12 Alternative Sygeplejekarrieremuligheder

Sygepleje er en meningsfuld og vigtig karriere med et dynamisk og mangfoldigt specialeområde. De fleste mennesker tror, ​​at det at være sygeplejerske betyder at blive ved patientens seng, tjekke deres vitale tegn og sørge for, at de har det godt. Men erhvervet er mere mangfoldigt, end du tror. Der er mange karrierer inden for dette felt, som du kan vælge imellem som et alternativ til at være sengesygeplejerske. I denne artikel vil vi udforske en liste over sygeplejefag og deres primære pligter for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken mulighed der er bedst for dig.

Hvorfor skal du blive sygeplejerske?

Der er mange grunde til, at du måske bliver sygeplejerske. De fleste vælger denne karriere, fordi de brænder for den, mens andre gerne vil gøre en forskel i folks liv. Uanset hvad din motivation er, er sygepleje et betydeligt erhverv, der er fyldt med udfordringer, belønninger og muligheder.

Denne karriere giver dig mange chancer for at hjælpe og lære af forskellige typer mennesker. Du vil arbejde under pres, lindre smerter, have empati med patienter og kæmpe for deres rettigheder.

Skiftende veje på sygeplejeområdet

Hvis du allerede er sygeplejerske, føler du måske, at du ville blive gladere og mere interesseret i et andet specialeområde. Undersøg andre erhverv, der kunne være mere tilfredsstillende, men stadig har lignende krav til dit nuværende job.

Hvis du tager dig tid til at sætte dig ind i de forskellige specialer, der findes på sygeplejeområdet, kan du finde en interessant karriere, der passer godt til dine nuværende kompetencer og fremtidige mål. Ved at følge en ny vej kan du udvikle dig selv og dine evner og finde et job, hvor du gør det, du brænder mest for, uanset om det er at redde liv eller hjælpe patienter med at føre en sundere livsstil.

Alternative sygeplejersker

Her er en liste over forskellige og interessante sygeplejefag, som du måske vil overveje, hvis du leder efter en ny karriere. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på linket til den nationale gennemsnitlige løn for hver stilling nedenfor.

Sygeplejerske/patientadvokat

National gennemsnitsløn: $16,11 i timen

Primære opgaver: Advokater for sygeplejersker er registrerede sygeplejersker, der har specialiseret sig i patientfortalervirksomhed. I modsætning til juridiske sygeplejerskekonsulenter, der arbejder med juridiske praktiserende læger, er en sygeplejerskeadvokat en selvstændig lægespecialist, der arbejder på vegne af patienten for at beskytte deres rettigheder og interesser og opretholde deres helbredskvalitet.

Udover at være uddannet sygeplejerske skal du kende til ins og outs i sundhedsvæsenet for bedst muligt at hjælpe patienter og deres familier. Som fortaler for sygeplejerske omfatter dit job at kæmpe for en patients rettigheder, vurdere deres behov under indlæggelse og udskrivelse, uddanne dem om deres helbredsproblemer og forbinde dem med de rigtige specialister.

Telenursing

National gennemsnitsløn: $27,48 i timen

Primære opgaver: Telenursing refererer til brugen af ​​teknologi til at levere sundhedsydelser til patienter i fjerne steder. Det er ikke et særligt aspekt af sygeplejen, men det involverer fjerndeling af en patients information med lægen eller andre sygeplejersker. Det vigtigste krav, du har brug for, hvis du vil blive telesygeplejerske, er at være uddannet sygeplejerske og have en grundlæggende forståelse for, hvordan du bruger kommunikationsteknologier.

Telesygeplejersker tager sig af deres patienter over telefonen for at vurdere og evaluere deres medicinske behov. Deres opgaver omfatter at udføre virtuelle kontroller og sende rapporter til andre læger, udføre fjernserviceydelser til patienter via internettet eller fastnettelefoner og hjælpe læger med at indsamle oplysninger eksternt under en kirurgisk operation.

Kriminalplejerske

National gennemsnitsløn: $31,28 i timen

Primære opgaver: Kriminalpleje er et specialiseringsområde inden for sygeplejeområdet, der involverer varetagelse af psykiske og medicinske behov hos indsatte og tilbageholdte i fængsler og andre kriminalforsorger. At blive kriminalsygeplejerske kræver, at du har stor viden om forskellige sygdomme, så du kan udføre rutinetjek og medicinske procedurer på indsatte.

