12 Bedste Job Til Aktuarer

12 Bedste Job Til Aktuarer

Aktuarer udfører vigtige dataanalyser for at hjælpe virksomheder med at træffe valg, der kan påvirke forsikringsmetoder, finansiel planlægning og andre forretningsprocesser. Hvis du overvejer at studere aktuarvidenskab, er det godt at vide om rækken af ​​mulige karriereveje forbundet med denne grad. At arbejde som aktuar kan føre til andre stillinger på tværs af flere professionelle muligheder. I denne artikel forklarer vi de bedste job, der er tilgængelige for aktuarer med lønoplysninger og detaljer om mulige stillinger.

Hvad er en aktuar?

Aktuarer er fagfolk, der analyserer og rådgiver om økonomiske risici. Deres arbejde er integreret i forsikringsbranchen, og deres ekspertise bruges også til andre finansielle institutioner. Aktuarer udfylder en nødvendig rolle i risikostyring og -vurdering på grund af deres evne til at beregne økonomiske sandsynligheder og fremtidige omkostninger.

En aktuar arbejder sammen med markedsanalytikere for at hjælpe med at bestemme fremtidige forsikringsbehov ved at forme de typer forsikringer og dækning, som forsikringsbranchen tilbyder. De kan engagere sig i forskning og præsentere deres resultater for industriledere, embedsmænd og den udøvende ledelse.

At blive aktuar er en streng proces, der involverer test for certificeringer fra Society of Actuaries (SOA). SOA tilbyder tre veje til at blive en certificeret aktuar, herunder Associate of Society of Actuaries, Chartered Enterprise Risk Analysis og Fellow of Society of Actuaries.

12 jobs til aktuarer

En grad i aktuarvidenskab kan forberede dig til en række karriereforløb, der involverer analyse af data og hjælper virksomheder med at håndtere risici. At få erfaring som aktuar kan give dig chancen for at påtage dig en anden rolle i en anden branche eller relateret område.

Her er nogle af de nøgleroller, der er tilgængelige for fagfolk med en baggrund i aktuarvidenskab:

Skatteformidler

National gennemsnitsløn: $36.480 om året

Primære opgaver: Skatteformidlere bruger deres viden om statslige og føderale skatteregler til at udarbejde selvangivelser for virksomheder og enkeltpersoner. En skatteformidler mødes med kunder for at gennemgå dokumenter og bestemme mulige kreditter eller fradrag. De er også ansvarlige for at indsende skatteoplysninger til den føderale regering.

Læs mere: Lær om at være skatteformidler

Revisor

National gennemsnitsløn: $54.218 om året

Primære opgaver: Revisorer udfører en række opgaver relateret til den økonomiske rapportering af en virksomhed. De opretholder nøjagtige registreringer af kredittransaktioner, skatteoplysninger og bankkonti. En revisor vil også gennemgå de økonomiske processer i en virksomhed for at anbefale mere effektive løsninger. Revisorer kan arbejde sammen med andre finansielle fagfolk for at lede en virksomheds monetære funktioner.

Læs mere: Lær om at være revisor

Forsikringsagent

National gennemsnitsløn: $56.875 om året

Primære opgaver: En forsikringsagent arbejder sammen med kunder om at igangsætte og vedligeholde forsikringer for at beskytte aktiver og dække forpligtelser. De hjælper med at løse forsikringskrav efter en ulykke, naturkatastrofe eller anden uforudset begivenhed. Forsikringsagenter er ofte ansvarlige for netværk med potentielle kunder for at indsamle salgsemner. De hjælper også kunder med at finde den bedste dækning til at styre deres risici og aktiver.

Læs mere: Lær at være forsikringsagent

Fordele analytiker

National gennemsnitsløn: $60.811 om året

Primære opgaver: En fordelsanalytiker hjælper med at fastsætte priser og detaljer for personalegoder gennem en virksomhed. Fordelsanalytikere arbejder inden for en virksomheds personaleafdeling for at bestemme, hvilke typer fordele en virksomhed tilbyder. De rådgiver virksomheder om de bedste valg for fordele ved at estimere økonomiske tendenser, lovgivning og beskæftigelsesdata.

Ejendomsanalytiker

National gennemsnitsløn: $60.872 om året

Primære opgaver: En ejendomsanalytiker arbejder typisk for et kommercielt firma for at komme med forudsigelser om ejendomsmarkedet. Ved hjælp af statistisk analyse danner de anbefalinger til de bedste måder at købe og sælge fast ejendom på for at maksimere investeringerne. Ejendomsanalytikere rådgiver mæglere og agenter, så de kan tilbyde informerede valg til kunderne.

