12 Detailjob, Der Betaler Godt

12 Detailjob, Der Betaler Godt

At arbejde i detailbranchen kan tilbyde professionelle muligheder, herunder anstændig løn, fordele, evnen til at arbejde i en fleksibel vagtbaseret tidsplan og evnen til at blive forfremmet opad gennem virksomheden. Hvis du leder efter job i detailhandlen, der betaler godt, er der mange, der tjener over $40.000 årligt og op til $80.000 og derover for lederskabs- og seniorlederroller. Mens entry-level stillinger kan betale lavere timepriser, kan du nemt opbygge din erfaring over tid for at finde mere senior, højere betalende stillinger med bedre fordele.

Under jobsøgningsprocessen skal du huske - ligesom virksomheder kan undersøge din egnethed til jobbet gennem dit CV, følgebrev og samtaler, bør du også undersøge virksomheden til gengæld for at sikre, at jobbet opfylder dine behov. Du kan gøre det ved at tage dig tid til at undersøge virksomheden og udarbejde en liste over spørgsmål, som arbejdsgiverne skal stille under interviewfasen.

Besøg vores guider for at få tips til at skrive et godt detail-cv:

  • Sådan opretter du det bedste detailsalgs-CV
  • Sådan skriver du et CV-mål for detailstillinger
  • Sådan skriver du et professionelt resumé til et detail-CV

Detailjobs, der betaler godt

Nedenfor har vi samlet en liste over detailjobs, der betaler mindst $40.000 om året. For at søge efter alle detailjob, der er tilgængelige nu på Bonjoures, skal du starte med at indtaste en stillingsbetegnelse eller et nøgleord i "hvad"-feltet og din aktuelle eller ønskede placering i "hvor"-feltet. Du kan filtrere job efter løn ved at bruge filtermulighederne på søgeresultatsiden.

1. Hårstylist

National gennemsnitsløn: $43.671 om året

Primære opgaver: Hårstylister arbejder normalt for en salon og tilbyder hårplejetjenester såsom shampooing og føntørring, klipning, farvning og styling. Frisører er normalt forpligtet til at få deres kosmetologilicens og har normalt ret fleksible timer, der arbejder på skift. De kan også tjene provision baseret på produkter, de sælger til kunder.

Virksomheder med denne position: Great Clips, Sport Clips og Ulta Beauty

2. Salgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $46.056 om året

Primære opgaver: En salgsmedarbejder er ansvarlig for at hjælpe kunder med at finde produkter og træffe en købsbeslutning. De hilser på kunder, svarer på spørgsmål, finder produkter i butikken og afgiver ordrer på udsolgte varer på vegne af kunder. De kan også betjene kasseapparater og håndtere finansielle transaktioner.

Virksomheder med denne position: Macy's, Nike og Staples

3. Detailchef

National gennemsnitsløn: $47.446 om året

Primære opgaver: En detailchef ansætter, træner, overvåger og tildeler vagter til butikspersonale. De er ansvarlige for at sikre, at indkøbsområderne er rene og præsentable, at displays forbliver intakte, og at kunderne får den hjælp, de har brug for. De besvarer typisk kundespørgsmål, felter kundefeedback og klager og dirigerer kunderne til den relevante afdeling for deres behov.

Virksomheder med denne stilling: Lowe's, Lush Cosmetics og Ace Hardware

4. Kundeservicevejleder

National gennemsnitsløn: $47.519 om året

Primære opgaver: En kundeservicesupervisor er en person, der leder et team af kundeservicemedarbejdere for at sikre, at de opfylder virksomhedens forventninger og leverer en kvalitetsoplevelse. De er typisk ansvarlige for ansættelse og uddannelse af nye kundeservicemedarbejdere. Kundeservicetilsynsførende hjælper nogle gange med generelle kundeserviceopgaver såsom at hilse på kunder, besvare spørgsmål, håndtere klager, hjælpe med at finde produkter og administrere varer retur.

Virksomheder med denne stilling: Office Depot OfficeMax, Whole Foods Market og Kohl's

5. Butikschef

National gennemsnitsløn: $48.150 om året

Primære opgaver: En butikschef er ansvarlig for at ansætte, træne og overvåge alt butikspersonale, overvåge butiksaktiviteter, administrere budgetter og vedligeholde økonomiske optegnelser. Almindelige opgaver omfatter oprettelse af teamplaner, håndtering af eskalerede kundeklager og sikring af, at deres butik opfylder sine salgsmål.

Virksomheder med denne stilling: Dollar General, Starbucks og T-Mobile

6. Retail account manager

National gennemsnitsløn: $48.841 om året

Primære opgaver: En retail account manager arbejder på vegne af en producent eller leverandør for at sælge merchandise til detailvirksomheder og opretholde løbende relationer med eksisterende kunder. De er ansvarlige for at imødekomme detailkunders behov ved at oprette regelmæssige møder og check-ins, introducere og demonstrere nye produkter og hjælpe kunder med at afgive ordrer.