Andre opgaver omfatter overvågning af medicinske forsyninger, administration af medicin og vedligeholdelse af anlæggets klinik. For at opretholde den overordnede sikkerhed lærer korrektionssygeplejersker at begrænse brugen af ​​materialer som skalpeller, der kan være farlige.

Ernæringssygeplejerske

National gennemsnitsløn: $25,36 i timen

Primære opgaver: Ernæringssygeplejerskerådgivere er registrerede sygeplejersker med særlig viden om ernæringsstøtte. De er kliniske specialister, der fokuserer på kosten for patienter med forskellige medicinske tilstande. For at være ernæringssygeplejerske har du brug for viden inden for klinisk diætetik, medicinsk ernæringsterapi, ernæringsvidenskab og andre relaterede områder.

Din primære opgave er at vejlede patienter om deres ernæring og forklare kompliceret information, så det er lettere for dem at forstå. Du er også forpligtet til at forberede og udvikle personlige måltidsplaner for dine patienter, rådgive dem om ernæringsspørgsmål og foreslå kostændringer, oprette uddannelses-wellness-programmer og hjælpe patienter, der ikke kan spise eller drikke normalt.

Retsmedicinsk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $27,82 i timen

Primære opgaver: Retsmedicinske sygeplejersker er registrerede sygeplejersker, der er uddannet til at yde specialiseret behandling og indsamle beviser fra patienter, der kan være ofre for misbrug og vold. I modsætning til en traditionel sygeplejerske undersøger retsmedicinske sygeplejersker mistænkelige situationer i deres professionelle opgaver. De tjener som bindeled mellem det medicinske og det juridiske område ved at give retshåndhævende embedsmænd rapporter, der kan sikre en domfældelse i straffesager.

På grund af deres specialiserede uddannelse er de også nødvendige for at hjælpe læger i komplekse medicinske procedurer. Andre opgaver omfatter at give trøst, være en personlig advokat for ofrene, vidne i retten og assistere med obduktioner.

Hospice sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $34,97 i timen

Primære opgaver: Hospicesygeplejersker er specialister uddannet til at arbejde med uhelbredeligt syge patienter. I modsætning til en traditionel sygeplejerske, hvis job er at behandle sygdomme på et hospital, hjælper hospicesygeplejersker deres klienter med at leve et behageligt liv derhjemme, mens de forbereder sig på det uundgåelige. Dette kan betyde administration af medicin eller fuldførelse af huslige pligter efter behov.

En hospice sygeplejerskes ansvar omfatter at arbejde sammen med læger for at levere en personlig medicinsk plan, håndtere patientens smerte, overvåge vitale funktioner og give følelsesmæssig støtte til patienten og deres familiemedlemmer. De er også forpligtet til at hjælpe patienterne og deres familier med papirarbejdet og være tilgængelige på tidspunktet for deres død.

Juridiske sygeplejerskekonsulenter (LNC'er)

National gennemsnitsløn: $39,46 i timen

Primære opgaver: Juridiske sygeplejerskekonsulenter (LNC'er) er registrerede sygeplejersker, der har anvendt deres ekspertise som erfarne sundhedspersonale til at hjælpe advokatfirmaer, forsikringsselskaber og regeringskontorer. Mens en advokat er dygtig i juridiske spørgsmål, løser LNC'er medicinske sager ved at anvende deres uddannelsesmæssige og kliniske erfaring og deres grundlæggende viden inden for jura.

Deres opgaver omfatter at udføre medicinsk forskning for deres klient, udarbejde juridiske dokumenter i medicinske sager under vejledning af en juridisk praktiserende læge, evaluere årsagen til skader, udarbejde endelige medicinske rapporter og skabe bevismateriale til støtte for krav i retten.

Kvalitetsstyringssygeplejersker

National gennemsnitsløn: $31,91 i timen

Primære opgaver: Kvalitetsstyringssygeplejersker er specialister med ansvar for et hospitals eller sundhedsinstitutions administrative opgaver. Stillingen omfatter en bred vifte af opgaver på lederniveau, der hovedsageligt fokuserer på ledelse af personale og at sikre, at faciliteterne er sikre, korrekt vedligeholdt og omkostningseffektive.

