11 Job, Der Involverer At Give Råd Til Andre: Med Pligter

11 Job, Der Involverer At Give Råd Til Andre: Med Pligter

Hvis du nyder at hjælpe andre og give råd til venner, kolleger eller familiemedlemmer, så overvej at forfølge en rolle, hvor du regelmæssigt kan tilbyde vejledning og støtte. Der er mange stillinger, der giver dig mulighed for at arbejde tæt sammen med patienter og klienter for at opbygge relationer og give værdifuld rådgivning for at hjælpe med at forbedre deres personlige eller professionelle liv. I denne artikel gennemgår vi almindelige job, der involverer rådgivning og hver enkelts ansvar.

11 job, der går ud på at give råd til andre

Her er gode job til folk, der nyder at give råd:

1. Kriminalforvalter

National gennemsnitsløn: $43.493 om året

Primære opgaver: En kriminalforsorgsbetjent arbejder sammen med en person, der er dømt for en forbrydelse, for at hjælpe dem med at følge de domstolsudpegede regler og vilkår. Andre ansvarsområder omfatter udvikling af rehabiliteringsbehandlingsplaner, som klienterne kan følge, mødes med prøveansatte regelmæssigt for at spore deres fremskridt, sikre, at klienten deltager i kurser eller aktiviteter, der er beordret af retten, og arrangere eventuelle serviceydelser efter løsladelsen for at sikre, at klienten forbliver sund og stabil efter deres behandling. løsladelse fra prøvetid.

Relateret: Lær om at være kriminalforsorgsbetjent

2. Rusmiddelrådgiver

National gennemsnitsløn: $46.665 om året

Primære opgaver: En stofmisbrugsrådgiver er en mental sundhedsprofessionel, der støtter patienter i at overvinde stof-, adfærds- eller alkoholafhængighed. Fælles ansvar kan være at udvikle behandlings- eller genopretningsplaner, som patienterne nøje kan følge, interviewe patienter for at evaluere og diagnosticere deres psykiske eller fysiske sygdomme, gennemføre grupperådgivningssessioner og afgøre, hvilken adfærd der kan forstyrre den behandling eller genopretningsplaner, de giver.

3. Arrangør

National gennemsnitsløn: $46.884 om året

Primære opgaver: En arrangør kan besøge en klients hjem eller arbejdsplads for at arrangere, rydde op eller rengøre området. Andre opgaver omfatter evaluering af det rodede område for at bestemme, hvor og hvordan det skal rengøres, udvikling af strategier til at organisere rum, skabe et behageligt og sikkert opholdsområde, som kunden kan nyde og bruge og give instruktioner om, hvordan man opretholder et rent opholdsområde efter implementering af deres organisationssystem.

4. Skolerådgiver

National gennemsnitsløn: $52.287 om året

Primære opgaver: En skolevejleder, også kendt som en vejleder, kan arbejde tæt sammen med elever i grundskoler, mellemskoler eller gymnasier for at yde støtte til dem, der oplever akademiske, sociale eller personlige udfordringer. Andre ansvarsområder kan omfatte at gennemføre tests, egnethedsvurderinger eller interviews for at evaluere elevernes evner og adfærdsmæssige udfordringer, rådgive ældre elever, der overvejer forskellige karriereveje, og uddanne elever om forskellige emner som stofmisbrug eller mobning.

Relateret: Lær om at være skolerådgiver

5. Socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $58.143 om året

Primære opgaver: En socialrådgiver hjælper klienter med at håndtere igangværende problemer i deres liv, såsom misbrug, omsorgssvigt, psykiske sygdomme, stofmisbrug eller vold i hjemmet. De fleste af deres ansvarsområder er at indsamle oplysninger om forskellige individer og sager, lokalisere mennesker og lokalsamfund, der søger hjælp, finde samfundsressourcer som børnepasning, sundhedspleje eller madkuponer for at hjælpe med at forbedre klienternes liv og følge op med klienter for at sikre, at deres liv er blevet bedre og de bruger de nødvendige ressourcer.

Relateret: Lær om at være socialrådgiver

6. Virksomhedskonsulent

National gennemsnitsløn: $66.919 om året

Primære opgaver: En virksomhedskonsulent rejser til forskellige organisationer for at forstå, hvordan deres drift fungerer og implementere eller anbefale nødvendige ændringer. Deres ansvar er at evaluere den nuværende drift og evaluere forbedringsområder, møde med ledere for at give anbefalinger, skabe detaljerede strategier til at forbedre organisationen og spore effektiviteten af ​​projekter efter deres implementering.

