12 Job, Der Kan Betale For Din Kandidatgrad

Mange studerende og professionelle søger stillinger, der hjælper dem med at betale for deres uddannelsesudgifter. Der er flere typer stillinger, der typisk giver undervisningshjælp og muligheder for tilbagebetaling af lån til studerende, der forfølger en kandidatgrad inden for et beslægtet felt. At lære om de job, der kan betale for en kandidatgrad, kan hjælpe eleverne med at beslutte, hvilken karrierevej de skal vælge, og hvilken grad de skal forfølge. I denne artikel diskuterer vi 12 job, der kan betale for din kandidatgrad, herunder en beskrivelse af hver stilling og den assistance, du kan modtage.

Relateret: Hvad er en kandidatgrad?

12 job, der betaler for en kandidatgrad

Hvis du leder efter en arbejdsgiver eller et job, der betaler for din kandidatgrad, så overvej følgende karrierer, der kan tilbyde dig refusion af undervisning eller andre former for finansiering:

1. Sygeplejerske

Sygeplejersker hjælper læger med at tage sig af patienter inden for medicinske faciliteter. For at blive sygeplejerske kan du tage en Bachelor of Science i sygepleje og gennemføre en eksamen, der giver dig en certificering i dit valgte speciale. Sygeplejersker, der forfølger en mastergrad i sygepleje, kan lære avancerede plejeteknikker, opnå yderligere certificeringer og forberede sig på karrierefremgang efter endt uddannelse.

Der er flere programmer, der tilbyder undervisningsgodtgørelse for en master i sygepleje, herunder Nurse Corps Loan Payment Program. Dette program kan betale for størstedelen af ​​en sygeplejerskes undervisning og andre uddannelsesudgifter. Studerende, der er tilmeldt Nurse Corps Loan Payment-programmet, forpligter sig typisk til at arbejde som sygeplejerske i et par år efter endt uddannelse.

Læs mere: Typer af kandidatuddannelser i sygepleje

2. Sundhedsadministrator

Sundhedsadministratorer administrerer og leder teams af sundhedspersonale inden for medicinske faciliteter. For at blive sundhedsadministrator kan du opnå en beslægtet grad, såsom en master i sundhedsadministration. Disse programmer uddanner studerende i ledelsesteknikker og giver omfattende viden om sundhedspleje.

Programmer såsom State Loan Payment Program (SLRP) kan give sundhedsadministratorer mulighed for at betale lån, de brugte til at finansiere deres kandidatgrader, hvis de arbejder i et område med mangel på sundhedsplejersker, som er en region med behov for flere sundhedsprofessionelle. Du kan tjekke din stats program for tilbagebetaling af lån for at lære kravene til tilmelding.

3. Medicinsk tekniker

Medicinske teknikere hjælper sundhedsteams med at diagnosticere patienter ved at udføre tests inden for et laboratoriemiljø. For at blive lægetekniker kan du opnå en bachelor- eller kandidatgrad i et beslægtet fag. Disse uddannelser giver de studerende den viden, de har brug for for at få succes som medicinske teknikere efter endt uddannelse.

Ud over at støtte sundhedsadministratorer giver SLRP medicinske teknikere økonomisk bistand. Dette giver dem mulighed for at tilbagebetale de lån, de tog for at betale deres uddannelse. I lighed med sundhedsadministratorer skal medicinske teknikere også arbejde i et mangelområde for sundhedsplejersker efter endt uddannelse for at være berettiget til dette lånetilbagebetalingsprogram.

4. Lærer

Lærere uddanner elever i alle aldre inden for alle fagområder og forbereder dem til deres egne fremtidige professionelle karrierer og liv. I mange stater skal håbefulde lærere gennemføre et akkrediteret undervisningsprogram, der giver et undervisningsbevis. Disse programmer giver lærere dybdegående viden inden for specifikke fagområder og generel viden relateret til klasseledelse, elevernes sikkerhed og undervisningsevner.

Mange programmer kan hjælpe studerende, der forfølger en karriere i undervisningen, med at betale for deres uddannelse. For eksempel hjælper Teacher Education Assistance for College and Higher Education (TEACH)-stipendiet studerende, der planlægger at undervise i bestemte fag, såsom specialundervisning, fremmedsprog, naturvidenskab og matematik. For at være berettiget til at modtage dette tilskud skal studerende også opretholde en specifik GPA.

5. Pædagogmedhjælper

Undervisningsassistenter hjælper med at uddanne elever og støtte lærere i og uden for klasseværelset. Da universiteter ofte giver et stipendium eller anden finansiering til undervisningsassistenter, arbejder mange studerende som undervisningsassistenter, mens de forfølger en grad for at hjælpe med at finansiere deres uddannelse. For eksempel, mens du forfølger en kandidatgrad i biologi, kan du arbejde som undervisningsassistent i et biologiklasselokale, få relateret viden, mens du får midler til din kandidatgrad.

