12 Job For Veteraner, Der Ikke Kræver En Grad

12 Job For Veteraner, Der Ikke Kræver En Grad

En del af overgangen tilbage til det civile liv efter at have brugt tid i militæret involverer at finde et job, der værdsætter de overførbare færdigheder i din militære erfaring. Afhængigt af din militære rolle kan du finde masser af job, der vil værdsætte din specialiserede viden og hjælpe dig med at anvende den erfaring til et nyt arbejdsmiljø. Når du søger efter dit første job efter at have forladt militæret, er det en god idé at overveje roller, der vil gøre din overgang så enkel som muligt.

I denne artikel deler vi nogle af de nemmeste job at skifte til, når du forlader militæret, og forklarer, hvorfor de er værd at overveje.

Relateret: 25 karrieremuligheder for tidligere militærmedlemmer

Topjobs at forfølge efter at have været i militæret (uden eksamenskrav)

Mange civile job værdsætter de interpersonelle og tekniske færdigheder, som du lærer, mens du tjener i militæret. Din militæruddannelse kan kvalificere dig til lukrative og tilfredsstillende roller, selvom du ikke har en universitetsgrad. Nedenfor finder du nogle af de bedste job at overveje for at starte din post-militære karriere med opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures knyttet til hver anført løn:

1. Kriminalbetjent

National gennemsnitsløn: $35.568 om året

Primære opgaver: En kriminalbetjent er ansvarlig for at sikre, at indsatte i fængsler, ungdomshaller og andre tilbageholdelsesfaciliteter forbliver i sikkerhed. De observerer indsattes adfærd, håndhæver regler, griber ind i uenigheder for at forhindre fysiske konflikter, udarbejder adfærdsrapporter og overvåger de indsatte under retsbesøg. Kriminalbetjente inspicerer individuelle celler og fælles faciliteter for at fjerne smuglergods og opretholde sikkerheds- og sanitetsstandarder.

Tidligere medlemmer af militæret kan overveje at blive kriminalbetjente, fordi militærets regime og struktur kan hjælpe dem med at opretholde strenge regler i fængsler. De kan bruge deres ledelses- og konflikthåndteringsevner til at tilskynde til god opførsel blandt en stor gruppe fanger.

2. Offentlig entreprenør

National gennemsnitsløn: $46.598 om året

Primære opgaver: Offentlige entreprenører arbejder på at forsyne føderale institutioner med væsentlige varer og tjenester. De kan arbejde i nationalt forsvar, offentlig infrastruktur, sociale tjenester og mange andre føderale områder. Offentlige entreprenører forhandler aftaler med statslige institutioner og køber og leverer derefter produkter baseret på vilkårene i deres kontrakt.

Når nogen forlader militæret, kan de vælge at udlicitere deres færdigheder til den føderale regering for at forsyne dem med de varer og tjenester, de har brug for for at gennemføre militær- og efterretningsoperationer. Hvis du har opnået en sikkerhedsgodkendelse i militæret, kan du bruge din viden til at understøtte kritiske elementer af militær efterretnings- og forsvarsteknologi som en statslig kontrahent.

3. Biltekniker

National gennemsnitsløn: $47.487 om året

Primære opgaver: Bilteknikere vedligeholder og reparerer køretøjer for at sikre, at de fungerer sikkert. De kører emissionstest, inspicerer motorer, diagnosticerer driftsproblemer og udskifter ødelagte eller defekte autodele. De bruger deres viden om mekaniske og elektriske systemer til at reparere og installere bremser, transmissioner, styreelementer, klimaanlæg, motorer og andre vigtige bildele.

Mange militærpersoner lærer mekaniske færdigheder under deres tjeneste. Militærmekanikere kan anvende deres viden om taktiske køretøjer til civile biler som biltekniker. Selvom du ikke var mekaniker under din værnepligt, kan du anvende dine problemløsningsevner og strategiske tænkning til en mekanikerstilling på begynderniveau, der vil træne dig på jobbet.

