11 Job I En Kirke At Forfølge: Plus Løn Og Pligter

11 Job I En Kirke At Forfølge: Plus Løn Og Pligter

Kirker tilbyder en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder til mennesker med forskellige erfaringsniveauer og kvalifikationssæt. Uanset religion kan du ofte finde ledige stillinger i din lokale kirke. At kende de typer af kirkelige job, du kan forfølge, kan hjælpe dig med at træffe en mere informeret karrierebeslutning. I denne artikel oplister vi de forskellige jobs i en kirke, du kan forfølge, ud over deres gennemsnitlige lønninger og hovedopgaver, for at hjælpe dig med at finde en rolle, der passer til dine kompetencer.

11 jobs i en kirke

Hvis du ønsker at forfølge en religiøs karriere, er der mange job i kirker at overveje. Uanset om du ønsker en spirituel rolle eller noget mere bag kulisserne, kan du finde en rolle, der passer til dig. Her er 11 forskellige ledige job i en kirke:

1. Formynder

National gennemsnitsløn: $23.540 om året

Primære opgaver: Kirkens vogtere gør rent og udfører grundlæggende reparationer mellem arrangementer, gudstjenester og aktiviteter. De sikrer renligheden af ​​kirkens bygninger og grunde. Kirkevogtere kan også rengøre visse områder og værelser, såsom helligdommen, badeværelset eller mødeområdet.

Relateret: Lær om at være depotforvalter

2. Musikchef

National gennemsnitsløn: $30.797 om året

Primære opgaver: Musikledere i en kirke leder et kor og tilbeder musiktjenesten. De planlægger og organiserer alle gudstjenester med musik og medier. Musikchefer udfører også en række administrative opgaver, som at fastlægge musikprogrammets budget og holde kontortid.

3. Kirkesekretær

National gennemsnitsløn: $32.642 om året

Primære opgaver: Kirkesekretærer varetager kirkekontorets daglige drift. De hjælper også præster og kirkens personale med administrative og gejstlige opgaver. Kirkens sekretærer besvarer telefonopkald, organiserer tidsplaner, arkiverer papirer og laver programmer til gudstjenester.

4. Ungdomspræst

National gennemsnitsløn: $37.649 om året

Primære opgaver: Ungdomspræster fungerer som åndelige mentorer for en kirkes ungdomsgruppe, som ofte omfatter personer i alderen 12-30 år. De fører tilsyn med ungdomstjenesten og opmuntrer hver elevs åndelige vækst. Ungdomspræster tilbyder også rådgivning og støtte til disse personer og giver undervisning, der er tilpasset deres kirkes religion.

5. Receptionist

National gennemsnitsløn: $40.949 om året

Primære opgaver: En kirkereceptionist udfører kontor- og administrative opgaver i bygningens reception. De besvarer telefonopkald og hilser på folk, når de kommer ind. Disse receptionister kan også udføre andre opgaver, der involverer computere, såsom at skrive dokumenter.

Relateret: Lær om at være receptionist

6. Gudstjenesteleder

National gennemsnitsløn: $41.473 om året

Primære pligter: Gudstjenesteledere leder gudstjenestens musikdel af en gudstjeneste. De samler et lovsangshold, organiserer øvelser, laver lovsangssæt og tidsplaner for teammedlemmer og deltager i personalemøder.

7. Præst

National gennemsnitsløn: $42.586 om året

Primære pligter: Præster leder en kirke eller menighed. De forbereder ugentlige prædikener, prædiker under gudstjenester, rådgiver kirkemedlemmer og fortolker bibelske skrifter for deres menighed.

Relateret: Lær om at være præst

8. Associeret præst

National gennemsnitsløn: $43.397 om året

Primære opgaver: Associerede præster hjælper en ledende præst eller ledende præst med opgaver relateret til kirkens daglige drift. De kan styre arrangementer i kirkeministeriet, hjælpe med gudstjenester eller føre tilsyn med kirkens frivillige.