Kreditanalytiker

National gennemsnitsløn: $65.196 om året

Primære opgaver: En kreditanalytiker arbejder for at bestemme kreditværdigheden af ​​en låneansøger. De har bemyndigelse til at acceptere eller afvise ansøgninger om kreditkonti. De vurderer en kundes risiko baseret på deres finansielle aktiver og tilbyder deres analyse til forskellige interesserede parter.

Læs mere: Lær om at være kreditanalytiker

Økonomisk planlægger

National gennemsnitsløn: $69.084 om året

Primære opgaver: Finansielle planlæggere arbejder sammen med kunder for at hjælpe med pengebeslutninger og investeringsvalg. De kan hjælpe med at strukturere en pensionsplan, foreslå budgetter for at maksimere kundernes økonomi og tilbyde ekspertise om den bedste udnyttelse af en kundes økonomiske ressourcer. Deres mål er at opsætte finansielle systemer, som kunderne kan bruge til at øge deres økonomiske sikkerhed.

Læs mere: Lær om at være finansiel planlægger

Finansiel rådgiver

National gennemsnitsløn: $69.198 om året

Primære opgaver: Finansielle rådgivere vejleder virksomheder og individuelle kunder om en række monetære investeringer. En stor del af deres job er at mødes med kunder for at hjælpe med at opbygge en finansiel portefølje til at arbejde hen imod opsparingsmål. Finansielle rådgivere deler deres dybe viden om skattemæssige tjenester til gavn for kunderne og kan undersøge yderligere muligheder for investering.

Læs mere: Lær om at være finansiel rådgiver

Business analytiker

National gennemsnitsløn: $78.138 om året

Primære opgaver: En forretningsanalytiker arbejder med at styrke en virksomheds produktivitet og processer gennem it-systemer. Forretningsanalytikere kombinerer teknisk viden med en forståelse af forretningsbehov og strukturer. De overvåger it-teams og bruger systemdata til at hjælpe med at vejlede yderligere teknologiske og økonomiske beslutninger for en virksomhed.

Læs mere: Lær om at være forretningsanalytiker

Underskriver

National gennemsnitsløn: $78.452 om året

Primære opgaver: En forsikringsgiver gennemgår og godkender ansøgninger, der involverer pengetransaktioner, såsom forsikringspolicer, lån og realkreditlån. Disse fagfolk beregner økonomisk risiko baseret på baggrunden og kvalifikationerne hos en virksomhed eller person, der ansøger om assistance. Når først de udfører forskning ved hjælp af visse softwareapplikationer, vil en forsikringsgiver godkende eller afvise en finansiel anmodning.

Læs mere: Lær om at være underwriter

Data scientist

National gennemsnitsløn: $121.674 om året

Primære opgaver: Dataforskere kombinerer viden om computerprogrammering med statistisk analyse for at omdanne store samlinger af data til brugbar information. Så forskellige felter som sociale medier og politik bruger forskning leveret af dataforskere. Disse fagfolk bestemmer metoderne til analyse ved at vælge de passende softwaresystemer. De kompilerer også rapporter, som de kan dele med den udøvende ledelse for at hjælpe med at drive forretningsbeslutninger.

Læs mere: Lær om at være dataforsker

Aktuarchef

National gennemsnitsløn: $152.575 om året

Primære opgaver: Aktuarer er ansvarlige for at definere forsikringsbetingelserne og andre finansielle politikker. De analyserer de sandsynlige omkostninger ved potentielle situationer såsom ulykker og sygdom. Aktuarmæssige ledere overvåger forudsigelserne fra andre aktuarer og kan fungere som rådgivere for ledere, industriledere og embedsmænd.

Læs mere: Lær om at være aktuar

Eva Knudsen
Eva Knudsen Aktuarer udfører vigtige dataanalyser for at hjælpe virksomheder med at træffe valg, der kan påvirke forsikringsmetoder, finansiel planlægning og andre forretningsprocesser. Hvis du overvejer at studere aktuarvidenskab, er det godt at vide om rækken af mulige karriereveje forbundet med denne grad. At arbejde som aktuar kan føre til andre stillinger på tværs af flere professionelle muligheder. I denne artikel forklarer vi de bedste job, der er tilgængelige for aktuarer med lønoplysninger og detaljer om mulige stillinger.