11 Typer Af Bankgrader Og Certifikater At Overveje

11 Typer Af Bankgrader Og Certifikater At Overveje

Bankuddannelser er tilgængelige på en række forskellige niveauer. Hver grad tilbyder unikke fordele for at hjælpe modtagerne med at forberede sig til karrierer i bank- og finansindustrien. I denne artikel diskuterer vi de forskellige typer af bankgrader og -certifikater, og hvordan du vælger en karriere med din bankuddannelse.

Hvorfor få en bankuddannelse?

Bankuddannelser giver dig mulighed for at udvikle en række færdigheder, du kan bruge på forskellige meningsfulde måder i verden. Mennesker med disse grader deltager aktivt i en betydelig mængde finansiel aktivitet i nationale og internationale økonomier. Desuden fortsætter bank- og finansindustrien med at vokse og udvikle sig, hvilket ofte giver dig nye muligheder.

Nogle andre fordele ved at få en grad i bank omfatter:

Jobefterspørgsel

Karrierer i banksektoren giver ofte jobsikkerhed, fordi mange mennesker altid er interesserede i penge. Hvis økonomien lider, vil folk gerne vide, hvordan de kan spare og maksimere deres investeringer. Hvis økonomien er sund, vil folk gerne vide de bedste måder at bruge og investere deres penge på. De henvender sig ofte til folk med bankuddannelser for at få vejledning.

Forskellige jobmuligheder

Bankuddannelser giver mulighed for en række forskellige karriereveje. Nogle grader dækker også flere forskellige områder for at give dig en mere dybdegående forståelse af emner, hjælpe dig med at bestemme, hvilket område du vil fokusere på og give dig mulighed for at ændre dit speciale, hvis det ønskes. Folk med bankuddannelser kan arbejde i banker, investeringsselskaber, private virksomheder, advokatfirmaer, forskningsorganisationer og mere.

Relateret: 17 karriereveje i banksektoren og hvordan man vælger den bedste for dig

Evne til at løse problemer i den virkelige verden

At besidde en bankuddannelse giver dig mulighed for at arbejde med aktiemarkedet, investeringer og lån. Dit job kan hjælpe en familie med at få det lån, de skal bruge for at købe deres første hjem. At afslutte forskning med en bankuddannelse, såsom i økonomi, kan også skabe forandring ved at påvirke vigtige offentlige politikker.

11 typer af bankuddannelser og certifikater

Det er vigtigt for dig at vælge den grad i bank, der passer bedst til dine karrieremål. Her er nogle af de bedste grader for bankkarrierer at overveje:

1. Associate degree i bank eller finans

At tjene en associeret grad i bank eller finans kan hjælpe dig med at lære det grundlæggende i denne branche. Denne grad dækker ofte de grundlæggende principper for bank, finans eller regnskab for at give et fundament og praktisk viden. At tjene en associeret grad kan hjælpe dig med at indsnævre, hvad du er mest interesseret i, før du forfølger en bachelorgrad, eller denne grad kan hjælpe med at udvide dine nuværende karrieremuligheder. Denne grad kan hjælpe dig med at finde et job som en bankbetjent eller juniorlåneansvarlig.

2. Bachelorgrad i økonomi

En bachelorgrad i økonomi kan hjælpe dig med at forstå økonomiske tendenser og hvordan man kan forudsige dem. Disse tendenser omfatter lønniveauer, forbrugertillid, arbejdsløshed, inflationsrater og meget mere. Banker er afhængige af økonomer til at give indsigt i disse tendenser for at hjælpe med at skabe politik og fastlægge deres udlånspraksis.

3. Bachelorgrad i finans

Finansiering er en almindelig bachelorgrad for dem, der håber på at forfølge en karriere inden for bankvæsen. Denne grad giver indsigt i emner som skattelovgivning, pengepolitik, finanspolitisk ansvar, udlånspraksis og penges rolle i verdensøkonomien og banksektoren. At tjene din bachelorgrad i finans kan give dig fleksibilitet til at vælge den karriere inden for opbakning, der passer bedst til dig.

