12 HR-job, Der Betaler Godt

Der er mange specialer inden for menneskelige ressourcer, der kan passe godt til personer, der er interesserede i en virksomheds organisatoriske processer. Mens de bedst betalende job kommer med mange års erfaring og avancement, er der nogle stillinger på begynderniveau, der har et højt indtjeningspotentiale. I denne artikel kan du opdage 12 forskellige jobtitler inden for menneskelige ressourcer på forskellige niveauer af løn og ansvar.

Hvad er menneskelige ressourcer?

Menneskelige ressourcer er et felt dedikeret til ledelse, vedligeholdelse og ansættelse af mennesker i en organisation. De overvåger personalebehov og sikrer, at medarbejderne er tilfredse på arbejdet og kender deres virksomheds ressourcer.

Fordi der ikke er strenge retningslinjer for certifikater eller eksamensbeviser for stillinger inden for menneskelige ressourcer, kan du være berettiget til en HR-karriere uanset din uddannelsesbaggrund. De fleste job kræver dog mindst en bachelorgrad, hvis ikke en kandidat eller højere.

Kompetencer til HR-job

Når du søger roller inden for menneskelige ressourcer, skal du være meget opmærksom på jobbeskrivelsen, når du skriver dit CV. Du bør inkorporere nøgleord i afsnittene om din faglige erfaring og færdigheder, der gælder for din baggrund. Dette vil hurtigt kommunikere til en ansættelseschef, at din relaterede erfaring gør dig til en ideel pasform til jobbet. Fælles kompetencer inden for menneskelige ressourcer omfatter:

  • Virksomhedskommunikation
  • Aktiv lytning
  • Stærk mundtlig og skriftlig kommunikation
  • Databaseret beslutningstagning
  • Strategisk tænkning
  • Budget- og forslagsskrivning
  • Medarbejderuddannelsesaktiviteter

Top menneskelige ressourcer job

Her er 12 personalestillinger med højt indtjeningspotentiale fra den laveste til den højeste nationale gennemsnitsløn. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på linket for hver løn nedenfor:

1. Personalestrateg

National gennemsnitsløn: $54.971 om året

Primære opgaver: Menneskelige ressourcestrateger er fokuseret på langsigtet forbedring af bemanding, ressourcer, fordele og generelle processer, der involverer mennesker i organisationen. De bruger forskning og data til at træffe strategiske beslutninger om fremtidige menneskelige ressourceplaner.

Virksomheder med denne stilling: Target, Deloitte, Securitas

2. Uddannelses- og udviklingschef

National gennemsnitsløn: $56.089 om året

Primære opgaver: Uddannelses- og udviklingsledere er ansvarlige for at skabe og distribuere materialer og instruktioner til medarbejderne for at lære, hvad de har brug for for at få succes i en organisation. De arbejder typisk med nyansættelser, men kan også udvikle materialer til alle medarbejdere omkring nye produkter eller processer.

Virksomheder med denne stilling: LA Fitness, ResCare, Starbucks

3. Administrativ servicechef

National gennemsnitsløn: $57.799 om året

Primære opgaver: Administrative servicechefer er ansvarlige for at bemande, organisere og udvikle processer omkring administrationsydelser i en organisation. Dette kan omfatte administration af receptionister, administrative assistenter, helpdesk-medarbejdere og mere.

Virksomheder med denne stilling: Comcast, Padnos, Merck

4. Personalekonsulent

National gennemsnitsløn: $69.276 om året

Primære opgaver: Personalekonsulenter arbejder sammen med HR-chefer og virksomhedsledere for at identificere problemer og udvikle forbedringsplaner. De kan også hjælpe organisationer med at nå specifikke mål, såsom at forbedre moralen eller ansætte til en bestemt stilling.

