12 Af De Bedst Betalte Kinesiologiske Karrierer

12 Af De Bedst Betalte Kinesiologiske Karrierer

Hvis du er interesseret i at hjælpe andre og studere den menneskelige krops mekanik, så kan en karriere i kinesiologi være det rigtige valg for dig. Kinesiologi er studiet af videnskaben bag menneskelig bevægelse, og det involverer at analysere effekten af ​​træning på det fysiske og mentale velbefindende hos en patient eller klient. Folk, der arbejder inden for kinesiologi, kan arbejde som fysioterapeuter, personlige trænere, trænere, lærere, sælgere eller marketingfolk. I denne artikel udforsker vi 12 af de højest betalte kinesiologijob.

12 af de bedst betalte kinesiologijob

Udforsk denne liste over de højest betalende kinesiologikarrierer, som du måske vil overveje, organiseret efter national gennemsnitsløn og med de primære opgaver for hver:

1. Træningsfysiolog

National gennemsnitsløn: $35.763 om året

Primære opgaver: En træningsfysiolog arbejder med postoperative patienter eller patienter med kroniske sygdomme for at skabe passende træningsrutiner, så patienten kan genvinde styrke og leve et bedre liv. De arbejder også tæt sammen med læger for at forstå patientens historie og specifikke behov og give patienterne den støtte, de har brug for for at føle tillid til deres evner.

Læs mere: Lær om at være træningsfysiolog

2. Fitness træner

National gennemsnitsløn: $36.509 om året

Primære opgaver: En fitnesstræner arbejder sammen med klienter for at etablere og nå fitnessmål i en støttende setting. De overvåger deres klienters fremskridt og sikkerhed, hjælper klienter med at strække, løfte vægte og gennemføre andre øvelser, træne individer til specifikke mål, som at løbe et maraton, og rense træningsudstyr. Mange fitnesstrænere udvikler også træningsrutiner og instruerer grupper af mennesker ad gangen.

Læs mere: Lær om at være personlig træner

3. Atletisk træner

National gennemsnitsløn: $44.155 om året

Primære opgaver: En atletisk træner støtter atleter i at udvikle deres færdigheder til deres valgte sport. De giver vejledning og opmuntring, underviser i teknikker, overvåger konkurrerende hold og sørger for, at spejdere observerer specifikke spillere. Atletiske trænere organiserer også træninger, forbereder sig til konkurrencer og tager sig af administrative opgaver som rekruttering og bestilling af udstyr.

Læs mere: Lær om at være atletisk træner

4. Idrætslærer

National gennemsnitsløn: $46.984 om året

Primære opgaver: En idrætslærer udvikler læseplaner og instruerer eleverne i, hvordan de forbliver sunde og fysisk i form. De underviser i holdsport, motiverer elever, rådgiver om sammenhængen mellem at bevæge sig og forblive sund og kan også uddanne eleverne om ernæring. Idrætslærere evaluerer også elevernes præstationer, bedømmer dem og formidler en elevs fremskridt med deres forælder eller værge.

5. Fitnessklubleder

National gennemsnitsløn: $49.087 om året

Primære opgaver: En fitnessklubleder fører tilsyn med den daglige drift af et træningscenter eller fitnesscenter. De koordinerer aktiviteterne, laver tidsplaner, administrerer instruktører og undervisere, overholder eventuelle regler og sikrer kundetilfredshed. Ledere kan arbejde for franchisevirksomheder eller uafhængigt drevne organisationer.

6. Idrætskonsulent

National gennemsnitsløn: $58.265 om året

Primære opgaver: En sportskonsulent arbejder tæt sammen med atleter og sportsdirektører for at rådgive dem om forskellige trends inden for sport. De udvikler strategier til at støtte organisatoriske mål, mægler sportsaftaler med andre virksomheder og hjælper atleter med at få sportsaftaler med hold. Sportskonsulenter udfører også forskning og indsamler data for at træffe informerede beslutninger.

7. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $61.665 om året

Primære opgaver: En registreret sygeplejerske er ansvarlig for at tage sig af patienterne. De overvåger vitale tegn, administrerer medicin, hjælper patienter med at gå og udfører andre aktiviteter, der understøtter deres forbedring, og kommunikerer eventuelle patientopdateringer til læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale.

Læs mere: Lær om at være en registreret sygeplejerske (RN)

8. Sportsdirektør

National gennemsnitsløn: $65.847 om året

Primære opgaver: En atletisk leder fører tilsyn med atletiske programmer. De administrerer budgetter, personale, logistik og meget af det netværk, der går til atletiske konkurrencer og træning. Atletiske direktører promoverer også deres hold og individuelle spillere, sikrer sikkerheden for alle spillere, administrerer den facilitet, holdet bruger, planlægger rejser til konkurrence, håndterer konflikter mellem spillere og medarbejdere og sikrer, at deres program følger alle regler.

9. Wellness-direktør

National gennemsnitsløn: $67.453 om året

Primære opgaver: En wellness-direktør udvikler planer og strategier for at forbedre sundheden for alle medarbejdere i organisationen. De kan styre et team af medarbejdere, der er engageret i sundheds- og wellness-programmer på arbejdspladsen, facilitere teamudfordringer og samarbejde med lokale wellness-virksomheder, såsom kurbade og fitnesscentre, for at få rabatter til medarbejderne.

10. Kiropraktor

National gennemsnitsløn: $68.113 om året

Primære opgaver: En kiropraktor er ansvarlig for at behandle patienter, der kan have en skade eller lidelse, der forårsager smerte eller ubehag. De udfører justeringer, skaber justeringer i rygsøjlen og uddanner patienter i, hvordan de kan tage sig særligt af deres krop. Kiropraktorer bruger forskellige terapier og metoder til at diagnosticere og behandle problemer som rygsmerter, hovedpine, bilulykkesskader, iskias- og gigtsmerter og guider ofte patienter i korrigerende øvelser, de kan udføre derhjemme mellem sessionerne.

Læs mere: Lær om at være kiropraktor

11. Ergoterapeut

National gennemsnitsløn: $82.663 om året

Primære opgaver: En ergoterapeut yder pleje til patienter, der er designet til at hjælpe dem med at bevare de bevægelser og fleksibilitet, der er nødvendige for at opfylde deres livsstils- eller arbejdspladskrav. Ergoterapeuter beskæftiger sig med en række fysiske og mentale tilstande, såsom brækkede knogler og PTSD. Er der tale om en patient, der lider af et varigt handicap, vil ergoterapeuter forsøge at hjælpe patienten med at tilpasse sig så meget som muligt for at kunne føre et selvstændigt liv.

Læs mere: Lær om at være ergoterapeut

12. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $82.816 om året

Primære opgaver: En fysioterapeut arbejder med patienter på hospitaler og rehabiliteringscentre for at forbedre deres mobilitet efter operationer eller procedurer. De bruger en række øvelser og stræk for at nå mål designet til at gøre patienten så selvstændig som muligt og minimere smerte. Fysioterapeuter yder også forebyggende pleje og lærer patienter, hvordan de kan bruge bestemte teknikker til at hjælpe med deres helingsproces.

Mikkel Clemmensen
Mikkel Clemmensen Hvis du er interesseret i at hjælpe andre og studere den menneskelige krops mekanik, så kan en karriere i kinesiologi være det rigtige valg for dig. Kinesiologi er studiet af videnskaben bag menneskelig bevægelse, og det involverer at analysere effekten af træning på det fysiske og mentale velbefindende hos en patient eller klient. Folk, der arbejder inden for kinesiologi, kan arbejde som fysioterapeuter, personlige trænere, trænere, lærere, sælgere eller marketingfolk. I denne artikel udforsker vi 12 af de højest betalte kinesiologijob.