11 Medicinsk Genetik Job Og Deres Primære Pligter

11 Medicinsk Genetik Job Og Deres Primære Pligter

Medicinsk genetik er en vigtig rolle på det medicinske område, da det hjælper med at opdage og behandle forskellige arvelige tilstande hos patienter og deres familier. Hvis du håber på at forfølge en karriere inden for medicinsk genetik, er det vigtigt at forstå de mest populære job på området og deres primære ansvar. I denne artikel diskuterer vi, hvad medicinsk genetik er, typer af medicinsk genetikjob, du kan forfølge, og andre job, du kan opnå ved at bruge en genetikuddannelse.

Relateret: Sådan bliver du genetiker: skolegang, færdigheder og løn

Hvad er medicinsk genetik?

Medicinsk genetik er undersøgelsen og behandlingen af ​​medicinske tilstande, der oftest er arvelige. Udøvelsen af ​​medicinsk genetik fokuserer på patienter og hjælper dem med at opdage visse genetiske tilstande og giver dem mulighed for at håndtere eller behandle dem, hvis det er muligt. Selvom det ikke er påkrævet, fokuserer nogle medicinske genetikere deres arbejde på en bestemt gruppe patienter, herunder børn, voksne eller ældre, der arbejder på at identificere eventuelle større lidelser eller sygdomme, der kan vise sig i deres gener i en vis alder.

Relateret: Hvad er genetisk rådgivning?

Typer af medicinsk genetik job

Her er nogle jobs, du kan forfølge inden for medicinsk genetik:

1. Klinisk laboratorieforsker

National gennemsnitsløn: $23.614 om året

Primære opgaver: Kliniske laboratorieforskere arbejder i laboratorier med at analysere en række biologiske prøver, udføre videnskabelige tests og rapportere resultater til læger og andre medicinske fagfolk. Laboratoriegenetikere udfører specifikt tests for at lære mere om genetiske lidelser, som individer arver eller erhverver. De arbejder ofte inden for en række medicinske faciliteter og områder, herunder den bioteknologiske industri, medicinske centre og referencelaboratorier.

Læs mere: Lær om at være laboratorieforsker

2. Genetisk rådgiver

National gennemsnitsløn: $30.060 om året

Primære opgaver: Genetiske rådgivere bruger deres færdigheder og viden til at kombinere genetikkens medicinske arbejde med praksis med mental sundhedsrådgivning. Gennem deres karriere arbejder de ofte med patienter og familier for at teste dem for genetiske risici, uddanne dem om visse genetiske lidelser eller sygdomme og hjælpe med at fortolke forskellige genetiske testresultater. Genetiske rådgivere kan også bruge deres evner til rådgivning til at hjælpe patienter med at forstå og klare eventuelle alvorlige eller livsændrende genetiske tilstande.

3. Genetisk rådgiverassistent

National gennemsnitsløn: $33.991 om året

Primære opgaver: Genetiske rådgivere hjælper genetiske rådgivere med deres daglige ansvar ved at udføre væsentlige administrative opgaver og interagere med patienter. De hjælper ofte med at planlægge patientaftaler, organisere medicinske oplysninger eller formularer og hjælpe patienter med at udfylde fakturerings- og forsikringsoplysninger. Genetiske rådgiverassistenter kan også hjælpe rådgivere med at teste nye produkter og sikre, at alt udstyr er opdateret og funktionelt. Nogle håbefulde genetiske rådgivere forfølger stillingen som genetisk rådgiver-assistent for at lære mere om feltet og få indflydelsesrig erfaring.

4. Klinisk forskningskoordinator

National gennemsnitsløn: $68.511 om året

Primære opgaver: Kliniske forskningskoordinatorer fører tilsyn med lægemiddelforsøg og medicinsk forskning for at sikre, at de fungerer korrekt. I løbet af deres arbejdsdag kan de overvåge andre forskeres arbejde, sikre, at al forskning lever op til sikkerhedsbestemmelserne og hjælpe med at finde yderligere midler til forskningen, hvis det er nødvendigt. At arbejde som klinisk forskningskoordinator for det medicinske genetikfelt kan give individer mulighed for at overvåge arbejdet for forskere, der studerer genetiske tilstande og finde unikke og kreative måder at behandle dem på.

5. Klinisk forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $97.062 om året

Primære opgaver: Kliniske forskningsmedarbejdere studerer og tester lægemidler for at afgøre, om de er sikre til forbrug og effektive i deres bestræbelser. I løbet af deres arbejdsdag kan de udvikle forsøgsprotokoller, rådføre sig med læger og konsulenter om forsøgets effektivitet og uddanne personale på stedet, så de ved, hvordan de skal udføre forsøget, og hvad de skal observere. Kliniske forskningsmedarbejdere, der arbejder inden for medicinsk genetik, hjælper med at designe, skabe og studere forskellige lægemidler og behandlinger til forskellige genetiske forhold for at forbedre livet for mange individer.

