11 Højtlønnede Jobs For Business Majors

At tjene en erhvervsuddannelse kan hjælpe dig med at lære en række forskellige færdigheder, der kan gælde for mange brancher. Næsten alle virksomheder har brug for forretningsfolk for at sikre, at deres drift fungerer på højeste niveau. At lære mere om de tilgængelige virksomhedsstillinger i hver branche giver dig mulighed for at skabe en mere raffineret jobsøgning. I denne artikel gennemgår vi 11 job, der typisk kræver en erhvervsuddannelse, og lister virksomheder, der regelmæssigt ansætter disse stillinger.

jobmuligheder for erhvervsuddannelse

Der er to almindelige erhvervsuddannelser, du kan opnå. En Bachelor of Arts i Business Administration er en bachelorgrad, der normalt tager fire år at gennemføre. Efter at have modtaget din BBA, kan du forfølge en Master of Business Administration eller MBA. Du kan normalt dimittere fra et MBA-program på to til tre år. 

Der er mange job, du kan få med begge grader, herunder: 

1. Personalespecialist

National gennemsnitsløn: $51.581 om året

Primære opgaver: Personalespecialister varetager grundlæggende medarbejderfunktioner. De rekrutterer, screener og interviewer potentielle kandidater. Fælles opgaver omfatter også at hjælpe medarbejdere med fordele, vedligeholde kommunikationen mellem teammedlemmer og ledere og assistere med lønforhandlinger. Personalespecialister løser typisk ethvert problem medarbejderne har, der vedrører deres rolle eller virksomhed. 

De bør have en stærk forståelse af deres virksomheds politikker og retningslinjer for at sikre, at virksomheden fungerer sikkert og effektivt. Ud over deres virksomheds politikker skal personalespecialister følge myndighedernes medarbejderbestemmelser vedrørende sikkerhed på arbejdspladsen, maksimalt antal arbejdstimer og mere. De fleste store virksomheder i forskellige brancher ansætter menneskelige ressourcespecialister. 

Krav: Personalespecialister har typisk en bachelorgrad, selvom mange virksomheder kræver en kandidatgrad. 

Virksomheder med denne stilling: US Army, Target, Marriott International, Inc.

2. Bogholder

National gennemsnitsløn:  $53.806 om året

Primære opgaver: Revisorer vedligeholder virksomheders økonomiske drift. De gennemgår og analyserer finansielle poster og data for at sikre nøjagtighed. Ud over at analysere økonomiske data, udarbejder de virksomhedsrapporter om budgetter til ledere og ledere for at skabe forretningsplaner. De leder også kreditor- og debitorfunktioner. Mange fagfolk på denne karrierevej vælger at blive statsautoriseret revisor for at øge deres udvalg af jobmuligheder. Revisorer kan finde job i næsten alle brancher. 

Krav: Revisorer skal have mindst en bachelorgrad.

Virksomheder med denne stilling:   State of Florida, Wells Fargo, Big Brothers Big Sisters

3. Investeringsbankmand

National gennemsnitsløn: $64.520 om året

Primære opgaver: Investeringsbankfolk hjælper enkeltpersoner eller virksomheder med at administrere deres finansielle porteføljer. For at reducere en virksomheds udgifter kan en investeringsbankmand hjælpe virksomheden med at rejse penge eller identificere, hvor de bruger for meget. Investeringsbankfolk skal være i stand til at identificere markedstendenser for at foretage informerede investeringer for deres kunder. I de fleste tilfælde udsteder de obligationer og køber aktier, når det er nødvendigt. Mange finansielle virksomheder ansætter investeringsbankfolk, selvom de også kan udføre uafhængig rådgivning. 

Krav: Investeringsbankfolk har som minimum brug for en bachelorgrad, selvom mange virksomheder kræver en MBA.

Virksomheder med denne stilling:  Deutsche Bank, Emerson, Citi

4. Finansiel rådgiver

National gennemsnitsløn: $65.278 om året

Primære opgaver: Finansielle rådgivere eller finansielle planlæggere hjælper enkeltpersoner med at budgettere deres økonomi. De evaluerer lønninger og aktiver for at udvikle en langsigtet strategi for deres kunders behov. Mange finansielle rådgivere hjælper deres kunder med at øge deres aktiver ved at undersøge markedstendenser og foretage pålidelige investeringer. Andre opgaver kan omfatte ejendomsplanlægning, gældsforvaltning og skattebudgettering. Investerings- og rådgivningsvirksomheder ansætter finansielle rådgivere. 

Krav: De fleste finansielle rådgivere har brug for en bachelorgrad. 

Virksomheder med denne stilling:  Bank of America, Northwestern Mutual, Thrivent

5. Forskningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $65.815 om året

Primære opgaver: Forskningsanalytikere bruger dataanalyse til at udarbejde rapporter til økonomisk brug. De undersøger specifikke markeder for at bestemme tendenser og udvikle strategier for at øge et produkts rentabilitet. Mange forskningsanalytikere arbejder sammen med et marketingteam for at overvåge salgsmetoder. En række brancher og virksomheder har brug for analyseanalytikere. 

Krav: Forskningsanalytikere har normalt brug for en bachelorgrad til entry-level stillinger. 

