12 Job I Politik

Hvis du er interesseret i regering og gør en forskel, så overvej en rolle i politik. Hovedfag i statskundskab vil have masser af muligheder til rådighed for dem på dette område. I denne artikel vil vi definere politik og fremhæve nogle populære job i amerikansk politik.

Relateret: 16 bedste job i statskundskab

Hvad er politik?

Udtrykket politik refererer til aktiviteterne i et styret organ, uanset om det er et land, en stat eller et andet område. Politikere er mennesker, der arbejder i politik og er ansvarlige for at træffe beslutninger, der berører et styret organs folk. Med andre ord involverer politik beslutningstagning eller styring for en gruppe mennesker af forskellig størrelse.

Politikere kan enten arbejde i kontormiljøer eller søge en regeringsstilling. Uden for politikerne selv, assisterer og arbejder flere roller sammen med disse politiske personer, såsom frivillige, en kampagneleder eller deres stabschef.

Relateret: Lær om at være stabschef

Fælles jobs i politik

Her er en liste over nogle af de mest populære muligheder for at forfølge inden for politik i USA. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på hvert lønlink nedenfor:

1. Frivillig

National gennemsnitsløn: $14,21 i timen

Primære opgaver: En frivillig til en politisk kampagne har en række opgaver, der tjener til at hjælpe en kandidat. Deres hovedmål, ligesom mange, der arbejder på en kampagne, er at skabe en succesfuld politisk kampagne for deres kandidat. Deres forskellige opgaver kan omfatte at foretage telefonopkald til borgere baseret på vælgerlister, gå dør-til-dør på udkig efter potentielle vælgere og levere gårdskilte for at samle støtte. De kan også findes ved at gøre rent på kampagnekontoret og være vært for forskellige møder og hilsener med kandidaten.

2. Sikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $16,41 i timen

Primære opgaver: Sikkerhedsspecialister er ansvarlige for at udføre baggrundstjek af adskillige personer i kontakt med et kampagnekontor og kandidat. Generelt opretholder sikkerhedsspecialister forskellige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at politikeren og andet relateret personale er fri for fare eller overlast. De har også til opgave at føre tilsyn med rutinemæssig sikkerhed, træne andre medarbejdere og etablere andre sikkerhedskrav.

3. Social media manager

National gennemsnitsløn: $48.405 om året

Primære pligter: Der er behov for ledere af sociale medier nu mere end nogensinde i det stadigt udviklende sociale medielandskab. Inden for politikkens verden bruger sociale mediechefer disse platforme til at overvåge den offentlige mening om deres kandidater såvel som offentlighedens mening om aktuelle emner. De udvikler strategier til at præsentere deres kandidater i et positivt lys og er konstant opmærksomme på det skiftende landskab og outsideropfattelse.

Fordi de arbejder på sociale medier, skal ledere af sociale medier forstå, hvordan forskellige indlæg på kandidatens vegne kan hjælpe eller hindre den måde, de opfattes af offentligheden. Dette er især vigtigt, fordi det kan påvirke meningsmålingerne.

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

4. Lovfuldmægtig

National gennemsnitsløn: $49.085 om året

Primære opgaver: En lovgivende assistent i politik bliver ofte fundet at arbejde for en embedsmand eller et statsligt organ. Det er deres job at føre tilsyn med de eksisterende politikker og lovforslag og udvikle idéer til lovgivning. De holder også kandidaten eller embedsmanden informeret om foreslået eller vedtaget lovgivning og hjælper dem med at reagere på denne lovgivning baseret på, hvordan den har påvirket deres kampagne eller tid i embedet.

5. Kampagneleder

National gennemsnitsløn: $55.854 om året

Primære opgaver: Uanset om en kampagneleder arbejder på vegne af en præsidentkandidat eller en lokal kandidat, kan de betragtes som kampagnelederen. Dette skyldes, at kampagneledere overvåger hele kampagnen. De udfører forskellige daglige opgaver, herunder udvikling af nye strategier, ansættelse af personale, budgettering og sikring af, at kampagnen generelt bliver en succes.

6. Efterretningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $56.701 om året

Primære opgaver: Denne type analytiker kan arbejde for regeringen i Central Intelligence Agency eller National Security Agency. Ligesom en sikkerhedsspecialist analyserer efterretningsanalytikere potentielle sikkerhedstrusler. De udarbejder også rapporter om deres resultater og rapporterer til ledende medarbejdere.

7. Advokat

National gennemsnitsløn: $71.632 om året

Primære opgaver: Advokater inden for det politiske område arbejder ofte for forskellige enheder, herunder politikere, lobbyvirksomheder eller statslige agenturer. Det er deres job at påvirke politikere og lovgivere til fordel for deres klient eller embedsmand.

8. Politikanalytiker

National gennemsnitsløn: $74.104 om året

Primære opgaver: Politikanalytikere har til opgave at påvirke offentlig politik og politiske begivenheder gennem forskellige midler, herunder forskning, analyse og evaluering. De evaluerer nuværende politikker og udkast til rapporter baseret på deres resultater for at hjælpe med politikudvikling og implementering af nye programmer. Disse rapporter giver forslag til forbedring af disse nuværende politikker. Politikanalytikere kan have et speciale eller arbejde med flere forskellige emner.

9. Ledelsesanalytiker

National gennemsnitsløn: $79.239 om året

Primære opgaver: Ledelsesanalytikere har til opgave at hjælpe organisationer på forskellige måder med at forbedre deres effektivitet og proces. De hjælper også disse organisationer med at reducere omkostningerne og forbedre den samlede indtjening for at øge indtjeningen. De er ansvarlige for at indsamle forskellige data og give mening ud af det for at hjælpe disse organisationer.

10. Økonomidirektør

National gennemsnitsløn: $94.722 om året

Primære opgaver: En kampagnes økonomidirektør sikrer, at der blev indsamlet det rigtige beløb til at finansiere kampagnen. De har til opgave at koordinere med donorer og virksomhedsejere for at samle støtte og penge til kandidatens kampagne. En økonomidirektør skal være god til økonomi og matematik.

11. Økonom

National gennemsnitsløn: $97.541 om året

Primære opgaver: Generelt arbejder økonomer med pengefordeling. De er ansvarlige for at analysere data og markedstendenser for at forudsige fremtidens økonomi. Økonomer, der arbejder i politik, er ansat af den føderale regering.

12. Stabschef

National gennemsnitsløn: $113.565 om året

Primære opgaver: Stabschefen arbejder sammen med en kandidat eller lovgiver i deres tid i embedet. Ligesom en kampagneleder overvåger stabschefen ansættelsesprocessen og budgettet. Men stabschefen arbejder for en embedsmand i embedet, og en kampagneleder arbejder under kandidatens kampagne. For at opnå denne rolle skal du have stor erfaring med politik.

Georg Bendtsen
Georg Bendtsen Hvis du er interesseret i regering og gør en forskel, så overvej en rolle i politik. Hovedfag i statskundskab vil have masser af muligheder til rådighed for dem på dette område. I denne artikel vil vi definere politik og fremhæve nogle populære job i amerikansk politik.