11 Finansjob Du Kan Få Med En MBA

At tjene en MBA med en finansiel specialisering kan give muligheder for job inden for bank, investering og finansiel analyse. For dem, der søger en stilling i direktionen, kan en MBA være den bedste vej til at opnå en position på højt niveau inden for den finansielle sektor. I denne artikel oplister vi de bedste job for finansielle MBA-kandidater med tips til, hvordan du finder dit ideelle job efter at have afsluttet et MBA-program.

Hvad er et MBA finansjob?

MBA finansjob findes typisk inden for corporate finance og investeringsbank samt regnskab og finansiel rådgivning. MBA-studerende, der dimitterer med en specialisering i finans, kan finde arbejde i stillinger på højt niveau, når de udviser lederegenskaber i et interview og beviser de færdigheder, de har opnået fra MBA-studier. Succesfulde MBA-kandidater kan kombinere analytisk ekspertise med stærke kommunikationsevner for hurtigt at rejse sig fra stillinger, de accepterer efter endt uddannelse.

11 MBA finansjobs

Følgende liste inkluderer job for MBA-kandidater med en specialisering i finansiering:

1. Økonomichef

National gennemsnitsløn: $62.604 om året

Primære opgaver: En økonomichef vil bruge tid på at evaluere virksomhedens økonomi for at vejlede en virksomheds monetære beslutninger. De kombinerer deres dybe matematiske viden med sofistikeret finansiel modelleringssoftware for at overvåge virksomhedens aktiver og komme med forudsigelser om investeringsstrategier. Økonomichefer er også ansvarlige for at håndtere den økonomiske overholdelse af en virksomhed for alle juridiske kontrakter og rapportering.

Læs mere: Finance Manager Kompetencer: Definition og eksempler

2. Finansiel revisor

National gennemsnitsløn: $64.697 om året

Primære opgaver: Finansielle revisorer fører tilsyn med den nøjagtige rapportering af virksomhedens økonomi. De administrerer en virksomheds kontant- og periodiseringsregnskab for at sikre, at alle udgifter og indtægter registreres og rapporteres nøjagtigt. De udarbejder opgørelser for indkomst, skatter, udgifter, saldi, pengestrømme og overført overskud.

3. Finansiel rådgiver

National gennemsnitsløn: $71.010 om året

Primære opgaver: Disse finansielle fagfolk arbejder med private eller erhvervskunder for at hjælpe dem med at træffe informerede beslutninger om deres økonomi. Finansielle rådgivere vil give råd om, hvordan man investerer en kundes aktiver, og hvordan man håndterer deres opsparing. De kan også hjælpe med at administrere investeringsporteføljer eller køb og salg af aktier, fonde og andre investeringer. En finansiel rådgiver kan også hjælpe med ejendomsplanlægning.

Relateret: Finansielle planlæggere vs. finansielle rådgivere: Her er hvad du behøver at vide

4. Finansanalytiker

National gennemsnitsløn: $71.651 om året

Primære opgaver: En finansanalytiker hjælper virksomheder med at træffe valg baseret på økonomiske tendenser og markedsforudsigelser. De analyserer investeringsrisici og muligheder for vækst. De er ansvarlige for at rapportere til virksomhedsledere og interessenter gennem rapporter og præsentationer om virksomhedens økonomiske tilstand. En finansanalytiker kan også kontrollere en virksomheds investeringer for at bestemme, hvordan de klarer sig, og om andre muligheder ville være bedre for en virksomheds langsigtede økonomiske sundhed.

5. Autoriseret revisor (CPA)

National gennemsnitsløn: $82.345 om året

Primære pligter: CPA'er skal bestå en certificeringseksamen for at opnå deres betegnelse. Når en CPA er certificeret, kan de udføre revisioner og håndtere skatteydelser uden for rammerne af en almindelig revisor. CPA'er udarbejder skattedokumenter og arbejder med kunder for at identificere måder at strukturere betalinger på. En CPA kan også rådgive kunder om finansielle investeringer.

6. Finansinspektør

National gennemsnitsløn: $87.884 om året

Primære opgaver: Denne stilling på højt niveau er en del af den øverste ledelse i en virksomhed. Hvis der ikke er nogen Chief Financial Officer, vil controlleren eller kontrolløren overvåge hele virksomhedens økonomiske drift. De styrer regnskabspersonalets daglige drift, overvåger økonomiske rapporter og laver økonomiske prognoser. De er ansvarlige for at opretholde alle kvalitetskontrolprocedurer vedrørende virksomhedens økonomiske regnskaber.

Læs mere: Hvad er en finansinspektør?

