12 Job Du Kan Forfølge Med En EMT-certificering

At tjene din EMT-certificering kan gøre dig berettiget til forskellige givende karrieremuligheder. De, der opnår EMT-certificeringer, kan være i stand til at sikre opfyldelse af entry-level-stillinger inden for områder som sundhedspleje og nødberedskab afhængigt af deres erfaringsniveau og faglige kvalifikationer. Hvis du er en kandidat, der for nylig har opnået en EMT-certificering, og du søger en ny mulighed, er der flere roller, du kan forfølge i din søgning. I denne artikel skitserer vi, hvad EMT-certificeringsjob er, og 12 roller, du kan forfølge med en EMT-certificering, herunder karrierer, der fungerer som et alternativ til at blive paramediciner.

Relateret: Top 9 medicinske certificeringer, du har brug for og hvorfor

Hvad er EMT-certificeringsjob?

Emergency Medical Technician (EMT) certificeringsjob er de roller, fagfolk kan sikre sig efter at have opnået en sådan legitimation. Mens det at blive paramediciner er den typiske karrierevej for EMT-certificerede fagfolk, kan kandidater også søge forskellige alternative jobmuligheder inden for lignende eller relaterede områder. Kandidater med EMT-certificering kan muligvis sikre sig en position inden for områder som førstehjælp, sundhedspleje, rekreation eller medicin. Med dette er det dog vigtigt at bemærke, at selvom nogle af disse roller er opnåelige blot gennem EMT-certificering, kan andre kræve, at kandidater gennemgår yderligere specialiseret træning eller uddannelse.

Relateret: Hvad er en Emergency Medical Technician (EMT)?

12 job, som du kan forfølge med en EMT-certificering

Her er 12 job, du kan overveje, hvis du har en EMT-certificering:

1. Livredder

National gennemsnitsløn: $12,21 i timen

Primære opgaver: Livreddere overvåger vandmiljøer, herunder pools, søer og vandlande for at sikre svømmernes sikkerhed. De kan være ansvarlige for at advare svømmere om farer og håndhæve vandsikkerhedsregler. Derudover skal livreddere typisk udføre vandredninger og førstehjælp i situationer, der kræver en sådan indsats.

Læs mere: Lær om at være livredder

2. Sundhedsinformationstekniker

National gennemsnitsløn: $14,37 i timen

Primære opgaver: Sundhedsinformationsteknikere udfører typisk administrative opgaver i et sundhedsmiljø for at understøtte håndteringen af ​​patientjournaler. De kan håndtere registreringsanmodninger og autorisationer. Derudover vedligeholder sundhedsinformationsteknikere ofte datasystemer for at sikre deres nøjagtighed og sikkerhed.

3. Vandsportsleder

National gennemsnitsløn: $15,38 i timen

Primære opgaver: Disse fagfolk fører tilsyn med vandmiljøer, såsom pools og relaterede faciliteter, for at sikre deres korrekte drift og vedligeholdelse. Vandsportsledere kan overvåge personale såsom livreddere, svømmeinstruktører og vedligeholdelsesprofessionelle for at nå dette mål. Yderligere kan de stå i spidsen for akvatiske programmeringsinitiativer, såsom livreddertræning, svømmeundervisning, lejre eller konkurrerende svømmeøvelser.

4. Brandmand

National gennemsnitsløn: $15,38 i timen

Primære opgaver: Brandmænd er beredskabspersonale, der leverer livreddende tjenester som brandredning og afbødning. De forsøger typisk at forebygge brandskader og beskytte borgere i nødsituationer. Derudover tjener brandmænd ofte som lægehjælpere og yder vigtig sundhedspleje til offentligheden i situationer, der nødvendiggør det.

5. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $16,11 i timen

Primære opgaver: Medicinske assistenter arbejder sammen med sundhedspersonale for at yde støtte under patientindtagsprocedurer og -undersøgelser. De kan byde patienter velkommen, registrere deres vitale tegn og tage noter forud for en sundhedsudbyders vurdering. Derudover kan de besvare telefonen, opdatere og indgive sygejournaler, kode forsikringsskemaer, planlægge aftaler og hjælpe sundhedsudbydere, når det er nødvendigt.

