12 Af De Sjoveste Job I Verden

12 Af De Sjoveste Job I Verden

Uanset hvilket felt du planlægger at forfølge, kan du finde job, der er givende og underholdende baseret på din unikke baggrund og interesser. Fra kunst og kultur til forretning og teknologi til mad og drikke, masser af job giver tilfredsstillelse, mens de giver en regelmæssig lønseddel og værdifuld professionel erfaring.

Det er vigtigt at bemærke, at forskellige mennesker vil betragte forskellige job som "sjove" baseret på, hvad de har brug for i et job. Når du leder efter de bedste job for dig, kan det være nyttigt at foretage en selvevaluering. Du kan starte med at stille dig selv spørgsmål som:

  • Hvilke opgaver, pligter og ansvar kan jeg bedst lide i skolen eller arbejdet?
  • Hvilke opgaver får tiden til at føle, at den går hurtigt?
  • Er der nogen værdier, problemer eller missioner, som jeg føler stærkt for?

Det er okay, hvis dine svar ikke føles direkte relateret til arbejdet – de kan stadig hjælpe dig med at identificere temaer for at vælge det rigtige job. For eksempel, hvis du mest nyder at organisere sammenkomster med dine venner, kan du finde roller, der er ansvarlige for at organisere begivenheder for en virksomheds medarbejdere, såsom HR eller Employee Experience.

Mens du forstår de elementer, der gør arbejdet sjovt for dig, kan det specifikt være nyttigt at udforske unikke job, der virker sjove og underholdende. I denne artikel har vi sammensat en liste over 12 "sjove" job, der mere direkte involverer populære hobbyer og interesser i vores kultur i dag.

Hvad er de sjoveste jobs?

De sjoveste job skal give dig mulighed for at anvende dine interesser i rollen og derfor finde en vis grad af glæde og tilfredshed i dit daglige arbejde. Selvom næsten intet job vil være sjovt hele tiden, kan du helt sikkert finde et job, der får dig til at føle dig generelt glad og tilfreds.

Selvom det faktiske ansvar i din rolle helt sikkert kan bidrage til din lykke, er det vigtigt at identificere, hvilke egenskaber ved dit job der vil få dig til at føle dig tilfreds. For eksempel, mens mange måske betragter kompensation som en vigtig bidragyder til arbejdsglæde, var lønnen i et 2016 Work Happiness Index konsekvent rangeret mindst signifikant for arbejdsglæde. I stedet var fordele såsom balance mellem arbejde og privatliv vigtigere for respondenternes lykke.

Når du undersøger virksomheder, kan det også være nyttigt at være opmærksom på deres arbejdsglæde-score på Bonjoures.

Du kan finde "sjove" job i næsten alle brancher, herunder:

  • Automotive: Disse job omfatter kørsel og reparation af køretøjer, nogle gange i et racermiljø.
  • Mode: Disse erhverv involverer at købe, designe og anbefale tøj og tilbehør.
  • Gæstfrihed: Disse stillinger involverer at skabe behagelige oplevelser for kunderne, typisk ved overnatning, mad eller drikke.
  • Teknologi: Disse erhverv kræver udvikling og test af højteknologisk udstyr og systemer.
  • Skrivning: Disse roller indebærer at skabe unikt indhold, der inspirerer læserne.

12 af de sjoveste job inden for hvert felt

Uanset om du har specialiseret dig i gæstfrihed, skrivning, teknologi eller et andet felt, kan du finde et sjovt og underholdende job. Nedenfor har vi sammensat en liste over roller, som vi føler mere direkte inkorporerer forskellige populære hobbyer og interesser i vores kultur i dag. Igen er det vigtigt at huske på, at hvad der gør et job "sjovt", vil variere fra person til person, og denne liste er bestemt ikke inkluderende for alle job, du kan finde sjove:

1. Videospil designer

National gennemsnitsløn: $10,80 i timen

Primære opgaver: Videospildesignere udvikler og tester spil på computere og spillesystemer. De arbejder med teams for at udvikle overbevisende historier, designe tiltalende brugergrænseflader og konstruere mål, der motiverer spillerne. De bruger kodesprog til at skabe instruktioner, som computere og spilsystemer kan følge. Videospildesignere tester også deres spil og løser de problemer og fejl, de identificerer.

2. Modekonsulent

National gennemsnitsløn: $10,87 i timen

Primære opgaver: Modekonsulenter, også kendt som personlige stylister, hjælper kunder med at vælge tøj og tilbehør, der forbedrer deres billeder. De rådgiver kunder om at vælge flatterende tøj, og de hjælper kunder med at vælge outfits til begivenheder såsom forretningskonferencer, ferier eller rejser. Personlige stylister undersøger også designere og shopper tøj og tilbehør i butikker og online.

3. Radiosender

National gennemsnitsløn: $13,61 i timen

Primære opgaver: Også kendt som disc jockeys (DJ'er), radiospeakere leverer musik, nyheder og kommentarer under live-udsendelser for radiostationer. De beslutter sig for diskussionsemner, vælger musik til at spille under deres shows og interviewer gæster eller modererer paneler under udsendelserne. Når de præsenterer nyheder, sport, vejr eller trafik, læser de typisk manuskripter. Radiosendere kan også optræde ved deres stations salgsfremmende begivenheder.

4. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $15,58 i timen

Primære opgaver: Eventplanlæggere arrangerer gallaer, bryllupper, konferencer, møder, konferencer og andre arrangementer for private og virksomheder. De forsker i spillesteder, designer indvendige og udvendige rum og opsøger leverandører til at levere belysning, siddepladser og andre behov. Eventplanlæggere aftaler også kunstnere til at underholde gæster og hyrer cateringfirmaer til at sørge for måltider, snacks og drikkevarer til begivenheder.

5. Racerbil kørelærer

National gennemsnitsløn: $16,52 i timen

Primære opgaver: Racerbil-køreinstruktører lærer eleverne at betjene specialudstyrede køretøjer på racerbaner. De viser eleverne, hvordan man betjener køretøjer, hvordan man kører rundt på banen, mens de holder høje hastigheder, og hvordan man bruger sikkerhedsmekanismerne. Racerbil-køreinstruktører kan arbejde med elever på alle færdighedsniveauer, fra dem, der ønsker at blive konkurrencekørere til dem, der søger underholdning.

6. Kæledyrsfrisør

National gennemsnitsløn: $36.000 om året

Primære opgaver: Kæledyrsplejere hjælper ejere ved at bade kæledyr, trimme og style deres pels og klippe deres negle. De fleste kæledyrsfrisører leverer tjenester til hunde, men nogle strigler også andre typer kæledyr. De kan arbejde i dyrepensionsfaciliteter, dyrebutikker eller veterinærkontorer, eller de kan levere tjenester i dyreejeres hjem.

7. Racerbilmekaniker

National gennemsnitsløn: $21,33 i timen

Primære opgaver: Racerbilmekanikere tester og reparerer køretøjer for at forberede dem til løb. De tester motorer, udskifter filtre, tjekker væsker, skifter dæk og bekræfter, at systemerne fungerer korrekt. Racerbilmekanikere tjekker typisk biler før og under korte stop midt i løb, hvor de skal arbejde så hurtigt som muligt.

8. Sommelier

National gennemsnitsløn: $48.736 om året

Primære opgaver: Sommeliers fungerer som vineksperter, og de anbefaler og serverer flasker vin til restaurantgæster. De forsker i vine for at lære om den type druer, der er inkluderet, den vingård, der producerede flasken og årgangen eller det år, hver flaske blev produceret. Sommeliers forstår, hvordan vine passer sammen med forskellige fødevarer, og de anbefaler passende flasker, der opfylder kundernes smagspræferencer.

9. Romanforfatter

National gennemsnitsløn: $23,84 i timen

Primære pligter: Romanforfattere skriver bøger, der fortæller fiktive historier. De kommer med ideer til romaner, udvikler historier, skaber karakterer og researcher i historieelementer for at sikre nøjagtighed. Romanforfattere præsenterer historieideer til udgivere og arbejder sammen med redaktører for at forbedre deres forfatterskab. Nogle romanforfattere specialiserer sig i visse typer historier, såsom historiske romaner eller fantasybøger.

10. Brygmester

National gennemsnitsløn: $52.524 om året

Primære opgaver: Brygmestre fører tilsyn med ølproduktion for bryggerier. De har en avanceret forståelse af bryggeprocessen, og de eksperimenterer ofte med nye ingredienser og teknikker. De undersøger kundekrav og industritrends for at udvikle innovative og unikke øl. Mange brygmestre har kemi- eller ingeniørbaggrunde og begynder at forfølge denne karriere ved at brygge øl derhjemme, arbejde frivilligt på et lokalt bryggeri og smage en bred vifte af øl.

11. Madanmelder

National gennemsnitsløn: $36,05 i timen

Primære opgaver: Madanmeldere smager og analyserer mad og skriver om deres indtryk til magasiner, aviser, hjemmesider og andre medier. Nogle madkritikere deler deres meninger verbalt på tv eller radio. De diskuterer smagen af ​​maden, præsentationen af ​​retter, restaurantens service og stedets atmosfære. Madanmeldere har også en avanceret forståelse af madlavnings- og bageteknikker, forskellige køkkeners historie og aktuelle madtendenser.

12. Voice over kunstner

National gennemsnitsløn: $59,99 i timen

Primære opgaver: Voice over-kunstnere leverer fortælling og dialog til animerede film, dokumentarer, tv- og radioreklamer, lydbøger og andre typer medier. De kan stemme animerede karakterer, fortælle plot eller bidrage til historielinjer. Voice over-kunstnere læser typisk manuskripter og taler i mikrofoner, og de kan tilføje følelser eller bruge accenter til at forbedre historien.

Nu hvor du har opdaget de sjoveste jobs på alle områder, kan du finde ud af hvilke sjove job der giver den højeste løn.

Paul Damsgaard
Paul Damsgaard Uanset hvilket felt du planlægger at forfølge, kan du finde job, der er givende og underholdende baseret på din unikke baggrund og interesser. Fra kunst og kultur til forretning og teknologi til mad og drikke, masser af job giver tilfredsstillelse, mens de giver en regelmæssig lønseddel og værdifuld professionel erfaring.