Virksomheder med denne stilling: ADP, Aramark, YMCA

5. Personaleanalytiker

National gennemsnitsløn: $70.733 om året

Primære opgaver: Menneskelige ressourceanalytikere er ansvarlige for at indsamle og fortolke kvantitative data for at informere vigtige HR-beslutninger i en organisation. De kan se på oplysninger såsom løn, præstation i forhold til et mål og antallet af medarbejdere.

Virksomheder med denne stilling: UPS, Walmart, Sears

6. Executive recruiter

National gennemsnitsløn: $71.316 om året

Primære opgaver: Executive rekrutterere er ansvarlige for at finde og ansætte folk til ledende stillinger på højt niveau. De kan arbejde for en bestemt virksomhed eller for et rekrutteringsfirma, der er specialiseret i disse typer af ansættelser.

Virksomheder med denne stilling: YMCA, Modis, Capital One

7. Personalechef

National gennemsnitsløn: $77.858 om året

Primære opgaver: Personaleledere er ansvarlige for at føre tilsyn med de vigtigste administrative funktioner i en organisation. De overvåger bemanding, medarbejderressourcer og samarbejder med ledere om at træffe beslutninger på højt niveau om virksomhedens processer og mennesker.

Virksomheder med denne stilling: Lowe's, Cintas, JCPenney

8. Global HR-chef

National gennemsnitsløn: $84.349 om året

Primære opgaver: Globale personaleledere har fokus på international beskæftigelse. De er vidende om ansættelsespolitikker og operationer i lande, hvor en organisation har ansatte eller måske begynder at have ansatte.

Virksomheder med denne stilling: McDonald's, DHL, Hilton

9. Personaledirektør

National gennemsnitsløn: $93.055 om året

Primære opgaver: Personaledirektører fører tilsyn med driften af ​​en personaleafdeling i en organisation. De træffer typisk beslutninger på højt niveau med ledere og sikrer, at deres team er tilfredse, opfylder deres mål og opnår for virksomheden.

Virksomheder med denne stilling: Hyatt, Spectrum, CarMax

10. Specialist i arbejdsforhold

National gennemsnitsløn: $94.450 om året

Primære opgaver: Specialister i arbejdsforhold studerer arbejdspolitik, løndata, fagforeningsnyheder og anden vigtig politisk information vedrørende beskæftigelse. De bruger disse oplysninger til at hjælpe arbejdsgivere med at forhandle, fortolke og administrere kontrakter med og for medarbejdere.

Virksomheder med denne stilling: Raytheon, Kellogg Company, DuPont

11. Specialist i forandringsledelse

National gennemsnitsløn: $97.673 om året

Primære opgaver: Forandringsledelsesspecialister er ansvarlige for at hjælpe under et skift i en organisation, uanset om det er en ny administrerende direktør, en fusion eller buyout, fyringer eller andre ændringer. De kan organisere kommunikation og møder i hele virksomheden, overvåge moralen og skabe håndterbare systemer, så medarbejdernes spørgsmål kan besvares.

Virksomheder med denne stilling: Accenture, Appirio, Jacobs

12. Kompensations- og ydelsesleder

National gennemsnitsløn: $101.071 om året

Primære opgaver: Kompensations- og fordelsledere er ansvarlige for at undersøge, udvælge og uddanne medarbejdere om deres kompensation og fordele hos virksomheden og gennem tredjepartsudbydere. Dette kan omfatte forsikring, udgifter, pendling, forældreorlov, sund levevis eller andre fordele.

Virksomheder med denne stilling: ExamWorks, Aetna, Wells Fargo

Ivar Espersen
Ivar Espersen Der er mange specialer inden for menneskelige ressourcer, der kan passe godt til personer, der er interesserede i en virksomheds organisatoriske processer. Mens de bedst betalende job kommer med mange års erfaring og avancement, er der nogle stillinger på begynderniveau, der har et højt indtjeningspotentiale. I denne artikel kan du opdage 12 forskellige jobtitler inden for menneskelige ressourcer på forskellige niveauer af løn og ansvar.