12 Job, Der Involverer Arbejde Med Blomster

Folk, der elsker naturen, kan overveje en karrierevej, hvor de kan arbejde med blomster. Der er mange typer roller relateret til at dyrke og arrangere blomster, lige fra job inden for blomsterdesign til roller, hvor du hjælper indfødte blomster med at vokse i naturen. At lære om forskellige karrierer relateret til blomster kan hjælpe dig med at forberede dig til et job, hvor du deler deres skønhed med andre. I denne artikel udforsker vi nogle af de bedste jobmuligheder, der involverer blomster, og forklarer, hvad du kan forvente ud af hver karriere.

Relateret: [ 14 job i havearbejde og havebrug**](https://www.Bonjoures.com/career-advice/finding-a-job/jobs-in-gardening)

12 interessante karrierer med blomster

Her er nogle stillinger, du kan overveje, hvis du vil arbejde med blomster som en del af din karriere:

Relateret: [ Job for botanikere og planteforskere ](https://www.Bonjoures.com/career-advice/finding-a-job/jobs-for-botanists)

1. Blomsterhandler

National gennemsnitsløn: $27.933 om året

Primære opgaver: Blomsterhandlere arbejder i blomsterbutikker med at tilberede og sælge buketter, blomsterplanter, corsager og frisk afskårne blomsterstængler. De administrerer kundeservice ved at besvare telefoner, hilse på kunder, tage imod bestillinger og koordinere leveringer. Blomsterhandlere arrangerer udstillinger i butikken og organiserer blomster efter farve, type eller lejlighed. De samler blomster i tiltalende kombinationer til gaver og indretning, pakker omhyggeligt buketter for at bevare friskheden og forlænge holdbarheden af ​​blomsterne.

2. Blomsterdesigner

National gennemsnitsløn: $32.999 om året

Primære opgaver: Blomsterdesignere bruger blomster og planter som kunstmedie til at skabe attraktive udstillinger til begivenheder og specielle projekter. De designer specialdesignede centerpieces, installationer, blomstervægge, buer og kunstværker ved hjælp af blomster for at opnå teksturer, farvekombinationer og visuelle effekter. Blomsterdesignere udvikler tilbud til kunder baseret på omfanget af deres anmodninger og de typer blomster, de har brug for. De udvælger blomster og løv baseret på kundernes ønsker og bestemmer måder at fastgøre blomsterne sammen og hydrere dem under en begivenhed.

3. Havemedarbejder

National gennemsnitsløn: $30.935 om året

Primære opgaver: Havemedarbejdere arbejder i havebutikker for at hjælpe kunder med indkøb og komme med anbefalinger til deres havebehov. De losser og organiserer forsendelser af inventar, herunder levende planter og blomster, frø, gødning, barkflis og haveindretning. Havemedarbejdere giver haveråd til kunder i deres personlige haver, scanner varer ved kassen, håndterer pengetransaktioner og læsser haveartikler til levering. De roterer varer baseret på sæsonbestemt tilgængelighed, tilføjer etiketter, inspicerer lager for skader og erstatter visnende blomster med friske.

4. Vuggestuemedarbejder

National gennemsnitsløn: $35.479 om året

Primære opgaver: Planteskolearbejdere dyrker blomster og planter i en planteskole eller et drivhus og dyrker frø til unge planter, som kunderne sikkert kan transplantere ind i en have. De håndterer skadedyrsbekæmpelse, identificerer og behandler plantesygdomme, beskærer blomsterblade og blade, ompotter planter og tager stiklinger fra modne planter. Planteskolearbejdere sikrer, at hver type blomstrende plante får den passende mængde vand, sollys, fugt og næringsstoffer.

5. Blomsterforvalter

National gennemsnitsløn: $36.912 om året

Primære opgaver: Blomsterchefer fører tilsyn med blomsterafdelinger i detailhandelsmiljøer, koordinerer sæsonbestemte blomsterbestillinger og holder hylderne fulde af lyse blomster. De bestemmer den ideelle mængde af inventar at bestille, kommunikerer med leverandører og træner medarbejdere i, hvordan man håndterer blomster. Blomsterforvaltere fastsætter priser for planter og buketter, koordinerer kampagner og rabatter, udvikler butikspolitikker og annoncerer blomstertjenester til offentligheden.

6. Bryllupsplanlægger

National gennemsnitsløn: $37.854 om året

Primære opgaver: Bryllupsplanlæggere koordinerer alle aspekter af et bryllup, inklusive blomsterarrangementerne. Nogle bryllupsplanlæggere skaber deres egne kundebuketter, boutonnieres, vaser og guirlander, mens andre outsourcer blomsterdesign til andre leverandører. De anskaffer friske kronblade eller levende planter til at dekorere kirken eller arrangementssalen og matche brudebuketten. Bryllupsplanlæggere udvælger blomster ud fra brylluppets farveskema, tema og budget. De inspicerer kvaliteten af ​​blomsterordrer før brylluppet, planlægger levering af blomster og underskriver ordrer til deres kunder.

