12 Gode Tekniske Job For It-professionelle

Hvis du er en teknisk anlagt professionel, er der et stort udvalg af velbetalte karrieremuligheder inden for IT-området. At forstå jobkravene til tekniske stillinger vil hjælpe dig med at beslutte, om en karriere inden for IT stemmer overens med dine karrieremål.

I denne artikel opdager vi de mest efterspurgte karrierer inden for IT og overvejer kravene til at besidde de bedste tekniske job.

Opret et CV på Bonjoures

Hvad er kravene til de bedste tekniske jobs?

Kandidater skal have en bachelorgrad eller højere inden for datalogi, informationsteknologi, telekommunikation, teknik eller ethvert andet teknologisk område. Da mange af de tekniske job involverer hyppige interaktioner med andre it-professionelle, topledelse, eksterne leverandører og kunder, er det vigtigt at have stærke verbale, skriftlige og interpersonelle færdigheder.

For topstillinger på IT-området er det nødvendigt at have evner til problemløsning og beslutningstagning. Kandidater skal desuden have et par års demonstreret erfaring med ledelse og ledelse. Omfanget af dine personlige og tekniske evner vil tælle med til at bestemme din stilling i en virksomhed og den løn, du vil modtage.

For at kvalificere sig til de bedste tekniske job og tilpasse sig nuværende og fremtidige industriinnovationer, vil det hjælpe med at opdatere dine nuværende færdigheder regelmæssigt og opfange nye efterspurgte færdigheder inden for områder som big data, machine learning og kunstig intelligens.

Bedste tekniske job inden for IT

Her er 12 af de bedste tekniske job baseret på indtjeningspotentiale, jobtilfredshed og muligheder:

 • It specialist
 • Computer tekniker
 • Specialist i teknisk support
 • Netværkstekniker
 • Computer programmør
 • Netværksadministrator
 • Programmer analytiker
 • IT-tekniker
 • Systemanalytiker
 • Software ingeniør
 • CIO (Chief Information Officer)
 • IT direktør

1 . It specialist

National gennemsnitsløn: $15,29 i timen

Primære opgaver: En it-specialist yder direkte eller fjern teknisk hjælp til slutbrugere med at løse software-, hardware- og netværksproblemer. De kan opsætte, administrere, overvåge og fejlfinde virksomhedssystemer og applikationer. De kan håndtere opgørelser, procesdokumentation og billetsystemer.

2 . Computer tekniker

National gennemsnitsløn: $15,46 i timen

Primære opgaver: En computertekniker vedligeholder, reparerer og bygger computer- og telekommunikationshardware og installerer også nye computersystemer og opdaterer software. De kan konfigurere computernetværk for virksomheder og yde al nødvendig teknisk hjælp til personalet. De udfører et system og starter fejlfinding, diskkloning og virusfjernelse.

3 . Specialist i teknisk support

National gennemsnitsløn: $15,71 i timen

Primære opgaver: En teknisk supportspecialist yder rådgivende og teknisk support til slutbrugere, enten på stedet eller eksternt. Sammen med installation af software og fejlfinding af softwareproblemer løser de hardwareproblemer. Nogle ting, de håndterer, inkluderer slutbrugerens manglende evne til at få adgang til data, ineffektiv software og langsomme computere.

4 . Netværkstekniker

National gennemsnitsløn: $48.573 om året

Primære opgaver: En netværkstekniker er ansvarlig for installation, vedligeholdelse og fejlfinding af telekommunikationsudstyr i offentlige, kommercielle og boligområder. De håndterer lednings- og kabelarbejde, administrerer netværks- og systemsikkerheden og udfører mange andre komplekse tekniske opgaver.

5 . Computer programmør

National gennemsnitsløn: $58.203 om året

Primære opgaver: En computerprogrammør koder softwareprogrammer ved hjælp af programmeringssprog som Java, JavaScript, AJAX, Oracle, XML og mere. De tester softwarefunktionerne og udfører enhver nødvendig fejlretning. De hjælper med at dokumentere softwareudviklingsprocessen. De udfører også systemanalyse og rutinemæssig softwarevedligeholdelse.

6 . Netværksadministrator

National gennemsnitsløn: $69.371 om året

Primære opgaver: En netværksadministrator er ansvarlig for netværksadministration, overvågning og fejlfinding. De administrerer også servere og lagermiljøer og implementerer nye teknologier. De træner og overvåger supportpersonale og arbejder med supportleverandører.

7 . Programmer analytiker

National gennemsnitsløn: $72.833 om året

Primære opgaver: En programmøranalytiker påtager sig kodning, design, analyse og modifikation af nye og eksisterende dataoperativsystemer og forretningsapplikationssystemer. De overvåger produktionsprogrammer og bruger teknisk dokumentation og andre informationskilder til at løse tekniske problemer. De dokumenterer også systemprocesser og arbejdsordrer og vedligeholder hjemmesider og intranet.

8 . IT-tekniker

National gennemsnitsløn: $74.745 om året

Primære opgaver: En IT-tekniker tester elektroniske enheder, fastslår fejlfunktioner og udfører tekniske reparationer eller installerer elektroniske komponenter. De konfigurerer og installerer hardware og hjælper med at koordinere netværksoperationer. De vedligeholder også teknisk dokumentation og hjælper med LAN- og WAN-internetadgang og -forbindelse.

9 . Systemanalytiker

National gennemsnitsløn: $78.937 om året

Primære opgaver: En systemanalytiker identificerer og løser sårbarheder i systemets ydeevne og sikrer, at en organisations it-system fortsætter med at fungere effektivt og opfylder dens forretningskrav. De forsker i og anbefaler nye software- og hardwareteknologier for at opnå højere forretningsproduktivitet. De analyserer også omkostningsfordelene ved disse opgraderinger, udarbejder understøttende rapporter og skriver brugervejledninger.

10 . Software ingeniør

National gennemsnitsløn: $105.071 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører designer og udvikler softwareprogrammer baseret på de kernefunktioner, som brugerne har brug for. De dokumenterer softwareudviklingsprocessen og udfører også softwarevedligeholdelse, test og opgraderinger. Normalt samarbejder softwareingeniører med computerprogrammører for deres kodningskrav. De kan avancere til at blive it-projektledere og planlægge, implementere og overvåge it-projekter.

11 . CIO (Chief Information Officer)

National gennemsnitsløn: $121.931 om året

Primære opgaver: En Chief Information Officer (CIO) fører tilsyn med en organisations IT-afdeling, administrerer dens budget og giver den strategisk retning og support. De vil anbefale omkostningseffektive it-løsninger, dyrke produktive forretningsforbindelser med topledere og statslige organer og samarbejde med leverandører og interessenter. De vil også udvikle og vedligeholde applikationsporteføljer.

12 . IT direktør

National gennemsnitsløn: $123.448 om året

Primære opgaver: En it-direktør er ansvarlig for den overordnede ledelse af en organisations computersystemer. De koordinerer edb-datasystemer og udvikler og implementerer it-strategiske planer. De vedligeholder kundedatabaser og samarbejder med internt vedligeholdelsespersonale og eksterne telekommunikationsentreprenører. De udfører også softwareopgraderinger og fejlfinder software-, hardware- og internetproblemer.

Jeppe Lange
Jeppe Lange Hvis du er en teknisk anlagt professionel, er der et stort udvalg af velbetalte karrieremuligheder inden for IT-området. At forstå jobkravene til tekniske stillinger vil hjælpe dig med at beslutte, om en karriere inden for IT stemmer overens med dine karrieremål.