10 Work-Home Tech Jobs: Med Jobopgaver Og Lønninger

10 Work-Home Tech Jobs: Med Jobopgaver Og Lønninger

Efterhånden som teknologien udvikler sig, kan der være en stigning i antallet af jobs, fagfolk kan udføre fra deres hjem, mens de forbliver produktive og effektive. Der er en lang række tekniske job, du kan udføre hjemmefra, og som typisk kun kræver en telefon, trådløst internet og en computer. Hvis du har teknisk viden og erfaring og ønsker at arbejde hjemmefra, så kan du med fordel lære om de roller, du kan overveje. I denne artikel gennemgår vi almindelige tekniske jobs, du kan arbejde hjemmefra, og hver enkelts løn og ansvar.

Hvad er tech-job hjemmefra?

Work-home tech jobs er stillinger, der involverer brug af en computer til at udføre en række opgaver uden for det traditionelle kontormiljø. Disse roller kræver ofte avancerede computer- og tekniske evner til at forbedre en organisations hjemmesider, software, applikationer eller computersystemer. Mange fagfolk i disse roller har også omfattende viden om designprogrammer, kodesprog eller mekanisk udstyr.

Da de kan udføre de fleste af disse opgaver på en computer med en højhastighedsinternetforbindelse, kan de fleste af disse fagfolk bekvemt udføre deres arbejdsopgaver hjemmefra eller et fjerntliggende sted. Dette giver dem mulighed for at udføre tekniske opgaver, mens de også afholder møder med teammedlemmer, ledere eller kunder ved hjælp af videochatsoftware, telefonopkald eller forretningskommunikationsplatforme.

10 tech-job hjemmefra

Her er nogle almindelige tech-job hjemmefra, du kan overveje:

1. Teknisk supportspecialist

National gennemsnitsløn: $44.666 om året

Primære opgaver: En teknisk supportspecialist, også kendt som en IT-supportspecialist, hjælper medarbejderne med at betjene en virksomheds tekniske systemer og løser eventuelle computerproblemer, der måtte opstå. Andre pligter, de varetager, omfatter uddannelse af slutbrugere i softwareprogrammer og -funktioner, opgradering af computersystemer, sikring af, at systemerne forbliver sikre og sikre mod uautoriserede parter og udførelse af diagnostiske tests på installerede programmer for at opdage nødvendige rettelser.

Relateret: Lær om at være teknisk supportspecialist

2. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $73.368 om året

Primære opgaver: Webudviklere skaber og designer hjemmesider for forskellige virksomheder. Fælles ansvarsområder er fejlfinding af eventuelle webstedsproblemer, opbygning og test af potentielle applikationer til websteder, brug af kodesprog til at øge brugervenligheden og engagere besøgende, overvågning af sidetrafik og udvikling af webstedernes layout ved at samarbejde med grafiske designere eller andre udviklere.

Relateret: Lær om at være webudvikler

3. Systemanalytiker

National gennemsnitsløn: $73.805 om året

Primære opgaver: Systemanalytikere administrerer og forbedrer en organisations computersystemer for at øge deres funktionalitet. De er også ansvarlige for at gennemgå og tilføje opgraderinger til eksisterende systemer, designe innovative rammer, udføre risikobegrænsende indsats, fejlfinde eksisterende tekniske problemer og rapportere om eventuelle forbedringsområder for at forbedre nuværende computersystemer.

Relateret: Lær om at være systemanalytiker

4. Kvalitetssikringsingeniør

National gennemsnitsløn: $77.752 om året

Primære opgaver: En kvalitetssikringsingeniør, eller en kvalitetsingeniør, bygger test for at lokalisere eventuelle problemer, før en virksomheds softwareprodukt lanceres. De kan også være ansvarlige for at udføre risikoanalysetest, udvikle planer for test på forskellige stadier af produktudviklingen, lokalisere fejl i softwaresystemerne og foreslå forbedringer, der skal tilføjes baseret på resultaterne af testene.

