12 Ernærings- Og Fitnesskarrierer At Overveje

12 Ernærings- Og Fitnesskarrierer At Overveje

At overveje din karrierevej inkluderer ofte at vurdere dine interesser og lidenskaber. Hvis du har en interesse i at hjælpe andre med at nå deres mål, kan det være en god mulighed at arbejde i ernærings- og fitnessindustrien. Mange karrierer, der involverer fitness og ernæring, er tilgængelige for dem med en passion for disse områder. I denne artikel vil vi diskutere ernærings- og fitnesskarrierer, du skal overveje, når du arbejder hen imod dine professionelle mål.

Hvad er ernærings- og fitnesskarrierer?

Ernærings- og fitnesskarrierer omfatter job, der arbejder i motions-, fysisk kondition, sundhed og ernæringsindustrien. Fitness involverer at bruge fysisk aktivitet til at nå visse sundhedsmål, mens ernæring relaterer sig til den mad, der indtages, og hvordan den påvirker menneskers generelle sundhed og velvære. Disse to industrier arbejder tæt sammen, da mange mennesker, der arbejder hen imod bestemte sundhedsmål, vil anvende både fitness- og ernæringselementer i deres livsstilsændringer.

US Bureau of Labor Statistics forventer, at beskæftigelsen i ernæringsindustrien vil stige med 8% mellem 2019 og 2029, hvilket er højere end gennemsnittet for alle erhverv. Vækst i beskæftigelsen for fitnesstrænere og instruktører forventes at være på 15 % inden for samme tidsramme. Den forventede vækst hænger sandsynligvis sammen med et voksende behov for karrierer med fokus på sundhed og ernæring, da fedmeprocenterne fortsætter med at stige i USA Fedme kan øge risikoen for mange sundhedstilstande, herunder diabetes, forhøjet blodtryk, koronar hjertesygdom og slidgigt.

En karriere inden for ernæring eller fitness kan give en mulighed for at hjælpe andre med at nå deres mål og overvinde sundhedsmæssige udfordringer. De, der brænder for sundhed og fitness, kan motivere deres kunder og give dem værdifuld information, efterhånden som de bliver sundere.

12 ernærings- og fitnesskarrierer

Mange job er tilgængelige i ernærings- og fitnessindustrien, og nye muligheder kan blive ved med at blive tilgængelige, efterhånden som behovet vokser. Gennemgå nogle af de karriereveje, du kunne overveje at tage, mens du arbejder hen imod dit mål om at få succes med ernæring og/eller fitness.

1. Sundhedscoach

National gennemsnitsløn: $15,26 i timen

Primære opgaver: En sundhedscoach er ansvarlig for at arbejde med klienter, der ønsker at lave positive sundhedsændringer og give motivation, støtte og rådgivning. Denne person er en autoritet inden for sundhed og velvære og fungerer som en mentor for klienter, der arbejder hen imod deres egne personlige sundhedsføl.

2. Fitnessinstruktør

National gennemsnitsløn: $24,28 i timen

Primære opgaver: Fitnessinstruktører er ansvarlige for at lede og motivere grupper af mennesker i træningsaktiviteter. Mange fitnessinstruktører arbejder for fitnesscentre og fitnessorganisationer og giver gruppebaseret undervisning for at hjælpe deltagerne med at deltage i forskellige former for fysisk aktivitet. En fitnessinstruktør kan arbejde med mennesker på tværs af alle aldersgrupper og færdighedsniveauer, så de skal være i stand til at kommunikere klart og vise deltagerne, hvordan man laver bestemte bevægelser.

Relateret: 17 Karrierer i Fitness

3. Diætist

National gennemsnitsløn: $30,52 i timen

Primære opgaver: En diætist er ansvarlig for at yde ernæringsrådgivning til en række kunder, herunder enkeltpersoner, virksomheder og sundhedsorganisationer. Diætister udvikler og implementerer ofte ernæringsfokuserede wellness-programmer og deler muligvis deres tilbud gennem sociale medier og andre medier for at skabe bevidsthed om ernæringsbehov og sundhed. Diætister skal bestå den nationale diætistregistreringseksamen for at blive betragtet som certificerede diætister.

4. Sundhedspædagog

National gennemsnitsløn: $34,32 i timen

Primære opgaver: En sundhedspædagog er ansvarlig for at give uddannelse, der fremmer sundhed og velvære. I denne rolle kan en person arbejde på en skole eller for en sundhedsorganisation i lokalsamfundet, der giver information til medlemmer af samfundet. De udvikler programmer og implementerer strategier for at forbedre sundheden for dem, de tjener.

5. Træningsfysiolog

National gennemsnitsløn: $35.839 om året

Primære opgaver: En træningsfysiolog er ansvarlig for at skabe fitness- og træningsregimer baseret på deres klienters sygehistorie. Når du arbejder med en klient, vil en træningsfysiolog vurdere deres sygehistorie og nuværende konditionsniveau for at udvikle et program, der vil levere de bedst mulige resultater. De tager ofte hensyn til eksisterende medicinske tilstande og kropssammensætning, når de laver programmer til deres klienter.

6. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $36.512 om året

Primære opgaver: En personlig træner arbejder en-til-en med en klient for at skabe og implementere en fitnesstræningsplan, der overholder klientens mål. Personer, der søger en personlig træners tjenester, søger måske at forbedre deres styrke, tabe sig eller bevare deres helbred, og træneren skal lave en plan, der hjælper dem med at arbejde hen imod dette mål. Trænere demonstrerer også, hvordan de korrekt og sikkert deltager i visse øvelser og ser klienter, mens de deltager, for at hjælpe med at reducere risikoen for skader.

Relateret: Lær om at være personlig træner

7. Ernæringsekspert

National gennemsnitsløn: $41.730 om året

Primære opgaver: En ernæringsekspert er ansvarlig for at lave skræddersyede ernæringsplaner til deres kunder. De er eksperter inden for ernæring og mad og kan arbejde i forskellige miljøer, herunder skoler, plejehjem, cafeterier, hospitaler og fitnesscentre. Nogle leverer også personlige ernæringstjenester til individuelle klienter, der arbejder hen imod bestemte sundhedsmål. Nøgleopgaver inkluderer at forklare vigtigheden af ​​ernæring, vurdere deres kunders behov, udvikle madplaner og evaluere resultater.

Relateret: 12 populære karrierer i ernæring (med ofte stillede spørgsmål)

8. Ernæringsassistent

National gennemsnitsløn: $42.703 om året

Primære opgaver: Ernæringsassistenter er ansvarlige for at støtte og koordinere ernæringsprogrammer i en række indstillinger. Disse personer kan arbejde på hospitaler og sundhedsklinikker, langsigtede og kvalificerede plejefaciliteter, skoler og sundhedsafdelinger for at levere deres tjenester. De arbejder ofte sammen med ernæringseksperter for at yde støtte og koordinering til programmerne udviklet af mere erfarne ernæringseksperter.

9. Idrætslærer

National gennemsnitsløn: $46.810 om året

Primære opgaver: En idrætslærer har ansvaret for at instruere eleverne om fysisk udvikling, idræt, fysisk aktivitet, ernæring og sundhed. De arbejder ofte i grundskoler og kan undervise elever fra børnehave til 12. klasse om behovet for fysisk aktivitet og ordentlig ernæring. Nogle idrætslærere arbejder også som trænere for forskellige sportsprogrammer, der tilbydes gennem skolen.

10. Klinisk diætist

National gennemsnitsløn: $57.715 om året

Primære opgaver: En klinisk diætist er ansvarlig for at levere ernæringsterapi og rådgivning til patienter i kliniske omgivelser, herunder hospitaler og pleje- eller langtidsplejefaciliteter. De kan arbejde med patienter med kortsigtede helbredstilstande, der kræver ernæringsmæssige ændringer, såvel som patienter med langvarige tilstande, såsom nyresygdom eller diabetes. Kliniske diætister udvikler programmer, der kan gavne dem med visse helbredstilstande, og hjælper med at forbedre deres generelle sundhed gennem den mad, de spiser.

11. Wellness-direktør

National gennemsnitsløn: $67.780 om året

Primære opgaver: En wellness-direktør er ansvarlig for at forbedre den overordnede sundhed og velvære for medarbejderne i en organisation. Virksomheder på tværs af alle brancher og af alle størrelser investerer i wellness som en del af deres tilgang til medarbejdernes trivsel, og en direktør vil typisk styre programmet og rulle det ud til de involverede. I denne rolle kan en person administrere og levere sundhedsplaner og dækning til medarbejdere, vurdere arbejdspladsen for at sikre en sikker arbejdsatmosfære og give muligheder for at forbedre den fysiske og mentale sundhed for organisationens personale.

12. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $82.124 om året

Primære opgaver: En fysioterapeut er ansvarlig for at hjælpe patienter med at forbedre bevægelse, bevægelse og funktionalitet efter skader og kirurgiske procedurer. Fysioterapeuter skal have doktorgrader for at arbejde inden for dette felt. Nogle af de fælles opgaver omfatter at skabe skræddersyede terapiplaner baseret på den enkeltes unikke behov, udføre terapiplaner gennem øvelser og behandlinger og hjælpe mennesker med at leve et sundt, aktivt liv.

Gerhard Bjerregaard
Gerhard Bjerregaard At overveje din karrierevej inkluderer ofte at vurdere dine interesser og lidenskaber. Hvis du har en interesse i at hjælpe andre med at nå deres mål, kan det være en god mulighed at arbejde i ernærings- og fitnessindustrien. Mange karrierer, der involverer fitness og ernæring, er tilgængelige for dem med en passion for disse områder. I denne artikel vil vi diskutere ernærings- og fitnesskarrierer, du skal overveje, når du arbejder hen imod dine professionelle mål.