12 Gode Deltidsjob Til Efter Pensionering

12 Gode Deltidsjob Til Efter Pensionering

At få et job efter pensionering er et valg, som mange pensionister træffer af en lang række årsager. Men seniorer, der søger deltidsarbejde, kan være nødt til at gøre sig særlige overvejelser, når de foretager et jobvalg for at sikre, at de har fleksibilitet, og tilgængelighed skal opfyldes. Hvis du ser på muligheder for job efter pensionering, kan du overveje at bruge dette indhold til at vejlede dit valg. I denne artikel diskuterer vi nogle af de bedst mulige job for pensionister.

Hvorfor få et job efter pensionering?

Nogle pensionister beslutter sig for at se på beskæftigelsesmuligheder efter pensionering. Et job efter pensionering kan være en god mulighed for en pensionist af mange årsager, herunder:

Levevis

Nogle pensionister fortsætter med at arbejde efter pensionering, fordi de ønsker at blive fysisk og mentalt stimuleret eller er spændte på at prøve et nyt arbejdsområde. De træffer et livsstilsvalg, der normalt har en forventet indvirkning på langsigtet sundhed og velvære.

Finansiel

Økonomiske årsager omfatter behov for ekstra indkomst eller sygeforsikring. At vende tilbage til arbejdsstyrken kan blive nødvendigt for en pensionist, hvis f.eks. deres investeringer mister væsentlig værdi.

Etapevis pensionering

Andre pensionister vælger at fase pensionering. Ved en etapevis pensionering forbliver du i arbejde hos samme arbejdsgiver, men arbejdsvilkårene er ændret til deltid eller overenskomst. Deres position kan også ændre sig, for eksempel fra account executive til salgskonsulent.

Bedste job efter pensionering

Hvis du overvejer et job efter pensionering, så brug denne liste til at guide din søgning og dine forventninger:

1. Lærervikar

National gennemsnitsløn: $10,59 i timen

Primære opgaver: Lærervikarer udfylder fuldtidslærere, når de er syge eller på anden måde fraværende på dagen. De kan udfylde flere undervisningsdiscipliner, nogle specialiserede og andre ikke. De udfører opgaver som at deltage, undervise i dagligt pensum eller give eleverne aktiviteter, mens læreren er væk.

2. Detailhandel

National gennemsnitsløn: $11,91 i timen

Primære opgaver: Detailarbejdere hilser kunder og hjælper dem med at beslutte, hvad de skal købe. De kunne arbejde forrest i butikken som en hilsen, i et udpeget kundeserviceområde som gaveindpakning eller på salgsgulvet for at hjælpe kunder, når de handler.

3. Resortarbejder

National gennemsnitsløn: $12,03 i timen

Primære pligter: For pensionister, der søger fritid, kan et job på et yndet feriested få deltidsarbejde til at føles mere som en ferie. Resortarbejdere yder kundeservice i concierge-roller, som assistenter på golfbanen, livreddere, restaurantarbejdere, havnearbejdere og mere. De er forpligtet til at opretholde kundeservicestandarder og hjælpe feriegæster.

4. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $12,44 i timen

Primære opgaver: Dyrepassere er viceværter, der tager sig af kæledyrs behov, mens kæledyrsejerne er væk, enten på arbejde eller på ferie eller andre scenarier, hvor en person kan gå væk i en længere periode. Dyrepassere skal være medfølende omsorgspersoner, der forstår dyrs adfærd, passer på kæledyr, giver dem rent mad og vand, træner dem og kommunikerer med dyreejere, mens de er væk.

5. Eventpersonale

National gennemsnitsløn: $12,74 i timen

Primære opgaver: Eventpersonale arbejder døren eller koncessionen ved særlige arrangementer. Folk, der arbejder i en begivenhedspersonale, arbejder normalt for et bestemt sted eller festival. De kan dog være koncessionsleverandører, der arbejder for sig selv. Eventpersonale leverer tjenester til begivenhedsdeltagere som at tjekke dem ind, besvare spørgsmål, yde sikkerhed og førstehjælp og mere.

6. Concierge

National gennemsnitsløn: $14,19 i timen

Primære opgaver: En hotelconcierge betjener skrivebordet på et hotel. Disse er deltidsprofessionelle, som skal have fremragende kundeservice og administrative færdigheder. De informerer gæster om tidspunkter for ind- og udtjekning, betjener telefoner, tjekker ind på hotellets gæster og tilbyder andre concierge-tjenester.

7. Chauffør

National gennemsnitsløn: $14,45 i timen

Primære opgaver: Chauffører arbejder ofte for taxa- eller samkørselstjenester som transportprofessionelle. De er ansvarlige for sikker rejse for deres kunder. Det er folk, der er meget fortrolige med lokalområdet, har skarpe operative kompetencer, når det kommer til kørsel og prioriterer sikkerheden.

8. Skatteklargører

National gennemsnitsløn: $14,46 i timen

Primære opgaver: Skatteformidlere er normalt sæsonarbejdere, der hjælper kunder med at forberede deres skatter og indsende dem til regeringen. Skatteformidlere kan arbejde året rundt, men har mest travlt mellem januar og april. I løbet af denne tid ansætter mange skatteselskaber deltids- eller kontraktansatte til midlertidige stillinger.

9. Babysitter

National gennemsnitsløn: $16,08 i timen

Primære opgaver: Babysittere er ansvarlige for pleje og komfort for de børn, de har ansvaret for. Forældre hyrer babysittere, når de skal arbejde, holde en date eller rejse. Babysittere kan arbejde i barnets hjem eller på faciliteter, hvor der tilbydes siddetjenester, f.eks. i et fitnesscenter, medborgerhus eller kirke.

10. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $24,08 i timen

Primære opgaver: Freelanceskribenter arbejder normalt hjemmefra og leverer skrivetjenester til flere kunder. Kunder kan omfatte virksomheder, enkeltpersoner, e-handelssælgere og mediebureauer. Freelanceskribenter skal typisk sidde i lange perioder og overholde deadlines. De skal også være meget dygtige til at skrive og være fortrolige med konventionel stavning og grammatik.

11. Freelance konsulent

National gennemsnitsløn: $27,52 i timen

Primære opgaver: Freelancerådgivning er et godt valg for pensionister, fordi det lader dem gøre, hvad de er bedst til. Rådgivning kan eksistere på flere områder, og ofte går pensionister ind i pension ved at rådgive inden for det felt, de plejede at arbejde. Konsulentopgaver omfatter at bruge tid sammen med kunder, præsentere dem for muligheder, der opfylder et specifikt behov, analysere data og komme med løsninger. Det er fagfolk, der arbejder i alle brancher, fra marketing til politik.

12. Fast ejendom

National gennemsnitsløn: $42,20 i timen

Primære opgaver: Ejendomsmæglere fungerer som det primære kontaktpunkt for købere og sælgere under transaktionsprocessen. Ejendomsmæglere opsøger nye forretninger ved at netværke og reklamere, så hjælper de kunderne ved at give vejledning om købs- eller salgsprocessen. De tjener en kommission af de huse, de sælger.

Asger Bendtsen
Asger Bendtsen At få et job efter pensionering er et valg, som mange pensionister træffer af en lang række årsager. Men seniorer, der søger deltidsarbejde, kan være nødt til at gøre sig særlige overvejelser, når de foretager et jobvalg for at sikre, at de har fleksibilitet, og tilgængelighed skal opfyldes. Hvis du ser på muligheder for job efter pensionering, kan du overveje at bruge dette indhold til at vejlede dit valg. I denne artikel diskuterer vi nogle af de bedst mulige job for pensionister.