12 Health Services Management Jobs

12 Health Services Management Jobs

Sundhedsindustrien har en bred vifte af job til rådighed, der ikke involverer direkte medicinsk arbejde. Hvis du er interesseret i at forfølge et job inden for det medicinske område, kan du overveje sundhedspleje. At lære om ledelsesjob i sundhedsvæsenet kan hjælpe dig med at beslutte, om der er en karriere inden for dette felt, der passer til dig. I denne artikel udforsker vi en række muligheder inden for administration af sundhedstjenester og giver lønoplysninger.

Ledelsesjob i sundhedsvæsenet

Her er 14 job, der kræver en baggrund eller interesse for sundhedsvæsenet, i rækkefølge af lavest til højest betalte stillinger, ifølge Bonjoures Salaries, hvor lønoplysninger opdateres hyppigt og kan findes ved at følge linket for hver løn.

1. Journalisterne

National gennemsnitsløn: $13,57 i timen

Primære opgaver: Journalisterne administrerer patientjournaler samt indsamler og arkiverer oplysninger fra røntgenbilleder, MRI'er og andre tests. De administrerer patientoplysninger, behandler indlæggelses- og udskrivningsjournaler og forsyner pleje- og lægepersonalet med formularer og dokumenter.

Uddannelseskrav og baggrund: Minimumsuddannelsesniveauet er en gymnasieeksamen eller GED. Men mange arbejdsgivere foretrækker en associeret grad.

2. Lægesekretær

National gennemsnitsløn: $14,50 i timen

Primære opgaver: Lægesekretærer hjælper administratorer og andre sundhedsprofessionelle ved at udføre administrative opgaver. De kan tage diktat, håndtere korrespondance, booke lægekonferencerejser og overvåge særlige projekter. Lægesekretærer kan også administrere tidsplaner, indsende udgiftsrapporter og overvåge lagerbeholdning og forsyninger på arbejdspladsen.

Uddannelseskrav og baggrund: En gymnasieeksamen eller GED er påkrævet. En associeret grad i et sundhedsrelateret område er nyttigt, når du ansøger om stillinger.

3. Patientservicerepræsentant

National gennemsnitsløn: $15,32 i timen

Primære opgaver: En patientservicerepræsentant, ellers kendt som en patientplejerepræsentant, leder folk til det korrekte sted, giver dem ikke-begrænsede oplysninger og hjælper med at koordinere kommunikationen mellem patienter, regulerende myndigheder, offentligheden, læger og sundhedsorganisationer.

Uddannelseskrav og baggrund: Et gymnasialt eksamensbevis eller tilsvarende er minimumskravet for denne stilling, hvor mange arbejdsgivere foretrækker mindst to år i et medicinsk forretningskontor.

4. Medicinsk fakturerer

National gennemsnitsløn: $16,03 i timen

Primære opgaver: Medicinske fakturaudstedere koordinerer betalinger på patientsaldi og fører tilsyn med forsikringskrav for en sundhedsudbyder eller organisation. De håndterer fakturaer, betalinger fra patienter og forsikringsselskaber og regnskaber. Medicinske faktureringsspecialister arbejder for en række forskellige sundhedsplejepraksis, herunder primære sundhedsfaciliteter, klinikker og hospitaler.

Uddannelseskrav og baggrund: Et GED- eller gymnasieeksamensbevis er påkrævet for at være en medicinsk fakturerer. Kandidater skal også gennemføre kurser på et community college eller en erhvervsskole. Nogle grupper vil uddanne den rigtige kandidat på jobbet. Medicinske kodningscertifikater er også tilgængelige.

5. Medicinsk kodningsspecialist

National gennemsnitsløn: $22,01 i timen

Primære opgaver: En medicinsk kodningsspecialist sikrer, at alle sundhedsaktiviteter faktureres korrekt til forsikringsselskaberne under den korrekte kodning. De arbejder tæt sammen med faktureringsspecialister for at sikre, at betalinger foretages. Yderligere opgaver omfatter brug af medicinsk klassifikationssoftware til at kode behandlinger og procedurer for forsikringskrav, kommunikation med forsikringsselskaber for at løse tvister og arbejde med læger for at lære om behandlinger eller procedurer, der udføres.

Uddannelseskrav og baggrund: Et certifikat eller associeret grad i sundhedsinformationsteknologi eller beslægtet felt er et krav for at blive en medicinsk koder.

6. Sundhedsplejens menneskelige ressourcer generalist

National gennemsnitsløn: $54.479 om året

Primære opgaver: En sundhedspersonale-generalist administrerer og forklarer fordele for medarbejderne. De opbevarer oplysninger om skatter, tilbageholdelse af social sikring, FMLA-anmodninger, medarbejderorlov og ferieanmodninger. De kan føre tilsyn med et team af HR-assistenter eller kunne administrere fordele på egen hånd i mindre faciliteter.