4. Bachelorgrad i erhvervslivet

En bachelorgrad i erhvervslivet giver et stærkt fundament relateret til al forretningspraksis. De fleste uddannelser dækker emner relateret til økonomi, regnskab, marketing og ledelse. Dette giver dig et bredt overblik over mange emner, så du kan vælge mellem en række levedygtige karriereveje. Nogle programmer tilbyder koncentrationsmuligheder for at finpudse dine færdigheder inden for et bestemt område.

5. Bachelor i regnskab

En bachelorgrad i regnskab hjælper dig med at forstå, hvordan man anvender regnskabsprincipper i det komplekse miljø i en bank. Revisorer vedligeholder ofte balancer og resultatopgørelser, sporer aktiver og gennemfører revision af kontoudtog. Nogle vælger at fremme deres karriere ved at opnå deres certificering som Certified Public Accountant, eller CPA, for at gennemføre mere kompleks skattepraksis.

Relateret: CPA vs. revisor: Definitioner og forskelle

6. Bachelorgrad i informationsteknologi

Cybersikkerhed er en vigtig funktion i bankvirksomhed for at hjælpe med at beskytte personlige og finansielle oplysninger. At tjene en bachelorgrad i informationsteknologi kan lære dig, hvordan du identificerer og forhindrer potentielle databrud eller cyberangreb. En anden brug af en informationsteknologigrad ville være en karriere inden for regnskab vedrørende revision af data og arbejde med forskellige computere og databaser.

7. Bachelor i erhvervsøkonomi

En bachelorgrad i business administration giver en grundlæggende forståelse af forretningspraksis. Nogle uddannelser tilbyder også muligheden for at gennemføre en koncentration i bankvirksomhed for at hjælpe dig bedre med at forberede dig til en karriere inden for bankvæsen eller en mere avanceret grad inden for området. Denne koncentration kan dække emner som forretningsbankledelse og finansiel styring.

8. Bachelorgrad i jura

At tjene en bachelorgrad i jura er en anderledes måde at forfølge en grad i bank. Denne grad kan hjælpe dig med at blive en advokat, der praktiserer banklovgivning. Advokater hjælper banker med deres overholdelse af en række regler relateret til udlånspraksis, investeringer og håndtering af store transaktioner.

9. Kandidatgrad

At tjene en kandidatgrad giver dig mulighed for bedre at studere et specifikt emne relateret til bank eller finans. Mens nogle mennesker kan vælge at gennemføre en specialiseret kandidatuddannelse, foretrækker andre at tjene en MBA. Begge typer grad kan udvide dine karrieremuligheder.

Relateret: Skal jeg få en MBA? Hvad det er, og hvornår det er besværet værd

10. Doktorgrad

Mange bankkarrierer kræver ikke en doktorgrad. Du kan dog vælge at forfølge en doktorgrad inden for et område som bank eller finansiel forskning, hvis du har en interesse i at udføre forskning på højt niveau. Dette kan omfatte færdiggørelse af forskning på en akademisk eller finansiel institution, og dette arbejde kan omfatte udvikling og gennemførelse af undersøgelser, analyse af data og gennemførelse af finans- eller markedsundersøgelser.

11. Certifikater

Nogle bankfolk vælger at tjene et certifikat for at demonstrere deres viden inden for et bestemt speciale. Du kan opnå en af ​​disse certificeringer på ethvert tidspunkt i din bagekarriere. Nogle almindelige certifikater, som bankprofessionelle optjener, omfatter:

  • Certificeret Corporate Trust Specialist
  • Certificeret finansiel planlægger
  • Certificeret Regulatory Compliance Manager
  • Certificeret tillids- og finansplanlægger
  • Charteret alternativ investeringsanalytiker
  • Uddannet finansanalytiker

Læs mere: Certifikat vs. grad: Hvad er forskellen?

Tips til at vælge en bankkarriere

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge en karriere med din bankuddannelse:

Overvej, hvordan du foretrækker at arbejde

Nogle bankkarrierer involverer arbejde med offentligheden eller en række forskellige kunder, mens andre karrierer involverer mere selvstændigt arbejde. Hvis du foretrækker at arbejde alene, kan du overveje at forfølge en karriere som revisor. Men hvis du foretrækker at arbejde sammen med andre, kan du overveje at arbejde med lån og investeringer.

