogisk udvikling (GED). De støtter eleverne i grundlæggende færdigheder som læsning, skrivning, matematik, samfundsfag og naturfag. Voksenundervisningsinstruktører laver lektionsplaner og følger en læseplan for at hjælpe deres elever med at få succes med GED-testen. De kan også hjælpe studerende med at finde ressourcer til at netværke professionelt, når de afslutter deres studier.

6. Engelsk som andetsprogslærer

National gennemsnitsløn: $49.317 om året

Primære opgaver: Engelsk som andetsprog (ESL) lærere arbejder med engelsksprogede elever eller elever, for hvem engelsk ikke er deres primære sprog. De hjælper eleverne med på deres flydende engelsk, både i tale og skrift. ESL-lærere er ansvarlige for at planlægge og levere lektioner, vurdere eleverne om deres fremskridt og teste deres viden om det engelske sprog. De holder styr på elevernes forbedringer og tilpasser planer for elever med særlige krav.

7. Underviser

National gennemsnitsløn: $52.499 om året

Primære opgaver: En vejleder hjælper eleverne med lektier, specialprojekter, prøveforberedelse, papirer og andre akademiske opgaver. De gennemgår opgaver og arbejder med elever uden for klasseværelset for at hjælpe dem med bedre at forstå det emne, de har brug for hjælp til. Undervisere kan arbejde alternative eller atypiske timer, da de studerende, som de arbejder med, normalt er i skole i almindelig arbejdstid.

Relateret: Lær om at være underviser

8. College rekrutterer

National gennemsnitsløn: $56.905 om året

Primære opgaver: En universitetsrekrutterer arbejder på vegne af et college eller et universitet for at opmuntre gymnasieelever til at ansøge om deres institution. College rekrutterere holder præsentationer, der forklarer college-programmer til potentielle ansøgere og udvikler opsøgende strategier for at tiltrække flere studerende. College rekrutterere afholder karrieredage for studerende og nyuddannede og mødes også med potentielle studerende for at besvare deres spørgsmål.

Relateret: Lær om at være en College Recruiter

9. Uddannelsesprogramleder

National gennemsnitsløn: $57.666 om året

Primære opgaver: En uddannelsesprogramleder overvåger og koordinerer flere projekter inden for et uddannelsesprogram. De er ansvarlige for at rapportere om programmets fremskridt, allokere ressourcer og udvælge teammedlemmer. Uddannelsesprogramledere designer og implementerer forskellige akademiske programmer og træningsprogrammer. De overvåger alle aspekter af programmet, herunder styring af strategier for programvækst og skala.

Relateret: Lær om at være uddannelsesprogramleder

10. Instruktionsdesigner

National gennemsnitsløn: $67.280 om året

Primære opgaver: En instruktionsdesigner udvikler og evaluerer kurser, læseplaner og læreruddannelsesmaterialer. De har en stærk forståelse af undervisningsprincipper og teorier samt den teknologi, som instruktører kan bruge i klasseværelset. De kan også træne andre i at implementere læringsmaterialer, overvåge feedback om uddannelsesprogrammer og vurdere effektiviteten af ​​læringsprocessen.

11. Curriculum specialist

National gennemsnitsløn: $70.262 om året

Primære opgaver: En læseplansspecialist, også kendt som lærerleder eller læseplansleder, samarbejder og vejleder klasselærere i deres lektionsplanlægning. De analyserer elevernes præstationer og hjælper med at revidere de materialer, der bruges i klasseværelset i overensstemmelse hermed. Læreplansspecialister kan udvikle nye læseplaner som arbejdsbøger, lærebøger og lektionsstrukturer baseret på analyse af elevdata.

12. Uddannelseskonsulent

National gennemsnitsløn: $75.838 om året

Primære opgaver: En uddannelseskonsulent fungerer som rådgiver i uddannelsesrelaterede spørgsmål. De træner og rådgiver forskellige medlemmer af uddannelsessamfundet om klasseværelsespolitikker, nye teknologier og elevernes præstationer. Uddannelseskonsulenter analyserer læseplaner, foretager ressourceopgørelse og ser på, hvordan elevers og læreres præstationer stemmer overens med deres mål. De rapporterer også til relevante interessenter og undersøger akademiske systemer for at fremme fastsatte mål.

Egon Jessen
Egon Jessen At have en uddannelsesuddannelse begrænser dig ikke til at arbejde som K-12-lærer. Denne grad udstyrer dig med færdigheder og viden, der gælder for en række forskellige job inden for uddannelsesområdet. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at finde et job, der passer til dine interesser. I denne artikel diskuterer vi 12 forskellige job, du kan forfølge med en uddannelsesuddannelse.