11 Karrierer Inden For Solenergi

At forsyne boliger og virksomheder med solenergi er stigende i popularitet på grund af solenergiens miljøvenlige fordele som nul-emission af drivhusgasser. Der er mange job inden for solenergiindustrien, og dens popularitet kan betyde en stigning i efterspørgslen efter medarbejdere. I denne artikel vil vi se på grunde til, at du kan overveje en karriere inden for solenergi og nogle ledige job på tværs af feltet.

Hvorfor bør du overveje en karriere inden for solenergi?

At overveje en karriere i solenergiindustrien ville være en god idé, fordi industrien er i vækst. Selvom der ikke er statistik om industrien, giver Bureau of Labor Statistics (BLS) en karriereudsigt for en stilling, en solcelleinstallatør (PV) over de næste 10 år. BLS forventer, at job som installatør af solceller kan vokse med 51 % i den tidsramme, hvilket er hurtigere end gennemsnittet for andre job.

Relateret: 15 højtbetalende miljøjob

11 karrierer inden for solenergi

Her er 11 karrierer inden for solenergi, der spænder fra indgangs- til seniorniveau og dækker en bred vifte af discipliner:

1. Ingeniørtekniker

National gennemsnitsløn** :** $40.001 pr. år

Primære opgaver** :** Ingeniørteknikere bistår civile, mekaniske og miljømæssige ingeniører og videnskabsmænd med at teste og anvende teorier for at hjælpe med at forbedre ydeevnen af ​​solenergi-relaterede faciliteter, processer eller udstyr. I stedet for at opfinde teorier, udfører de applikationer på udstyrssteder eller i laboratoriefaciliteter og registrerer data om deres resultater. Specifikke jobopgaver for ingeniørteknikere kan variere afhængigt af deres speciale.

Læs mere: Solenergitekniker: Ansvar og krav

2. Elektronikvedligeholdelsestekniker

National gennemsnitsløn: $57.440 om året

Primære opgaver: Elektronikvedligeholdelsesteknikere overvåger solcelleanlægssoftwaresystemer for at sikre, at de fungerer korrekt. De hjælper med at udvikle, opsætte og reparere elektroniske eller computerstyrede solenergisystemer i hubfaciliteter og på udstyrssteder. De bruger elektroniske, hydrauliske, mekaniske og pneumatiske teknologier til at teste og justere maskiner, der er underpræsterende. De inspicerer også færdige produkter for kvalitet og sikrer, at de opfylder kundernes specifikationer.

3. Solar flådeforvalter

National gennemsnitsløn** :** $61.942 pr. år

Primære opgaver** :** En solcelleflådeforvalter fører tilsyn med driften af ​​solcelleudstyrsinstallationer. De kan kontakte og administrere tredjepartsleverandører for at hjælpe med transport- og installationsprocesserne og interagere med kunder for at sikre, at teamet overholder alle serviceniveauaftaler. De kan styre præstationsevalueringen af ​​serviceteknikerhold og kvaliteten af ​​driften af ​​solenergisystemerne. De kan også foretage fjernovervågning af de installerede systemer og beslutte, hvornår de skal sende teknikere til kontrol eller reparationer.

4. Solar servicetekniker

National gennemsnitsløn: $62.216 om året

Primære opgaver: Solar-serviceteknikere overvåger solcelle-hardwaresystemer for at holde dem i arbejde på deres højeste ydeevne. De leverer kvalitetssikring til kunder på udstyrssteder gennem diagnosticering af problemer, optimering af udstyr og reparation af dårligt fungerende systemer. De monterer hardware og relateret udstyr og tester, renser og kalibrerer systemer for at rette unødvendige eller uventede serviceafbrydelser.

5. Solcelleinstallatør

National gennemsnitsløn** :** $62.554 pr. år

Primære opgaver** :** En solcelleinstallatør opsætter og vedligeholder det udstyr, der forbinder et solenergianlæg til elnettet. De designer systemlayouterne baseret på stedets karakteristika og får de rigtige tilladelser til at fuldføre projektet. De arbejder også med konstruktionsegenskaberne som skæring, boltning, samling af strukturelle rammer, forbindelse af ledninger og fastgørelse af paneler til tage eller jordbeslag. De inspicerer tidligere installeret udstyr for at sikre, at det overholder regler og sikkerhedsoverholdelse.