I modsætning til de fleste andre sygeplejejob har kvalitetsledelsessygeplejersker kun lidt eller ingen kontakt med patienterne, fordi deres job er ledelsesmæssigt. Deres ansvar omfatter gennemgang af medarbejderes og udstyrs ydeevne og foreslå politikker og tekniske ændringer. De udfører også administrative opgaver som at deltage i møder, uddelegere opgaver og motivere medarbejdere.

Kritisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $78 i timen

Primære opgaver: Kritisk sygepleje, også kendt som intensiv afdeling (ICU) sygepleje, er en særlig profession, der fokuserer på at pleje patienter, der lider af terminale sygdomme eller ustabile helbredssituationer. At være kritisk sygeplejerske kræver meget uddannelse og træning. Du forventes at have en fuldstændig forståelse af den menneskelige anatomi og omfattende viden om sygdomme og hvordan man kan kontrollere dem.

Som ICU-sygeplejerske vil dine opgaver omfatte at overvåge kvaliteten af ​​det helbred, der leveres til patienten, hyppigt vurdere patientens tilstand, fungere som patientens advokat, registrere og levere regelmæssige helbredsopdateringer til lægen og oprette personlige plejeplaner for patienten.

Klinisk sygeplejerske (CNE)

National gennemsnitsløn: $44,78 i timen

Primære opgaver: Kliniske sygeplejersker (CNE'er), også kaldet sygeplejefaglige udviklingsspecialister, er registrerede sygeplejersker (RN), der har mange års erfaring inden for specifikke medicinske områder. De er ansvarlige for trænings- og udviklingsopgaver i sundhedsfaciliteter. I modsætning til traditionelle sygeplejerskeundervisere, der arbejder på gymnasier og universiteter, arbejder kliniske sygeplejerskeundervisere i medicinske faciliteter.

De arbejder med facilitetsadministratorer for at sikre, at sygeplejersker har de nødvendige tekniske færdigheder og viden til at få succes i deres enheder. Deres opgaver omfatter også planlægning og udvikling af tilpassede læringsaktiviteter og gennemførelse af vurderinger for sygeplejersker.

Neonatal sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $46,01 i timen

Primære opgaver: Neonatale sygeplejersker er registrerede sygeplejersker, der tager sig af spædbørn født med forskellige helbredsproblemer lige fra præmaturitet, defekter, hjertemisdannelser og mange medicinske komplikationer. De findes normalt på et hospitals neonatale intensivafdeling (NICU). For at blive neonatal sygeplejerske (NNP) skal du have en Master of Science in Nursing (MSN) og bestå en certificeringseksamen.

Dine pligter som neonatal sygeplejerske omfatter at yde intensiv pleje til babyer, hvis helbredsproblemer kræver mere opmærksomhed end det traditionelle nyfødte barn, betjene og vedligeholde udstyret på NICU og uddanne forældre i, hvordan de passer på deres børn.

Anæstesiplejerske

National gennemsnitsløn: $114 i timen

Primære opgaver: Anæstesiplejerske er avancerede sygeplejersker, der administrerer forskellige bedøvelsesmidler til patienter under medicinske procedurer for at reducere deres smerter. De er også kendt som certificerede registrerede anæstesiplejere (CRNA'er). På grund af deres betydelige rolle i medicinske procedurer arbejder de med tandlæger, kirurger, anæstesiologer, børnelæger og andre medicinske fagfolk.

Deres opgaver omfatter udarbejdelse af smertebehandlingsplaner før, under og efter en medicinsk procedure, sørge for skumringssedation, overvåge patientens bedring og oplyse patienter om deres medicinske procedurer.

Elo Axelsen
Elo Axelsen Sygepleje er en meningsfuld og vigtig karriere med et dynamisk og mangfoldigt specialeområde. De fleste mennesker tror, at det at være sygeplejerske betyder at blive ved patientens seng, tjekke deres vitale tegn og sørge for, at de har det godt. Men erhvervet er mere mangfoldigt, end du tror. Der er mange karrierer inden for dette felt, som du kan vælge imellem som et alternativ til at være sengesygeplejerske. I denne artikel vil vi udforske en liste over sygeplejefag og deres primære pligter for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken mulighed der er bedst for dig.