12 Fjerndeltidsjob

12 Fjerndeltidsjob

Hvis du leder efter et andet job eller ønsker at arbejde sammen med at forfølge en akademisk grad, kan du overveje at få et fjerndeltidsjob. Du kan finde et fjerntliggende deltidsjob i en række forskellige brancher, hvilket sikrer, at du finder et, der passer til dine interesser og kvalifikationer. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at finde den rigtige stilling til dine unikke omstændigheder. I denne artikel oplister vi fordelene ved at arbejde eksternt og giver dig en liste over 12 fjerndeltidsjob, som du kan overveje.

Relateret: 15 gode fjernjob, der betaler godt

Hvad er fordelene ved at arbejde eksternt på deltid?

Ligegyldigt branchen giver fjerndeltidsjob adskillige fordele for arbejdende fagfolk. At kende de specifikke fordele, de giver, kan hjælpe dig med at afgøre, om du skal forfølge et eksternt deltidsjob. Her er nogle af fordelene ved at arbejde eksternt:

  • Fleksibel tidsplan: Mange arbejde hjemmefra stillinger giver dig mulighed for at indstille dine egne timer. At have denne fleksibilitet gør det lettere at opnå en større balance mellem arbejde og privatliv, hvilket kan føre til større arbejdsglæde.
  • Ingen pendling: Fjernpositioner kræver ikke, at du rejser til en fysisk bygning for at starte dit skift. Da du kan få dit arbejde gjort hjemmefra, sparer du ikke kun penge på transport, men du slipper også for trafikken og den stress, det medfører.
  • Større erfaring: Fjerndeltidsjob hjælper dig med at få mere viden og færdigheder, mens du tjener en biindkomst. Hvis du går i skole, mens du forfølger et deltidsjob, giver denne type job dig mulighed for at få værdifuld erfaring og giver dig mulighed for at opbygge din portefølje med professionelle eksempler og stykker. Dette kan gøre dig til en mere omsættelig jobansøger og hjælpe dig med at skille dig ud blandt andre ansøgere.
  • Færre distraktioner: At arbejde hjemmefra giver dig mulighed for at skabe dit kontor et sted, der er fri for forstyrrelser. Det betyder, at du ikke vil have dine kolleger til at stoppe ved dit skrivebord og holde dig fra dit arbejde.

Relateret: Fordele ved at arbejde på afstand

12 fjerndeltidsjob

Når du søger efter et eksternt deltidsjob, skal du overveje dine kvalifikationer og interesser. Selvom det er vigtigt at finde et job, der kan klare sig, er det også vigtigt at lede efter et job, som du kan finde glæde i. Her er 12 fjerndeltidsjob, deres nationale gennemsnitlige lønninger og primære opgaver:

1. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $26.964 om året

Primære opgaver: Dataregistreringsassistenter indtaster og opdaterer data i en computerdatabase bestående af kunde- og kontooplysninger. De forbereder også kildedata, sorterer information og sikrer nøjagtigheden af ​​alle data.

Relateret: Lær om at være en dataindtastningsassistent

2. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $28.766 om året

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter taler med kunder via telefon, chat, e-mail, mail og sociale medier. De hjælper med at løse problemer, besvare spørgsmål, lytte til klager og give kunderne oplysninger om en virksomheds produkter og tjenester. Kundeservicerepræsentanter annullerer eller opgraderer også konti og hjælper kunder med at afgive ordrer.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

3. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $31.283 om året

Primære pligter: Transcriptionists lytter til lydoptagelser og laver stenografiske noter af, hvad de hører. De redigerer deres transskriptioner, før de arkiverer dem, og holder dem organiseret for hurtigt at få adgang til dem på et senere tidspunkt.

4. Sundhedscoach

National gennemsnitsløn: $33.571 om året

Primære opgaver: Sundhedscoacher yder wellness- og fitnessmentorskab til personer, der ønsker at forbedre deres generelle velvære. De laver programmer, der hjælper deres kunder med at ændre deres mad- og livsstilsvaner og sikrer, at programmet hjælper dem med at nå deres særlige behov og sundhedsmål.

5. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $39.250 om året

Primære opgaver: Virtuelle assistenter udfører forskellige administrative opgaver for deres kunder. Nogle af deres opgaver omfatter besvarelse af telefonopkald, planlægning af møder, booking af rejselogi og organisering af deres klients kalendere.