Læs mere: Guide til at blive solcelleinstallatør

6. Solar salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn** :** $65.075 om året

Primære opgaver** :** Solar salgsrepræsentanter er forretningskontakten for kunder og potentielle kunder for at hjælpe med at bestemme deres behov for solenergi og udstyr. De udarbejder præsentationer, forslag, tilbud og kontrakter for potentielle kunder og hjælper dem med at vælge solenergiprodukter, systemer og tjenester baseret på deres individuelle behov. Solar salgsrepræsentanter vurderer også steder for at afgøre, om de er egnede til solcelleudstyr og udvikler strategiske planer for salgsområder for at finde nye kunder.

7. Solcellepladsbedømmer

National gennemsnitsløn** :** $72.387 pr. år

Primære opgaver** :** Solar site-evaluatorer rejser til potentielle systemsteder enten personligt eller eksternt for at bestemme, hvor meget energi der er tilgængelig til høst på stedet. De opretter og deler sitestegninger og rapporter og analyserer skyggeegenskaber og vejrmønstre på stederne for at bestemme den bedste type, størrelse og layout af solcelleudstyr. De kan skrive anbefalinger til formelle kunderapporter, beregne potentielle omkostninger og besparelser og kommunikere med virksomhedens designere og installationsteams for at sikre, at de forstår webstedsdetaljerne.

8. Kvalitetssikringsspecialist

National gennemsnitsløn** :** $81.438 om året

Primære opgaver** :** Kvalitetssikringsspecialister identificerer problemer med kvaliteten af ​​solcellekomponenter og -udstyr i produktionsfasen. De kan foretage en analyse af råmaterialer, miljøprøver, udstyr i produktion og færdige solcellekomponenter. De implementerer også løsninger til at foretage ændringer, hvor det er nødvendigt, og skriver tekniske rapporter eller dokumentation som trendanalyser, afvigelsesrapporter og testprotokoller for at dele deres resultater.

9. Materialeforsker

National gennemsnitsløn** :** $95.642 om året

Primære opgaver** :** En materialeforsker studerer de kemiske egenskaber af materialer som legeringer, keramik, glas, metaller, polymerer, gummi og halvledere, når de relaterer til solenergi. De udvikler nye fremstillingsteknikker til disse materialer for at øge effektiviteten og reducere omkostningerne. De skaber også testmetoder og udfører forskning for at se, hvordan miljøet fungerer på specifikke materialer, og hvordan disse resultater kan føre til forbedring af solprodukter.

10. Advokat med solcelleekspertise

National gennemsnitsløn** :** $96.119 pr. år

Primære opgaver** :** Advokater med solenergiekspertise, nogle gange kaldet miljøadvokater, repræsenterer solcellevirksomheder, der vedrører juridiske forhold i branchen. De kan repræsentere firmaer i sager for statslige og føderale tilsynsmyndigheder, rådgive dem om lovmæssige overholdelseskrav og udarbejde udkast til juridiske dokumenter og kontrakter. Solar advokater kan også yde rådgivning om juridiske spørgsmål vedrørende projektudvikling, tilladelser, miljøvurderinger, kontraktindgåelse og forhandling, projektfinansiering eller skattevejledning.

11. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn** :** $110.304 pr. år

Primære opgaver** :** En softwareingeniør designer teknologiske værktøjer, systemer og apps til PV-systemer. Deres programmer kan hjælpe med systemdesign og overvågning af energiproduktion og -forbrug, finansiering, salg og energiinvesteringer. De kan specialisere sig i test, kodning eller implementering af systemer. Nogle softwareingeniører designer simuleringsmodeller for at vise placeringen og brugen af ​​store solsystemer. De kan også udvikle træningsmoduler for andre medarbejdere for at hjælpe med at forbedre inspektion og installation af solenergisystemer.

Ragna Nicolaisen
Ragna Nicolaisen At forsyne boliger og virksomheder med solenergi er stigende i popularitet på grund af solenergiens miljøvenlige fordele som nul-emission af drivhusgasser. Der er mange job inden for solenergiindustrien, og dens popularitet kan betyde en stigning i efterspørgslen efter medarbejdere. I denne artikel vil vi se på grunde til, at du kan overveje en karriere inden for solenergi og nogle ledige job på tværs af feltet.