11 Fordele Ved At Være Revisor

11 Fordele Ved At Være Revisor

Revisorstillinger er efterspurgte job, der tilbyder en række fordele til dem, der forfølger denne karrierevej. Et par af de mange fordele ved at være revisor inkluderer muligheden for at arbejde i forskellige brancher, jobsikkerhed og muligheden for at forgrene sig og åbne dit eget revisionsfirma eller virksomhed. I denne artikel undersøger vi, hvad en revisor er og 11 af de største fordele ved dette karrierevalg.

Hvad er en revisor?

En revisor er en finansiel professionel, der undersøger og udarbejder regnskaber for virksomheder og enkeltpersoner. Revisorer arbejder med forskellige regnskaber og tal for at oprette finansielle poster og bestemme den økonomiske sundhed for en virksomhed eller person.

En revisors almindelige opgaver omfatter:

 • Samarbejde med eksterne og interne revisorer for at gennemføre revisioner
 • Udarbejde og gennemgå omsætning, løn, udgifter og budgetter for virksomheder og enkeltpersoner
 • Opret resultatopgørelser
 • Analyser finansielle data såsom udgifts- og indtægtstendenser for at anbefale budgetter
 • Forbered kontoposteringer inklusive hovedbogskontoposteringer
 • Etablere og implementere regnskabskontrolprocedurer
 • Vedligeholde økonomiske databaser
 • Anbefal computersoftwaresystemer og arkivsystemer

Læs mere: Lær om at være revisor

11 fordele ved at være revisor

Følgende er de største fordele ved en karriere som revisor:

1. Mange karrieremuligheder

Der er flere forskellige regnskabskarrierer, som en revisor kan forfølge. Dette mangfoldige arbejdsfelt omfatter flere stillingsbetegnelser, der rækker langt ud over den grundlæggende revisortitel, som de fleste kender. Andre typer revisorer omfatter:

 • Personale bogholdere
 • Investeringsrevisorer
 • Statsautoriserede revisorer
 • Omkostningsbogholdere
 • Retsmedicinske revisorer
 • Ledelsesrevisorer
 • Projekt revisorer
 • Revisorer
 • Økonomiske konsulenter
 • Finansielle rådgivere

Relateret: 16 regnskabsjob, der betaler godt

2. Mulighed for at arbejde i forskellige brancher

At være revisor betyder at have mulighed for at arbejde i en række forskellige miljøer og brancher. Næsten alle virksomheder har brug for en revisor, uanset om de er i teknologi- eller landbrugsbranchen. Revisorer har fleksibiliteten til at vælge den branche, de ønsker at specialisere sig i. Nogle revisorer arbejder endda i flere forskellige brancher på én gang.

3. Forskellige specialiseringer

Revisorer har også mulighed for at specialisere sig inden for specifikke områder af regnskabet. Fælles specialiseringsområder for revisorer omfatter bogføring, skatter, løntjenester og rådgivning. Revisorer kan også vælge at specialisere sig i en bestemt branche eller et bestemt område, såsom fremstilling, finans, regering, ledelse eller forsikring.

4. Stor indkomst

Revisorer tjener en god indkomst, og lønintervallet for disse fagfolk er ofte konkurrencedygtigt. Den gennemsnitlige nationale løn for revisorer, der arbejder i USA, er $54.611 om året. Dette tal er baseret på 10.600 lønninger rapporteret til Bonjoures pr. 26. januar 2021.

Flere faktorer påvirker en revisors indkomst. Disse faktorer omfatter deres ansættelsessted, mange års erfaring og hvor de arbejder geografisk. For eksempel tjener revisorer, der arbejder for Department of Homeland Security, i gennemsnit $102.872 om året. Revisorer, der arbejder i Denver, CO, tjener $66.049 i gennemsnit hvert år.

5. God jobsikkerhed

Enhver organisation og virksomhed har brug for en konto til at overvåge sin økonomi, så regnskabsstillinger er konstant efterspurgte i næsten alle brancher. Efterspørgslen efter revisorer er meget konsekvent og byder på lang levetid og jobsikkerhed for disse fagfolk. Ifølge Bureau of Labor Statistics forventes jobefterspørgslen efter revisorer at vokse med 4% mellem nu og 2029, hvilket er på niveau med de fleste andre erhverv i USA.