Tænk over, hvad du nyder at lave

De fleste bankkarrierer kræver, at du har stærke matematiske færdigheder. Men hvordan du nyder at anvende disse færdigheder, kan påvirke den rigtige bankkarriere for dig. Hvis du for eksempel kan lide at indsamle data og fortolke tendenser, kan du overveje at blive økonom. Hvis du kan lide at arbejde med formler og sikre, at alle aktiver er i balance, kan du overveje at blive revisor eller revisor.

Vurder, hvor meget tid du vil bruge i skolen

Mange bankkarrierer kræver en bachelorgrad. Nogle virksomheder kan dog søge dem med kandidatgrader til højtplacerede stillinger. Også nogle karrierer, såsom en finansiel planlægger eller revisor, kan have visse eksamener at bestå eller certificeringer at opnå.

Det er også vigtigt at vælge den uddannelse, der bedst afspejler dine nuværende mål. Hvis du kan lide at arbejde med tal, men ikke er sikker på, hvilket felt du vil forfølge endnu, kan du overveje at få en associeret grad. Hvis du er interesseret i den finansielle industri, men ikke er sikker på den nøjagtige karrierevej, du vil tage endnu, så overvej en bachelorgrad. Hvis du har indsnævret den præcise karriere, du ønsker eller ønsker at fremme dine færdigheder, så overvej en kandidatgrad eller i nogle tilfælde en doktorgrad.

Overvej hvilken type tidsplan du ønsker

Karrierer inden for bank involverer en række forskellige arbejdsplaner. Mange karrierer inkluderer en standard tidsplan fra mandag til fredag, og nogle banker kan kræve, at du arbejder i korte timer om lørdagen. Mens mange af disse karrierer opererer på en 9-til-5 eller lignende tidsplan, kan nogle højtydende bankjob kræve længere arbejdstid. Disse job kommer dog ofte med højere lønninger for at kompensere for de forlængede timer.

Bestem dine lønmål

Overvej dine økonomiske mål og ideelle løn, når du vælger din bankkarriere. Da bankkarrierer varierer i ansvar, kan lønninger for bankkarrierer variere betydeligt. Faktorer som stillingsniveau, uddannelseskrav, daglige ansvar og erfaring kan påvirke lønnen.

For eksempel er den nationale gennemsnitlige grundløn for en bankkasse 24.059 USD om året. Dette kan være en stilling for en person uden en bankuddannelse eller med en associeret grad. Dog er den nationale gennemsnitlige grundløn for en revisor $68.242 om året. Denne stilling kræver mindst en bachelorgrad i et bankrelateret område og kan kræve yderligere certificeringer.

At forfølge en karriere, der har krav til højere uddannelse og flere uregelmæssige arbejdstider, kan give en højere løn. For eksempel er den nationale gennemsnitlige grundløn for en børsmægler $74.034 om året. Men at blive børsmægler kræver ofte, at du har en kandidatgrad eller MBA, og det kræver, at du arbejder mange timer.

Job for bankfolk

Hvis du er interesseret i at finde et job som bankmand eller et andet erhverv inden for finans, er der mange muligheder for dig at overveje. Her er en liste over 10 job til bankfolk:

1 . Finansiel analytiker

2 . Finansiel rådgiver

3 . Revisor

4 . Filialleder

5 . Udlånsansvarlig

6 . Filialleder

7 . Bankkasserer

8 . Kasserer

9 . Tillidsadministrator

10 . Escrow officer

Carl Johannsen
Carl Johannsen Bankuddannelser er tilgængelige på en række forskellige niveauer. Hver grad tilbyder unikke fordele for at hjælpe modtagerne med at forberede sig til karrierer i bank- og finansindustrien. I denne artikel diskuterer vi de forskellige typer af bankgrader og -certifikater, og hvordan du vælger en karriere med din bankuddannelse.