Uddannelseskrav og baggrund: De fleste i denne stilling har en bachelorgrad i menneskelige ressourcer eller et beslægtet område og har en vis HR-erfaring i et medicinsk miljø.

7. Praksisleder

National gennemsnitsløn: $63.799 om året

Primære opgaver: En praksisleder, nogle gange omtalt som en medicinsk kontorchef, er ansvarlig for daglige kontoropgaver og administrative opgaver, såsom bestilling af forsyninger, ledelse af personale, besvarelse af telefoner, koordinering af debitorer, betaling af regninger og planlægning af aftaler.

Uddannelseskrav og baggrund: En GED- eller gymnasieeksamen er påkrævet. Nogle kandidater opnår en bachelorgrad i virksomhedsadministration eller sundhedspleje.

8. Health care compliance officer

National gennemsnitsløn: $64.746 om året

Primære opgaver: En overholdelsesansvarlig for sundhedsvæsenet sikrer, at lægepraksis eller organisation følger regeringsbestemmelser, databestemmelser og andre vigtige kontraktlige og juridiske forventninger. De kan også lede personaleuddannelse, når nye regler sættes i kraft.

Uddannelseskrav og baggrund: Kandidater skal have mindst en bachelorgrad og en vis erfaring med at arbejde i et sundhedsmiljø.

9. Sundhedsadministrator

National gennemsnitsløn: $70.681 om året

Primære opgaver: Sundhedsadministratorer fører tilsyn med driften af ​​en medicinsk facilitet. Også kendt som en sundhedstjenestechef, de er ansvarlige for tjenester, personale, faciliteter, relationer til andre virksomheder og andre funktioner på højt niveau. En sundhedsadministrator arbejder på at forbedre patienternes oplevelser og svar til økonomiske interessenter.

Uddannelseskrav og baggrund: En bachelorgrad er påkrævet, og en kandidatgrad kan være nyttig, når du søger hos nogle organisationer. Populære grader omfatter sundhedsadministration og sundhedsledelse, sygepleje, offentlig sundhedsadministration eller virksomhedsadministration.

10. Klinikdirektør

National gennemsnitsløn: $75.952 om året

Primære opgaver: Klinikdirektører varetager forretningssiden af ​​en sundhedsorganisation, som kan bestå af flere kontorer inden for en klinik. De er ansvarlige for personale, planlægning, budgettering og implementering af politikker. Klinikledere kan også arbejde sammen med marketingafdelingen for at oprette reklamekampagner.

Uddannelseskrav og baggrund: Der kræves en bachelorgrad i sundhedsadministration, sundhedsledelse, sygepleje, folkesundhedsadministration, erhvervsadministration eller sundhedsinformationshåndtering. At opnå en kandidatgrad kan hjælpe med avancement.

11. Sygeplejerskeleder

National gennemsnitsløn: $89.769 om året

Primære opgaver: En sygeplejerskeleder fungerer som bindeled mellem plejepersonalet og den øverste ledelse. De rekrutterer, uddanner og evaluerer sygeplejersker, og nogle sygeplejerskeledere leder også sygeplejeklasser. De udfører ledelsesopgaver som at vedligeholde papirarbejde og sundhedsjournaler, overvåge den daglige drift og budgetter og administrere og rapportere økonomi.

Uddannelseskrav og baggrund: Sygeplejerskeledere begynder som sygeplejersker, hvilket betyder, at de har brug for en sygeplejerskelicens. RN'er kan blive sygeplejerskeledere efter mindst tre års erfaring.

12. Overlæge

National gennemsnitsløn: $237.576 om året

Primære opgaver: En overlæge leder medicinske operationer, oftest på et hospital eller større klinisk operation. De fører tilsyn med personale, protokoller og patientbehandling på et højt niveau. Denne rolle kan fungere som mægler mellem administration og personale. De rekrutterer og designer ofte karriereforløb for medicinsk personale for at sikre en lang levetid.

Uddannelseskrav og baggrund: For at blive en CMO skal kandidater have en medicinsk grad. En kandidatgrad i sundhedsadministration eller business administration er også nyttig. Derudover er de fleste CMO'er autoriserede læger med mindst otte års erfaring med at praktisere medicin.

Magnus Antonsen
Magnus Antonsen Sundhedsindustrien har en bred vifte af job til rådighed, der ikke involverer direkte medicinsk arbejde. Hvis du er interesseret i at forfølge et job inden for det medicinske område, kan du overveje sundhedspleje. At lære om ledelsesjob i sundhedsvæsenet kan hjælpe dig med at beslutte, om der er en karriere inden for dette felt, der passer til dig. I denne artikel udforsker vi en række muligheder inden for administration af sundhedstjenester og giver lønoplysninger.