6. Rejser

Nogle revisorer har mulighed for at rejse som en fast del af deres arbejde. For eksempel kan en revisor have kunder i forskellige byer og skal rejse for at arbejde med hver klient. At rejse er typisk op til den enkelte revisor, så hvis tanken om almindelige rejser ikke virker som en fordel for dig, kan du altid vælge ikke at rejse som en del af dit arbejde.

7. Solid jobtilgængelighed

Der er altid brug for revisorer, hvilket betyder, at der altid er ledige bogholderjobs. Et par af de mest efterspurgte regnskabsstillinger omfatter personalebogholder, revisor, finansanalytiker, bogholder og controller.

8. En bedre forståelse af økonomi

Revisorer har den forståelse for økonomi, som de fleste betaler dem for. Denne forståelse kan komme til nytte i en række forskellige situationer, såsom når du vælger hvilken aktie du vil investere i, eller når du indgiver din årlige skat. Derudover kan de færdigheder, som revisorer besidder, ofte overføres til andre jobfag, hvis du beslutter dig for at ændre din karriere i fremtiden.

9. Evne til at åbne din egen virksomhed

Revisorer, der har deres Certified Public Accountant (CPA) licens, kan åbne deres egne virksomheder. Dette giver revisorer mulighed for at forfølge en mere iværksætterorienteret tilgang til deres karriere og udforske forskellige muligheder inden for regnskabsbranchen. De fleste revisorer, der åbner deres egen virksomhed, gør det efter at have fået flere års erfaring på området.

Relateret: Guide til at blive statsautoriseret revisor

10. Mulighed for avancement

Der er flere muligheder for avancement inden for revisorfaget. Når en revisor har fået erfaring, kan de søge andre job i den finansielle branche. Fælles muligheder, som revisorer søger efter at have arbejdet som revisor, omfatter job som personlig finansiel rådgiver, retsmedicinsk revisor og aktuar.

11. Prestige

Mange revisorer nyder respektable karrierer, der giver dem relevante færdigheder, der kan bruges i en række forskellige erhverv og brancher. Virksomheder og organisationer holder ofte revisorer højt takket være disse fagfolks kerneværdier og færdigheder.

Tips til at maksimere fordelene ved at være revisor

Følgende er et par tips til at huske på for at maksimere fordelene ved en karriere som revisor:

 • Forbliv nysgerrig: Din uddannelse og træning bør ikke slutte, når du dimitterer fra college og får en regnskabsrolle. Gør en indsats for at fortsætte med at lære og vokse inden for dit felt for at holde dig på toppen af ​​de seneste økonomiske tendenser. Jo mere viden du har, jo mere rustet vil du være, når du får tilbud om fremskridt eller nye muligheder.
 • Følg en karrierevej, der fungerer for dig: Ikke alle revisorer skal følge en mere traditionel karrierevej. Hvis du ønsker at fokusere på et specifikt felt eller branche, så gør det. Du kan endda åbne din egen virksomhed hurtigere, end mere traditionelle regnskabsfolk ville foreslå.
 • Find et job, der giver avancement muligheder: En god måde at sikre avancement inden for din regnskabskarriere er at arbejde for en virksomhed, der har en klar karrierestige, du kan forcere. Hvis du er usikker på mulighederne for avancement i din organisation, så tal med din leder eller supervisor for at finde ud af, hvad der er tilgængeligt for dig.

Job for revisorer

Hvis du er interesseret i at blive revisor, er der flere erhverv at overveje. Her er en liste over 10 jobs for revisorer:

1 . Bogholder

2 . Kreditorspecialist

3 . Investeringsoperationsanalytiker

4 . Personalebogholder

5 . Finansiel analytiker

6 . Skattechef

7 . Regnskabschef

8 . Omkostningsbogholder

9 . Regnskabs chef

10 . Økonomidirektør

Lars Krog
Lars Krog Revisorstillinger er efterspurgte job, der tilbyder en række fordele til dem, der forfølger denne karrierevej. Et par af de mange fordele ved at være revisor inkluderer muligheden for at arbejde i forskellige brancher, jobsikkerhed og muligheden for at forgrene sig og åbne dit eget revisionsfirma eller virksomhed. I denne artikel undersøger vi, hvad en revisor er og 11 af de største fordele ved dette karrierevalg.