9. Kapellan

National gennemsnitsløn: $49.959 om året

Primære pligter: Præster udfører religiøse ritualer, leder gudstjenester, tilbyder rådgivning og giver råd om forskellige spirituelle og religiøse spørgsmål. De tjener typisk folk i sundhedsvæsenet såvel som dem i brandvæsenet, politiafdelingerne og fængslerne. Præster fører også tilsyn med uddannelsesprogrammer, sørger for kriseintervention og laver åndelige plejeplaner for patienter sammen med sundhedspersonale.

10. Kontorchef

National gennemsnitsløn: $52.568 om året

Primære opgaver: Kontorledere i en kirke varetager den daglige drift af deres menigheds kontor. De opretter budgetter, administrerer løn og registrerer kirkens indkomst fra forskellige kilder som donationer og salg. Disse kontorchefer organiserer også kirkelige arrangementer og møder, håndterer korrespondance og administrerer databaser.

Relateret: Lær om at være kontorchef

11. Bogholder

National gennemsnitsløn: $55.904 om året

Primære opgaver: Kirkens revisorer vedligeholder deres menigheds økonomiske dokumenter. De registrerer udgifter, sporer bidrag og gennemgår alle kirkens udgifter. Kirkens revisorer indhenter og registrerer også løfter, behandler økonomiske oplysninger og afskrækker bedrageri.

Relateret: Lær om at være revisor

Tips til at finde job i kirker

Når du starter din jobsøgning, er det vigtigt at implementere forskellige strategier for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid. At have en mere effektiv jobsøgning kan også hjælpe dig med at finde mere værdifulde jobmuligheder. Brug disse tips til at hjælpe dig med at finde et kirkejob:

  • Gennemgå jobkravene. Før du søger om en kirkelig stilling, skal du læse jobopslaget for at afgøre, hvad kirken søger hos en kandidat. Overvej derefter dine egne færdigheder og kvalifikationer og ansøg kun, hvis de ser ud til at stemme overens.

  • Søg job online. Find relevante åbninger på kirkens jobsider. Brug af disse websteder kan hjælpe dig med at indsnævre din søgning og sikre, at du kender til job, som du faktisk er interesseret i.

  • Tal direkte med kirkerne. Da ikke alle kirker lægger deres ledige stillinger online, kan du overveje at kontakte dem direkte, så du kan tale med dem personligt. Lær de kirker, du er interesseret i at arbejde for, at kende, såvel som nogle af dens nøgleledere.

  • Overvej dine færdigheder. Når du søger efter beskæftigelse, så tænk på dine stærkeste færdigheder og hvilke kirkelige job, der bruger dem. Undersøg nogle almindelige færdigheder for forskellige kirkestillinger og se, hvor dine kvalifikationer stemmer overens.

  • Oprethold en organiseret jobsøgning. Mens du søger job, skal du holde styr på de stillinger, du søger. Husk, hvem du ansøgte med, hvem du talte med, og hvem du endnu ikke har ansøgt med.

  • Brug dit netværk. Overvej at spørge dine venner, din familie og dine professionelle netværk, hvis de kender til jobåbninger i kirken, du måske finder interessante. Hvis de kender til et job, du vil søge, kan de give dig et anbefalingsbrev for at hjælpe dig med at få jobbet.

Nikolai Hermansen
Nikolai Hermansen Kirker tilbyder en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder til mennesker med forskellige erfaringsniveauer og kvalifikationssæt. Uanset religion kan du ofte finde ledige stillinger i din lokale kirke. At kende de typer af kirkelige job, du kan forfølge, kan hjælpe dig med at træffe en mere informeret karrierebeslutning. I denne artikel oplister vi de forskellige jobs i en kirke, du kan forfølge, ud over deres gennemsnitlige lønninger og hovedopgaver, for at hjælpe dig med at finde en rolle, der passer til dine kompetencer.