11 Luftfartsjob I Den Amerikanske Hær

11 Luftfartsjob I Den Amerikanske Hær

Hvis du er en person, der nogensinde har overvejet en karrierevej inden for luftfart, kan det være det rigtige valg for dig at forfølge et af mange lovende luftfartsjob i militæret. Luftfartsjob spænder fra en række forskellige færdigheder afhængigt af, hvad der interesserer kandidaten mest. Alle disse stillinger har avanceret færdighedstræning, før du begynder at arbejde, så du føler dig sikker på det job, du vælger. I denne artikel diskuterer vi lønstrukturen for den amerikanske hær, 11 job til luftfart i den amerikanske hær og pligter for hvert job.

Relateret: Alt hvad du behøver at vide om at blive medlem af US Army Reserves

US Army lønstruktur

Den amerikanske hær opererer på en lønskala, der bestemmes ud fra stillingens niveau. Grundlønnen forbundet med hver stilling afhænger af et par forskellige kriterier, såsom om det er en entry-level eller officersstilling, og hvor mange år du har arbejdet i denne stilling.

Relateret: Alt om den amerikanske hærs grene: Beskrivelser og roller

11 luftfartsjob i den amerikanske hær

Her er en liste over US Army luftfart job, du kan forfølge baseret på US Army's beskrivelser:

1. Flyelektriker - 15F

Primære opgaver: En flyelektriker overvåger, udfører og inspicerer vedligeholdelse på flyets elektriske systemer. De diagnosticerer funktionsfejl i elektriske komponenter og reparerer defekte dele såsom defekte ledninger, defekte generatorer og elektriske motorer. De skal også bruge og vedligeholde en række almindelige og specialiserede værktøjer samt håndtere opbevaringen af ​​brændbare og farlige materialer. Dette er en stilling på begynderniveau og kræver en score på 104 på ASVAB i mekanisk vedligeholdelse sammen med 19 ugers avanceret individuel træning.

Relateret: Tilmelding til militæret: Faktorer at overveje

2. Avenger besætningsmedlem - 14S

Primære opgaver: Et Avenger-besætningsmedlem forbereder, betjener og affyrer Avenger bærbare våbensystemer, som giver beskyttelse mod lavtflyvende fly og krydsermissiler. Avenger-systemet er et letvægts og bærbart luftforsvarsmissilvåbensystem med kort rækkevidde, som den amerikanske hær bruger under luft- og landangreb. Andre opgaver for Avenger-besætningsmedlemmer er at vedligeholde radiokommunikation og evaluere potentielle mål, indsamle og udvikle efterretningsinformation, transmittere efterretnings- og netplaceringer for indkommende mål og udpege kamppositioner. Dette er en indgangsstilling, der kræver en Operators and Food ASVAB-score på 85 og 10 ugers grundlæggende træning.

3. Luftfartsofficer -15A

Primære opgaver: En luftfartsofficer koordinerer og leder operationer ved hjælp af en række helikoptere fra den amerikanske hær, der transporterer forsyninger og transporterer tropper, samt sørger for hurtige angreb og langdistancemål. Andre ansvarsområder omfatter undervisning i luftfarts- og servicefærdigheder på kamptræningscentre og at lede og træne flydelegationer. Dette er en stilling på officersniveau, som kræver at gennemføre en flyveskole, hvor eleverne lærer nødprocedurer, væsentlig flyvefysik og grundlæggende kamptræning i kampflyvefærdigheder.

Relateret: US Army Officer Jobs

4. Systemoperatør for ubemandede luftfartøjer - 15W

Primære opgaver: En ubemandet flysystemoperatør eller dronepilot betjener ubemandede luftfartøjer. De forbereder og udfører også luftrekognosceringsmissioner, planlægger og analyserer flyvemissioner og udfører procedurer før flyvning, under flyvning og efter flyvning. Dette er en indgangsstilling, der kræver en ASVAB-score på 102 i overvågning og kommunikation og 23 ugers avanceret individuel træning.

5. Luftfartsoperationsspecialist - 15P

Primære opgaver: En luftfartsspecialist planlægger og afsender taktiske flymissioner og betjener en af ​​de største flyflåder i verden. Daglige opgaver består i at koordinere flyveplaner, vedligeholde flyvelogs på indgående og udgående flyvninger, tolke og udsende vejrrapporter og advare besætninger om nødsituationer. Dette er en indgangsstilling, der kræver en ASVAB Skilled Technical score på 91 og otte ugers avanceret individuel træning.

