12 Job For Folk, Der Elsker Fester: Med Fælles Jobopgaver

12 Job For Folk, Der Elsker Fester: Med Fælles Jobopgaver

Folk, der nyder fester, kan ofte trives i job, der involverer vært eller arbejde under særlige begivenheder. Dette skyldes, at disse typer job typisk giver dem mulighed for at interagere med mennesker og engagere sig i spændende jobopgaver, som at dekorere rum og vælge steder til fester. Hvis du elsker at deltage i eller være vært for fester, kan du overveje at forfølge en karriere, der betaler dig for at gøre det. I denne artikel udforsker vi 12 job, der kan være ideelle for folk, der elsker fester.

Relateret: 21 job, som en person kan nyde

Hvad er et job for folk, der elsker fester?

Et job, der er perfekt for folk, der holder af fester, involverer typisk socialisering og spændende miljøer. For eksempel kan folk, der elsker fester, drage mod job, der giver dem mulighed for at kommunikere med andre ofte og udøve kreativitet på arbejdet gennem ansvar som at vælge dekorationer eller ansætte talenter til særlige begivenheder. Mange job for folk, der elsker fester, findes i brancher som særlige begivenheder, gæstfrihed og foodservice, da disse industrier fokuserer på at yde fremragende service til kunder og have fremragende interpersonelle færdigheder.

12 jobs for folk, der elsker fester

Her er 12 job, der kan være ideelle for folk, der kan lide at planlægge, afholde eller deltage i fester:

1. Festvært

National gennemsnitsløn: $25.090 om året

Primære opgaver: En festvært påtager sig ansvaret for at planlægge og afholde en fest for kunder, der ønsker at holde særlige begivenheder, såsom fødselsdagsfester, dimissionsfester eller babyshower. Deres job kan involvere møde med kunder for at diskutere, hvordan de ønsker, at deres fest skal være og planlægge alle detaljer om festen, herunder invitationer, leverandører og forfriskninger. Festværter deltager også typisk i begivenheden for at byde gæster velkommen og sikre, at alle gæster hygger sig, især deres kunder.

2. Festunderholder

National gennemsnitsløn: $34.780 om året

Primære opgaver: En festunderholder optræder for gæster under særlige begivenheder, såsom fester, bryllupper og fundraisers. Festunderholdere kan klæde sig ud som specifikke karakterer fra popkulturen for at udføre indtryk, interagere med gæster ved en særlig begivenhed og udvise særlige talenter, såsom sang, jonglering eller akrobatik. Mange festentertainere arbejder for tjenester, der forbinder dem med potentielle kunder, der leder efter en bestemt type entertainer.

3. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $38.177 om året

Primære opgaver: En eventplanlægger organiserer særlige begivenheder for kunder ved at koordinere alle aspekter af dagen. Eventplanlæggere kan mødes med kunder for at lære om deres vision for en begivenhed, hyre sælgere og medarbejdere til at arbejde under en begivenhed og planlægge aktiviteter og dekorationer for at skabe en bestemt atmosfære afhængigt af deres kunders specifikationer. Mange begivenhedsplanlæggere deltager også i de begivenheder, de koordinerer, for at overvåge aktiviteterne og sikre, at alle elementer af begivenheden er vellykkede.

Relateret: Lær om at være begivenhedsplanlægger

4. Koordinator for sociale medier

National gennemsnitsløn: $38.833 om året

Primære opgaver: En koordinator for sociale medier skaber indhold til sociale medier og fører tilsyn med dets udgivelse på forskellige platforme. Sociale mediekoordinatorer, der arbejder i begivenheder, kan have ansvar som at promovere en særlig begivenhed ved hjælp af opslag på sociale medier, vært for livestreams af særlige begivenheder, så folk kan se dem hjemmefra og oprette engagerende opslag under en begivenhed for at tiltrække nye gæster. En social media koordinator bruger også typisk meget tid på at holde sig opdateret med sociale medier trends, så de kan bruge dem til at promovere de begivenheder, de dækker.

5. Bryllupsplanlægger

National gennemsnitsløn: $39.440 om året

Primære opgaver: En bryllupsplanlægger er en eventplanlægger, der har specialiseret sig i at organisere bryllupper for par. Deres job kan indebære at hjælpe par med at vælge leverandører som cateringfirmaer og fotografer til dagen for deres bryllup, at bringe par på tur til potentielle bryllupssteder og organisere de små detaljer om begivenheden, såsom invitationer og stedsindstillinger. Mange bryllupsplanlæggere hjælper deres kunder under alle stadier af brylluppet, inklusive dagene forud, ceremonien og receptionen.

