12 Job Du Kan Få Inden For Rekrutteringsmarkedsføring

Organisationer kan bruge rekrutteringsmarkedsføring til at tiltrække og ansætte talentfulde kandidater. Denne strategi kombinerer færdigheder og ekspertise hos marketing- og rekrutteringsprofessionelle for at udvikle et stærkt arbejdsgiverbrand, der etablerer et positivt omdømme. Du kan lære mere om de forskellige rekrutteringsmarketingroller og deres ansvar for at afgøre, om dette felt stemmer overens med dine interesser og færdigheder. I denne artikel diskuterer vi rekrutteringsmarketing, dens fordele og 12 rekrutteringsmarketingjob, der er værd at overveje.

Læs mere: Guide til rekrutteringsprocessen

Hvad er rekrutteringsmarkedsføring?

Rekrutteringsmarkedsføring er en proces, som organisationer implementerer for at tiltrække og ansætte højkvalitetskandidater. Disse organisationer bruger marketingstrategier til at opbygge og kommunikere deres unikke brand for at tiltrække potentielle kandidaters opmærksomhed og differentiere virksomheden fra andre arbejdsgivere på markedet. Som en del af deres branding kan de også udvikle et medarbejderværdiforslag, der demonstrerer de potentielle faglige fordele, de tilbyder disse nyansatte, og overbeviser dem om at søge ledige stillinger. Vellykkede rekrutteringskampagner er ofte afhængige af marketingprofessionelle, som kan bruge deres ekspertise og erfaring til at skabe og udføre effektive initiativer.

Fordele ved rekrutteringsmarkedsføring

Organisationer drager fordel af at bruge rekrutteringsmarkedsføringsteknikker, fordi det hjælper dem med at øge deres brandbevidsthed og værdi som arbejdsgiver. Ved at kommunikere disse oplysninger klart kan organisationen skabe positiv opmærksomhed og tiltrække jobkandidater. Når organisationer tiltrækker et større publikum, kan det også hjælpe dem med at diversificere deres kandidatpulje med mennesker, der har forskellig baggrund og forskellige færdigheder.

Organisationer kan også bruge strategisk rekrutteringsmarkedsføringstaktik for at sikre, at de rekrutterer de rigtige kandidater til rollen. Disse taktikker sætter dem i stand til at identificere deres målkandidater og hvor de kan finde dem. Marketingrekrutteringsprofessionelle kan fokusere deres marketingindsats på disse lokationer og platforme for at sikre, at de forbinder sig med relevante personer af høj kvalitet, der opfylder rollens krav.

Læs mere: Sådan rekrutterer du toptalent til din virksomhed

12 rekrutteringsmarketingjob

Her er 12 karrieremuligheder, du kan overveje, hvis du ønsker at arbejde inden for rekrutteringsmarkedsføring, sammen med deres gennemsnitlige lønninger og primære ansvarsområder:

1. Programassistent

National gennemsnitsløn: $31.685 om året

Primære opgaver: En programassistent hjælper programledere med at planlægge, implementere og styre organisatoriske initiativer. Disse fagfolk kan arbejde på rekrutteringsmarkedsføringsinitiativer, udføre kontor- og rekrutteringsaktiviteter, der sikrer, at programmerne kører problemfrit. Deres ansvar omfatter administration af programkalendere, planlægning af begivenheder og møder, vedligeholdelse af programwebsteder og konti på sociale medier og oprettelse af programmateriale. De kan også udføre andre administrative opgaver, såsom besvarelse af telefonopkald og e-mails, tage mødereferater og udarbejde dokumentation under deres supervisors ledelse.

Læs mere: Lær om at være programassistent

2. Rekrutteringskoordinator

National gennemsnitsløn: $37.124 om året

Primære opgaver: En rekrutteringskoordinator guider kandidater gennem rekruttering og ansættelsesprocessen. Disse fagfolk kan finde job hos personalebureauer eller i organisationers personaleafdeling. Deres ansvar omfatter udstationering af jobåbninger, brug af ansøgersporingssystemer til at organisere ansøgninger, planlægning af samtaler, screening af kandidater, kommunikation med jobansøgere og udarbejdelse af tilbudsbreve.