6. Forsker

National gennemsnitsløn: $107.166 om året

Primære opgaver: En forsker arbejder inden for en række forskellige felter og udfører eksperimenter for at lære vigtig information. Forskere, der arbejder i medicinsk genetik, kan udføre eksperimenter for bedre at forstå visse genetiske tilstande, hvordan man identificerer dem og forskellige måder at behandle dem på. Forsker kan udføre deres opgaver i offentlige faciliteter, universiteter og institutioner eller private virksomheder, der udfører forskning på egen hånd eller sammen med grupper af andre forskere.

7. Farmakolog

National gennemsnitsløn: $118.574 om året

Primære opgaver: Farmakologer bruger deres forståelse af levende organismer til at se, hvordan deres kroppe interagerer med kemikalier og andre stoffer. Farmakologer arbejder ofte sammen med andre medicinske forskere for at udvikle nye farmaceutiske produkter ved at skabe, teste og evaluere forskellige typer lægemidler eller medicin. Nogle individer kan studere genetisk farmakologi, som fokuserer på, hvordan individer interagerer med lægemidler og andre stoffer baseret på deres genetiske sammensætning. Gennem en bedre forståelse af en patients gener kan læger bedre bestemme eller forudsige, hvordan de vil reagere på visse medikamenter.

Læs mere: Lær om at være farmakolog

Andre job, du kan forfølge med en medicinsk genetikuddannelse

Her er nogle andre job, du kan forfølge ved hjælp af en medicinsk genetikgrad eller uddannelse:

1. Retsmediciner

National gennemsnitsløn: $63.489 om året

Primære opgaver: Retsmedicinere bruger imponerende videnskabelig viden og færdigheder til at hjælpe efterforskere med teorier om et gerningssted. De undersøger ofte beviser, udfører grundig forskning og udfører eksperimenter for at afgøre, om nogen begik en forbrydelse, og hvordan de gjorde det. På grund af deres arbejde med DNA og videnskabelige beviser kan en grad i genetik eller en beslægtet uddannelse hjælpe enkeltpersoner med at udføre opgaver som retsmediciner og effektivt opfylde rollen.

2. Medicinsk salgschef

National gennemsnitsløn: $75.909 om året

Primære opgaver: En medicinsk salgschef hjælper virksomheder og virksomheder med at sælge deres medicinske produkter, medicin og udstyr ved at bruge deres imponerende viden om det medicinske område og dets fornødenheder. De mødes ofte med læger for at tale om deres produkter, følge op på potentielle salgsemner og undersøge konkurrenternes medicin for at bestemme deres markedsydelse. Dem med erfaring i medicinsk genetik, specifikt i klinisk forskning, kan bruge deres færdigheder og ekspertise til bedre at forstå det medicinske område og effektivt sælge produkter til hospitaler og andre sundhedsfaciliteter.

3. Epidemiolog

National gennemsnitsløn: $81.446 om året

Primære opgaver: En epidemiolog studerer udbrud af sygdomme, og hvordan vira påvirker bestemte samfund eller steder. De arbejder også på at finde ud af de mest effektive måder at forhindre udbrud på eller minimere farerne og spredningen af ​​aktuelle sygdomme i verden. Epidemiologer arbejder på at opretholde folkesundheden og informerer enkeltpersoner om de bedste måder at praktisere forebyggende behandling af vira og udbrud på. Personer, der har studeret medicinsk genetik, kan bruge deres færdigheder og viden til at studere og forske i, hvordan vira påvirker individer med bestemte gener og bestemme måder at bruge det til offentlighedens fordel.

4. Biotekkonsulent

National gennemsnitsløn: $134.335 om året

Primære opgaver: Biotekkonsulenter samarbejder med virksomheder og organisationer for at hjælpe dem med at træffe vigtige beslutninger inden for områder som teknologi, sikkerhed og miljø. Konsulenten hjælper virksomheder med at navigere i de beslutninger, de forsøger at træffe, og giver dem mulighed for at implementere ændringer i virksomhedens produkter eller virksomheden selv. Dem med medicinsk genetik erfaring kan bruge deres ekspertise og forståelse af medicinsk udstyr og processer i en bioteknologisk konsulentstilling, fordi de fleste konsulenter udfører deres opgaver for virksomheder inden for det medicinske område eller industrien.

Kent Brodersen
Kent Brodersen Medicinsk genetik er en vigtig rolle på det medicinske område, da det hjælper med at opdage og behandle forskellige arvelige tilstande hos patienter og deres familier. Hvis du håber på at forfølge en karriere inden for medicinsk genetik, er det vigtigt at forstå de mest populære job på området og deres primære ansvar. I denne artikel diskuterer vi, hvad medicinsk genetik er, typer af medicinsk genetikjob, du kan forfølge, og andre job, du kan opnå ved at bruge en genetikuddannelse.