11 Jobmuligheder For Tidligere Mekanikere: Med Løn Og Pligter

11 Jobmuligheder For Tidligere Mekanikere: Med Løn Og Pligter

Mekanikere kan arbejde på køretøjer som biler og lastbiler for at sikre, at de kører korrekt og sikkert på vejen. Der er mange overførbare færdigheder for mekanikere, der ønsker at starte en ny karriere eller ændre deres karrierevej til noget uden for bilmontering, inspektion og reparation. Hvis du er mekaniker og ønsker at ændre dit job, er det nyttigt at kende nogle valgmuligheder, der kunne gøre brug af dine eksisterende færdigheder. I denne artikel beskriver vi 11 jobmuligheder for tidligere mekanikere, inklusive den nationale gennemsnitlige løn og typiske opgaver for hver rolle.

11 jobmuligheder for tidligere mekanikere

Her er et kig på nogle jobmuligheder for tidligere mekanikere, du kan overveje, når du planlægger dit karriereskift:

1. Mekanisk assembler

National gennemsnitsløn: $37.687 om året

Primære opgaver: En mekanisk montør arbejder i en produktions- eller samlebånd for at sammensætte stykker materiale ved hjælp af specifikke mekaniske værktøjer. De skaber de komponenter, som samlere kombinerer for at lave et færdigt produkt til kunderne. Nogle opgaver i denne rolle inkluderer at forstå, hvordan man bruger værktøjer sikkert, læse produktplaner eller designdokumenter og nogle gange teste det færdige stykke for at sikre, at det lever op til virksomhedens standarder. Dette job er en fantastisk mulighed for tidligere mekanikere, fordi det involverer at bruge velkendte værktøjer og mekanisk viden til at skabe et funktionelt fysisk produkt.

2. Svejser

National gennemsnitsløn: $38.876 om året

Primære opgaver: En svejser er en håndværker, der bruger varme, typisk med en blæselampe, til at forbinde to stykker materiale sammen. De arbejder ofte med metaller og kan læse tegninger til færdige produkter, måle og skære stykker af materiale og forstå butikssikkerhed, som hvilken type udstyr de skal have på. De kan arbejde i mange miljøer og industrier, herunder i mekanikerforretninger eller bilfabrikker. Svejsning kan være en god ændring fra mekanikerarbejde, fordi det giver tidligere mekanikere mulighed for at bruge deres præcision og kritiske evner til at binde materialer sikkert.

Læs mere: Lær om at være svejser

3. Mekanisk inspektør

National gennemsnitsløn: $41.460 om året

Primære opgaver: En mekanisk inspektør observerer og tester manuelt maskiner for at sikre, at de fungerer godt og udfører deres formål for kunderne. Disse maskiner kan være fabriksudstyr, store generatorer eller andre maskiner, der hjælper folk med at leve eller producere produkter, og det gør de ved at gennemgå lokale maskinkoder, læse dokumentation om maskinen og bruge værktøjer til at teste dens funktionalitet. Ligesom mekanikere arbejder mekaniske inspektører tæt sammen med mekaniske systemer og kan bruge lignende værktøjer til at få adgang til indersiden af ​​disse maskiner, som skruenøgler og skruetrækkere.

4. Vedligeholdelsestekniker

National gennemsnitsløn: $44.280 om året

Primære opgaver: En vedligeholdelsestekniker kan arbejde for en enkelt organisation eller besøge flere kunder for at inspicere og vedligeholde forskellige mekaniske systemer og vedligeholdelse på deres ejendom. Disse teknikere udfører grundlæggende, men varieret arbejde på mange systemer som HVAC'er, elektriske ledninger og sprinklere, plus generel vedligeholdelse, såsom maling og landskabspleje. Deres arbejde involverer regelmæssigt at inspicere disse områder og reagere på forespørgsler fra kunder om problemer. Vedligeholdelsesteknikere og mekanikere arbejder begge med mekaniske systemer og udfører reparationer, hvilket gør dette job til et nemt skifte fra at arbejde på biler til at lære om mekanisk vedligeholdelse på en organisations ejendom.

Læs mere: Lær om at være vedligeholdelsestekniker

5. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.707 om året

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder besvarer spørgsmål og giver vejledning til kunderne på deres arbejdsplads for at sikre, at de får en behagelig oplevelse. For at gøre dette kan de hilse på kunder, der går ind i en butik eller butik, reagere på anmodninger og adressere bekymringer og give kuponer eller andre tilbud som løsninger på problemer. Mange automobilforretninger beskæftiger kundeservicerepræsentanter, så dette job kan være en god mulighed for mekanikere, der ønsker at bruge deres viden om branchen til at hjælpe kunderne anderledes.