3. Rekruttering og marketing administrator

National gennemsnitsløn: $41.592 om året

Primære opgaver: En rekrutterings- og marketingadministrator er en personalemedarbejder, der styrer de administrative aktiviteter i rekrutteringsmarketingprocessen. Disse fagfolk kan udvikle kandidatspecifikationer eller jobbeskrivelser til jobannoncer og sikre, at de er opdaterede. Deres ansvar omfatter screening af ansøgninger, vurdering af kandidaters kvalifikationer til rollen og assistance med onboarding-processen. De kan også udvikle rapporter om rekrutteringsprocessen og dele dem med interessenter for at analysere og identificere områder, der kan forbedres.

4. Kommunikationsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $45.484 om året

Primære opgaver: En kommunikationsmedarbejder er en PR-medarbejder, der varetager interne og eksterne kommunikationsindsatser i en organisation. Disse fagfolk kan skabe rekrutteringsmarkedsføringsindhold såsom nyhedsbreve, opslag på sociale medier og videoer for at fremme brandbevidsthed og tilskynde enkeltpersoner til at ansøge om jobåbninger i organisationen. Deres ansvar omfatter at sikre konsistens på tværs af kommunikationsmaterialer, udvikle marketingkampagner og udarbejde og redigere pressemeddelelser.

5. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $49.000 om året

Primære opgaver: En rekrutterer finder kandidater til at udfylde jobåbninger hos organisationer. De kommunikerer ofte med ansættelsesledere for at vurdere deres behov og identificere de bedste kandidater til jobbet. Rekrutterere kan også arbejde for personalebureauer og arbejde tæt sammen med enkeltpersoner for at finde jobmuligheder og guide dem gennem ansættelsesprocessen. Deres ansvar omfatter at finde og screene kandidater, deltage i jobmesser, fungere som bindeled mellem kandidater og ansættelsesledere og forhandle ansættelsestilbud.

Læs mere: Lær om at være rekrutterer

6. Rekrutteringsressourcer

National gennemsnitsløn: $49.227 om året

Primære opgaver: En rekrutteringsressourcer er ansvarlig for at finde potentielle jobkandidater til kunder, og arbejder ofte sammen med rekrutteringskonsulenter. Deres ansvar omfatter at kommunikere med ansættelsesledere for at fastslå deres ansættelsesbehov, skrive stillingsannoncer, opslå stillinger på online jobtavler og sociale medier og søge i kandidat- og CV-databaser. Disse fagfolk kan også udføre screeninger med kandidater for at vurdere, om deres færdigheder stemmer overens med stillingen.

7. Rekrutteringsspecialist

National gennemsnitsløn: $49.636 om året

Primære opgaver: En rekrutteringsspecialist administrerer talenterhvervelsesprocessen og rekrutteringsinitiativer i organisationer. Disse fagfolk udfører mange opgaver relateret til rekrutteringsprocessen, og samarbejder ofte med ansættelsesledere for at udvikle kriterier for kandidater. De faciliterer også en positiv oplevelse for ansøgere ved at promovere organisationen som et godt sted at arbejde. Deres opgaver omfatter at opslå ledige stillinger online, deltage i jobmesser, gennemføre screeningssamtaler, fungere som bindeled mellem kandidater og ansættelsesledere og vedligeholde kandidatdatabaser.

8. Brandspecialist

National gennemsnitsløn: $50.555 om året

Primære opgaver: En brand specialist er ansvarlig for at udvikle og promovere en organisations brand ved hjælp af marketing taktikker og strategier. Disse fagfolk håndterer alle aspekter af brandet, lige fra styring af organisationens omdømme til at sikre brandingkonsistens. I rekrutteringsmarkedsføring hjælper de med at opbygge et brand, der tiltrækker potentielle talenters opmærksomhed og giver dem lyst til at arbejde for virksomheden. Deres ansvar omfatter udvikling af brandet og medarbejdernes værdiforslag, skabelse af salgsfremmende indhold og materialer og samarbejde med rekrutterings- og marketingmedarbejdere for at implementere marketinginitiativer.