Relateret: Lær om at være biltekniker

4. Flytekniker

National gennemsnitsløn: $49.278 om året

Primære opgaver: Flyteknikere inspicerer flyvemaskiner for at sikre, at de forbliver operationelle under flyvning og under start og landing. De udfører rutinevedligeholdelsesopgaver, renser flyets mekaniske elementer, laver reparationer og kommunikerer med flyoperatører om potentielle bekymringer. Flyteknikere udarbejder også vedligeholdelses- og sikkerhedsinspektionsplaner for at opfylde industriens regler.

Veteraner, der har modtaget erhvervsuddannelse til at arbejde på militærfly, kan nemt overføre deres færdigheder til reparation og vedligeholdelse af kommercielle fly. Du kan også udvide din generelle viden om militærfly og opsøge en arbejdsgiver, der vil sponsorere din officielle certificering.

5. Politibetjent

National gennemsnitsløn: $54.149 om året

Primære opgaver: Politibetjente er ansvarlige for at opretholde orden i et samfund ved at efterforske forbrydelser, pågribe mistænkte og levere offentlige tjenester som sikkerhed og trafikkontrol. De interviewer vidner og mistænkte for at afdække fakta i en situation, foretage anholdelser baseret på beviser og reagere på opkald om nødhjælp. Politibetjente udfylder også papirer for at behandle strafferetlige anklager og dokumentere hændelser.

Fordi militært personel og politibetjente både udfører samfundslederskab og retshåndhævelsesroller, kan det være en enkel proces at gå fra militæret til politistyrken. Teamwork, engagement og strategisk tænkning er kun nogle få af de militære kompetencer, som du kan bruge som politibetjent.

Relateret: Lær om at være politibetjent

6. Byggeleder

National gennemsnitsløn: $60.119 om året

Primære opgaver: Byggeledere overvåger færdiggørelsen af ​​byggeprojekter ved at oprette medarbejderplaner, ansætte entreprenører, sætte projektdeadlines og koordinere materialer. De sikrer, at deres team behørigt inspicerer hver del af et byggeprojekt for at opfylde sikkerhedsbestemmelserne og bygge en sikker struktur. Byggeledere uddelegerer opgaver til teammedlemmer baseret på deres færdigheder og certificeringer.

Flere militære færdigheder er i høj kurs hos byggefirmaer. Dette inkluderer evnen til at skabe klare instruktioner, tilpasse sig udfordringer, løse problemer, udføre opgaver, lede et team og betjene mekanisk udstyr. Militært personale kan ofte gå over til en karriere inden for byggeledelse med minimal yderligere uddannelse på grund af deres eksisterende erfaring.

Relateret: Lær om at være byggeleder

7. Lastbilchauffør

National gennemsnitsløn: $61.328 om året

Primære opgaver: Lastbilchauffører betjener lastbiler for at transportere varer fra et sted til et andet. De inspicerer deres lastbil og last, læsser materialer i lastrummet, bekræfter inventarrapporter og leverer ud fra en nøje planlagt køreplan. Lastbilchauffører udfører køretøjsvedligeholdelsesopgaver for at holde deres lastbil i god stand og udfylder rapporter for at bekræfte passende kørselspraksis.

Mange virksomheder, der ansætter lastbilchauffører, giver tidligere militærmedlemmer ressourcer til at overføre deres militære lastbilkørekort til et kommercielt miljø. Hvis du har erfaring med at køre militærkøretøjer, kan du anvende dit fokus, udholdenhed og mentale udholdenhed på et job som civil lastbilchauffør.

Relateret: Lær om at være lastbilchauffør

8. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $65.076 om året

Primære opgaver: Salgsrepræsentanter uddanner potentielle kunder om produkter med det formål at overbevise dem om at foretage køb. De laver markedsundersøgelser for at generere kundeemner, foretage kolde opkald, udføre produktdemonstrationer, anbefale produkter baseret på kundernes behov og afgive ordrer. Salgsrepræsentanter sporer køb over tid for at studere forbrugernes købsvaner og udvikle strategier til at sælge flere produkter.

