11 Store Entry-level Jobs For Statskundskab Majors

Statskundskab er studiet af regering og politik på alle niveauer af jurisdiktion. At studere statskundskab kan være et godt valg for alle, der interesserer sig for politik, da der er flere karriereveje i branchen at vælge imellem, som relaterer sig til politik på forskellige måder. Hvis du er interesseret i at starte en karriere inden for statskundskab, kan det være nyttigt at lære om de ledige job på begynderniveau, så du nemt kan bryde ind i feltet. I denne artikel udforsker vi 11 statskundskabsjob på indgangsniveau, inklusive deres typiske jobopgaver og gennemsnitlige lønninger.

Relateret: 15 statsvidenskabelige karrierer at vælge imellem

Hvad er entry-level statskundskabsjob?

Entry-level statskundskabsjob er stillinger i branchen, der typisk henvender sig til nyuddannede eller nye fagfolk, der ønsker at komme ind på området. Fordi arbejde i statskundskab kan involvere store mængder forskning og fortolkning af kompleks information, fokuserer mange begynderjob i branchen på at indsamle og analysere data. Du kan typisk finde flere nystartede statskundskabsjob i valgsæsoner, da politiske kampagner ofte har stillinger for praktikanter eller lavere ansatte, der også giver dem mulighed for at lære om at være professionel i politik.

Relateret: Hvad er en politolog? (Plus muligheder for karrierevej)

11 statskundskabsjob på indgangsniveau

Her er 11 job på begynderniveau, du kan forfølge i statskundskab:

1. Praktikant på sociale medier

National gennemsnitsløn: $30.672 om året

Primære opgaver: En praktikant på sociale medier hjælper med at drive de sociale mediekonti for individuelle kunder og organisationer. Praktikanter på sociale medier kan arbejde tæt sammen med ledere af sociale medier for at lære om nuancerne i jobbet, skabe indhold på sociale medier til at poste på forskellige platforme og samarbejde med andre teammedlemmer for at udvikle ideer til nyt indhold. En praktikant på sociale medier med hovedfag i statskundskab kan arbejde på marketingteamet for en politiker eller anden professionel inden for politik eller regering.

2. Lovfuldmægtig

National gennemsnitsløn: $40.625 om året

Primære opgaver: En lovgivende assistent hjælper lovgivere, når de udarbejder dokumentationen til nye love. Lovgivende assistenter kan gennemgå og redigere skriftlig lovgivning og notater for at sikre, at de er nøjagtige, udføre forskning i juridiske emner for at lære mere om behovet for nye love og oprette udkast til lovbeslutninger og mindesmærker. En lovgivende assistent kan også udføre administrative opgaver som at besvare telefonopkald, organisere tidsplaner og føre tilsyn med praktikanter på arbejdet.

Relateret: Sådan bliver du lovgivende assistent

3. Junior forskningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $46.305 om året

Primære opgaver: En junior forskningsanalytiker hjælper med at udføre forskning i en organisations operationer for at finde måder at forbedre dens ydeevne på. Junior forskningsanalytikere kan udføre opgaver under instruktion af en forskningsanalytiker eller lederen af ​​et forskningsteam, identificere tendenser i markedet og forbrugerpræstationer, der kan informere nye operationer i en virksomhed og analysere data for at bestemme, hvordan en organisation kan forbedre sin præstation iht. til forbrugervaner og markedstendenser. Inden for statskundskab kan en yngre forskningsanalytiker arbejde på en politisk kampagne og hjælpe kandidater med at sikre sig stemmer ved hjælp af de oplysninger, de finder.

4. Personaleassistent

National gennemsnitsløn: $48.464 om året

Primære opgaver: En personaleassistent støtter et team ved at udføre administrative og andre typer opgaver, som en supervisor tildeler dem. Personaleassistenter kan have opgaver som at organisere klientplaner, hente data og filer fra databaser eller arkiver og besvare spørgsmål fra offentligheden eller andre medarbejdere. De fleste personaleassistenter, der arbejder inden for statskundskab, finder stillinger i valgkampagner eller hos offentlige myndigheder, hvor de kan bruge deres generelle ekspertise til at hjælpe på en lang række områder.

5. PR-assistent

National gennemsnitsløn: $48.591 om året

Primære opgaver: En PR-assistent hjælper andre PR-medarbejdere med at skabe og vedligeholde det offentlige billede af individuelle kunder og organisationer. Deres job kan involvere at skabe reklamemateriale til kunder, besvare telefonopkald fra eksisterende eller potentielle kunder og distribuere materialer til offentligheden gennem forskellige kanaler, såsom e-mail nyhedsbreve eller sociale medier. PR-assistenter kan også lette kommunikationen mellem kunder og PR-chefen ved at arrangere møder og dele budskaber.