Virksomheder med denne stilling: CBRE, Booz Allen Hamilton, Cushman & Wakefield

6. Forretningsudviklingschef

National gennemsnitsløn:  $67.452 om året

Primære opgaver: Forretningsudviklingsledere hjælper virksomheder med at vokse ved at finde kundeemner, identificere markedstendenser og udvikle finansielle strategier. De arbejder med interne teams og kunder for at sikre kundetilfredshed. Ved at følge deres brancher tæt og have en fuldstændig forståelse af deres produkt eller service, kan de hjælpe med deres virksomheds økonomiske vækst og succes. Forretningsudviklingsledere kan finde stillinger i næsten enhver branche. 

Krav: Forretningsudviklingsledere har normalt brug for mindst en bachelorgrad og relevant erfaring. 

Virksomheder med denne stilling:  Advantage Solutions, American Express, OYO

7. Lånefunktionær

National gennemsnitsløn:  $73.315 om året

Primære opgaver:  Låneansvarlige bestemmer, om et pengeinstitut skal yde et lån til en person eller virksomhed. De gennemgår ansøgninger og evaluerer økonomiske data for at verificere oplysningerne. En almindelig pligt for en lånerådgiver er at guide ansøgeren gennem låneprocessen, så de forstår alle regler og forskrifter. Låneansvarlige arbejder normalt i specifikke låneområder, såsom kommercielle eller boliger. De fleste banker og lånevirksomheder ansætter låneansvarlige.

Krav: De fleste finansielle institutioner kræver en bachelorgrad. Realkreditansvarlige skal have en licens til at oprette et realkreditlån. 

Virksomheder med denne stilling:   PNC Financial Services Group, Guild Mortgage, KeyBank

8. Forretningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $74.469 om året

Primære opgaver: Forretningsanalytikere bruger evalueringsevner til at levere en række tjenester i mange brancher. De arbejder med data for at analysere forretningsmuligheder og komme med forslag til forbedring af virksomhedens processer. De fleste forretningsanalytikere arbejder med et team for at udvikle informationsteknologiske løsninger til virksomheder og kunder. En af de vigtigste funktioner for en forretningsanalytiker er at kommunikere med alle parter i et projekt for at sikre, at et projekt eller en plan fungerer gnidningsløst. Sundheds- og informationsteknologiindustrien ansætter ofte forretningsanalytikere. 

Krav:  Forretningsanalytikere har typisk brug for en bachelorgrad. 

Virksomheder med denne stilling:  Cognizant Technology Solutions, DXC Technology, JPMorgan Chase

9. Controller

National gennemsnitsløn: $93.624 om året

Primære opgaver: Controllere er ansvarlige for alle regnskabsfunktioner for deres virksomheder. De fører tilsyn med regnskabsafdelinger for at sikre, at alle finansielle aktiviteter fungerer gnidningsløst. I mange tilfælde fører controllere tilsyn med regnskabsmedarbejdere, herunder leder deres arbejde, tilbyder vejledning og tildeler projekter efter behov. Controllere skal have et indgående kendskab til deres virksomheds økonomi og skattelovgivning for at få succes. De fleste store virksomheder i enhver branche har brug for controllere. 

Krav: De fleste controllere har brug for en MBA, selvom nogle virksomheder vil acceptere en bachelorgrad med omfattende regnskabserfaring. 

Virksomheder med denne stilling: Compass Group, CliftonLarsonAllen, Siemens AG

10. Produktchef

National gennemsnitsløn:   $96.022 om året

Primære opgaver: Produktledere arbejder sammen med et projektteam for at sikre succesen af ​​en tjeneste eller et gode. De gennemgår et produkts funktionalitet for at afgøre, om de kan forbedre det for kunderne. Produktchefer har brug for en grundig forståelse af deres produkts marked for at skabe en tilfredsstillende service. En vigtig del af en produktchefs job er at kommunikere med deres team, så de kender projektets fremskridt og kan foretage justeringer, når det er nødvendigt. Teknologivirksomheder beskæftiger et stort antal produktchefer, selvom de fleste industrier ansætter dem. 

Krav: Mange virksomheder kræver en bachelorgrad og relevant erfaring. 

Virksomheder med denne stilling: Verizon, Siemens AG, Amazon.com

11. Aktuar

National gennemsnitsløn: $111.764 om året

Primære opgaver: Aktuarer hjælper virksomheder med at vurdere og analysere finansielle risici. De har brug for en række matematiske færdigheder til at gennemgå data og statistik for at vurdere potentielle muligheder. Andre jobopgaver kan omfatte at foreslå politikker for at minimere potentielle risici, bruge metoder til bedre at forstå usikre økonomiske områder af en virksomhed og skabe fremskrivninger baseret på numeriske data. Mange forsikringsselskaber ansætter aktuarer, selvom de kan arbejde for en række forskellige virksomheder. 

Krav: For at blive aktuar skal du have en bachelorgrad. Aktuarer skal også bestå en række certificeringseksamener, som normalt tager fire til fem år. 

Virksomheder med denne stilling: UnitedHealth Group, Willis Towers Watson, Deloitte

Danny Larsen
Danny Larsen At tjene en erhvervsuddannelse kan hjælpe dig med at lære en række forskellige færdigheder, der kan gælde for mange brancher. Næsten alle virksomheder har brug for forretningsfolk for at sikre, at deres drift fungerer på højeste niveau. At lære mere om de tilgængelige virksomhedsstillinger i hver branche giver dig mulighed for at skabe en mere raffineret jobsøgning. I denne artikel gennemgår vi 11 job, der typisk kræver en erhvervsuddannelse, og lister virksomheder, der regelmæssigt ansætter disse stillinger.