Veteraner kan være fremragende salgsrepræsentanter på grund af deres fremragende kommunikationsevner, lederevner og personlige disciplin. Den målorienterede karakter af militærtjeneste kan hjælpe salgsrepræsentanter med at opfylde konkurrencedygtige salgskvoter og opsælge kunder for at øge deres salgskvoter.

Relateret: Lær om at være salgsrepræsentant

9. Sundhedsleder

National gennemsnitsløn: $70.797 om året

Primære opgaver: Sundhedsledere koordinerer tjenester og aktiviteter for klinikker, hospitaler og andre sundhedsfaciliteter. De administrerer medarbejdernes tidsplaner, politikker, økonomi og anden logistik, der er involveret i at levere kvalitetssundhedspleje til patienter. Sundhedsledere bestiller forsyninger og udstyr, planlægger personaletræningssessioner og etablerer systemer til dokumentation og registrering.

At have militær erfaring kan hjælpe dig med at håndtere de praktiske og strategiske aspekter af styring af komplekse sundhedssystemer. Veteraner, der tjente i en militær medicinsk afdeling, kan være særligt kvalificerede til at gå over til en karriere inden for sundhedsadministration.

Relateret: Lær om at være en medicinsk kontorchef

10. Driftsleder

National gennemsnitsløn: $71.175 om året

Primære opgaver: Driftsledere hjælper organisationer med at udføre deres primære funktioner ved at planlægge logistikken for at levere produkter eller tjenester til forbrugerne. De bestemmer alle de væsentlige krav til at drive en virksomhed og implementerer procedurer for at skabe en pålidelig, ensartet arbejdsgang. Driftsledere reviderer virksomhedens adfærd baseret på lovgivningsmæssige og juridiske regler, udvikler rekrutteringsplaner og skalerer operationer for at imødekomme efterspørgslen.

Deltagelse i militære operationer kan give dig en stærk forståelse af de væsentlige dele af forretningsdrift. Den ledelse, logiske tænkning, teamwork og planlægning, som du praktiserer i militæret, kan gøre dig til en konkurrencedygtig ansøger til en operationslederstilling.

Relateret: Lær om at være driftsleder

11. IT-tekniker

National gennemsnitsløn: $75.102 om året

Primære opgaver: IT-teknikere installerer, konfigurerer og vedligeholder computersystemer. De bruger fejlfindingsmetoder til at diagnosticere tekniske problemer med software- og hardwarekomponenter. De kommunikerer med klienter om symptomerne på et teknisk problem og retter derefter netværksproblemer ved at udskifte kabler, overvåge serveraktivitet, opdatere software og sikkerhedskopiere netværksdata.

Mange medlemmer af militæret lærer IT- og programmeringsfærdigheder for at understøtte militære efterretnings- og informationssystemer. Den tekniske og problemløsende viden, du får under værnepligten, kan føre til en succesfuld karriere inden for IT uden at forfølge yderligere uddannelse eller certificeringer.

Relateret: Lær om at være IT-tekniker

12. Sikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn $76.931 om året

Primære opgaver: Sikkerhedsspecialister er ansvarlige for at holde web- og computersystemer sikre ved at administrere antivirussoftware, firewalls, brugertilladelser og adgangskoder. De identificerer potentielle systemsårbarheder, reagerer på databrud, udvikler sikkerhedspolitikker og genopretter systemoperationer efter et hack eller virus.

Veteraner har generel sikkerhedsviden fra deres militære baggrund, som de kan anvende til en karriere inden for cybersikkerhed. Dette kan gøre dem til topkandidater til it-sikkerhedsroller, hvor de bruger deres kritiske tænkning og teknologiske færdigheder til at udvikle praktiske it-sikkerhedsprocedurer for kunder.

Liva Johannesen
Liva Johannesen En del af overgangen tilbage til det civile liv efter at have brugt tid i militæret involverer at finde et job, der værdsætter de overførbare færdigheder i din militære erfaring. Afhængigt af din militære rolle kan du finde masser af job, der vil værdsætte din specialiserede viden og hjælpe dig med at anvende den erfaring til et nyt arbejdsmiljø. Når du søger efter dit første job efter at have forladt militæret, er det en god idé at overveje roller, der vil gøre din overgang så enkel som muligt.