12 Job For 17-årige Uden Tidligere Erhvervserfaring

12 Job For 17-årige Uden Tidligere Erhvervserfaring

At kende nogle af de tilgængelige deltidsjob for 17-årige uden erfaring kan hjælpe dig med at finde et passende job, hvis du er i denne situation. Uanset din manglende erhvervserfaring i denne alder, er der mange ledige stillinger. At have et job som 17-årig kan hjælpe med at starte din karriere og lære det grundlæggende på arbejdspladsen, men det kræver konsekvens og dedikation. I denne artikel diskuterer vi nogle af de ledige job for 17-årige uden erhvervserfaring.

Deltidsjob med ansættelse af 17-årige uden erfaring

Dette er 12 af de job, der er tilgængelige for 17-årige uden tidligere erhvervserfaring:

1. Kasserer

National gennemsnitsløn : $11,01 i timen

Primære opgaver: Kasserere arbejder i forskellige typer butikker, og deres hovedrolle er at betjene kasseapparatet. De primære opgaver, der følger med rollen, er at scanne varer, der skal købes af kunder, lægge dem i poser, tage deres betaling og give byttepenge, når det er nødvendigt. Afhængigt af størrelsen af ​​butikken og antallet af kunder, kan kasserere muligvis også udføre yderligere opgaver, såsom genopfyldning af hylder og rengøring af butikken. At arbejde som kasserer kan hjælpe dig med at udvikle både økonomiske og kundevendte færdigheder, hvilket kan være nyttigt for mange potentielle karrierer i fremtiden.

Relateret: Lær om at være kasserer

2. Barista

National gennemsnitsløn: $11,93 i timen

Primære opgaver: Baristaer arbejder normalt i kaffebarer og er hovedsageligt ansvarlige for at lave varme drikke til kunder, forberede deres madbestillinger, betjene kasseapparatet og sørge for, at kaffebaren konstant fyldes op. At arbejde som barista kan hjælpe dig med at udvikle kundevendte færdigheder og udsætte dig for kendetegnene ved et tempofyldt arbejdsmiljø, som begge kan være nyttige senere i din karriere.

Relateret: Lær om at være barista

3. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $12,11 i timen

Primære opgaver: Dyrepassere tager sig af deres kunders kæledyr, mens de er væk. Nogle af deres hovedopgaver er at fodre kæledyrene, give dem vand, gå tur med dem, pleje dem, tage dem med til dyrlægeaftaler, når det er nødvendigt og tilbyde dem kammeratskab. Det er et meget passende førstejob for teenagere, da det indebærer få færdigheder og ansvar, men det kan lære dig, hvordan du er organiseret, og hvordan du finder måder at tiltrække flere kunder på.

4. Husholderske

National gennemsnitsløn : $12,34 i timen

Primære opgaver: Husholdere giver deres kunder hjælp til at holde deres hjem rene og velorganiserede. Nogle af hovedopgaverne for rollen omfatter rengøring af gulve i værelser, badeværelser og haller, afstøvning af diverse møbler, støvsugning af tæpper, udskiftning af sengetøj og andre lignende opgaver. At arbejde som husholderske kan hjælpe dig med at forbedre dine organisatoriske og kundevendte færdigheder.

Relateret: Lær om at være husholderske

5. Livredder

National gennemsnitsløn: $12,37 i timen

Primære opgaver: Livreddere arbejder ved strande, pools og andre vandområder for at sikre sikkerheden for de mennesker, der vælger at svømme der. Deres hovedopgaver er proaktivt at håndhæve alle sikkerhedsbestemmelser og redde svømmere, der har problemer med at vende tilbage til land. Livreddere modtager generelt træning på jobbet i sikkerhedsprocedurer og førstehjælp, men de skal være fremragende svømmere for at få jobbet. At arbejde som livredder i dine teenagere kan hjælpe dig med at udvikle en ansvarsfølelse og forbedre dine atletiske evner.

Relateret: Lær om at være livredder

6. Detailsalgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,53 i timen

Primære opgaver: Detailsalgsmedarbejdere arbejder i detailbutikker og er ansvarlige for at hilse på kunder, hjælpe dem, hvis de har spørgsmål vedrørende butikkens produkter og sælge produkterne til dem. Yderligere opgaver er at genopfylde hylderne, assistere kunder ved returnering eller ombytning af produkter og rengøring i butikken. At arbejde som detailsalgsmedarbejder kan forberede dig til et job inden for handel og tilbyde dig erfaring med butiksledelse.