6. Supportspecialist

National gennemsnitsløn: $39.894 om året

Primære opgaver: Supportspecialister løser informationsteknologiske problemer og arbejder sammen med virksomhedens medarbejdere for at fejlfinde tekniske problemer. De diagnosticerer også disse problemer og installerer både hardware og software.

7. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $41.520 om året

Primære opgaver: Grafiske designere skaber visuelle koncepter til en række forskellige materialer såsom brochurer eller menuer. De kommunikerer med deres kunder for bedre at forstå deres brand og for at få et bedre overblik over projektet. Grafiske designere bruger også designsoftware til at skabe disse visuelle koncepter.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

8. Underviser

National gennemsnitsløn: $51.522 om året

Primære opgaver: Undervisere bistår studerende inden for en række fagområder. De hjælper elever på forskellige klassetrin med deres lektier og hjælper dem med at forberede sig til deres kommende eksamener. Undervisere tilbyder også opmuntring og hjælper studerende med at forbedre deres studiemetoder.

Relateret: Lær om at være underviser

9. Markedsforsker

National gennemsnitsløn: $56.316 om året

Primære opgaver: Markedsforskere indsamler og analyserer data om forbrugere, konkurrenter og markedet og bruger disse data til at skabe rapporter og præsentationer. Deres resultater giver dem mulighed for at træffe informerede beslutninger om, hvordan de skal forme, annoncere og markedsføre en virksomheds produkter og tjenester.

10. Forfatter

National gennemsnitsløn: $59.993 om året

Primære opgaver: Forfattere skaber skriftligt indhold til en række forskellige medier. Dine specifikke opgaver som forfatter afhænger af din branche. Du kan for eksempel skrive til en nyhedsudgivelse, blive forfatter eller skabe branded content til virksomheder i forskellige brancher.

11. Faktureringsansvarlig

National gennemsnitsløn: $60.091 om året

Primære opgaver: Faktureringsansvarlige fører tilsyn med en virksomheds tilgodehavender. De hjælper med at strømline en virksomheds fakturerings- og opkrævningsprocesser. Faktureringschefer implementerer også kvalitetssikring af disse processer og arbejder sammen med en virksomheds tilsynsroller for at sikre et velordnet cash flow.

12. Freelance fotograf

National gennemsnitsløn: $69.472 om året

Primære opgaver: Freelance fotografer tager billeder som selvstændige personer. De bruger kamera og lysudstyr til at få det rigtige billede og arbejde for en række forskellige kunder.

Tips til at finde et eksternt deltidsjob

Hvis du har brug for hjælp til at lede efter et eksternt deltidsjob, så overvej følgende tips:

  • Bestem dine ønsker og behov. Overvej, hvad du vil have ud af et fjerntliggende deltidsjob, og hvad du leder efter. Bestem for eksempel, hvor mange timer du vil arbejde, hvilken type tidsplan du måtte have brug for, hvilken branche du vil arbejde i, og hvilken type virksomhed du vil arbejde for. At kende disse oplysninger gør det lettere at indsnævre dine jobvalg.
  • Brug fjernarbejdspladser. Mens du kan bruge almindelige jobsider til at søge efter eksterne deltidsmuligheder, kan det spare dig værdifuld tid ved at bruge et jobsted, der er specifikt for fjernjobs, da du ikke behøver at bortfiltrere stillinger på kontoret.
  • Pas på svindel. Når du leder efter eksterne deltidsjob online, så kig efter stillinger hos velrenommerede virksomheder. Typisk beder svindel om for mange personlige oplysninger og får jobbet til at virke for godt til at være sandt. Besøg virksomhedens hjemmeside og læs anmeldelser for at sikre dens troværdighed.

Erland Brodersen
Erland Brodersen Hvis du leder efter et andet job eller ønsker at arbejde sammen med at forfølge en akademisk grad, kan du overveje at få et fjerndeltidsjob. Du kan finde et fjerntliggende deltidsjob i en række forskellige brancher, hvilket sikrer, at du finder et, der passer til dine interesser og kvalifikationer. At kende dine muligheder kan hjælpe dig med at finde den rigtige stilling til dine unikke omstændigheder. I denne artikel oplister vi fordelene ved at arbejde eksternt og giver dig en liste over 12 fjerndeltidsjob, som du kan overveje.