Relateret: [ Lær om at være bryllupsplanlægger**](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-a-wedding-planner-do)

7. Havebruger

National gennemsnitsløn: $39.886 om året

Primære opgaver: En gartner er en videnskabsmand, der har specialiseret sig i at forædle og genmodificere planter, herunder blomster. Havebrugere bruger deres viden om botanik til at skabe planter, der producerer blomster med unikke farver og mønstre, øge antallet af blomster på hver plante, modificere planter for at modstå sygdom eller forlænge holdbarheden for blomster. Havebrugere kan også anvende deres tekniske færdigheder til at formere indfødte planter og vilde blomster i deres naturlige habitat.

8. Vandingstekniker

National gennemsnitsløn: $42.159 om året

Primære opgaver: Vandingsteknikere er eksperter i vandsystemer, der bruger vandingsudstyr til at hydrere planter hurtigt, effektivt og i henhold til tidsplanen. De kan installere kunstvandingssystemer i private haver, kommercielle planteskoler og ethvert andet miljø, hvor flere planer har brug for vand på én gang. Vandingsteknikere vælger udstyr som sprinklere, underjordiske rør og pumper til at levere vand direkte til en plantes rødder, hvilket hjælper planten med at producere smukke blomster.

9. Gartner

National gennemsnitsløn: $46.928 om året

Primære opgaver: Gartnere skaber og vedligeholder blomsterbede, køkkenhaver og andre levende planter, typisk i boligmiljøer. De koordinerer med kunderne for at plante nye blomster, beskære buske, anvende skadedyrsbehandlinger, slå græsplæner og vedligeholde gangbroer gennem haven. Gartnere beslutter, hvilke slags planter de skal tilføje til haven, fjerner ukrudt fra havens bede og forbereder jorden for at udvide havens plads. De planlægger aftaler for at skabe nye haverum og bevare deres udseende og sundhed under sæsonbestemte vejrændringer.

10. Indretningsarkitekt

National gennemsnitsløn: $57.293 om året

Primære opgaver: Indretningsarkitekter planlægger udseendet af indvendige rum som boliger eller begivenhedshaller, som kan omfatte blomsterdekorationer. En indretningsarkitekt kan vælge afskårne eller levende blomster for at give et værelse en visuel accent og give kunderne et element af naturlig skønhed, mens de er indendørs. Indretningsarkitekter koordinerer, hvordan hvert element i et rum skal se ud, fra tapet og møbler til stueplanter. Indretningsarkitekter forsker i de ideelle forhold for forskellige planter og blomster og hjælper dem med at vælge den bedste placering og beholder til ethvert design med blomsterelementer.

Relateret: [ Lær om at være indretningsarkitekt**](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-an-interior-designer-do)

11. Avler

National gennemsnitsløn: $58.063 om året

Primære opgaver: Blomsteravlere arbejder i kommercielle drivhuse og gårde for at producere store mængder frø og planter. De graver skyttegrave, placerer frø, vander planter og sporer plantevækst gennem en vækstsæson. Blomsteravlere kan arbejde indendørs eller udendørs afhængigt af de typer blomster, de ønsker at sælge til forhandlere. De høster planter, plukker blomster og pakker forsendelser til blomsterforhandlere.

12. Engroschef

National gennemsnitsløn: $65.258 om året

Primære opgaver: Engrosblomsterforvaltere leverer blomster og blomsterartikler til blomsterhandlere, blomsterbutikker og andre små distributører. De fører tilsyn med et salgs- og driftsteam for at finde kunder, sælge lagerbeholdning og spore tilgængelighed af forsyninger. Engroschefer for blomstervirksomheder eller -afdelinger henter blomster fra avlere og styrer logistikken for at få disse blomster til kunderne. De uddanner personale til at bevare delikat blomsterbeholdning, besvare kundespørgsmål og fejlfinde problemer med ordrer.

Klaus Hartmann
Klaus Hartmann Folk, der elsker naturen, kan overveje en karrierevej, hvor de kan arbejde med blomster. Der er mange typer roller relateret til at dyrke og arrangere blomster, lige fra job inden for blomsterdesign til roller, hvor du hjælper indfødte blomster med at vokse i naturen. At lære om forskellige karrierer relateret til blomster kan hjælpe dig med at forberede dig til et job, hvor du deler deres skønhed med andre. I denne artikel udforsker vi nogle af de bedste jobmuligheder, der involverer blomster, og forklarer, hvad du kan forvente ud af hver karriere.