11 Typer Job I Big Data

11 Typer Job I Big Data

Big data er et ret abstrakt begreb. Det relaterer sig dog til et voksende felt af IT-jobmuligheder. Virksomheder søger tekniske eksperter til big data-job for at hjælpe dem med at forstå og bruge data til at forbedre deres forretningspraksis. I denne artikel diskuterer vi, hvad big data job er, hvor man kan finde big data jobs og typer af almindelige big data jobs.

Hvad er big data jobs?

Big data-job kan referere til en række data-relaterede eller it-job. Efterhånden som data bliver mere indflydelsesrige i forretningspraksis, søger virksomheder dygtige medarbejdere med den tekniske erfaring til at hjælpe dem med at få adgang til data og omdanne dem til overskud. Mennesker med disse job udvikler ofte løsninger og praksisser for at hjælpe virksomheder med at indsamle, organisere, opbevare og fortolke data vedrørende deres drift.

Relateret: 8 uvurderlige dataingeniørfærdigheder

Hvor finder man big data jobs

Virksomheder på tværs af alle brancher ansætter til big data-job. Nogle almindelige typer virksomheder, der leder efter big data-professionelle, omfatter sygeforsikringsselskaber og onlineforhandlere. Virksomheder i hele USA har big data jobs. Men ifølge Bureau of Labor and Statistics er staterne med den højeste beskæftigelse for databaseadministratorer og arkitekter:

 • Californien
 • Texas
 • New York
 • Florida
 • Virginia

Ifølge Bureau of Labor and Statistics omfatter nogle storbyområder eller byer med høje beskæftigelsesniveauer for datajob:

 • New York City, NY
 • Washington DC
 • Dallas, TX
 • Los Angeles, CA
 • Philadelphia, PA
 • Chicago, IL
 • San Francisco, CA
 • Boston, MA
 • Houston, TX

Typer af big data job

Virksomheder fra mange industrier søger big data eller tekniske fagfolk til at hjælpe dem med at træffe forretningsbeslutninger og -praksis. Faktisk kombinerer mange af disse job teknisk ekspertise med kreative færdigheder og en forståelse af forretningsprincipper. Stillingerne kan dog variere inden for forskellige virksomheder eller brancher. Her er nogle eksempler på big data jobs at overveje:

1. Big data tester

National gennemsnitsløn: $32.855 om året

Primære opgaver: En big data tester er som en kvalitetssikringsanalytiker (QA). De tester dataplaner for at hjælpe med leveringen af ​​datarelaterede produkter. De kan skrive og udføre testscripts, og de kan analysere dataudførelsesscripts. Big data-testere definerer og sporer også QA-målinger, såsom defekter og testresultater.

Relateret: Sådan bliver du en QA-analytiker

2. Teknisk rekrutterer

National gennemsnitsløn: $54.236 om året

Primære opgaver: En teknisk rekrutterer hjælper virksomheder med at vurdere deres ansættelsesbehov og finde kandidater til big data-roller. De søger på markedet for kandidater til at screene, interviewe og ansætte. Tekniske rekrutterere kan også hjælpe med onboarding-processen.

Relateret: Hvad gør en teknisk rekrutterer?

3. Databaseansvarlig

National gennemsnitsløn: $65.151 om året

Primære opgaver: Databaseadministratorer er kreative tekniske fagfolk, der forstår databaseteknologi i større skala. De vedligeholder databasemiljøet og varetager projektledelsesopgaver. En databasemanager håndterer ofte en række standardstyringsopgaver, såsom at lede datateamet, håndtere personaleproblemer og justere budgetter.

Relateret: Lær om at være dataadministrator

4. Dataanalytiker

National gennemsnitsløn: $73.891 om året

Primære opgaver: Dataanalytikere er problemløsere, der analyserer datasystemer. De skaber ofte automatiserede systemer, der henter information fra en database. Dataanalytikere udarbejder ofte også rapporter, og de kan arbejde uafhængigt eller som en del af et team.