Relateret: Højest betalende kandidatgrader

6. Socialrådgiver

Socialarbejdere hjælper folk med at løse problemer, der sker i deres liv, såsom at hjælpe børn og forældre med at overvinde forhindringer i krisetider. For at blive certificeret socialrådgiver skal studerende muligvis gennemføre en kandidatgrad i socialt arbejde fra en akkrediteret institution. Disse uddannelser giver de studerende mulighed for at praktisere kriseinterventionsteknikker, udforske mentale sundhedstilstande og lære rådgivningsstrategier. SLRP støtter ofte studerende, der forfølger en uddannelse i socialt arbejde, og hjælper dem med tilbagebetaling af studielån, hvis de arbejder i et område med mangel på sundhedsplejerske.

7. Nonprofit medarbejder

Nonprofit medarbejderes opgaver kan omfatte ledelse, webdesign, IT og administrativt arbejde. Hvis du arbejder for en nonprofitorganisation efter at have afsluttet en kandidatuddannelse, kan du være berettiget til hjælp til tilbagebetaling af lån. For eksempel kan Public Service Loan Forgiveness-programmet give kandidater hjælp, efter at de har betalt en del af deres lån.

Relateret: 100 bedste IT-mastergrader

8. Ingeniør

Der er mange typer af ingeniører, såsom strukturelle, civile og biomedicinske. Ingeniører designer, analyserer og implementerer komplekse systemer i en række forskellige brancher. Kandidatuddannelser i ingeniørvidenskab giver de studerende avanceret viden inden for matematik, teknologi og naturvidenskab. Nogle virksomheder yder undervisningsbistand til nuværende ansatte for at støtte dem, når de forfølger en kandidatgrad i ingeniørvidenskab.

9. Bankmand

Bankfolk hjælper med at lette pengetransaktioner, administrere kundeporteføljer og hjælpe kontohavere med ind- og udbetalinger. De kan forfølge en kandidatgrad i business, finans eller regnskab for at udvikle deres viden og færdigheder inden for områder relateret til bankvirksomhed. Nogle bankorganisationer yder undervisningshjælp til deres ansatte for at forfølge en sådan grad. Hvis du i øjeblikket arbejder for en bank, kan du overveje at spørge din arbejdsgiver om den undervisningshjælp, som din organisation yder.

Relateret: Kandidat i Regnskab Løn og job

10. Butikschef

Butikschefer leder teams af kundeservicerepræsentanter, sælgere og kasserere i detailbutikker. Butiksledere kan forfølge en mastergrad i forretningsadministration, økonomi, regnskab eller ledelse for at videreudvikle deres lederskab og forretningskompetencer. Nogle virksomheder hjælper butikschefer med at betale for mastergrader ved at yde hel eller delvis undervisningsassistance, så længe de forbliver ansat i organisationen.

11. Postbud

Postbude leverer pakker og post til hjem og kontorer. Der er flere grader, som postbudene kan forfølge for at udvikle deres færdigheder og hjælpe dem med at fremme deres karriere. Nogle organisationer kan yde undervisningsassistance til postudbydere, der forfølger en relevant kandidatgrad.

12. Apoteker

Apotekere organiserer og forbereder receptpligtig medicin og udleverer dem derefter til apotekskunder. Farmaceuter har omfattende viden om hver medicins anvendelser, styrke og bivirkninger. De skal typisk gennemføre en farmaceutcertificering i deres valgte speciale, før de begynder deres karriere. For at blive certificeret skal du muligvis gennemføre en farmakologi kandidatuddannelse. Mange apoteker eller farmaceutiske virksomheder yder farmakologistuderende økonomisk bistand, hvis de accepterer at arbejde for en bestemt organisation efter endt uddannelse.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Chris Dinesen
Chris Dinesen Mange studerende og professionelle søger stillinger, der hjælper dem med at betale for deres uddannelsesudgifter. Der er flere typer stillinger, der typisk giver undervisningshjælp og muligheder for tilbagebetaling af lån til studerende, der forfølger en kandidatgrad inden for et beslægtet felt. At lære om de job, der kan betale for en kandidatgrad, kan hjælpe eleverne med at beslutte, hvilken karrierevej de skal vælge, og hvilken grad de skal forfølge. I denne artikel diskuterer vi 12 job, der kan betale for din kandidatgrad, herunder en beskrivelse af hver stilling og den assistance, du kan modtage.