6. Politisk konsulent

National gennemsnitsløn: $49.471 om året

Primære opgaver: En politisk konsulent arbejder på politiske kampagner for at bidrage til det offentlige image og succes for politiske kandidater. Politiske konsulenter kan lette kommunikationen mellem politiske kandidater og offentligheden ved at distribuere notater og pressemeddelelser, vedligeholde en kandidats offentlige image ved at føre tilsyn med deres public relations og sociale mediekonti og udvikle strategier for fundraising-indsatsen for at støtte kampagner, såsom vært for særlige begivenheder eller at nå ud. direkte til potentielle donorer. En politisk konsulent kan også udføre research på modstående kandidater for at afgøre, hvilke skridt de kan tage for at overgå dem.

7. Advokatassistent

National gennemsnitsløn: $50.441 om året

Primære opgaver: En advokatfuldmægtig er en advokat, der hjælper advokater med at forberede sager til retssag. Paralegals kan have mange ansvarsområder, såsom at skrive udkast til juridiske dokumenter, som advokater beder om, udføre forskning i aktive sager ved at undersøge beviser og filer og indsamle beviser for sager, såsom erklæringer og erklæringer fra vidner. En advokatfuldmægtig kan også opbevare journalerne for både igangværende og løste sager ved at organisere og opbevare filer.

Relateret: Lær om at være advokatfuldmægtig

8. Markedsforsker

National gennemsnitsløn: $56.638 om året

Primære opgaver: En markedsforsker indsamler og analyserer data om et bestemt marked eller branche. Markedsforskere kan udføre research på et bestemt marked for at lære om dets forbrugere og konkurrenter, udvikle forslag til nye forskningsprojekter, der kan hjælpe folk med at nå kreative løsninger på udfordringer på markedet og udarbejde rapporter, så de kan dele deres resultater med andre teammedlemmer og offentlig. I statskundskab kan markedsforskere fokusere på at lære om et bestemt politisk parti eller udføre opgaver, der bidrager til en valgkamp.

9. Ledelseskonsulent

National gennemsnitsløn: $81.586 om året

Primære opgaver: En ledelseskonsulent hjælper virksomheder ved at evaluere deres drift og give råd om, hvordan de kan forbedre deres ledelsesprocesser. Ledelseskonsulenter kan mødes med ledere og andre virksomhedsledere for at lære om den ledelsesstil, der er på plads i øjeblikket, gennemgå virksomhedsdata for at få indsigt i en virksomheds præstationer og komme med anbefalinger til, hvordan en virksomhed kan forbedre deres ledelse, hvilket typisk kan forbedre den samlede præstation. Inden for statskundskab kan en ledelseskonsulent arbejde med kampagneledere eller ledere på politiske kontorer eller regeringskontorer.

10. Politikanalytiker

National gennemsnitsløn: $84.768 om året

Primære opgaver: En politikanalytiker hjælper med at udvikle nye regeringspolitikker ved at evaluere nuværende politikker og finde måder at forbedre sig på. Deres job kan indebære at udføre forskning i eksisterende politikker for at afgøre, hvilke der kan have behov for revision eller ændringer, mødes med interessenter og regeringsorganer for at diskutere behovet for nye politikker inden for bestemte områder af regeringen og finde beviser til at understøtte de nye politikker, de skaber. Politikanalytikere kan også finde løsninger på specifikke udfordringer, der opstår fra offentligheden, såsom krav om øget regulering.

11. Advokatfuldmægtig

National gennemsnitsløn: $87.111 om året

Primære opgaver: En advokatfuldmægtig er en entry-level advokat, der tilbyder juridisk rådgivning og kan repræsentere klienter i sager. Advokater kan mødes med klienter for at diskutere detaljerne i specifikke sager, repræsentere deres klienter i retssager og retsmøder for dommere og udføre omfattende undersøgelser af hver sag, de tager for at sikre, at de har alle nødvendige beviser og kontekstuelle oplysninger.

Lars Thygesen
Lars Thygesen Statskundskab er studiet af regering og politik på alle niveauer af jurisdiktion. At studere statskundskab kan være et godt valg for alle, der interesserer sig for politik, da der er flere karriereveje i branchen at vælge imellem, som relaterer sig til politik på forskellige måder. Hvis du er interesseret i at starte en karriere inden for statskundskab, kan det være nyttigt at lære om de ledige job på begynderniveau, så du nemt kan bryde ind i feltet. I denne artikel udforsker vi 11 statskundskabsjob på indgangsniveau, inklusive deres typiske jobopgaver og gennemsnitlige lønninger.