11 Typer Grafisk Designjob At Udforske

En karriere inden for grafisk design kan være en spændende måde at kombinere kunst, teknologi og kommunikation. Disse fagfolk er nødvendige på mange projekter inden for en række forskellige områder, herunder marketing og reklame, udgivelse, sundhedspleje og digital kommunikation. Når du begynder at udforske job inden for grafisk design, er det en fordel at forstå dine karrieremuligheder, og hvad forskellige stillinger indebærer. I denne artikel udforsker vi 11 almindelige grafiske designjob – inklusive deres gennemsnitlige lønninger, pligter og krav.

Hvad laver grafiske designere?

Grafiske designere skaber grafik og layout til en lang række produkter, herunder firmalogoer, hjemmesider, tøj, bøger, spil og produktbrugervejledninger. Disse fagfolk skal have et stærkt kendskab til farveteori, billedkonstruktion, skrifttyper og mange andre kunstneriske principper for at bestemme den stærkeste appel til mærkets målmarked. De bruger en række computeriserede designprogrammer til at skitsere nye designs og inkorporere eksisterende branddetaljer for at skabe innovative designs, der appellerer til brandets måldemografi.

Grafisk design job kræver typisk følgende færdigheder og kvalifikationer:

  • Computerstyret skitseevne
  • Kreativitet og innovation
  • Meddelelse
  • Forståelse af målgruppemålretning
  • Færdighed i computerstøttet design (CAD) software, herunder Adobe Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, InDesign, Corel Graphics Suite eller Paintshop Pro

Typer af grafisk design job

En grad relateret til grafisk design kan være gavnlig for en række karrierer. Det bedste job for dig afhænger af dine interesser, færdigheder, karrieremål og værdier. Her er 11 grafisk design-relaterede job, du kan udforske, når du begynder din jobsøgning:

1. Fotoredigering

National gennemsnitsløn: $16,32 i timen

Primære opgaver: Fotoredigerere arbejder med billeder fra det virkelige liv for at justere, farvekorrigere eller kombinere billeder for at skabe det ønskede endelige billede. Billedredigering kan være så simpelt som at justere belysningen og farvebalancen på et fotografi eller så drastisk som at skifte tøjfarver eller tilføje logooplysninger eller bannere til billedet.

Karrierer med fokus på redigering af fotografi har mindre vægt på grafisk design, men de kræver et komplet kendskab til Photoshop, som typisk dækkes af et grafisk designprogram. Det er ofte fordelagtigt for virksomheder at ansætte en designer, der kan ændre billeder, når produktbilledet ikke repræsenterer det endelige produkt nøjagtigt, da der kan være behov for at tage billeder, før et design færdiggøres.

Krav: Et indgående kendskab til Photoshop og anden billedredigeringssoftware er påkrævet. Mange virksomheder foretrækker måske en associeret eller bachelorgrad i fotografi, grafisk design eller produktdesign, men det er muligvis ikke påkrævet for kandidater, der har ekspertviden om fotoredigeringssoftware og har en stærk portefølje af arbejde.

2. [Tøj grafisk designer ](https://www.Bonjoures.com/q-apparel-graphic-designer-jobs.html)

National gennemsnitsløn: $17,67 i timen

Primære opgaver: Beklædningsgrafikere skaber individuelle, originale billeder til tøj. De udvikler en stærk forståelse for brandets kunder og sikrer, at deres grafik er sammenhængende og visuelt tiltalende for det pågældende publikum. De designer en række forskellige billeder og skrifttypebaseret grafik til serigrafi på skjorter, broderidesign i lommerne og andre specielle designs eller prints, som brandets designchefer ønsker at inkludere på deres tøj.

Denne grafiske designer arbejder i CAD-programmer for at udvikle grafikken og skalaen, så den passer til tøjets mønsterstørrelse. De bruger kreativitet til at vise farver på en enkel, men mærkbar måde, da udskrivning ofte er begrænset til otte eller færre farver.

Krav: En bachelorgrad i grafisk design og tidligere beklædningsgrafisk designerfaring - uanset om det er en praktikplads eller i en entry-level rolle - er typisk påkrævet. Disse grafiske designere kan være ansat af tøjmærket eller af et tredjepartsbureau, der designer grafik på kontraktbasis for flere mærker.

3. [Logodesigner ](https://www.Bonjoures.com/q-logo-designer-jobs.html)

National gennemsnitsløn: $17,67 i timen

Primære opgaver: Logodesignere udvikler visuelt overbevisende grafik eller symboler til at repræsentere en virksomhed, et produkt, et brand eller en service. De undersøger måldemografien for at få en stærk forståelse af, hvilke symboler de finder tiltrækkende og mindeværdige. Denne designer vælger derefter forskellige farver og former, der relaterer til og etablerer virksomhedens eller produktets brandidentitet. Logodesignere skal også være opmærksomme på andre designs på markedspladsen, så de ikke kopierer eller genskaber et varemærkebeskyttet logo.

