12 Job, Hvis Du ønsker En Karriere Som Bankmand

Hvis du er interesseret i en karriere inden for bankvæsen, er det en god idé, at du overvejer de mange forskellige job, der er til rådighed. Bankkarrierer omfatter dem, der kræver et gymnasieeksamen og kandidatgrader, nogle med deltidstimer og andre med meget krævende tidsplaner. Når du vælger, hvilket job du vil forfølge, skal du overveje jobkravene for forskellige bankstillinger og indtjeningsmulighederne for hver enkelt. I denne artikel vil vi diskutere 12 job i bank og hvordan man bliver bankmand.

Hvad laver en bankmand?

Bank er en bred branche, hvor to af de mere almindeligt kendte karriereveje er detailbank og investeringsbank. På begge veje hjælper bankfolk enkeltpersoner eller organisationer med forvaltningen af ​​deres penge. Afhængigt af det specifikke job i banksektoren kan denne hjælp være med at besvare spørgsmål, behandle transaktioner, overvåge finanser, rådgive om investerings- og økonomistyringsstrategier, udstede lån og føre tilsyn med fusioner og opkøb.

Hvordan bliver man bankmand

Afhængigt af hvilken slags job du ønsker inden for bankbranchen, kan du arbejde med det samme, eller du skal muligvis gennemføre flere års skolegang og praktik. Her er tre trin, du kan tage for at forfølge en karriere inden for bankvæsen:

1. Få en gymnasieeksamen

At få en stilling i en detailbank kræver måske eller ikke en universitetsgrad. Hvis du for eksempel vil arbejde som butikskasserer, kan en gymnasial eksamen, gode karakterer og erhvervserfaring i en bank være tilstrækkeligt.

2. Optjen en grad

En bachelorgrad i business, finans, økonomi og regnskab kan hjælpe dig med at få et job som personlig bankmand. Nogle bankjob, såsom investeringsbankvirksomhed, kan kræve en MBA eller anden kandidatgrad i finans. Disse grader viser dit engagement i feltet, din evne til at håndtere avancerede kurser og giver dig mulighed for at tilpasse din uddannelse til at fokusere på dit interesseområde.

3. Gennemfør et praktikophold

Afhængigt af dine karriereønsker kan en virksomhed kræve eller anbefale dig at gennemføre et praktikophold hos et investeringsselskab. Denne erfaring giver dig en chance for at anvende dine kurser i en virkelig verden og giver dig også mulighed for at møde de mennesker, der kan være dine fremtidige arbejdsgivere og kolleger.

12 jobs i bankbranchen

Her er 12 jobs, som du kan forfølge i banksektoren:

1. Bankkasserer

National gennemsnitsløn** :** $13,00 i timen

Primære opgaver** :** Banktællere arbejder i detailbanker og kreditforeninger for at hjælpe medlemmer af lokalsamfundet med deres personlige bankbehov. De besvarer bankspørgsmål og udfører anmodede transaktioner. Deres rolle er kundeorienteret, og de tjener ofte som det første indtryk af deres bank for offentligheden.

Læs mere: Lær om at være banktæller

2. Personlig bankmand

National gennemsnitsløn** :** $35.248 om året

Primære opgaver** :** Personlige bankfolk arbejder normalt i detailbanker for at hjælpe kunder med mere komplekse bankbehov end en detailbankkasse. For eksempel kan de hjælpe kunder med at ansøge om lån til at købe et hus eller en bil eller hjælpe en lille virksomhed med dens bankbehov. Deres rolle indebærer også en del salg ved at anbefale bankens ydelser og produkter.

3. Bogholder

National gennemsnitsløn** :** $54.621 om året

Primære opgaver** :** Revisorer analyserer og rapporterer en persons eller virksomheds økonomiske status. De kan have bogføringsopgaver og tilbyde rådgivning om at minimere udgifter og øge omsætningen.

Læs mere: Lær om at være revisor

4. Filialleder

National gennemsnitsløn** :** $57.222 pr. år

Primære opgaver** :** En bankfilialchef fører tilsyn med de daglige funktioner i en filial af en detailbank, herunder personaleledelse, budgettering, kundeservice og opstilling og opnåelse af produktivitetsmål.