Læs mere: Lær om at være dataanalytiker

5. Big data udvikler

National gennemsnitsløn: $83.668 om året

Primære opgaver: En big data-udvikler er som en softwareudvikler. De fuldfører kodningen og programmeringen af ​​applikationer og udvikler og implementerer pipelines, der udtrækker, transformerer og indlæser data til et produkt. En udvikler kan også hjælpe med at skabe højtydende og skalerbare webtjenester, der sporer data. Nogle big data-udviklere undersøger og analyserer også nye løsninger til problemer såsom lagring eller behandling af data for at skabe mere strømlinede tilgange.

Relateret: Lær om at være softwareudvikler

6. Datagovernance-konsulent

National gennemsnitsløn: $94.882 om året

Primære opgaver: En datastyringskonsulent udvikler strukturer til at hjælpe med at beskytte og regulere brugen af ​​data. Dette omfatter indflydelse på indsamling, styring, brug og arkivering af dataaktiver. De fører også tilsyn med procedurer og politikker og sikrer, at databrug følger inden for fastlagte retningslinjer.

7. Databaseadministrator

National gennemsnitsløn: $96.154 om året

Primære opgaver: Databaseadministrator fører tilsyn med den daglige ledelse af en virksomheds database. Dette inkluderer at sikre, at databasen forbliver stabil og at vedligeholde sikkerhedskopier af databasen. Databaseadministratorer udfører også databaseopdateringer og -ændringer.

Læs mere: Lær om at være databaseadministrator

8. Sikkerhedsingeniør

National gennemsnitsløn: $107.307 om året

Primære opgaver: Sikkerhedsingeniører er vigtige inden for IT for at reducere virksomhedens risikoeksponering. De skaber flerlags forsvarsprotokoller til computernetværk, såsom opsætning af firewalls og overvågning og reaktion på indtrængensforsøg. Sikkerhedsingeniører analyserer sikkerhedssystemer for at identificere problemer og oprette og implementere testplaner for softwareopdateringer.

Relateret: Hvad er en cybersikkerhedsingeniør?

9. Data scientist

National gennemsnitsløn: $122.451 om året

Primære opgaver: Dataforskere arbejder tæt sammen med virksomhedernes virksomhedsside. De miner, analyserer og fortolker data og præsenterer deres resultater for virksomhedsledere. Data videnskabsmænd giver anbefalinger baseret på deres resultater og tendenser for at hjælpe virksomheder med at træffe bedre beslutninger.

Læs mere: Lær om at være dataforsker

10. Dataarkitekt

National gennemsnitsløn: $129.992 om året

Primære opgaver: Dataarkitekter kombinerer kreative færdigheder og en forståelse af hele databasedesignet for at udvikle forretningsvejledninger og databaseløsninger. De samarbejder med dataingeniører for at skabe dataworkflows for at hjælpe virksomheden med at opnå deres overordnede mål. En dataarkitekt designer og tester også nye databaseprototyper.

Læs mere: Lær om at være dataarkitekt

11. Big data ingeniør

National gennemsnitsløn: $131.545 om året

Primære opgaver: En big data-ingeniør fungerer som formidler mellem dataforskere og virksomhedsledere. De sikrer, at data scientists arbejde flugter med og muliggør virksomhedens overordnede mål. Big data-ingeniører håndterer store mængder rådata, evaluerer potentielle nye datakilder, udvikler processer til at forbedre datatilgængelighed, udarbejder rapporter og laver computeralgoritmer til at oversætte til prototypekode. De skaber også værktøjer og dashboards til slutbrugere.

Ane Svendsen
Ane Svendsen Big data er et ret abstrakt begreb. Det relaterer sig dog til et voksende felt af IT-jobmuligheder. Virksomheder søger tekniske eksperter til big data-job for at hjælpe dem med at forstå og bruge data til at forbedre deres forretningspraksis. I denne artikel diskuterer vi, hvad big data job er, hvor man kan finde big data jobs og typer af almindelige big data jobs.