Krav: Jobkravene til en logodesigner vil variere afhængigt af virksomheden, men typisk kræves en associeret eller bachelorgrad i grafisk design. Stærke illustrationsevner og en forståelse af forbrugerannoncering kan overvejes i stedet for en grad. Logodesignere kan arbejde på freelancebasis eller fuld tid for et reklamebureau, som begge sandsynligvis vil kræve en stærk portefølje.

4. Emballage designer

National gennemsnitsløn: $21,32 i timen

Primære opgaver: Emballagedesignere – eller produktionsdesignere – udvikler æsken, beholderen og etiketterne på et produkt for at beskytte produktet under forsendelse og kommunikere vigtige funktioner til kunden. De bruger CAD-software til at skrive produktdetaljer i en passende skrifttype, tilføje grafik for at forklare funktionerne og vise, hvordan produktet ser ud, eller hvordan man bruger det. De designer ofte også pakken som et marketingværktøj, så de samarbejder med marketing- og produktdesignspecialister for at formidle de vigtige produktdetaljer til kunden.

Krav: En bachelorgrad i grafisk design, produktdesign eller kunst er typisk påkrævet for en karriere inden for emballagedesign. Arbejdsgivere foretrækker almindeligvis tidligere erfaring med grafisk design eller emballagedesign og et stærkt kendskab til deres kunder.

5. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $22,32 i timen

Primære opgaver: Webdesignere hjælper med at udvikle hjemmesider ved at lave individuelle websider, designe sidelayouts og udvikle grafik til hjemmesiden. De er også ansvarlige for at designe navigationsmenuerne, drop-down muligheder og hjemmesidens struktur. De kan have kodnings- og programmeringsfærdigheder, som ville give dem mulighed for fuldstændigt at udvikle hjemmesiden på egen hånd. Webdesignere samarbejder med webstedets brand- eller marketingteam for at bestemme, hvilket indhold der er inkluderet på hver side, og hvor grafikken skal placeres, samt for at sikre kontinuitet, når forbrugerne browser på webstedet.

Krav: Da onlinesalg og annoncering fortsætter med at vokse, søger arbejdsgivere webdesignere med en stærk viden om teknologi, hjemmesidelayoutdesign, programmering og grafisk design. De fleste job kræver tidligere erfaring med webdesign, en stærk portefølje og mindst en associeret grad relateret til web eller grafisk design.

6. Multimediedesigner

National gennemsnitsløn: $57.645 om året

Primære opgaver: Multimediedesignere skaber komplekse animerede billeder og videoer ved hjælp af kunst og computeriserede animationsprogrammer. De planlægger animationen ved at skitsere, skabe skalamodeller og udvikle computergrafik til at bygge historien. De er ansvarlige for at udvikle grafikken til historiens karakterer, baggrundsscener og rekvisitter.

Multimediedesignere kan arbejde inden for en række områder, herunder tv- eller filmproduktion, scenografi og udvikling af videospil. Hvis de arbejder med film eller scenografi, kan de også være ansvarlige for at instruere scenografassistenter og lysmandskab i udførelsen af ​​deres designhensigt.

Krav: En karriere inden for multimediedesign kræver kreativ tænkning og stærke fantasifulde evner til at udvikle innovative fantasidesigns. Typisk er en associeret eller bachelorgrad i et visuelt kreativt felt, såsom grafisk design, multimedie digital kunst, webdesign eller brugeroplevelsesdesign påkrævet for multimediedesignere. Mange multimediejob kræver også tidligere erfaring med at producere videoer og bruge CAD-software.

7. Annoncedesigner

National gennemsnitsløn: $62.930 om året

Primære opgaver: Reklamedesignere bruger grafisk design, skitsering og fotografering til at skabe visuelt overbevisende marketingmateriale til et brand eller en virksomhed. De laver reklametavler, magasinannoncer, webstedsannoncer og andre efterspurgte salgsfremmende materialer. De skitserer eller bruger CAD-software til at udvikle et indledende koncept baseret på marketing- og PR-strategier. De kan skabe et par variationer af et koncept for at præsentere for reklameledelsen, og de lytter til ledelsens feedback for at perfektionere det endelige design.

Krav: En karriere inden for reklamedesign kræver et stærkt kendskab til design og markedsføringsteknikker. Mange job kræver en bachelorgrad i grafisk eller CAD-design samt et stærkt kendskab til arbejdsgiverens kunder. Kurser inden for reklame, marketing eller forretning kan også hjælpe disse fagfolk med at udvikle en praktisk viden om bedste reklamepraksis.