Læs mere: Lær om at være kundeservicerepræsentant

6. Vedligeholdelsesleder

National gennemsnitsløn: $54.987 om året

Primære opgaver: En vedligeholdelsessupervisor leder teams af vedligeholdelsesteknikere for at vedligeholde præsentationen og funktionaliteten af ​​en organisations bygninger. Disse supervisors opgaver omfatter at skabe teams af talentfulde teknikere, sende teknikere på specifikke vedligeholdelsesopgaver og inspicere og reparere de mekaniske og dekorative elementer i en bygning. Tidligere mekanikere kan have mange tekniske færdigheder, der gør det muligt for dem at lykkes som vedligeholdelsesledere, og de foretrækker måske den ekstra autoritet til denne rolle.

7. Boliginspektør

National gennemsnitsløn: $55.121 om året

Primære opgaver: En boliginspektør undersøger boliger nøje for at informere husejere eller købere om potentielle bekymringer eller mangler ved deres ejendomme. Boliginspektører har typisk en dyb forståelse af byggeregler og en bred viden om forskellige systemer og vedligeholdelseskrav til fundamenter, gulvbelægning, elektriske systemer og andre elementer i et hjem. Disse fagfolk bruger tjeklister til at udføre en inspektion og foreslå reparationer eller specialiserede inspektioner til husejere.

Mens hjemmeinspektion kræver mindre af de tekniske færdigheder, mange mekanikere har, bruger den andre færdigheder som opmærksomhed på detaljer og kritisk tænkning, der gør det til en praktisk mulighed for folk, der er dygtige i mekanik.

8. Servicetekniker

National gennemsnitsløn: $55.985 om året

Primære opgaver: En servicetekniker besøger kundernes boliger og virksomheder for at installere og vedligeholde produkter og apparater. I denne rolle kan en tekniker specialisere sig i et specifikt produkt, såsom vandvarmere, eller kan arbejde med mange typer produkter, såsom vaskemaskiner og tørretumblere og komfurer. Serviceteknikere kan køre lastbiler, der indeholder produkter og værktøjer, installere nye eller reparere eksisterende el- eller VVS-produkter for kunder og besvare spørgsmål for at hjælpe kunder med at lære mere om disse produkter.

Mekaniske færdigheder kan være meget nyttige på dette område, da serviceteknikere ofte reparerer indersiden af ​​produkter og kan bruge deres viden om motorer og andre maskiner.

9. Butikschef

National gennemsnitsløn: $65.316 om året

Primære opgaver: En butikschef i bilindustrien arbejder på autoværksteder for at føre tilsyn med den daglige drift af deres medarbejdere, som typisk er mekanikere og salgsrepræsentanter. Autoreparationsvejledere kan udføre noget arbejde af en mekaniker, men de har også et højere autoritetsniveau og kan ansætte medarbejdere, give uddannelse og sikre, at deres butik opfylder reglerne for sikkerhed og renlighed. Mekanikere med et par års erfaring kan overveje denne rolle for at udvide deres ansvarsområde og bruge deres tekniske viden til at undervise nye medarbejdere.

10. Lastbilchauffør

National gennemsnitsløn: $67.457 om året

Primære opgaver: En lastbilchauffør trækker gods over en lang afstand ved hjælp af store lastbiler, der monteres på trailere. En lastbilchaufførs pligter omfatter at kommunikere med deres arbejdsgiver for at lokalisere last, køre sikkert over lange afstande til et afleveringssted, løfte produkter af og på deres lastbil og udføre mindre reparationer på deres køretøj, når det er nødvendigt.

At have mekanisk viden er en stor færdighed for potentielle lastbilchauffører, da de ofte skal reparere køretøjer, indtil de kan nå mekanikerforretninger. Dette gør lastbilkørsel til en levedygtig mulighed for tidligere mekanikere, som ikke længere ønsker at udføre mekanisk arbejde på fuld tid.

Læs mere: Lær om at være lastbilchauffør

11. Flymekaniker

National gennemsnitsløn: $67.550 om året

Primære opgaver: En flymekaniker udfører typiske mekanikeropgaver, men har specialiseret sig i flymontering, vedligeholdelse og reparation. Mekanikere, der arbejder på fly kan have samme ansvar som dem, der arbejder på biler, men de bruger forskellige sæt værktøj og udstyr til at nå høje fly, reparere forskellige elementer som vinger og propeller og administrere komplekse interne maskiner for at sikre, at en flyvning er sikker for passagerer. Selvom arbejdet ligner hinanden, kan bilmekanikere sætte pris på ændringen i skala og de nye systemer, man kan arbejde med som flymekaniker.

Flemming Sommer
Flemming Sommer Mekanikere kan arbejde på køretøjer som biler og lastbiler for at sikre, at de kører korrekt og sikkert på vejen. Der er mange overførbare færdigheder for mekanikere, der ønsker at starte en ny karriere eller ændre deres karrierevej til noget uden for bilmontering, inspektion og reparation. Hvis du er mekaniker og ønsker at ændre dit job, er det nyttigt at kende nogle valgmuligheder, der kunne gøre brug af dine eksisterende færdigheder. I denne artikel beskriver vi 11 jobmuligheder for tidligere mekanikere, inklusive den nationale gennemsnitlige løn og typiske opgaver for hver rolle.