Relateret: Lær om at være virksomhedskonsulent

7. Terapeut

National gennemsnitsløn: $70.102 om året

Primære opgaver: Terapeuter bruger tid på at tale med individuelle patienter og familier for at diagnosticere og behandle enhver mental sundhed eller adfærdsproblemer. Andre jobopgaver omfatter at gennemføre ugentlige sessioner for at evaluere patienters adfærd, udvikle behandlingsplaner for at hjælpe med at helbrede enhver, håndtere eller forebygge sygdomme og bruge interpersonelle færdigheder til at lytte til patienternes løbende udfordringer og give nyttige forslag til at overvinde hverdagens problemer.

8. Finansiel rådgiver

National gennemsnitsløn: $71.659 om året

Primære opgaver: Finansielle rådgivere tilbyder vejledning til enkeltpersoner eller organisationer, der håndterer skatte-, forsikrings-, realkredit- eller investeringsspørgsmål for at hjælpe dem med at opretholde en stabil økonomisk status. Andre ansvarsområder omfatter fastlæggelse af kunders økonomiske mål, oplysning af kunder om potentielle fordele og risici, de kan gennemgå gennem visse finansielle beslutninger, anbefale investeringsmuligheder for kunderne at forfølge og gennemgå kundernes konti regelmæssigt for at afgøre, om de skal foretage yderligere ændringer for at forbedre deres økonomiske forhold.

Relateret: Lær om at være finansiel rådgiver

9. Advokat

National gennemsnitsløn: $71.805 om året

Primære opgaver: En advokat, også kendt som en advokat, repræsenterer og rådgiver klienter i forskellige juridiske forhold. De er typisk ansvarlige for at bestemme juridiske risici ved visse situationer eller beslutninger, fortolke eventuelle lovligheder som love, regler eller domstolsafgørelser over for deres klienter, indsamle beviser og forskning til støtte for deres sager, udarbejde og administrere testamenter, dødsboer, kontrakter eller truster for klienter og yde juridisk repræsentation til klienter under retssager.

Relateret: Lær om at være advokat

10. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $78.846 om året

Primære opgaver: Registrerede sygeplejersker tilbyder medicinsk behandling til patienter og yder direkte assistance til læger. Almindelige arbejdsopgaver omfatter overvågning af patienters vitale tegn, administration af den korrekte medicin, instruktion af patienter i korrekte doseringsmængder, rådgivning af patienter om, hvordan de følger ordinerede behandlingsplaner og bestilling af forskellige kliniske eller diagnostiske tests.

Relateret: Lær om at være en registreret sygeplejerske (RN)

11. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $81.852 om året

Primære opgaver: Fysioterapeuter arbejder direkte med patienter for at helbrede deres skader, håndtere smerter og forbedre bevægelser. Andre ansvarsområder omfatter gennemgang af henvisninger fra læger, observation af patienter, mens de står, går eller bevæger sig for at diagnosticere deres tilstand korrekt, opstilling af mål med patienter, udarbejdelse af behandlingsplaner for at hjælpe med at nå disse mål og udføre stræk, terapisessioner, øvelser og aktiviteter for at hjælpe med at øge patienterne. ' mobiliteter og forhindre andre potentielle smerter eller skader.

Relateret: Lær om at være fysioterapeut

Hvorfor er disse fantastiske job for folk, der nyder at give råd?

Dette er fantastiske job for folk, der nyder at give råd, fordi ansvaret involverer at bruge de færdigheder, der opnås fra denne rolle, til at hjælpe og forbedre andres liv. Der er en bred vifte af felter med roller, der involverer at give vejledning til klienter, hvad enten det er sundhedsrådgivning, økonomisk vejledning eller juridisk støtte. Hvis du forfølger en af ​​disse roller, kan du bruge dine interpersonelle, kommunikations- og problemløsningsevner til at hjælpe andre med at træffe vigtige beslutninger, der har en positiv indvirkning på deres liv.

Nis Truelsen
Nis Truelsen Hvis du nyder at hjælpe andre og give råd til venner, kolleger eller familiemedlemmer, så overvej at forfølge en rolle, hvor du regelmæssigt kan tilbyde vejledning og støtte. Der er mange stillinger, der giver dig mulighed for at arbejde tæt sammen med patienter og klienter for at opbygge relationer og give værdifuld rådgivning for at hjælpe med at forbedre deres personlige eller professionelle liv. I denne artikel gennemgår vi almindelige job, der involverer rådgivning og hver enkelts ansvar.