8. Publikationsdesigner

National gennemsnitsløn: $72.184 om året

Primære opgaver: Publikationsdesignere udvikler layout, visuelle udseende og grafik til en række trykte publikationer. Virksomheder, der opretter årsrapporter, forskningsartikler, bøger, kataloger og brugermanualer, bruger interne eller freelance publikationsdesignere til at tilføje billeder og grafik til den skriftlige information. Disse billeder hjælper med at gøre dataene nemmere at læse og kan uddybe skrevne emner ved at vise en graf eller trinvise instruktioner til at udføre en opgave i en manual. Designeren er ansvarlig for at udvikle billederne og graferne og indarbejde dem i publikationen på en visuelt tiltalende måde.

Krav: En bachelorgrad i grafisk, visuel, brugeroplevelse eller printdesign er typisk påkrævet for en karriere inden for publikationsdesign. Disse designere besidder et højt niveau af kreativitet i at oversætte skriftlig information til en skitse og udvikle den passende graf til bedst mulig visning af data.

9. Art director

National gennemsnitsløn: $72.297 om året

Primære opgaver: Art director er en leder på højt niveau, der er ansvarlig for at vejlede designteamets vision, styre temakonceptet og føre tilsyn med alt designkunstværk. De kan arbejde i en række forskellige brancher, herunder mode, trykte publikationer, reklamer, tv eller forbrugerprodukter. Direktøren kan være ansat af brandet eller som freelancer, men de arbejder altid tæt sammen med kunden eller salgsteamet for at forstå deres kunstneriske vision.

Art director er ansvarlig for at gennemgå og godkende design udført af kunst- og grafikholdene. Som executive arbejder art director også tæt sammen med marketing-, finans-, kreative- og kundeservicedirektørerne for at koordinere projekter og opretholde et konsistent brandimage.

Krav: Art director-stillinger kræver typisk omfattende erfaring i den relaterede industri for en stærk forståelse af forretningsmålene. En bachelorgrad inden for ethvert kunst- eller designområde er almindeligvis påkrævet, men nogle arbejdsgivere foretrækker måske, at kandidater har en kandidatgrad i forretning eller kunst.

10. Brugergrænsefladedesigner (UI).

National gennemsnitsløn: $78.080 om året

Primære opgaver: Brugergrænsefladedesigneren er ansvarlig for at sikre, at hver webside eller operationelle trin i det endelige produkt følger brugeroplevelsesdesignerens hensigt. De har typisk grundlæggende kodningsfærdigheder og er i stand til at udvikle designerens vision ved at arbejde med softwareprogrammeringseksperter. UI-designere gør websider, reklamer og elektronisk programmering nemme for forbrugeren at interagere med. De skal sikre, at UX-designet er gennemførligt og veludført.

Krav: Et minimum af en to-årig grad i UI-design, grafisk design eller computerprogrammering er almindeligvis påkrævet for UI-designere. Nogle arbejdsgivere foretrækker dog, at potentielle medarbejdere har en bachelorgrad. En solid baggrund inden for alle tre specialer er en fordel for at kombinere et stærkt designudseende med en funktionel teknologisk grænseflade.

11. User experience (UX) designer

National gennemsnitsløn: $89.250 om året

Primære opgaver: UX-designere gør produkter, tjenester og websteder behagelige og tilgængelige for brugerne. De overvejer den tilsigtede slutanvendelse af produktet, og hvordan produktet føles for forbrugeren for at sikre, at det er et brugervenligt produkt eller en service. UX-designere arbejder oftest med webdesign for at gøre websteder visuelt tiltalende og lette for kunderne at navigere på. De arbejder også med andre teknologibaserede produkter, herunder software, spilsystemer, computere og biler for at udvikle visuel æstetik og grafik. UX-designere sikrer, at produktet har et logisk flow fra det ene trin til det næste. De tester produktet under normal brug og løser eventuelle uoverensstemmelser i udseendet eller flowet.

Krav: UX-designroller kræver typisk en toårig uddannelse i UX-design, grafisk design eller computerprogrammering. Kendskab til alle tre specialer er en fordel for at kombinere et stærkt designudseende med et funktionelt produkt. Nogle arbejdsgivere foretrækker måske, at kandidater har en bachelorgrad.

Else Bjerg
Else Bjerg En karriere inden for grafisk design kan være en spændende måde at kombinere kunst, teknologi og kommunikation. Disse fagfolk er nødvendige på mange projekter inden for en række forskellige områder, herunder marketing og reklame, udgivelse, sundhedspleje og digital kommunikation. Når du begynder at udforske job inden for grafisk design, er det en fordel at forstå dine karrieremuligheder, og hvad forskellige stillinger indebærer. I denne artikel udforsker vi 11 almindelige grafiske designjob – inklusive deres gennemsnitlige lønninger, pligter og krav.