5. Økonomichef

National gennemsnitsløn** :** $66.307 om året

Primære opgaver** :** Økonomichefer arbejder for en specifik virksomhed eller organisation for at overvåge udgifter og tab for at styre den overordnede økonomiske præstation. De har også tilsynsopgaver over andre medarbejdere i økonomiroller og regnskab.

Læs mere: Lær om at være økonomichef

6. Økonomisk censor

National gennemsnitsløn** :** $66.442 om året

Primære opgaver** :** Finansielle eksaminatorer er ofte, men ikke altid, ansat af den føderale regering. Finansielle institutioner kan også ansætte dem. De handler for at overvåge bankens overholdelse af juridiske procedurer og påkrævede likviditetsreserver.

7. Revisor

National gennemsnitsløn: $68.190 om året

Primære opgaver: En revisor evaluerer finansielle rapporter for at vurdere deres nøjagtighed og lovlighed. De kan også hjælpe en organisation ved at anbefale måder at bruge midler mere effektivt på og opretholde lovgivningsmæssig overholdelse af finanser og skatter.

Læs mere: Hvad er revision?

8. Finansanalytiker

National gennemsnitsløn** :** $71.511 pr. år

Primære opgaver** :** Finansanalytikere rådgiver investorer om de bedste strategier til at investere deres penge. For at gøre dette overvejer de tilgængelige investeringer og sammenligner dem med specialiseret områdeviden (såsom en specifik region eller industri) for at forvente disse investeringers adfærd.

Læs mere: Lær om at være finansanalytiker

9. Mægler

National gennemsnitsløn** :** $74.036 om året

Primære opgaver** :** Mæglere arbejder for investeringsselskaber for at sælge råvarer såsom aktier og obligationer til kunder. De skal forblive ajour med oplysninger om disse produkters værdi og deres tendenser for at rådgive deres kunder bedst.

10. Budgetanalytiker

National gennemsnitsløn** :** $80.828 om året

Primære opgaver** :** En budgetanalytiker arbejder for en specifik organisationsbestyrelse for at hjælpe med at budgettere, evaluere aktuelle udgifter og udgifter og sammenligne fordelene ved nuværende omkostninger med deres forpligtelser.

Læs mere: Lær om at være forretningsanalytiker

11. Investeringsbankmand

National gennemsnitsløn** :** $86.219 pr. år

Primære opgaver** :** En investeringsbankmand rådgiver om, forhandler og udfører transaktioner af høj værdi på virksomhedsniveau. Disse omfatter ting som fusioner mellem virksomheder og opkøb af en virksomhed af en anden. Denne stilling er bedst for konkurrencedygtige mennesker, der er komfortable med at arbejde krævende timer. Til gengæld kan den potentielle indtjening være ret høj.

Læs mere: Investment Banking: Alt hvad du behøver at vide

12. Lånefunktionær

National gennemsnitsløn** :** $161.477 om året

Primære opgaver** :** Låneansvarlige engagerer sig i at tegne eller vurdere en låneansøgers forventede evne til at tilbagebetale lånet. Det gør de ved at overveje økonomisk dokumentation og ved at bruge automatiseret software med forudindstillede formler. Dette job kræver også nogle kundeservice- og salgsfærdigheder for at sælge lån til enkeltpersoner og virksomheder.

Simone Villadsen
Simone Villadsen Hvis du er interesseret i en karriere inden for bankvæsen, er det en god idé, at du overvejer de mange forskellige job, der er til rådighed. Bankkarrierer omfatter dem, der kræver et gymnasieeksamen og kandidatgrader, nogle med deltidstimer og andre med meget krævende tidsplaner. Når du vælger, hvilket job du vil forfølge, skal du overveje jobkravene for forskellige bankstillinger og indtjeningsmulighederne for hver enkelt. I denne artikel vil vi diskutere 12 job i bank og hvordan man bliver bankmand.