6. Nødekspeditør

National gennemsnitsløn: $16,32 i timen

Primære pligter: Nødudsendelser tager nødopkald og dirigerer dem til de rette myndigheder, herunder akutmedicinske teams, og sender det rigtige responsteam for at hjælpe dem, der ringer op. Disse fagfolk skal typisk besvare telefoner, vurdere karakteren af ​​en nødsituation, anmode om placeringsoplysninger og kommunikere med forskellige akutafdelinger. Derudover kan alarmcentraler give opkaldere råd om at opretholde sikkerheden, mens de venter på, at et responsteam ankommer.

7. Servicetekniker for medicinsk udstyr

National gennemsnitsløn: $17,19 i timen

Primære opgaver: Medicinsk udstyrsserviceteknikere udfører vedligeholdelse på det værktøj og udstyr, som sundhedspersonale bruger. De kan inspicere, kalibrere, teste og reparere medicinsk udstyr for at sikre, at det fungerer korrekt. Disse fagfolk arbejder typisk i sundhedsmiljøer såsom hospitaler, men kan også finde arbejde hos detailleverandører af sådant udstyr.

8. Skadestuetekniker

National gennemsnitsløn: $17,96 i timen

Primære opgaver: Disse fagfolk arbejder på hospitalets skadestuer og yder vigtige sundhedsydelser til dem, der har behov for akut behandling. De kan overvåge blodtryk, vitale tegn og temperatur for at sikre, at patienterne skrider frem i deres bedring. Derudover kan de indsamle diagnostiske prøver, assistere sundhedsudbydere, transportere patienter, klæde sår på og sørge for, at forsyningerne er korrekt på lager.

9. Retsmedicinsk tekniker

National gennemsnitsløn: $18,10 i timen

Primære opgaver: Kriminaltekniske teknikere analyserer gerningssteder, indsamler beviser, tager billeder og registrerer vigtig information, så de kan rapportere deres observationer til retshåndhævende embedsmænd. De kan udføre biologiske, kemiske, hæmatologiske eller serologiske tests for at identificere kriminelle mistænkte og få en bedre forståelse af, hvordan en forbrydelse fandt sted. Herfra kan disse fagfolk danne teorier om kriminelle hændelser for at informere efterforskerne.

10. Kampmediciner

National gennemsnitsløn: $18,63 i timen

Primære opgaver: Kampmedicinere arbejder i militære miljøer for at levere væsentlige sundhedsydelser til de sårede i felten. De tjener som førstehjælpere, triagerer skader og sikrer, at patienter er stabile nok til transport til medicinske faciliteter. Derudover kan kampmedicinere tjene som førstehjælpsundervisere for hvervede og lære dem, hvordan de selv skal fungere som førstehjælpere.

11. Paramediciner

National gennemsnitsløn: $23,64 i timen

Primære opgaver: Paramedicinere reagerer på nødopkald for at hjælpe offentligheden og yde vigtig pleje uden for et traditionelt sundhedsmiljø. De kan vurdere en patients tilstand, bestemme behandlingsprocedurer, yde førstehjælp, tilbyde livreddende pleje og transportere patienter sikkert til medicinske faciliteter. For at kunne udføre deres roller effektivt skal paramedicinere også regelmæssigt kommunikere med alarmcentraler.

Læs mere: Lær om at være en pandemi

12. Førstehjælpsinstruktør

National gennemsnitsløn: $23,98 i timen

Primære opgaver: Førstehjælpsinstruktører uddanner andre i forskellige grundlæggende plejeprocedurer som hjerte-lunge-redning (CPR), sårbehandling og automatiseret ekstern defibrillering (AED). Disse fagfolk skal være i stand til at lære andre, hvordan de reagerer på nødsituationer effektivt, vurderer en persons tilstand nøjagtigt og giver korrekt behandling rettidigt. Førstehjælpsinstruktører leder almindeligvis specialiseret træning for livreddere, babysittere og andre, der har brug for nødberedskab for at udføre deres roller.

Anker Matthiesen
Anker Matthiesen At tjene din EMT-certificering kan gøre dig berettiget til forskellige givende karrieremuligheder. De, der opnår EMT-certificeringer, kan være i stand til at sikre opfyldelse af entry-level-stillinger inden for områder som sundhedspleje og nødberedskab afhængigt af deres erfaringsniveau og faglige kvalifikationer. Hvis du er en kandidat, der for nylig har opnået en EMT-certificering, og du søger en ny mulighed, er der flere roller, du kan forfølge i din søgning. I denne artikel skitserer vi, hvad EMT-certificeringsjob er, og 12 roller, du kan forfølge med en EMT-certificering, herunder karrierer, der fungerer som et alternativ til at blive paramediciner.