7. Investeringsforvalter

National gennemsnitsløn: $94.080 om året

Primære opgaver: Investeringsforvaltere arbejder med deres eget sæt private investorer for at overvåge en kundes finansielle portefølje. De er involveret i at flytte midler fra en investering til en anden, købe aktier i aktier, likvidere aktiver og investere i nye muligheder. Investeringsforvaltere tilbyder rådgivning vedrørende den generelle risiko ved en potentiel investering. De hjælper også kunder med at træffe valg om pensionsfonde, fonde og opsparingskonti.

8. Investor relations manager

National gennemsnitsløn: $94.234 om året

Primære opgaver: Når virksomheder og investorer interagerer, er investor relations manageren ansvarlig for at sikre, at al kommunikation og transaktioner er sat op og håndteret korrekt. De overvåger komplekse love vedrørende investorforhold og finansielle transaktioner i en virksomhed. En investor relations manager er også ansvarlig for at bruge finansielle data til at skabe rapporter og præsentationer for virksomhedens interessenter.

9. Økonomidirektør

National gennemsnitsløn: $114.246 om året

Primære opgaver: Økonomidirektører er ansvarlige for en bred vifte af finansielle aktiviteter i en virksomhed. De træner og fører tilsyn med regnskabsafdelingens teammedlemmer for at sikre, at alle virksomhedens aktiver spores og registreres korrekt. Økonomidirektører udarbejder også budgetter efter at have analyseret virksomhedens tendenser og tidligere monetære poster. De træffer beslutninger om finanspolitikker og implementerer nye initiativer for at guide en virksomhed mod større økonomisk succes.

10. Økonomidirektør

National gennemsnitsløn: $138.534 om året

Primære opgaver: En finansdirektør er den afgørende faktor for større økonomiske beslutninger i en virksomhed. De er ansvarlige for at skabe en overordnet vision og finansiel strategi for en virksomhed. De bestemmer, hvordan og hvor pengene skal bruges til investeringsformål. De skal forstå den indviklede balance mellem gæld og egenkapital kombineret med profit fra omsætning for at forudsige en virksomheds økonomiske fremtid.

11. Økonomidirektør

National gennemsnitsløn: $165.868 om året

Primære opgaver: Vicepræsidenten for økonomi tjener i samme egenskab som en finansdirektør, der understøtter en virksomheds finansielle struktur og overvåger hele virksomhedens finansielle strategi. Mens disse roller nogle gange kombineres, arbejder en finansdirektør for strategisk at styre de monetære aktiver og lede de finansielle medarbejdere i en virksomhed.

Tips til at få et MBA finansjob

Her er nogle ideer til at hjælpe dig med at finde dit ideelle job inden for finans efter endt uddannelse med din MBA:

  • Forbered dig tidligt. Begynd at søge job, før du dimitterer fra dit MBA-program. Mens du interviewer, skal du fortælle rekrutterere og ansættelsesledere, hvornår du forventer at afslutte din uddannelse, og at du snart er klar til at træde ind i stillingen.
  • Vær åben for forandring. Jobs inden for corporate finance og investeringsbank er tilgængelige over hele verden. Du skal muligvis flytte, selv til et andet land, for at finde den bedste mulighed, når du er færdiguddannet. Søg stillinger hos virksomheder, der har flere lokationer. Hvis du interviewer til en stilling, men ikke får jobbet, så send en opfølgende besked for at fortælle dem, at du ville være interesseret i andre muligheder med virksomheden i en anden filial.
  • Fremhæv bløde færdigheder. MBA-kandidater kan avancere gennem kommunikations- og lederevner og ikke kun deres matematiske og analytiske evner. Dit CV bør indeholde detaljer om, hvordan du har ledet teams eller projekter og måder, du har brugt stærke interpersonelle kommunikationsevner, der er værdifulde i investeringssektoren.
  • Lav din research. Bliv klar til et interview ved at lære virksomheden at kende. Undersøg en virksomhed grundigt gennem deres hjemmeside, sociale kanaler og professionelle profiler. Når du lærer, hvad virksomheden værdsætter, og hvordan den driver forretning, kan du dele din viden under et interview. Prøv at opdage eventuelle forbindelser, du har til en virksomhed, gennem kolleger eller akademiske ledere.

Mona Kjærgaard
Mona Kjærgaard At tjene en MBA med en finansiel specialisering kan give muligheder for job inden for bank, investering og finansiel analyse. For dem, der søger en stilling i direktionen, kan en MBA være den bedste vej til at opnå en position på højt niveau inden for den finansielle sektor. I denne artikel oplister vi de bedste job for finansielle MBA-kandidater med tips til, hvordan du finder dit ideelle job efter at have afsluttet et MBA-program.