Relateret: Lær om at være kvalitetsingeniør

5. Informationssystemansvarlig

National gennemsnitsløn: $85.222 om året

Primære opgaver: Informationssystemadministratorer, også kendt som it-chefer, overvåger, vedligeholder og forbedrer en organisations computerbehov og tekniske behov. Andre opgaver omfatter ofte at holde alle computersystemer sikre, føre tilsyn med andre IT-teammedlemmer, holde alt computerudstyr og systemer fungerende korrekt til enhver tid, overvåge teknologibudgettet for organisationen og sikre, at alle it-aktiviteter regelmæssigt følger nødvendige standarder og regler.

6. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $87.181 om året

Primære opgaver: En informationssikkerhedsanalytiker følger og implementerer de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at holde en organisations systemer og netværk sikre og beskyttet mod uautoriserede parter. De kan også udføre opgaver som at overvåge en virksomheds netværk for eventuelle sikkerhedsbrud, dokumentere eventuelle sikkerhedsbrud og potentielle skader, installere datakrypteringsprogrammer for at beskytte enhver følsom information og uddanne medarbejdere i bedste praksis for at holde deres data og information sikker.

Relateret: Lær om at være informationssikkerhedsanalytiker

7. Databaseadministrator

National gennemsnitsløn : $92.822 om året

Primære opgaver: En databaseadministrator bruger teknologi og specialiserede softwaresystemer til at organisere og gemme en virksomheds data og information, såsom løndata, forsendelsesregistre eller økonomiske optegnelser. Deres hovedopgaver omfatter typisk at afgøre, hvilke brugere der har tilladelse til at få adgang til bestemte databaser, at implementere sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte virksomhedens informationer, at gendanne enhver af virksomhedens tabte data og at designe eller strukturere databasernes overordnede design.

Relateret: Lær om at være databaseadministrator

8. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $104.635 om året

Primære opgaver: En softwareingeniør bruger en række forskellige teknikker som matematik, datalogi og design til at udvikle og teste forskellige softwareapplikationer til computersystemer. Andre ansvarsområder kan være at udvikle softwaretest- og valideringsmetoder, overvåge softwareprogrammeringsinitiativer, gennemgå data for effektivt at installere nye systemer eller modificere eksisterende og håndtere hele softwareudviklingens livscyklus.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

9. Udviklingsdriftsingeniør

National gennemsnitsløn: $121.302 om året

Primære opgaver: Udviklingsdriftsingeniører, også kendt som DevOps-ingeniører, arbejder med skabelsen og funktionaliteten af ​​computersystemer i en organisation. Andre nøgleansvar omfatter ofte konceptualisering, udvikling og frigivelse af forskellige softwaresystemer, udførelse af kvalitetssikring for at sikre, at alle systemer lever op til de nødvendige retningslinjer, implementering af rettelser og softwareopgraderinger og sikring af en virksomheds softwaresystemer for at forhindre, at eventuelle sårbarheder eller sikkerhedsbrud opstår.

Relateret : Lær om at være DevOps-ingeniør

10. Løsningsarkitekt

National gennemsnitsløn: $135.814 om året

Primære opgaver: En løsningsarkitekt designer og ændrer en virksomheds arkitektur for at sikre, at den fungerer effektivt og lever op til virksomhedens standarder. Andre jobopgaver kan omfatte programmering, integration og afprøvning af forskellige softwaresystemer for at løse eventuelle forretningsproblemer, indsamling af funktionelle specifikationer og krav, gennemgang af funktionaliteterne af eksisterende softwaresystemer, identificering af eventuelle forbedringsområder i nuværende systemer og brug af problemløsningsevner til at løse eventuelle tekniske opgaver. problemer, der kan opstå.

Brian Rask
Brian Rask Efterhånden som teknologien udvikler sig, kan der være en stigning i antallet af jobs, fagfolk kan udføre fra deres hjem, mens de forbliver produktive og effektive. Der er en lang række tekniske job, du kan udføre hjemmefra, og som typisk kun kræver en telefon, trådløst internet og en computer. Hvis du har teknisk viden og erfaring og ønsker at arbejde hjemmefra, så kan du med fordel lære om de roller, du kan overveje. I denne artikel gennemgår vi almindelige tekniske jobs, du kan arbejde hjemmefra, og hver enkelts løn og ansvar.