Virksomheder med denne stilling: Benefit Cosmetics, Vineyard Vines og AT&T

7. Daglig leder

National gennemsnitsløn: $54.206 om året

Primære opgaver: Daglige ledere er ansvarlige for at koordinere alle indsatser og aktiviteter i flere afdelinger, butikslokaliteter eller butiksregioner samt lagre og lagerfaciliteter. De har ofte til opgave at ansætte og træne nye medarbejdere og yde coaching og mentorskab til eksisterende medarbejdere. De overvåger også administrative opgaver såsom regnskab og løn.

Virksomheder med denne stilling: Domino's, Best Buy og Planet Fitness

8. Tabsforebyggende leder

National gennemsnitsløn: $54.633 om året

Primære opgaver: Tabsforebyggende ledere har til opgave at minimere tabte varer eller virksomhedsejendomme på grund af tyveri og skader. De udvikler planer og procedurer for at reducere tab og træner detailmedarbejdere i sikkerhedsprogrammer og bedste praksis for at opdage og rapportere butikstyveri. De overvåger også videoovervågningsbilleder, tester alarmsystemer og reagerer på butiksindbrud.

Virksomheder med denne stilling: Burlington Stores, Sears og Gap

9. Detailrådgiver

National gennemsnitsløn: $58.155 om året

Primære opgaver: Detailrådgivere hjælper kunder med at finde produkter, der opfylder deres behov og hjælper med salgstransaktioner for at sikre en stærk kundeoplevelse med butikken. De arbejder typisk i detailhandlen, besvarer spørgsmål om og forklarer produktfordele og funktioner til kunderne.

Virksomheder med denne stilling: H&M, Dunn Tire og Sally Beauty

10. Køber/Planlægger

National gennemsnitsløn: $60.156 om året

Primære pligter: Køber/Planlæggere er ansvarlige for at købe tøj, varer og materialer, som en butik kan sælge. De planlægger indkøbsordrer, opbygger relationer med leverandører, overvåger leveringssuccesen og sikrer, at butikkerne er fyldt med korrekt lager baseret på butikkens salgsstrategi.

Virksomheder med denne stilling: Applied Materials, Thermo Fisher Scientific og Boart Longyear

11. Merchandiser

National gennemsnitsløn: $64.499

Primære opgaver: Merchandisers arbejder sammen med detailpersonale for at sikre, at den visuelle opsætning og iscenesættelse af en butik og dens produkter tjener maksimalt salg. De arbejder tæt sammen med købere/planlæggere for at sikre, at varelageret stemmer overens med butikkens merchandising, så lagerniveauet er godt både på salgsgulvet og i lagerlokalerne. De kan også være ansvarlige for salgsfremmende udstillinger foran butikker eller udstilling af butiksvinduer.

Virksomheder med denne stilling: Hallmark, Frito-Lay og Tractor Supply Company

12. Regionschef

National gennemsnitsløn: $77.408 om året

Primære opgaver: Regionale ledere er ansvarlige for at føre tilsyn med driften af ​​alle butikker inden for et tildelt område. De besøger butikker for at inspicere det visuelle udseende og sikre, at personalet overholder alle virksomhedens politikker og procedurer, herunder sikkerhedsforanstaltninger og forventninger til kundeservice. De administrerer budgetter og opbevarer ydeevne til det øverste ledelsesteam.

Virksomheder med denne stilling: Ulta, Pizza Hut og Lowe's

Kompetencer til detailjobs

For at få succes med et detailjob har du brug for en række personlige styrker og færdigheder, såsom:

  • Aktiv lytning
  • Computerfærdigheder
  • Konfliktløsning
  • Kunde service
  • Empati
  • Organisatoriske færdigheder
  • Faglighed

Husk, du kan også have mange overførbare færdigheder fra tidligere job, frivillige muligheder, skole eller fritidsaktiviteter. Genlæs jobbeskrivelsen og noter de slags færdigheder, kvaliteter og kvalifikationer, som arbejdsgiveren bruger til at beskrive deres ideelle kandidat og integrere dem i dit CV og følgebrev, når de gælder for dig.

Mens mange detailorganisationer tilbyder træning på jobbet, kan nogle have specifikke uddannelseskrav, såsom gennemførelse af en specifik grad eller certificeringsprogram. Du kan også have brug for branchespecifik viden - for eksempel bør salgsrådgivere, der arbejder for en kosmetikvirksomhed, have grundig viden om skønhedsprodukter, specifikt dem, der sælges i butikken.

Gorm Gram
Gorm Gram At arbejde i detailbranchen kan tilbyde professionelle muligheder, herunder anstændig løn, fordele, evnen til at arbejde i en fleksibel vagtbaseret tidsplan og evnen til at blive forfremmet opad gennem virksomheden. Hvis du leder efter job i detailhandlen, der betaler godt, er der mange, der tjener over $40.000 årligt og op til $80.000 og derover for lederskabs- og seniorlederroller. Mens entry-level stillinger kan betale lavere timepriser, kan du nemt opbygge din erfaring over tid for at finde mere senior, højere betalende stillinger med bedre fordele.