9. Talentspejder

National gennemsnitsløn: $54.437 om året

Primære opgaver: En talentspejder er en rekrutteringsprofessionel, der identificerer og erhverver talentfulde kandidater til organisationer. Disse fagfolk arbejder typisk inden for underholdnings- og sportsindustrien og rejser ofte og besøger forskellige steder for at finde personer, der kan passe godt til rollen eller holdet. Dog kan deres færdigheder sætte dem i stand til at skifte til lignende roller inden for andre industrier. Deres ansvar omfatter at udvikle rekrutteringsstrategier, deltage i arrangementer for at identificere talenter, koordinere interviews og forhandle kontrakter.

10. Marketing specialist

National gennemsnitsløn: $59.172 om året

Primære opgaver: En marketingspecialist er ansvarlig for at udvikle marketingkampagner og tiltag for organisationer. Inden for rekrutteringsmarkedsføring er disse fagfolk specialiseret i at skabe og administrere kampagner, der fremmer organisationens brand og tiltrækker jobkandidater. Som en del af disse kampagner kan rekrutteringsmarketingspecialisten spore sine fremskridt og dele resultater med organisatoriske ledere og interessenter. Deres ansvar omfatter at administrere virksomhedens hjemmeside og indhold, skrive engagerende jobbeskrivelser, organisere rekrutteringsarrangementer og opbygge deres organisations talentnetværk.

Læs mere: Lær om at være marketingspecialist

11. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $65.726 om året

Primære opgaver: En marketingchef er ansvarlig for at føre tilsyn med en organisations marketingindsats. Disse fagfolk etablerer og dirigerer ofte marketingpolitikker og overvåger et team af marketingmedarbejdere. I rekrutteringsmarkedsføring fokuserer disse ledere på initiativer, der øger bevidstheden om arbejdsgiverens brand og promoverer det som et godt sted at arbejde. Deres ansvar omfatter analyse af data for at udvikle marketingkampagner, opstilling af budgetter for marketinginitiativer, gennemgang af indhold udgivet på firmaets karrieresider og sociale mediekonti, arbejde med ansættelsesledere for at etablere kandidatprofiler, deltagelse i jobmesser og rekrutteringsbegivenheder.

Læs mere: Lær om at være marketingchef

12. Rekrutteringschef

National gennemsnitsløn: $71.710 om året

Primære opgaver: En rekrutteringschef er ansvarlig for at føre tilsyn med rekrutteringsprocessen i organisationer. Disse fagfolk fører tilsyn med et team af rekrutteringsprofessionelle og etablerer rekrutteringsprocedurer. Rekrutteringsledere kan også vurdere succesen af ​​disse procedurer ved at overvåge og rapportere rekrutteringsmålinger, såsom pris pr. leje, tilbudsacceptprocent eller ansøgere pr. åbning. Deres ansvar omfatter gennemgang af jobansøgninger og onboarding-processer, identificering og implementering af kandidatindhentningsmetoder, kommunikation med afdelingsledere for at bestemme ansættelsesbehov og give forslag til forbedring af arbejdsgiverbrandet og medarbejdernes værdiforslag.

Rie Hviid
Rie Hviid Organisationer kan bruge rekrutteringsmarkedsføring til at tiltrække og ansætte talentfulde kandidater. Denne strategi kombinerer færdigheder og ekspertise hos marketing- og rekrutteringsprofessionelle for at udvikle et stærkt arbejdsgiverbrand, der etablerer et positivt omdømme. Du kan lære mere om de forskellige rekrutteringsmarketingroller og deres ansvar for at afgøre, om dette felt stemmer overens med dine interesser og færdigheder. I denne artikel diskuterer vi rekrutteringsmarketing, dens fordele og 12 rekrutteringsmarketingjob, der er værd at overveje.