Relateret: Lær om at være bryllupsplanlægger

6. Bartender

National gennemsnitsløn: $39.920 om året

Primære opgaver: En bartender er en foodservice-professionel, der laver og serverer drinks, typisk på en bar, restaurant eller et andet sted. Bartendere kan blande forskellige typer alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, når gæster bestiller dem, verificere identifikation af gæster, der ønsker at bestille alkohol, og sikre, at deres bar forbliver fyldt med alle de ingredienser, de har brug for. En bartender, der arbejder ved særlige begivenheder, kan også skabe tilpassede cocktails til kunder, som de kan præsentere under begivenheder, ofte baseret på et bestemt tema eller personlig præference.

Relateret: Lær om at være bartender

7. Catering

National gennemsnitsløn: $43.170 om året

Primære opgaver: En caterer er en professionel kok, der tilbereder og serverer måltider til særlige begivenheder. Cateringvirksomheder kan mødes med kunder for at designe menuer, der tager hensyn til deres smag, kommunikere med lokale ledere for at organisere deres køkkenområde og forberede og anrette mad på dagen for en særlig begivenhed. Mange cateringfirmaer har også deres eget personale, der omfatter servere og bartendere, der kan tage sig af gæster og maden under arrangementer.

Relateret: Lær om at være caterer

8. Spillestedsleder

National gennemsnitsløn: $47.879 om året

Primære opgaver: En spillestedsleder fører tilsyn med driften på et bestemt sted, såsom et eventrum, en koncertsal eller en anden type bygning. Lokale ledere kan mødes med potentielle kunder for at diskutere, hvilke begivenheder de måske ønsker at afholde i deres rum, gennemføre rundvisninger på stedet for at vise potentielle kunder, hvordan de kan bruge pladsen og ansætte personale såsom servere, værter og vedligeholdelsespersonale. Mange spillestedsledere udfører også nogle begivenhedsplanlægningsopgaver, såsom at hjælpe kunder med at vælge og bestille dekorationer, kuverter og møbler.

9. Hotelchef

National gennemsnitsløn: $50.370 om året

Primære opgaver: En hotelchef er en gæstfrihedsprofessionel, der fører tilsyn med driften på et hotel eller resort. Hotelchefer kan overvåge personalemedlemmer for at sikre, at de forbliver tilgængelige for gæster, organisere budgettet for det hotel, hvor de arbejder, og etablere varige relationer med leverandører, såsom cateringfirmaer og dekoratører. Fordi hoteller ofte er et populært sted for særlige begivenheder, hjælper mange hotelledere med at koordinere særlige begivenheder som bryllupper, konferencer og fundraisers, der kan finde sted på deres hotel.

Relateret: Lær om at være hotelchef

10. Sponsoransvarlig

National gennemsnitsløn: $51.567 om året

Primære opgaver: En sponsoransvarlig arbejder med non-profit organisationer for at tiltrække donorer og rejse midler. Deres job kan indebære at organisere fundraising-begivenheder, der fremmer værdige formål, koordinere særlige begivenheder som frokoster, som donorer kan mødes på, og finde kreative måder at invitere folk til at donere penge til deres organisationer. Sponsoratledere kan også deltage i særlige gæster ved begivenheder, såsom nøgledonorer eller samfundsledere.

11. Personalekoordinator

National gennemsnitsløn: $56.112 om året

Primære opgaver: En personalekoordinator fører tilsyn med de forskellige teams af medarbejdere, som en klient ansætter til at arbejde under et arrangement. Personalekoordinatorer kan være vært for møder for at uddelegere opgaver til specifikke medarbejdere, overvåge personalet under et arrangement for at sikre, at de udfører deres nødvendige pligter og gribe ind, når der opstår uforudsete omstændigheder, der kræver, at de løser udfordringer. En personalekoordinator kan også træne nye medarbejdere før en begivenhed for at sikre, at de ved, hvad de skal gøre, og hvordan de skal gøre det.

12. Kommunikationschef

National gennemsnitsløn: $63.740 om året

Primære opgaver: En kommunikationschef er en marketingmedarbejder, der hjælper organisationer med at fremme deres brand og produkter, ofte gennem særlige begivenheder. Kommunikationschefer kan overvåge produktionen af ​​nyt marketingmateriale, promovere særlige begivenheder gennem forskellige medier og skrive udtalelser, såsom pressemeddelelser og artikler, der fortæller publikum om en organisation og dens produkter. En kommunikationschef kan også hjælpe med at organisere særlige begivenheder ved at nå ud til donorer, leverandører og potentielle gæster.

Nikolaj Magnussen
Nikolaj Magnussen Folk, der nyder fester, kan ofte trives i job, der involverer vært eller arbejde under særlige begivenheder. Dette skyldes, at disse typer job typisk giver dem mulighed for at interagere med mennesker og engagere sig i spændende jobopgaver, som at dekorere rum og vælge steder til fester. Hvis du elsker at deltage i eller være vært for fester, kan du overveje at forfølge en karriere, der betaler dig for at gøre det. I denne artikel udforsker vi 12 job, der kan være ideelle for folk, der elsker fester.