6. Rotary-wing aviator warrant officer - 153A

Primære opgaver: En rotationsvinge-flyveofficer eller helikopterpilot betjener og kommanderer en række helikoptere under taktiske og ikke-taktiske forhold. Ud over at fungere under forskellige vejrforhold både dag og nat, udfører de alle militære flyprocedurer såsom sikkerhed, redning, luftangreb, paradropoperationer, skyderi og rekognoscering. Dette er en optaget stilling på begynderniveau og kræver flyvetræning for warrantofficer.

7. UH-60 helikopterreparatør - 15T

Primære opgaver: En UH-60 helikopterreparatør er primært ansvarlig for vedligeholdelsen af ​​Black Hawk helikopterne, formelt kendt som UH-60 helikoptere. De forbereder helikopterne til vedligeholdelsestjek samt særlige og planlagte inspektioner. De foretager også fejlfinding og diagnosticering af flysystemkomponenter ved hjælp af specielle maskiner og værktøjer. Dette er en optaget stilling på begynderniveau, der kræver en ASVAB-score for mekanisk vedligeholdelse på 104 og 15 ugers avanceret individuel træning.

8. US Army fly strukturel reparatør - 15G

Primære opgaver: En US Army flystrukturreparatør overvåger og udfører vedligeholdelse på en lang række flystrukturer. Andre opgaver omfatter at skabe yderligere dele til fly af glasfiber og metal, teste sikkerhed og tekniske procedurer og sikre, at flyet er forberedt til operationer før og under flyvningen. Dette er en optaget stilling på begynderniveau, kræver en 104 på ASVAB i mekanisk vedligeholdelse og 15 ugers avanceret individuel træning.

9. Patriot brandkontrol forbedret operatør/vedligeholder - 14E

Primære opgaver: En forbedret patriot-ildkontroloperatør vedligeholder og betjener de fem store dele af Patriot-ildkontrolsystemet, som er et meget teknisk stykke udstyr, der kræver et stort hold soldater til at operere. En 14E-soldat sporer og identificerer trusler og kan med brug af Patriot-systemet opsnappe fjendens missiler. Dette er en optaget stilling på begynderniveau og kræver en ASVAB-score på 100 i mekanisk vedligeholdelse med 20 ugers avanceret individuel træning.

10. Luftværnsartilleriofficer - 14A

Primære opgaver: En luftforsvarsartilleriofficer leder Air Defense Artillery-afdelingen, som beskytter amerikanske styrker mod luftangreb, fjendens overvågning og missilangreb. Deres andre ansvar omfatter at være eksperter i færdigheder og taktik til at engagere luftforsvarssystemer, at blive eksperter i Patriot- eller Avenger-våbensystemer og håndtere luftforsvarsartillerisoldater på alle kommandoniveauer. Dette er en stilling på officersniveau og kræver en fire-årig uddannelse og gennemførelse af et officerslederuddannelseskursus.

11. Air Traffic Control Operator - 15Q

Primære opgaver: En flyvekontrolofficer håndterer en missions succes og opretholder sikre flyveoperationer. De koordinerer flybevægelser til start og landing og sporer fly under flyvning til både taktiske og ikke-taktiske situationer. Der er specifikke regler, forskrifter og procedurer vedrørende sikkerhed, som flyvekontroloperatører skal følge. Disse regler holder enhver pilot og passager sikker i luften eller på jorden. Andre opgaver omfatter behandling af flyveplandata og vedligeholdelse af logfiler. Dette er en optaget stilling på begynderniveau og kræver en dygtig teknisk ASVAB-score på 101 og 15 ugers avanceret individuel træning.

Viktoria Jacobsen
Viktoria Jacobsen Hvis du er en person, der nogensinde har overvejet en karrierevej inden for luftfart, kan det være det rigtige valg for dig at forfølge et af mange lovende luftfartsjob i militæret. Luftfartsjob spænder fra en række forskellige færdigheder afhængigt af, hvad der interesserer kandidaten mest. Alle disse stillinger har avanceret færdighedstræning, før du begynder at arbejde, så du føler dig sikker på det job, du vælger. I denne artikel diskuterer vi lønstrukturen for den amerikanske hær, 11 job til luftfart i den amerikanske hær og pligter for hvert job.