11 Marketingbegivenheder Job At Forfølge

11 Marketingbegivenheder Job At Forfølge

Hvis du er interesseret i en marketingkarriere og nyder at koordinere forskellige begivenheder, så overvej at kombinere disse passioner i en karriere inden for eventmarketing. Markedsføringsbegivenhedsfeltet omfatter adskillige jobs, fra entry-level-stillinger til lederroller. At forstå de forskellige jobs inden for marketingbegivenheder, du kan forfølge, kan hjælpe dig med at forberede dig bedre til en karriere inden for dette felt. I denne artikel definerer vi, hvad der udgør et marketingbegivenhedsjob, og lister 11 jobs, du kan forfølge, der relaterer til begivenhedsmarketing, sammen med deres gennemsnitlige lønninger og hovedopgaver.

Relateret: En guide til karrierer i marketing: krav, job og tips

Hvad er job i marketingbegivenheder?

Marketingbegivenhedsjob er stillinger i arbejdsstyrken, der fokuserer på at promovere og organisere en række forskellige salgsfremmende, sociale eller forretningsbegivenheder. Eventmarketing i sin kerne er en strategi, der bruges til at promovere en virksomheds produkt, service eller overordnede brand gennem forskellige former for engagement. Markedsføringsbegivenheder-medarbejdere sikrer en gnidningsløs drift og eksekvering af en virksomheds begivenheder og overordnede marketingindsatser – fra planlægnings- til implementeringsstadierne.

Relateret: 15 marketingjob, der betaler godt

Marketing events job

Markedsføringsbegivenhedsfeltet omfatter flere stillinger, som du kan forfølge. Hver stilling kommer med forskellige opgaver og lønninger, hvilket sikrer, at du kan finde en, der bedst matcher dit færdighedsniveau og din erfaring. At forstå, hvad du kan forvente af et job inden for dette felt, kan give en mere effektiv jobsøgning. Her er 11 job i arbejdsstyrken, der involverer en form for eventmarketing:

1. Kommunikationsspecialist

National gennemsnitsløn: $27.772 om året

Primære opgaver: Kommunikationsspecialister hjælper organisationer med deres interne og eksterne kommunikation. De varetager public relations, pressemeddelelser og både sociale medier og annonceindsatser. Kommunikationsspecialister udarbejder også medieudtalelser, samler publikationer, planlægger arrangementer, skaber virksomhedslitteratur og både marketing- og reklamemateriale. Derudover udvikler de effektive kommunikationsstrategier for et selskab og hjælper generelt med at præsentere en virksomhed på en positiv måde.

2. Event specialist

National gennemsnitsløn: $42.465 om året

Primære opgaver: En begivenhedsspecialist er en marketingmedarbejder, der opretter og administrerer en begivenhedskalender. De skaber begivenhedskoncepter, administrerer begivenhedsbudgetter, vælger en begivenhed til et websted, samler marketingmateriale til en begivenhed og engagerer sig med begivenhedsleverandører og sikkerhed. Eventspecialister interagerer også med potentielle kunder ved en begivenhed og bestemmer virksomhedens respons til en begivenhed.

3. Eventkoordinator

National gennemsnitsløn: $43.171 om året

Primære opgaver: En eventkoordinator styrer alle aspekter af eventplanlægning. De arrangerer forskellige arrangementer og har mange pligter for at sikre arrangementets succes. Eventkoordinatorer håndterer kundemøder, udarbejder budgetter, finder og booker lokationer, udfører presseopsøgende, finder sponsorer og kendte gæster og sikrer mad og drikkevarer. Nogle af de begivenheder, de hjælper med at koordinere, omfatter velgørenhedsarrangementer, konferencer, bryllupper og jubilæer.

4. Marketingkoordinator

National gennemsnitsløn: $44.878 om året

Primære opgaver: Marketingkoordinatorer hjælper med at fremme en marketingafdelings mål og initiativer. De hjælper med alle organisationens marketingaktiviteter, herunder dens arrangementer. Marketingkoordinatorer udarbejder også marketingrapporter, planlægger møder og messer, overvåger budgetter, sporer salgsdata, vedligeholder reklamemateriale og vedligeholder databaser.

