11 Golfjobs: Med Løn Og Primære Opgaver

11 Golfjobs: Med Løn Og Primære Opgaver

Mange mennesker, der brænder for golfsporten, overvejer en karriere i branchen. Mere end blot professionelle golfspillere er der mange karrieremuligheder, der bidrager til golffællesskabet, såsom marketingmedarbejdere og sportsskribenter. At lære om, hvilke job der er tilgængelige i golfindustrien, kan hjælpe dig med at afgøre, om en karriere, der involverer sporten, er det rigtige for dig. I denne artikel diskuterer vi 11 af de mest almindelige golfjobs, du kan overveje, sammen med deres nationale gennemsnitlige lønninger og et overblik over deres opgaver.

11 golfjobs

Professionelle i golfindustrien kan arbejde på en række forskellige steder, herunder countryklubber, detailbutikker og kontormiljøer. Her er nogle stillinger, du kan overveje:

1. Golfvognspasser

National gennemsnitsløn: $25.641 om året

Primære opgaver: Vognbetjente kan arbejde i udpegede klubber eller arbejde for fagfolk, der kan rejse til forskellige steder. Deres opgaver kan omfatte at hilse på gæster, køre dem gennem banen og udføre caddieopgaver såsom rengøring og organisering af køller, overrække køller til golfspilleren, rive sandfang og glatte boldmærker langs en bane. Selvom en grundlæggende stilling på begynderniveau kan arbejde som golfvognsbetjent hjælpe folk, der er interesserede i golf, med at lære mere om sporten og banedriften.

Relateret: Sådan bliver du en Golf Pro

2. Greenkeeper

National gennemsnitsløn: $29.160 om året

Primære opgaver: Greenkeeperen eller groundskeeperen på en golfbane hjælper med at vedligeholde selve banen. Deres primære opgaver kan omfatte at sætte pins og tees, måle den hastighed, hvormed bolde kan bevæge sig på greenen og tydeligt markere farer, så lånere forbliver sikre. De arbejder ofte sammen med gartnere og flere stykker udstyr til at lægge græstørv, fylde sandfang og opretholde et behageligt udseende på grunden.

Læs mere: Lær om at være havemand

3. Sportsskribent

National gennemsnitsløn: $30.843 om året

Primære pligter: Golfsportsforfattere er ofte professionelle, der brænder for sporten, som deltager i golfkampe eller ser konkurrencegolf på tv. Sportsskribenter kan skrive resuméer om kampe, professionelle funktioner eller forudsigelige artikler, der spekulerer i resultaterne af kampe i fremtiden. Golfforfattere kan også skrive biografier i fuld længde om professionelle golfspillere eller lærerige tekster, der kan hjælpe folk med at lære mere om sporten eller lære nye strategier.

Læs mere: Sådan bliver du sportsforfatter

4. Golf professionel

National gennemsnitsløn: $30.890 om året

Primære pligter: Golfprofessionelle er ofte mestergolfspillere, der hjælper med at drive en golfbanes drift. Dette kan indebære at bestemme daglige og begivenheds starttider, besvare kundeforespørgsler og assistere kunder i kursusbutikken. Golfprofessionelle bruger måske meget af deres tid på selv at spille golf eller holde lektioner for at lære andre at spille golf. Personer i denne rolle kan hjælpe med at koordinere begivenheder i deres klubber, såsom at organisere besøgende og planlægge turneringer.

5. Golftræner

National gennemsnitsløn: $38.104 om året

Primære opgaver: Golftrænere hjælper golfspillere i organisationer eller i klubber med at forbedre deres golffærdigheder. Disse fagfolk planlægger og faciliterer øvelser, administrerer teambudgetter og administrerer udstyr som klubber, tees og uniformer. Under træningen vil golftræneren vejlede holdmedlemmer om, hvordan de skal svinge, hvordan de kan bruge bestemte køller, baneetikette og vinderstrategier. Nogle gange rekrutterer golftrænere holdmedlemmer fra klubber eller andre organisationer.

6. Marketingmedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.163 om året

Primære pligter: Mange golfudstyrsfirmaer, faciliteter og klubber hyrer marketingmedarbejdere til at skabe reklamemateriale til dem. Dette kan omfatte at skrive e-mail-kampagner, pitche designideer eller administrere indhold på sociale medier for en virksomhed. Marketingmedarbejdere kan også administrere golfmærker og skabe pakker, der kan tiltrække nye medlemmer og beholde eksisterende medlemmer.

7. Salgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.239 om året

Primære opgaver: Golfsælgere kan arbejde som associerede i butikker på en bane, detailvirksomheder eller for virksomheder som inde- og udesalgsrepræsentanter hos større virksomheder. For eksempel, hos en golfudstyrsvirksomhed, skal du muligvis administrere kundekonti, ringe til potentielle salg, generere kundeemner og nå en almindelig salgskvote. Du kan også finde karrierer inden for billetsalg til begivenheder, hvor du vil kontakte interesserede for at øge antallet af begivenheder.

8. Eventkoordinator

National gennemsnitsløn: $48.934 om året

Primære opgaver: Eventkoordinatorer for golfbaner kan arbejde på en lang række arrangementer fra turneringer til bryllupsbanketter. Mange golfbaner er en del af landklubber, der tilbyder mad og drikke i banketstil. Eventkoordinatoren hjælper gæster og anlægget med at planlægge arrangementer, koordinere med forskellige afdelingschefer som daglige ledere, marketing- og køkkenchefer for at sikre, at alle gæster får en positiv oplevelse. Eventkoordinatorer kan også hjælpe med at arrangere hotel- og rejsearrangementer for gæster såsom professionelle golfspillere fra andre klubber.

9. Daglig leder

National gennemsnitsløn: $52.843 om året

Primære opgaver: General managers for golfbanen fører tilsyn med den daglige drift og personalet på deres golfbane. Dette kan omfatte ansættelsesopgaver som rekruttering, træning og præstationsstyring for professionelle golfspillere, butiksarbejdere, caddier og greenkeepere. En af deres største opgaver er at administrere og udvide medlemstal i klubben. Dette involverer marketingindsats, fællesskabsopsøgende arbejde og at tilbyde unikke tjenester eller funktioner for at tiltrække nye medlemmer.

Relateret: 10 karrierer i golfbaneledelse

10. Agent

National gennemsnitsløn** :** $53.434 pr. år

Primære opgaver: Agenter hjælper professionelle golfspillere med at få en succesfuld karriere. De kan rejse med professionelle golfspillere, mens de booker møder, interviews og andre reklamebegivenheder. Agenter hjælper ofte fagfolk med deres administrative opgaver såsom booking af rejser og betaling af regninger. Som agent kan du også mødes med sponsorer eller andre branchemedlemmer for at overveje partnerskaber, der kan hjælpe en professionel golfspillers brand.

11. Driftsdirektør

National gennemsnitsløn: $86.529 om året

Primære opgaver: Driftsdirektører på golfbaner fører tilsyn med hele personalet, inklusive general managers, og den daglige drift af en bane. De kan oprette og implementere budgetter, fastlægge marketingstrategier for kurset og dets merchandise og evaluere og forbedre kursuskvaliteten. De kan gennemgå regelmæssige økonomiske rapporter og arbejde med programdirektører for at sikre, at alle planlagte aktiviteter er inden for budgettet og kan generere indtægter. Disse fagfolk ønsker at sikre, at deres kurser eller faciliteter tilbyder kvalitetsmad, drikke og underholdning til deres gæster.

Ebbe Simonsen
Ebbe Simonsen Mange mennesker, der brænder for golfsporten, overvejer en karriere i branchen. Mere end blot professionelle golfspillere er der mange karrieremuligheder, der bidrager til golffællesskabet, såsom marketingmedarbejdere og sportsskribenter. At lære om, hvilke job der er tilgængelige i golfindustrien, kan hjælpe dig med at afgøre, om en karriere, der involverer sporten, er det rigtige for dig. I denne artikel diskuterer vi 11 af de mest almindelige golfjobs, du kan overveje, sammen med deres nationale gennemsnitlige lønninger og et overblik over deres opgaver.