Relateret: Lær om at være salgsmedarbejder

7. Værftsarbejder

National gennemsnitsløn : $14,20 i timen

Primære pligter: Husejere hyrer normalt folk til at udføre havearbejde for at hjælpe med generel landskabspleje til deres haver, såsom græsslåning, vanding af planterne, trimning af buskene, påføring af pesticider og gødning, plantning af blomster og træer og andre lignende opgaver. At arbejde som gårdarbejder i dine teenageår kan hjælpe dig med at udvikle dig fysisk og også forbedre din kundeservice og erhvervelseskompetencer, da du skal overbevise så mange boligejere som muligt om at ansætte dig.

8. Hundelufter

National gennemsnitsløn : $15,45 i timen

Primære opgaver: Hundeejere hyrer folk til at gå tur med deres kæledyr, normalt på almindelige tidspunkter og på aftalte ruter. De kan også være nødt til at fodre og give hunden vand samt bortskaffe alt affald, som de skaber. At arbejde som hundelufter kan hjælpe dig med at udvikle dine kundeerhvervelse og kundeservicefærdigheder, da din indtjening normalt er proportional med din evne til at overbevise nye hundeejere om at ansætte dig og også til at overbevise eksisterende kunder om at tilbyde dig tilbagevendende arbejde.

9. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $16,59 i timen

Primære opgaver: Leveringschauffører afhenter forskellige pakker og leverer dem til kunder eller virksomheder hurtigt og sikkert. Nogle af de oftest stødte arbejdsgivere er butikker og restauranter, der tilbyder levering til hjemmet. Jobbet kræver, at du har et gyldigt kørekort og et rent kørekort. At arbejde som budchauffør kan forbedre dine kørefærdigheder og hjælpe dig med at lære ansvaret for at udføre opgaver i henhold til fastsatte retningslinjer og rettidigt.

Relateret: Lær om at være leveringschauffør

10. Babysitter

National gennemsnitsløn : $18,55 i timen

Primære opgaver: Forældre hyrer babysittere til at overvåge deres små børn, når de er væk, normalt ikke mere end et par timer ad gangen. Deres opgaver går ud på at holde øje med børnene for at sikre, at de forbliver sikre, fodre og bade dem, når det er nødvendigt, og generelt lytte til forældrenes retningslinjer. At arbejde som babysitter kan hjælpe dig med at udvikle ansvarsfølelse og problemløsningsevner.

Relateret: Lær om at være babysitter

11. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $23,79 i timen

Primære opgaver: Webdesignere skaber internetsider ved at bruge forskellige visuelle og lydelementer, såsom videoklip, billeder, lyde, tekst og grafik. De er ansvarlige for, hvordan et websted ser ud, og for at give dets besøgende en positiv oplevelse. Det er en passende rolle, hvis du har en personlig passion for IT, og hvis du er fortrolig med grundlæggende webdesignværktøjer. At arbejde som webdesigner i teenageårene kan føre til en succesfuld karriere i it-branchen.

Relateret: Lær om at være webdesigner

12. Underviser

National gennemsnitsløn: $25,32 i timen

Primære opgaver: Undervisere hjælper elever med et eller flere akademiske fag. Som 17-årig kan du arbejde som vejleder, hvis du har et eller flere skolefag, hvor du udmærker dig. Dine potentielle kunder er studerende, der er på samme akademiske niveau som dig eller lavere. Vejledning kan hjælpe dig med at få en dybere forståelse af emnet og kan hjælpe dig med at udvikle dine undervisningsevner.

Relateret: Lær om at være underviser

Mette Clemmensen
Mette Clemmensen At kende nogle af de tilgængelige deltidsjob for 17-årige uden erfaring kan hjælpe dig med at finde et passende job, hvis du er i denne situation. Uanset din manglende erhvervserfaring i denne alder, er der mange ledige stillinger. At have et job som 17-årig kan hjælpe med at starte din karriere og lære det grundlæggende på arbejdspladsen, men det kræver konsekvens og dedikation. I denne artikel diskuterer vi nogle af de ledige job for 17-årige uden erhvervserfaring.