Relateret: Lær om at være marketingkoordinator

5. Marketingassistent

National gennemsnitsløn: $46.361 om året

Primære opgaver: Marketingassistenter yder assistance til en organisations marketingchefer og ledere. De hjælper med at øge virksomhedens overskud og hjælper med at skabe både marketingkampagner og salgsstrategier. Marketingassistenter hjælper også med at administrere brand- og marketinginitiativer. Event marketing assistenter, i særdeleshed, organiserer og markedsfører begivenheder på forskellige steder som messer og konferencer.

Relateret: Lær om at være marketingassistent

6. Event manager

National gennemsnitsløn: $50.976 om året

Primære opgaver: Eventansvarlige overvåger design, opsætning og afvikling af forskellige arrangementer, uanset om de er salgsfremmende, forretningsmæssige eller sociale. Mens deres opgaver afhænger af den virksomhed, de arbejder for, og deres specifikke branche, omfatter nogle af de almindelige opgaver for en eventmanager at skabe begivenhedsplaner og -koncepter, administrere budgettering, forhandle med leverandører, administrere begivenhedens branding og kommunikation og oprette event-feedback-undersøgelser.

7. Digital marketingmedarbejder

National gennemsnitsløn: $56.682 om året

Primære opgaver: En digital marketingmedarbejder planlægger digitale marketingkampagner, analyserer digitale data, udfører revisioner på sociale medier og sikrer, at en virksomheds målgruppe nemt kan finde sin hjemmeside. De kan også skabe virtuelle begivenheder, lede efter nye digitale marketingtrends og deltage i både produktlanceringer og netværksbegivenheder.

8. PR-chef

National gennemsnitsløn: $57.662 om året

Primære opgaver: PR-chefer opretholder et positivt offentligt image for deres virksomhed eller klient gennem forskellige strategier. De besvarer medieforespørgsler, skaber og planlægger begivenheder, pitcher historier til medierne, organiserer mediekits og pressekonferencer, laver en marketingkommunikationsplan og en medierelationsstrategi.

9. Markmarkedsfører

National gennemsnitsløn: $63.556 om året

Primære opgaver: Markmarkedsførere forbinder købere og sælgere. De informerer forbrugerne om en virksomheds produkter og tjenester. De laver også marketingkampagner for at øge salgs- og produktbevidstheden, planlægge og gennemføre feltmarkedsføringskampagner, deltage i messer og begivenheder, holde styr på branchetrends, spore udgifter og løbende rapportere om status for forskellige feltmarkedsføringsaktiviteter.

10. Brand manager

National gennemsnitsløn: $65.584 om året

Primære opgaver: Brand managers laver en brandstrategi for en virksomhed. De opretter salgsfremmende aktiviteter for at dele det ønskede budskab for en virksomheds produkt eller service. Brand managers laver også marketingkampagner, organiserer begivenheder som produktlanceringer, tilpasser en brandstrategi til en virksomheds målgruppe, overvåger marketingtrends og leder efter konkurrencedygtige produkter på markedet.

Relateret: Lær om at være brand manager

11. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $67.808 om året

Primære opgaver: Marketingchefer håndterer promovering og positionering af virksomhedens brand, produkter eller tjenester og kontrollerer en virksomheds kommunikation med dens kunder. Marketingchefer skaber også salgsfremmende budskaber, udgiver medier på forskellige kanaler, skaber strategier til at forbedre en virksomheds omdømme og hjælper generelt med at generere nye kundeemner for at drive salget.

Relateret: Lær om at være marketingchef

Frede Michelsen
Frede Michelsen Hvis du er interesseret i en marketingkarriere og nyder at koordinere forskellige begivenheder, så overvej at kombinere disse passioner i en karriere inden for eventmarketing. Markedsføringsbegivenhedsfeltet omfatter adskillige jobs, fra entry-level-stillinger til lederroller. At forstå de forskellige jobs inden for marketingbegivenheder, du kan forfølge, kan hjælpe dig med at forberede dig bedre til en karriere inden for dette felt. I denne artikel definerer vi, hvad der udgør et marketingbegivenhedsjob, og lister 11 jobs, du kan forfølge, der relaterer til begivenhedsmarketing, sammen med deres gennemsnitlige lønninger og hovedopgaver.